2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Arkadaşlar 13 +5 deyim bende doktor 11+4 de (sanki biz sormuşuz gibi) %90 erkek dedi; bende erken değil mi söylemek için dedim;ukala bi tavırla buda bizim farkımız dedi 😡Bugünki kontroldede söyledimmi kız olacağını dedi 😤allak bullak oldum kendimi ona çok hazırlamıştım çünkü 😳ayrıca bu bekleyişte herkesin kesin oğlun olacak demesi, 3 arkadaşımın ve benim rüyamda erkek bebek görmem ve de intelligender testininde boy çıkmasının büyük katkısı oldu !!! Bu arada tabiki sağlıklı olması daha önemli ama 1 kızım var 2. De olmayanı istiyor insan ; madem yanılacan be adam söyleme 😔 hoş 2 hafta sonra bi daha bakalım emin olmak için dedi ama😒

sıkma canını canım bayramdan sonra net bilgi alırsın. Hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun gerisi boş

Maaşallah bebişine
Bu arada ben de maalesef ahla doktor arayışındayım canım
Söylediğin doktorun adı ne? İstanbul'da mı?

canım ben doktorumdan çok memnunum önerebilirim istersen nişantaşında özel muayenesi var 190 lira ücreti.doğumuda anlaştığı hastanede yaptırıyor istersen numarasını veririm

Kizlar en son 5 ekimde gittik kontrole..
Gelisimi 1 haftaya yakin onden cikti :)))
2 mayis demisti en son dogum tarihine
AMA 5 ekimde 27 nisan cikti ultrasonda... :)
Baayramdan sonra bi daha gel dedi
2-3lu testler icin...hayirlisi...

Bacaklari,kollari,burnu.agzi...Oyyy yesin annesi onu...
Basini bi oraya atiyo bi buyana :)
Dr cok hareketli bi fistik dedi
Acaba Kiz mi olcak ????

1 ay beklemeli cinsiyet icin dedi
Sizde durumlar ne ?

Hamile pantolonu aldim bu arada Ben Dee
Bulantilar da bitti gibi bsi...

Sanirim daha rahat bi hamilelik donemi baslio Kizlar.
Hepimize hayirli olsun...
Rabbimize Hamd olsun..

merhaba arkadaşlar bende dün doktora gittim doktorumuz %70 kız dedi ama 3 hafta sonra bidaha gitcez o zaman kesin netleşcekmiş.prenses geliyor :)

Canim genelde cinsiyetler yorumlanmaya baslamis ..
Ne guzel :)
Bana Dr 16. Haftayi bekleyelim dedi
Biz esimle 10gun sonra yine gitcez testler icin..
Acaba dioruz, esimle biraz baski mi yapsak dra
Bu cinsiyet konusunda ne dersin :)
Senle aramizda 10 gun var Su an zaten..oyle gorunuyo...
Sende ciktiysa bende de cikar belki :)

ben gecen hafta perşembe günüde devlet hastanesine gitmiştim kemik yapısı kıza benziyor dedi ısrar edin belki söyler tam net söylemezde bana bile net demedi :)

Her şeyin hayırlısı canım takdir böyleymiş.. 2 ay oldu ltf dua edin adetim 3 gün geçti inşallah çifte bayram yaşayabilirim..

Her şeyin iyi olmasına çok sevindim Rabiacımm

günaydın tatlışlar :) herkese musmutlu bayramlaaaaaar.... seneye bu zamanlarda minişlerimize bayramlık telaşelerimiz olacak sizcede çok heyecanlı değilmi. çoooooookkk öptm herkesi. bebişlere dikkat edin sizi allaha onları size emanet ediyorum. bayramdan sonra görüşürüz teyzoşlaaaaaar

