- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.761
Arkadaşlar 13 +5 deyim bende doktor 11+4 de (sanki biz sormuşuz gibi) %90 erkek dedi; bende erken değil mi söylemek için dedim;ukala bi tavırla buda bizim farkımız dedi 😡Bugünki kontroldede söyledimmi kız olacağını dedi 😤allak bullak oldum kendimi ona çok hazırlamıştım çünkü 😳ayrıca bu bekleyişte herkesin kesin oğlun olacak demesi, 3 arkadaşımın ve benim rüyamda erkek bebek görmem ve de intelligender testininde boy çıkmasının büyük katkısı oldu !!! Bu arada tabiki sağlıklı olması daha önemli ama 1 kızım var 2. De olmayanı istiyor insan ; madem yanılacan be adam söyleme 😔 hoş 2 hafta sonra bi daha bakalım emin olmak için dedi ama😒
Maaşallah bebişine
Bu arada ben de maalesef ahla doktor arayışındayım canım
Söylediğin doktorun adı ne? İstanbul'da mı?
merhaba arkadaşlar bende dün doktora gittim doktorumuz %70 kız dedi ama 3 hafta sonra bidaha gitcez o zaman kesin netleşcekmiş.prenses geliyor :)
Canim genelde cinsiyetler yorumlanmaya baslamis ..
Ne guzel :)
Bana Dr 16. Haftayi bekleyelim dedi
Biz esimle 10gun sonra yine gitcez testler icin..
Acaba dioruz, esimle biraz baski mi yapsak dra
Bu cinsiyet konusunda ne dersin :)
Senle aramizda 10 gun var Su an zaten..oyle gorunuyo...
Sende ciktiysa bende de cikar belki :)
En başlarından beri konuşmaları takip edemediğim için olaya tam olarak vakıf değilim ama hep şunu diyordum içimden,gurubu Kur'an arkadaşın neden hiç sesi çıkmıyor meğerse bu üzücü sebeptenmiş( çok üzüldüm canm herşeyde bir hayır vardır,inşallah yine hamiş haberini duyarız en kısa zamanda ve bizimle tekrar paylaşırsın
canım ben doktorumdan çok memnunum önerebilirim istersen nişantaşında özel muayenesi var 190 lira ücreti.doğumuda anlaştığı hastanede yaptırıyor istersen numarasını veririm
Kizlar en son 5 ekimde gittik kontrole..
Gelisimi 1 haftaya yakin onden cikti :)))
2 mayis demisti en son dogum tarihine
AMA 5 ekimde 27 nisan cikti ultrasonda... :)
Baayramdan sonra bi daha gel dedi
2-3lu testler icin...hayirlisi...
Bacaklari,kollari,burnu.agzi...Oyyy yesin annesi onu...
Basini bi oraya atiyo bi buyana :)
Dr cok hareketli bi fistik dedi
Acaba Kiz mi olcak ????
1 ay beklemeli cinsiyet icin dedi
Sizde durumlar ne ?
Hamile pantolonu aldim bu arada Ben Dee
Bulantilar da bitti gibi bsi...
Sanirim daha rahat bi hamilelik donemi baslio Kizlar.
Hepimize hayirli olsun...
Rabbimize Hamd olsun..
Sanki bana da bir prenses gelcek gibi bi his geldi icime :)merhaba arkadaşlar bende dün doktora gittim doktorumuz %70 kız dedi ama 3 hafta sonra bidaha gitcez o zaman kesin netleşcekmiş.prenses geliyor :)
Canim dua edicem sanaHer şeyin hayırlısı canım takdir böyleymiş.. 2 ay oldu ltf dua edin adetim 3 gün geçti inşallah çifte b
ayram yaşayabilirim..
Saol cnmHer şeyin iyi olmasına çok sevindim Rabiacımm
günaydın tatlışlar :) herkese musmutlu bayramlaaaaaar.... seneye bu zamanlarda minişlerimize bayramlık telaşelerimiz olacaksizcede çok heyecanlı değilmi. çoooooookkk öptm herkesi. bebişlere dikkat edin sizi allaha onları size emanet ediyorum. bayramdan sonra görüşürüz teyzoşlaaaaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?