- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.781
Canım verirsen sevinirim, teşekkürler..
Canım hamilelik takviminde aynen senin dediğin gibi bu haftalarda yüz ve boyun bölgesinde lekelenmeler olabilir fakat dogum sonrası geçecek yazıyordu bazı gebeliklerde annelerde oluyormuş telaş yapma lütfen bebekde hep pozitif sinyaller gönderelim olur mu? Hepinize ii bayramlarmerhabalar arkadaslar
biliyorsunuz geç döllenme ile hamile kaldım. Şu an 12. hafta içersindeyim. İkili testimi yaptırdım.Ense kalınlıgı 1.1mm ve baş-popo uzunlugu 5 cm çıktı. Dr iyi oldugunu söyledi.Kan tahlili sonuçlarım bayramdan sonra çıkacak.
Sabah bulantıları ve kusmaları hala sürüyor.Fakat dün ilk defa akşam saatlerinde aşırı bulantım ve afedersiniz çıkarmam oldu.Hem de öyle böyle değil.Mahvetti beni.Hiçbişi yiyemedim.Böyle bişi yaşamadığımdan bişi dokundugundan filan şüphelendik.
Daha sonra yüzümü incelerken çene altına doğru,yanaklarımda kırmızı noktalar gördüm.Hatta biraraya gelerek bildiğin kırmızı lekelere dönüşmüş.Çok moralim bozuldu.Cildimi ilk defa böyle görüyorum.
Hamilelik zaten tam bir hassasiyet..Bir de cildimi öyle görünce..Üstelik iki tane de uçuğum çıktı dudağımda.Daha ne olsun((
Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?Ya da etraftan bununla ilgili bişile duyan??
Bayramdan sonra dermotologa gidicem ama şimdiden size de sormak istedim.
Hepinizi öpüyorummmm
merhabalar arkadaslar
biliyorsunuz geç döllenme ile hamile kaldım. Şu an 12. hafta içersindeyim. İkili testimi yaptırdım.Ense kalınlıgı 1.1mm ve baş-popo uzunlugu 5 cm çıktı. Dr iyi oldugunu söyledi.Kan tahlili sonuçlarım bayramdan sonra çıkacak.
Sabah bulantıları ve kusmaları hala sürüyor.Fakat dün ilk defa akşam saatlerinde aşırı bulantım ve afedersiniz çıkarmam oldu.Hem de öyle böyle değil.Mahvetti beni.Hiçbişi yiyemedim.Böyle bişi yaşamadığımdan bişi dokundugundan filan şüphelendik.
Daha sonra yüzümü incelerken çene altına doğru,yanaklarımda kırmızı noktalar gördüm.Hatta biraraya gelerek bildiğin kırmızı lekelere dönüşmüş.Çok moralim bozuldu.Cildimi ilk defa böyle görüyorum.
Hamilelik zaten tam bir hassasiyet..Bir de cildimi öyle görünce..Üstelik iki tane de uçuğum çıktı dudağımda.Daha ne olsun((
Böyle bir durum yaşayan var mı aranızda?Ya da etraftan bununla ilgili bişile duyan??
Bayramdan sonra dermotologa gidicem ama şimdiden size de sormak istedim.
Hepinizi öpüyorummmm
Her şeyin hayırlısı canım takdir böyleymiş.. 2 ay oldu ltf dua edin adetim 3 gün geçti inşallah çifte bayram yaşayabilirim..
bu arada çin takvimi doğru çıktı bende :)
İnşallah canım dualarım seninle bizihaberdar et
slm kızlar herkesin bayramı mübarek olsun bayadır yazmıyordum ama takipteyim benim kalçamda ağrı oluyor çok fazla hareket etmiyorum ondanmı diyorum dün biraz evin içinde dolaştım ama dün gece daha çoğaldı. ve mide bulantım ara ara devam ediyor bu arada birde bende kaşıntı var doktor mantar için krem verdi ben korkudan kullanmıyorum bilmiyorum ne yapacağım mantar için krem kullanan varmı acaba
Hepinize iyi bayramlar güzel annişler. Bir dahaki bayramlara bebişlerimize bayramlık almaya gidelim inşallahBu arada youtube dan doğum videolarını izliyorum neden böyle bir işe kalkıştım bilmiyorum ağlamaktan helak olmuş durumdayım Ne kadar da duygusal mucizevi bir an ya Rabbim...
Kizzlaaarrr
Canim..belli oldu mu Senin cinsiyet ?mrb bebeğiniz hayırlı olsun...çok geçmiş olsun benim bildiğim kadarıyla hamilelikte sivilcelenme oluyor..uçuk falanda stres ve vitamin eksikliğinden diye biliyorum.canını sıkacağın bi durum yok kesinlikle rahat ol ...daha bunlar ne ki daha çok degişicek her tarafımız...üzülme tmm cnm...k.i.b..
Ben de meraktan ölcemmmmYa bende de Çin takviminde erkek, şu büyüklerin yaptığı makas bıçak olayında makas(yani kız)çıktı etrafımın çoğu erkek ama bir kısmı kız diyor bense nötr durumdayım önemli olan sağlıklı olması ama bitaraftamda meraktan ölüyorumm yahu:)))
Haberlerini bekliyoruzzzzz :)inşallah hayırlı haberler alayım sizlerede bildiririm cnm..
slm kızlar herkesin bayramı mübarek olsun bayadır yazmıyordum ama takipteyim benim kalçamda ağrı oluyor çok fazla hareket etmiyorum ondanmı diyorum dün biraz evin içinde dolaştım ama dün gece daha çoğaldı. ve mide bulantım ara ara devam ediyor bu arada birde bende kaşıntı var doktor mantar için krem verdi ben korkudan kullanmıyorum bilmiyorum ne yapacağım mantar için krem kullanan varmı acaba
14+0 dayiz akıntılarim cok olmamakla beraber oluyordu dün misafirde hazirlikti derken cok ayakta kaldım belim cok ağrıdı ve cok yoruldum gece yatarken akıntımda kıl gibi incecik ve akinti kivamiyla aynı kan vardı sadece yatarken oldu gece de sabah da yoktu kızlar acaba bebek yukarı mı çıkıyor bilgisi olan var mı neden öyle birşey yasadım kanama gibi degildi
Haklisin canım teşekkür ederim.Bayramdan donmemiş bizden başka kimseCanim benim de bel agrim var bu aralar..
Hele ki ev işi yaptiysammmm ...
Akintini pek anlayamadim
Kan desen degil,
Ama oncekilere de benzemiyor diyosun..??
Bilemedim..
Agri ve akinti o sekliyle devam ederse Bence Dr unu ara..
Ve kendini cok yorma..
16.haftaya kadar yakinlarina gebe oldugunu demeyen bile var
Ilk 3 ay daha riskli olmakla beraber,
4.ayin sonuna dek kendimize daha da bir dikkat etmeli..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?