2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bende haftaya gitmeyi planlıyorum cinsiyet için hayırlısı bakalım

Uzuuunnn bir bayram tatiliden sonra tekrar merhebe güsel annelerrr :))
Bayramlar güzel ama yorucu oluyor biz de çok yorulduk bebişimleee ...

Canım iki farklı doktor baktı, ikiside büyük ihtimalle erkek dedi ama maalesef netleşmedi henüz...

Ben de o testlerin heprini denedim :)) Bıçak- karnında ip sallandırma- el uzatma... :)) Hepsinde de erkek çıktı bakalım artık hayırlısı...

Sen de cinsiyetini öğrenir öğrenmez haberdar et bizi de canım...

Benim doktor randevum 26 Ekim Cumartesi, o zaman netleşir artık sanırsamm :))

Bu arada 2014 Nisan Anneleri topiğine de giriyorum sık sık oraya da bekleriz :))

Son düzenleme:
mide bulantılarım ne zaman geçecek kızlar. sizinkiler geçti mi? daha ne kadar devam edeceğim böyle?

herkese yeniden merhaba tek tek özledim hepinizi. okuduğuma göre kötü giden bişi yok çok şükür herşey yolunda. şimdi 3lü taramalar, randevular, cinsiyetler, isimler,alışverişler..... çokk işimiz var annişler gelişmeleri okumayı heyecanla bekliyorum. ben 28inde gidicem doktora hem 3lü tarama yaptırıcam hemde cinsiyeti kesin öğrenicem inşallah. o zamana kadar sizin güzel haberlerinizle heyecanlanırım. öptüm hepinizi

canım karar verdinmi hangi doktora gideceksin?

güzeller hepinizin geçmiş bayramı mübarek olsun
ekim sonuna kadar inş cinsiyetleri öğreneceğiz ve forum daha da hareketlenecek gibi baksanıza aayyyyyy
benim de 24-25 randevum var unuttum hangi gün olduğunu heyecandan yaa
hayırlı haberlerinizi bekliyoruz hamişleerrr

kelebek senin bulantıların geçti mi?

Canım önceki kadar yoğun değil ama devam ediyor. Önceden her yediğim geri geliyordu sürekli yatıyordum şimdilerde bir günüm bir günümü tutmasada iyi sayılırım. Bayramda hiç serum almadım. Arasıra bulantım oldu ama ağır değil. Büyüdükçe rahatlıyorum Sen nasılsın umarım herşey yoluna girmiştir.

bi ara bulantılarım azalmıştı sadece 2 gün o da sonra tekrar başladı. bayramdan önce yine serum yedim ben. hala kusuyorum. bayramda 3 gün yattım. şu an bile midem deli gibi bulanıyor. dün gece bulantı ilacı aldım onu da yediklerimi de yine çıkardım. bazen iyi oluyorum ama iyi olduğum anlar da çok nadir. hiç geçmiyor neredeyse ne yapacağımı şaşırdım. 47 gündür midem bulanıyor. kusuyorum. 16. haftayı bekliyorum artık. bu hafta ikili testim var. bakalım bebeğimi de görürüm inşallah.

Ben bugün meleğimi görmeye gittimmmmm kolları bacakları ve burnu harika görünüyordu Rabbime şükürler olsun hiçbir problemimiz yok. Kalbimizde hızlı hızlı atıyo Çok hareketli sanırım buda sırık olacak bacakları ikiye katlamış sığamamış annesinin koca göbüşüne

Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Boşuna uğraşma bulantıları kesmenin hiç bir yolu yok ilaç filanda hikaye. Zencefil çayı önerdiler bana denkmi geldi bilmiyorum ama o arada hafif iyi hissettiğim olmuştu lakin onu içmekte zulüm Zencefil kökünü 5 dk kaynatıp içine azıcık bal kat dene bakalım iyi gelir belki. Ahh Hürremcim herkes ne rahat hamilelikler geçiriyor bir ara kendimden nefret ediyordum niye böyleyim hep böyle yaşıcam biliyorum filan diye... Bu sıralar ayaklandım muhtemelen 1 hafta sonra sende rahatlamaya başlarsın yani umarım dualarım seninle güzelim biraz daha sabır

slm kızlar ben dört gündür diş ağrısı çekiyorum dolgu dişim çürümüş hafta sonu dört yere acile gittik bakmadılar doktorumdn kağıt istediler onuda aldık özel biyere gittik ordakide açtı biraz baktı ben yapamıyorum diyerek geçici dolguyla gönderdi morfin yedim boşuna bugün sabah başka yere gittik bir bayan doktor sinirleri temizledi geçici dolgu yaptı ağrırsa çekecek bebişime inşallah bir şey olmaz doktor yaptırabilirsin dediği için gittik ama yinede bebişimi düşünüyorum inşallah ağrımaz bu arada antibiyotik verdi içeceğim mecburan üç tanede parol içtim dört gündür

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun tatlım. bende baş ağrısı çekiyorum fena halde. banada doktorum minoset vermişti başın dişin ağrırsa kullanırsın diye. bende bi defa artık dayanamayacağım noktaya geldiği için minoset kullanmıştım. doktor verdiği için içim rahat ama insan düşünmeden de edemiyor ne yazıkki. umarım bundan sonrası problemsiz geçer hepimiz için....

Canim dua edicem sana
Bizi merakta birakma
Yaz EMI ?

Mrblar.. Allahıma şükürler olsun tekrR hamileyim.. Ltf sizlerde dua edin sağlıklı sıhhatli olsun.Annesine bu sefer sımsıkı tutunsun..

Selam kızlar. Bugün 15:00'de Dr. da olucam, nihayet öğrenicem herhalde cinsiyetini.
Açıkçası kendi merakımdan çok, milletin sorularından bunaldığım için bilmek istiyorum.
Yorumlardan, sorulardan bunaldım hele bayram overdose oldum !

Bir de şu bayram tatili boyunca bebeğini evde bırakıp giden "öğretmen" haberini okuduğumdan beri sinirim tepemde.
Ben oğlumun yanından tuvalet için bile ayrıldığımda elimde telefonla gidip, kameradan izlemeye devam ediyorum ya !
Bu ne vicdansızlık bir bebeği açlıkla ağlaya ağlaya ölüme terk etmek. Aklım almıyor

cnm çok geçmiş olsun bugun de benim 2 dolgum aynı anda agrımaya basladı.. eşimde kalsiyumu daha fazla almalısın dedi..bol bol süt yumurta vs. tuketmek gerekiyor..bende tiksindim birçok seyden..dogru durust beslenemıyorum bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…