- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.741
gittim canım iyi bebşim.. progestan verdi bana da.. ama bana igne vurmadı dr.. aksam sadece az kan geldi bnm bidaha gelmedi.. sana da gecmıs olsun canım..ben varım canım zorladım da oldu diye düşünüyorum ctesi olmuştu.akıntıyla kanama geldi biraz.doktor iğne yaptı bide 5 gündür progestan içiyorum gerçi hala pembe akıntı şeklinde devam ediyor ama bi sorun yok panik yapma. istersen bi kadın doğumcuya görün.
canım çok panik yapmadan mutlaka doktoruna bildir. kanama lekelenme çok beklenen olaylar değilller, ilaç ve istirahatle geçecektir.
geçmiş olsun kendini üzme
sağlam tutunan bebekte yatak yorgan kan gölüne batsada hiç bişe olmuyor, korkma ama tedbirinide al geçmiş olsun.
saol canım dr dan geldim bebeğim kıpır kıpırdı iiyiydi.. ama ben hala kendımı inanılmaz mutsuz hissediyorum kendıme dıkkat etmedıgım ıcın kızgınımprogestan verdi bana da .. düşük tehtidi dedi.. sadece ilişkiyi yasakladı... çalışıyorum canım memurum kurumum çok skain allahtan..
10 gün falan dinlen işten gelince yemek temizlik falan yapma. 10 gün hiç eve bakmadım. Yıkanmış çamaşırlar sepette birikti. Katlayıp koyacak birini arıyor. Eskiden olsa onu katlamadan içim rahat etmezdi ama artık yavaştan alıyorum herşeyi. Biz hiç ilişki yaşamadık hamile kaldığımdan beri. çünkü bir aksilik olursa eşimde bende vicdan azabı duyarız. Ortak karar verdik. Baba olmakta kolay değil. Idare edecekler artık. Allah korusun bebişlerimizi
gittim canım iyi bebşim.. Progestan verdi bana da.. Ama bana igne vurmadı dr.. Aksam sadece az kan geldi bnm bidaha gelmedi.. Sana da gecmıs olsun canım..
10 gün falan dinlen işten gelince yemek temizlik falan yapma. 10 gün hiç eve bakmadım. yıkanmış çamaşırlar sepette birikti. katlayıp koyacak birini arıyor. eskiden olsa onu katlamadan içim rahat etmezdi ama artık yavaştan alıyorum herşeyi. biz hiç ilişki yaşamadık hamile kaldığımdan beri. çünkü bir aksilik olursa eşimde bende vicdan azabı duyarız. ortak karar verdik. baba olmakta kolay değil. idare edecekler artık. Allah korusun bebişlerimizi
bişey olmamasına sevindim tatlım ama dikkat et nolur. Bende bi defa unutup bazayı kaldırmıştım sonra vicdan azabından ölüyodum. O iyi olsunda varsın evler batsın valla sultanın dediği gibi.
sagol canım benim.. etmez miyim ya.. aklım başıma geldi... batsın evler aynen.. sen artık cinsiyet de belli oldu isim aramaları anlam kazanmıstır :)
gittim canım iyi bebşim.. progestan verdi bana da.. ama bana igne vurmadı dr.. aksam sadece az kan geldi bnm bidaha gelmedi.. sana da gecmıs olsun canım..
Kızlar ne desem nasıl anlatsam bilemiyorum bugün doktor degisikligi yaparak bayan bir doktora gittim hipnozla doğal dogum uzmanı nirmal dogum ve dogal dogum birbirinden farkli dedi nasıl ilgilendi anlatamam belki bir saat konustu egitim toplantisi yapacak kasimda ben de ogrendiklerimi sizle paylasacagim bence cok sanslisiniz)) ense kalinligi gayet normal ve burun kemigi olusumu buzim icin cok onemli burun kenigi de gelismis dedi ikili testi yaptırmadım doktor aldırma kararını düşünmediğin sürece olumlu bakmadığını çünkü 9 ay boyunca sonucu kesin bile olmayan bu testin strese neden olacağını, bebeğe hep olumsuz enerji gosnderecegini ve doğal dogumu zorlastiracagini anlattı.Esim dayanamadı hemen cinsiyet sordu söyle bir baktı bir çıkıntı göremedim kıza benziyor ama sadece bir tahmin dedi 9 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim nasıl dayanacağım bilmem ben hep pipiş göreceğiz diye gittim ) buarada bebeğim bana baktı resmen gözleri tamamen bana döndü cok acayip bir his ilk merhaba gibi ) elleri kafasının altında tam keyif yapıyordu taklalar attı ters dondü Allah im nasıl bir mucize maşallah. Allah hepimizin bebeğini de bizleri de korusun insallah )
iyi geceler kızlar hepinizin haberlerini okuyorum inş.hayırlı sağlıklı bebişler olarak dünyaya gelirler.benım bugun ara ara kasığımda adet sancısı oldu çok şiddettli değildi ama yinede insan korkuyor acaba normalmi yoksa bi sıkıntımı var?
