2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

gittim canım iyi bebşim.. progestan verdi bana da.. ama bana igne vurmadı dr.. aksam sadece az kan geldi bnm bidaha gelmedi.. sana da gecmıs olsun canım..

çokk sagol canım gttim dr a.. düşük tehdidiymiş normal değil tabi.. doğsalar da rahatlasak artık :) çok şükür kıpır kıpır gördüm rahatladım bebişimi..

10 gün falan dinlen işten gelince yemek temizlik falan yapma. 10 gün hiç eve bakmadım. yıkanmış çamaşırlar sepette birikti. katlayıp koyacak birini arıyor. eskiden olsa onu katlamadan içim rahat etmezdi ama artık yavaştan alıyorum herşeyi. biz hiç ilişki yaşamadık hamile kaldığımdan beri. çünkü bir aksilik olursa eşimde bende vicdan azabı duyarız. ortak karar verdik. baba olmakta kolay değil. idare edecekler artık. Allah korusun bebişlerimizi

aynen canım bizede kimse yasaklamadı ama öğrendiğimden beri kardeş kardeş uyuyoz cnm kocamla

gittim canım iyi bebşim.. Progestan verdi bana da.. Ama bana igne vurmadı dr.. Aksam sadece az kan geldi bnm bidaha gelmedi.. Sana da gecmıs olsun canım..

bişey olmamasına sevindim tatlım ama dikkat et nolur. Bende bi defa unutup bazayı kaldırmıştım sonra vicdan azabından ölüyodum. O iyi olsunda varsın evler batsın valla sultanın dediği gibi.

AYNEN canım artık her adımıma dikkat ediyorum edeceğim.. dediklerini yapacağım.. allahtan bayram tatiline giriyoruz dinlenicem inş bol bol... o kadar korktum ki bebeğimi kaybetmekten.. öyle canım bu dönem de her şeye paydos:)
kardeş olucaz kocalarla..

bişey olmamasına sevindim tatlım ama dikkat et nolur. Bende bi defa unutup bazayı kaldırmıştım sonra vicdan azabından ölüyodum. O iyi olsunda varsın evler batsın valla sultanın dediği gibi.

sagol canım benim.. etmez miyim ya.. aklım başıma geldi... batsın evler aynen.. sen artık cinsiyet de belli oldu isim aramaları anlam kazanmıstır :)

sagol canım benim.. etmez miyim ya.. aklım başıma geldi... batsın evler aynen.. sen artık cinsiyet de belli oldu isim aramaları anlam kazanmıstır :)

öyle tatlım. erkek olsaydı ben bulmuştum ismini bizimki sağ gösterip sol vurunca babası bütün hakları elimden aldı tabi. isminin "MİRA" yada "iLKTEN" olmasını istiyo bakıcaz bakalım. benim hala 16.haftaya kadar umudum var belki pipisi vardır diye

Kızlar ne desem nasıl anlatsam bilemiyorum bugün doktor degisikligi yaparak bayan bir doktora gittim hipnozla doğal dogum uzmanı nirmal dogum ve dogal dogum birbirinden farkli dedi nasıl ilgilendi anlatamam belki bir saat konustu egitim toplantisi yapacak kasimda ben de ogrendiklerimi sizle paylasacagim bence cok sanslisiniz )) ense kalinligi gayet normal ve burun kemigi olusumu buzim icin cok onemli burun kenigi de gelismis dedi ikili testi yaptırmadım doktor aldırma kararını düşünmediğin sürece olumlu bakmadığını çünkü 9 ay boyunca sonucu kesin bile olmayan bu testin strese neden olacağını, bebeğe hep olumsuz enerji gosnderecegini ve doğal dogumu zorlastiracagini anlattı.Esim dayanamadı hemen cinsiyet sordu söyle bir baktı bir çıkıntı göremedim kıza benziyor ama sadece bir tahmin dedi 9 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim nasıl dayanacağım bilmem ben hep pipiş göreceğiz diye gittim ) buarada bebeğim bana baktı resmen gözleri tamamen bana döndü cok acayip bir his ilk merhaba gibi ) elleri kafasının altında tam keyif yapıyordu taklalar attı ters dondü Allah im nasıl bir mucize maşallah. Allah hepimizin bebeğini de bizleri de korusun insallah )

gittim canım iyi bebşim.. progestan verdi bana da.. ama bana igne vurmadı dr.. aksam sadece az kan geldi bnm bidaha gelmedi.. sana da gecmıs olsun canım..

valla ben şansımı çok zorlamıştım ogün. ah o bazalar yok mu muhtemelen benim ondan oldu diye düşünüyorum. valla hala yatıyorum komple geçmesini bekliyorum. pazartesi günü doktorum da bi göreyim seni dedi. bayram boyunca da dinlenicem. düne kadar mide bulantım derdimdi şimdi aman o iyi olsun ben çekerim diyorum.

