- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.801
herkese merabalarr...bayramda bitti ...biraz yorucu oldu ama şükür sağsalim atlattık...ben henüz cinsiyet konusunda bişe öğrenemedim...bir hafta sonra falan gittiğimde inşallah öğrenebiliriz...görüşmek üzere ...öpüldünüz canlarr...
Sanki bana da bir prenses gelcek gibi bi his geldi icime :)
Dr da fistik dedi bebegime :)
Ay ne bilim ,bazilari diyo ki, drlar aslinda biliomus AMA netlessin diye
Bekliolarmis :) acaba agzindan mi kacirdi fistik diye :))
Cin takvimi erkek diyo
Gecen gun annemle gule gule sey yaptik kizlar,
Yastiklarin birinin altina makas, birinin altina bicak koydu.
Ben gidip altinda makas olan yastiga oturmusum :)
Yani makas Kiz demekmis..
Terzi bickidikis muhabbeti sanirim..
Bicak da erkekmis,
Kasap marangoz muhabbeti...
Siz de yapin noluuurrr :))))))))
Saol cnm
Sende durumlar ne ?
Bebis nasil,
Cinsiyet belli mi?
Bir sonraki muaynen ne zaman ?
bende haftaya gitmeyi planlıyorum cinsiyet için hayırlısı bakalım
Uzuuunnn bir bayram tatiliden sonra tekrar merhebe güsel annelerrr :))
Bayramlar güzel ama yorucu oluyor biz de çok yorulduk bebişimleee ...
Canım iki farklı doktor baktı, ikiside büyük ihtimalle erkek dedi ama maalesef netleşmedi henüz...
Ben de o testlerin heprini denedim :)) Bıçak- karnında ip sallandırma- el uzatma... :)) Hepsinde de erkek çıktı bakalım artık hayırlısı...
Sen de cinsiyetini öğrenir öğrenmez haberdar et bizi de canım...
Benim doktor randevum 26 Ekim Cumartesi, o zaman netleşir artık sanırsamm :))
Bu arada 2014 Nisan Anneleri topiğine de giriyorum sık sık oraya da bekleriz :))
kelebek senin bulantıların geçti mi?
bende haftaya gitmeyi planlıyorum cinsiyet için hayırlısı bakalım
Canım önceki kadar yoğun değil ama devam ediyor. Önceden her yediğim geri geliyordu sürekli yatıyordum şimdilerde bir günüm bir günümü tutmasada iyi sayılırım. Bayramda hiç serum almadım.Arasıra bulantım oldu ama ağır değil. Büyüdükçe rahatlıyorum Sen nasılsın umarım herşey yoluna girmiştir.
bi ara bulantılarım azalmıştı sadece 2 gün o dasonra tekrar başladı. bayramdan önce yine serum yedim ben. hala kusuyorum. bayramda 3 gün yattım. şu an bile midem deli gibi bulanıyor. dün gece bulantı ilacı aldım onu da yediklerimi de yine çıkardım. bazen iyi oluyorum ama iyi olduğum anlar da çok nadir. hiç geçmiyor neredeyse ne yapacağımı şaşırdım. 47 gündür midem bulanıyor. kusuyorum. 16. haftayı bekliyorum artık. bu hafta ikili testim var. bakalım bebeğimi de görürüm inşallah.
slm kızlar ben dört gündür diş ağrısı çekiyorum dolgu dişim çürümüş hafta sonu dört yere acile gittik bakmadılar doktorumdn kağıt istediler onuda aldık özel biyere gittik ordakide açtı biraz baktı ben yapamıyorum diyerek geçici dolguyla gönderdi morfin yedim boşuna bugün sabah başka yere gittik bir bayan doktor sinirleri temizledi geçici dolgu yaptı ağrırsa çekecek bebişime inşallah bir şey olmaz doktor yaptırabilirsin dediği için gittik ama yinede bebişimi düşünüyorum inşallah ağrımaz bu arada antibiyotik verdi içeceğim mecburan üç tanede parol içtim dört gündür
slm kızlar ben dört gündür diş ağrısı çekiyorum dolgu dişim çürümüş hafta sonu dört yere acile gittik bakmadılar doktorumdn kağıt istediler onuda aldık özel biyere gittik ordakide açtı biraz baktı ben yapamıyorum diyerek geçici dolguyla gönderdi morfin yedim boşuna bugün sabah başka yere gittik bir bayan doktor sinirleri temizledi geçici dolgu yaptı ağrırsa çekecek bebişime inşallah bir şey olmaz doktor yaptırabilirsin dediği için gittik ama yinede bebişimi düşünüyorum inşallah ağrımaz bu arada antibiyotik verdi içeceğim mecburan üç tanede parol içtim dört gündür
Canim dua edicem sana
Bizi merakta birakma
Yaz EMI ?
Mrblar.. Allahıma şükürler olsun tekrR hamileyim.. Ltf sizlerde dua edin sağlıklı sıhhatli olsun.Annesine bu sefer sımsıkı tutunsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?