canım benim çoktandır sesin çıkmıyodu iyi olduğunu düşünmüştüm. ben ilk haftaları çok rahat geçirmiştim ama bu hafta benimde kabus gibi geçti resmen. bende kusma yok ama sürekli bulantı ve yanma var mide mide değil sirk mübarek. prenses kızım uzun saçlı doğacak sanırımşikayet etmemeye çalışıyorum ama insan 2 dakka huzur arıyo. seni anlıyorum bu yüzden. çooook geçmiş olsun.
Merhabalar kızlar.. Allahın izniyle 1 Ağustos itibari ile hamiş olduğumu öğrendim..
Hadi bakalım yeni hamiş haberlerini bekliyoruz..
merhaba bende ağustos 7 de hamiş olduğumu öğremdim 9 haftalık şimdii çok mutluyum 1 yıl bekledim olmasını rabbim nasip etti sonunda çok zorlu bir süreçti rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kızlar ne desem nasıl anlatsam bilemiyorum bugün doktor degisikligi yaparak bayan bir doktora gittim hipnozla doğal dogum uzmanı nirmal dogum ve dogal dogum birbirinden farkli dedi nasıl ilgilendi anlatamam belki bir saat konustu egitim toplantisi yapacak kasimda ben de ogrendiklerimi sizle paylasacagim bence cok sanslisiniz)) ense kalinligi gayet normal ve burun kemigi olusumu buzim icin cok onemli burun kenigi de gelismis dedi ikili testi yaptırmadım doktor aldırma kararını düşünmediğin sürece olumlu bakmadığını çünkü 9 ay boyunca sonucu kesin bile olmayan bu testin strese neden olacağını, bebeğe hep olumsuz enerji gosnderecegini ve doğal dogumu zorlastiracagini anlattı.Esim dayanamadı hemen cinsiyet sordu söyle bir baktı bir çıkıntı göremedim kıza benziyor ama sadece bir tahmin dedi 9 hafta sonra detaylı ultrasona gideceğim nasıl dayanacağım bilmem ben hep pipiş göreceğiz diye gittim ) buarada bebeğim bana baktı resmen gözleri tamamen bana döndü cok acayip bir his ilk merhaba gibi ) elleri kafasının altında tam keyif yapıyordu taklalar attı ters dondü Allah im nasıl bir mucize maşallah. Allah hepimizin bebeğini de bizleri de korusun insallah )
mide yanması için gaviscon veriyorlar canım. belki işe yarar. hamilelikte hiç zararı yokmuş. 13. haftada bulandıysa miden en fazla 2-3 hafta sürer. ben de bazen diyorum ki midemin kapatma dümesi olsa sadece yarım saat eski halime dönsem. normal olsam. sadece yarım saat çok değil.şikayet etmiyorum ama yoruldum biraz.
sorana midem bulanıyor demeye utanıyorum artık. iyiyim diyorum geçiştiriyorum. kimseye gitmiyorum. annemlere bile gitmiyorum artık. böyle hasta görünmekten yoruldum. evde bir o kanepeye bir yatağa yuvarlanıp duruyorum.
dün gücümü topladım dinlene dinlene akşama kadar yemek yaptım. bir sürü salata çeşidi de hazırladım. eşim beni, evi, sofrayı eskisi gibi görsün moral olsun ona da istedim. gelmesine yakın saçımı başımı yapıp, giyinip küpe falan takacaktım. güzelce sofrayı hazırladım. tam giyinecekken midem öyle bir bulandı ki, asit kustum yine. içim parçalandı. yandı, sonra kan tükürmeye başladım yine. o sırada eşim geldi. benim saç baş dağılmış, kusmaktan yüzüm bembeyaz olmuş, gözlerim kıpkırmızı, altları mosmor, üstümde temizlik kıyafetleri...o kadar hazırlık boşa gitti. ben hiçbir şey yiyemedim boğazımın acısından. o yedi ama o sırada benim midem bulanmaya devam ettiği için ne yediğini de anlamadı. sonra kalktık acile gittik. gece 11 buçukta geldik.
Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı da nasip etsin canım.. Benim bebişi 12 ağustosta kürtajla aldılar..İnşallah tekrardan nasip olur.. Seni de tebrik ediyorum.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?