Amiiin : nazar: Bunlar ne güzel haberler ve ne güzel duygular kızlar okudukça içim açılıyor,hele o annelerine ben buradayım der gibi hareketleri yokmu maşallah

Arada bendede oluyor canım artık normal olduğunu düşünüyorum artık aklımıza negatif birey getirmek yok ok.:)

mide yanması için gaviscon veriyorlar canım. belki işe yarar. hamilelikte hiç zararı yokmuş. 13. haftada bulandıysa miden en fazla 2-3 hafta sürer. ben de bazen diyorum ki midemin kapatma dümesi olsa sadece yarım saat eski halime dönsem. normal olsam. sadece yarım saat çok değil. şikayet etmiyorum ama yoruldum biraz.

sorana midem bulanıyor demeye utanıyorum artık. iyiyim diyorum geçiştiriyorum. kimseye gitmiyorum. annemlere bile gitmiyorum artık. böyle hasta görünmekten yoruldum. evde bir o kanepeye bir yatağa yuvarlanıp duruyorum.

dün gücümü topladım dinlene dinlene akşama kadar yemek yaptım. bir sürü salata çeşidi de hazırladım. eşim beni, evi, sofrayı eskisi gibi görsün moral olsun ona da istedim. gelmesine yakın saçımı başımı yapıp, giyinip küpe falan takacaktım. güzelce sofrayı hazırladım. tam giyinecekken midem öyle bir bulandı ki, asit kustum yine. içim parçalandı. yandı, sonra kan tükürmeye başladım yine. o sırada eşim geldi. benim saç baş dağılmış, kusmaktan yüzüm bembeyaz olmuş, gözlerim kıpkırmızı, altları mosmor, üstümde temizlik kıyafetleri... o kadar hazırlık boşa gitti. ben hiçbir şey yiyemedim boğazımın acısından. o yedi ama o sırada benim midem bulanmaya devam ettiği için ne yediğini de anlamadı. sonra kalktık acile gittik. gece 11 buçukta geldik.

Merhabalar kızlar.. Allahın izniyle 1 Ağustos itibari ile hamiş olduğumu öğrendim..
Hadi bakalım yeni hamiş haberlerini bekliyoruz..

merhaba bende ağustos 7 de hamiş olduğumu öğremdim 9 haftalık şimdii çok mutluyum 1 yıl bekledim olmasını rabbim nasip etti sonunda çok zorlu bir süreçti rabbim isteyen herkese nasip etsin

merhaba bende ağustos 7 de hamiş olduğumu öğremdim 9 haftalık şimdii çok mutluyum 1 yıl bekledim olmasını rabbim nasip etti sonunda çok zorlu bir süreçti rabbim isteyen herkese nasip etsin

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin canım.. Benim bebişi 12 ağustosta kürtajla aldılar..İnşallah tekrardan nasip olur.. Seni de tebrik ediyorum.
.

Maaşallah bebişine
Bu arada ben de maalesef ahla doktor arayışındayım canım
Söylediğin doktorun adı ne? İstanbul'da mı?

kızlar ikili test sonucum 10.000 de 1 çıktı hepsi. doktorum iyi bir sonuç dedi. 1 ay sonraya randevu verdi. Allahın izniyle tüm bebişler sağlıklı ve hayırlı bir şekilde dünyaya gelirler inşallah.

çok geçmiş olsun cnm yaa..son yazdığın paragrafa güliyimmi üzüliyimmi karar veremedim ..alemsin valla...kendine iyi bak ..çok çok geçmiş olsun..

Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin canım.. Benim bebişi 12 ağustosta kürtajla aldılar..İnşallah tekrardan nasip olur.. Seni de tebrik ediyorum.
.

En başlarından beri konuşmaları takip edemediğim için olaya tam olarak vakıf değilim ama hep şunu diyordum içimden,gurubu Kur'an arkadaşın neden hiç sesi çıkmıyor meğerse bu üzücü sebeptenmiş( çok üzüldüm canm herşeyde bir hayır vardır,inşallah yine hamiş haberini duyarız en kısa zamanda ve bizimle tekrar paylaşırsın

mrb kızlar
begün ikili testimin sonucunu aldım çok şükür negatif çıktı. dr baktı benim küçük bey yine uyuyo. umarım doğunca da böyle sakin olur:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…