merhaba arkadaşlar bende dün doktora gittim doktorumuz %70 kız dedi ama 3 hafta sonra bidaha gitcez o zaman kesin netleşcekmiş.prenses geliyor :)
Sanki bana da bir prenses gelcek gibi bi his geldi icime :)
Dr da fistik dedi bebegime :)
Ay ne bilim ,bazilari diyo ki, drlar aslinda biliomus AMA netlessin diye
Bekliolarmis :) acaba agzindan mi kacirdi fistik diye :))
Cin takvimi erkek diyo
Gecen gun annemle gule gule sey yaptik kizlar,
Yastiklarin birinin altina makas, birinin altina bicak koydu.
Ben gidip altinda makas olan yastiga oturmusum :)
Yani makas Kiz demekmis..
Terzi bickidikis muhabbeti sanirim..
Bicak da erkekmis,
Kasap marangoz muhabbeti...
Siz de yapin noluuurrr :))))))))
Her şeyin hayırlısı canım takdir böyleymiş.. 2 ay oldu ltf dua edin adetim 3 gün geçti inşallah çifte b
ayram yaşayabilirim..
Canim dua edicem sana
Bizi merakta birakma
Yaz EMI ?
Her şeyin iyi olmasına çok sevindim Rabiacımm
Saol cnm
Sende durumlar ne ?
Bebis nasil,
Cinsiyet belli mi?
Bir sonraki muaynen ne zaman ?

Aynen yaaaa...
Ben bebek Bezi reklamlarina bakinca bile icim baska oluyo
Agliyorum bazen..
Seneye bu zamanlar bebisler kucagimizda,
Biz bayram ziyaretlerinde :)))
Allahim insallah...

merhabalar arkadaslar
biliyorsunuz geç döllenme ile hamile kaldım. Şu an 12. hafta içersindeyim. İkili testimi yaptırdım.Ense kalınlıgı 1.1mm ve baş-popo uzunlugu 5 cm çıktı. Dr iyi oldugunu söyledi.Kan tahlili sonuçlarım bayramdan sonra çıkacak.
Sabah bulantıları ve kusmaları hala sürüyor.Fakat dün ilk defa akşam saatlerinde aşırı bulantım ve afedersiniz çıkarmam oldu.Hem de öyle böyle değil.Mahvetti beni.Hiçbişi yiyemedim.Böyle bişi yaşamadığımdan bişi dokundugundan filan şüphelendik.
Daha sonra yüzümü incelerken çene altına doğru,yanaklarımda kırmızı noktalar gördüm.Hatta biraraya gelerek bildiğin kırmızı lekelere dönüşmüş.Çok moralim bozuldu.Cildimi ilk defa böyle görüyorum.
Hamilelik zaten tam bir hassasiyet..Bir de cildimi öyle görünce..Üstelik iki tane de uçuğum çıktı dudağımda.Daha ne olsun((
Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?Ya da etraftan bununla ilgili bişile duyan??
Bayramdan sonra dermotologa gidicem ama şimdiden size de sormak istedim.
Hepinizi öpüyorummmm

öncelikle hepinizin bayramını kutlarım, inş. seneye bayramda bebişlerimizin cicili giysileriyle fotolarını koyarız
bende dün gittim doktoruma ense kalınlığı normal çıktı, gerçi kan değerlerini henüz almadık ama oda iyidir inş.
cinsiyet için erken dedi bende tahmindemi yok deyince büyük ihtimalle erkek dedi, çıkıntısı var dedi
ikili testide geçtikya gerisi gelir inş.
hepinizi öpüyorum

kızlar bugün doktora kontrole gittim allaha şükür herşeyimiz yolundaymış ve sonunda cinsiyetimizi öğrendik. veeee pipiyi gördük:)) erkek annesi oluyorum çok mutluyum allah sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin. eşim de çok mutlu kuzum benim :) ilk dr baktı bildiğin bağdaş kurmuş oturuyor buralar benden sorulur dermiş gibi :)) gelişimi de iyiymiş 14+4 çıktı.çok şükür bayram hediyesi oldu bizim için..

26 Elime randevu aldim
13+1 olcak o zaman Allahin izniyle
Varsayim da olsa bsi Der belki cinsiyet Ile ilgili....

Hepinize iyi bayramlar güzel annişler. Bir dahaki bayramlara bebişlerimize bayramlık almaya gidelim inşallah Bu arada youtube dan doğum videolarını izliyorum neden böyle bir işe kalkıştım bilmiyorum ağlamaktan helak olmuş durumdayım Ne kadar da duygusal mucizevi bir an ya Rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…