- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.821
gözün aydın canımm..çok sevindim..hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah bebeğini :)
Canim dua edicem sana
Bizi merakta birakma
Yaz EMI ?
Mrblar.. Allahıma şükürler olsun tekrR hamileyim.. Ltf sizlerde dua edin sağlıklı sıhhatli olsun.Annesine bu sefer sımsıkı tutunsun..
Bak buna çok sevindim işte :) tebrik ederim canımbusefer bebişin sımsıkı tutunur inşallah
Canim dua edicem sana
Bizi merakta birakma
Yaz EMI ?
Mrblar.. Allahıma şükürler olsun tekrR hamileyim.. Ltf sizlerde dua edin sağlıklı sıhhatli olsun.Annesine bu sefer sımsıkı tutunsun..
yarın 12.haftamız bitiyor..ikili test için doktor randevum vardı..bugun randevu için aradığımda doktorumun hastaneden ayrıldığını öğrendim..sağ yumurtalığımda kist var doktorum onun takibini de yapıyordu.. o kadar üzüldüm ki..şimdi yeni bir doktor bulmam gerekiyor..ne yapacağım hiç bilmiyorum((
Merhaba hamişler :) baya oldu yazmayalı umarım herşey yolundadır.Hamilelikteki baş diş ağrıları gerçekten çekilmez oluyor.Başka sorunumuz olmasınBenim de 3 gün önce bi baş ağrısı tuttu sabaha kadar anca geçti.Normalde baş ağrım olmazdı hiç.Gebeliğe yoruyorum ben. Bide benim hala mide bulantılarım geçmedi bir iyi oluyor 3 gün kötü.Dün kustum bi kaç kez.Etrafımdakiler yemek yeme konusunda sürekli ağzımın içine bakıyor.Ve ben nerdeyse 4. ayıma giricem ve hala 51 kiloyum.Bu arada göbekler belli olmaya başlamıştır diye düşünüyorum benim kollar bacaklar cılız top gibi bi karnım var :) Erkek olunca sivri oluyor derlerdi gerçekten doğru :)
Canım üzülme çok kişide var doktor problemi. Hayırlısı belki bu seferki doktorun dahada iyi çıkar.
Ben 47 kiloyla hamile kalıp 43 kiloya düştüm canım yeni yeni bulantılarım kesildi 44 kiloyum şuan. Karnım halla varla yok arası umarım bunları duyunca kendini daha iyi hissetmişsindirBebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi boş
Canim dua edicem sana
Bizi merakta birakma
Yaz EMI ?
:) ah kıyamam cidden sen benden beter durumdaymışsın ama bundan sonra oburluğumuz başlar diye düşünüyorum :) sağlıklı olalım bebişlerimiz de yine aynı şekilde sağlıklı olsun gerisi unutuluyor :)
çok çok çokkkk sevindim canım bütün dualarım seninle allahım bu defa gönlüne göre hayırlı sağlıklı bi bebiş versin inşallahkız çok mutlu oldum sabah sabah ya :))))
Bak buna çok sevindim işte :) tebrik ederim canımbusefer bebişin sımsıkı tutunur inşallah
kızlar alışverişler ne durumda yaaaa. ben alıcam çekiniyorum. almasam içim içimi yiyo tam bi akıl kamışması yaşıyorum resmen
bi liste hazırladım kaba taslak isteyen olursa burada da paylaşabilirim. haftaya gideceğim randevuda herşey yolunda giderseben bi kenardan almaya başlıcam artık.
kızlar alışverişler ne durumda yaaaa. ben alıcam çekiniyorum. almasam içim içimi yiyo tam bi akıl kamışması yaşıyorum resmen
bi liste hazırladım kaba taslak isteyen olursa burada da paylaşabilirim. haftaya gideceğim randevuda herşey yolunda giderseben bi kenardan almaya başlıcam artık.
Ben bir biberon dışında hiçbir şey almadımkızlar alışverişler ne durumda yaaaa. ben alıcam çekiniyorum. almasam içim içimi yiyo tam bi akıl kamışması yaşıyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?