2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

yarın 12.haftamız bitiyor..ikili test için doktor randevum vardı..bugun randevu için aradığımda doktorumun hastaneden ayrıldığını öğrendim..sağ yumurtalığımda kist var doktorum onun takibini de yapıyordu.. o kadar üzüldüm ki..şimdi yeni bir doktor bulmam gerekiyor..ne yapacağım hiç bilmiyorum ((

Merhaba hamişler :) baya oldu yazmayalı umarım herşey yolundadır.Hamilelikteki baş diş ağrıları gerçekten çekilmez oluyor.Başka sorunumuz olmasın Benim de 3 gün önce bi baş ağrısı tuttu sabaha kadar anca geçti.Normalde baş ağrım olmazdı hiç.Gebeliğe yoruyorum ben. Bide benim hala mide bulantılarım geçmedi bir iyi oluyor 3 gün kötü.Dün kustum bi kaç kez.Etrafımdakiler yemek yeme konusunda sürekli ağzımın içine bakıyor.Ve ben nerdeyse 4. ayıma giricem ve hala 51 kiloyum.Bu arada göbekler belli olmaya başlamıştır diye düşünüyorum benim kollar bacaklar cılız top gibi bi karnım var :) Erkek olunca sivri oluyor derlerdi gerçekten doğru :)

Herkese Selam neler yapıyorsunuz bakalım.. Cinsiyetlerini öğrendiniz mi bebişlerinizin.. Benim doktor sorunlu olduğu için söylemiyor bakmıyor :)

Canim dua edicem sana
Bizi merakta birakma
Yaz EMI ?

Mrblar.. Allahıma şükürler olsun tekrR hamileyim.. Ltf sizlerde dua edin sağlıklı sıhhatli olsun.Annesine bu sefer sımsıkı tutunsun..

Bak buna çok sevindim işte :) tebrik ederim canım busefer bebişin sımsıkı tutunur inşallah

Merhaba kızlar uzun zaman oldu bebişlerimizle bir Bayram atlattıktan sonra yine biraradayız ne güzel:) bu Cumartesi kuzumun cinsiyeti için doktora gideceğiz çok heycanlıyım belli olur inşallah buarada benimde başağrılarım fazalaştı ve net uyku çekemiyorum sürekli uyanmalar sağa sola dönmeler tuvalet durumu ve ağzımdaki acımsı tat cabası( hala geçmiş değil) bendeki durumlar şimdilik bu seyirde devam ediyor:)) minnaklarımız tüm bu sıkıntılara değer,anlatımım şikayetten çok ne durumda olduğumun anlatımı teyzoşlar yanlış anlaşılmasın

Canim dua edicem sana
Bizi merakta birakma
Yaz EMI ?

Mrblar.. Allahıma şükürler olsun tekrR hamileyim.. Ltf sizlerde dua edin sağlıklı sıhhatli olsun.Annesine bu sefer sımsıkı tutunsun..

çok çok çokkkk sevindim canım bütün dualarım seninle allahım bu defa gönlüne göre hayırlı sağlıklı bi bebiş versin inşallah kız çok mutlu oldum sabah sabah ya :))))

Canım üzülme çok kişide var doktor problemi. Hayırlısı belki bu seferki doktorun dahada iyi çıkar.

Ben 47 kiloyla hamile kalıp 43 kiloya düştüm canım yeni yeni bulantılarım kesildi 44 kiloyum şuan. Karnım halla varla yok arası umarım bunları duyunca kendini daha iyi hissetmişsindir Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda gerisi boş

mrb kızlar...bayram öncesi ikili test yaptırmıştım sonuçları temiz çıktı çok mutluyum...bugün 13+3 günlük olduk...cinsiyetini öğrenmek için sabırsızlanıyorum

:) ah kıyamam cidden sen benden beter durumdaymışsın ama bundan sonra oburluğumuz başlar diye düşünüyorum :) sağlıklı olalım bebişlerimiz de yine aynı şekilde sağlıklı olsun gerisi unutuluyor :)

Tabi yaa En kötü zamanlarımda bile ultrasonda bir baktım bebişime bütün acımı unuttum. Ne mucizevi birşey Allah bizlere nasip etti ne kadar şanslıyız. Bundan sonra çok yicem ama iyileştim sayılır artık biz yiyelim yiyelim bebişlere yarasın

kızlar alışverişler ne durumda yaaaa. ben alıcam çekiniyorum. almasam içim içimi yiyo tam bi akıl kamışması yaşıyorum resmen
bi liste hazırladım kaba taslak isteyen olursa burada da paylaşabilirim. haftaya gideceğim randevuda herşey yolunda giderse ben bi kenardan almaya başlıcam artık.

bende alışveriş yapmak istiyorum ama cinsiyetini bekliyorum zor tutuyorum kendimi listesini paylaşırsan sevinirim

annesi daha çok erken diye düşünüyorum kıyafet almak için. şimdiden alırsan vakit geçmez. ben cinsiyet için gitmedim daha randevum 2 hafta sonra. bakalım bebiş gösterecek mi orasını burasını :)

Ben bir biberon dışında hiçbir şey almadım ) ama hediyeler gelmeye başladı zibinlar emzikler emzik tutucular ) listeyi merak ettim yayınlarsan cok sevinirim bir de insallah doğumumuz Nisan da bebeklere zibinlari uzun kollu almak iyiymis haberiniz olsun arkadaslar kısa kollu sırın zibinlara sakın kanmayın )

teyzoşlar ben yavaş yavaş alıcam ya bütçeye birden yüklenmemek için. hemde biraz tezcanlıyım. geçen yıl karşı komşum herşey yolundayken erken doğum yaptı ve bebeğe bağlanacak bezi bile hastaneye giderken biz alıp gitmiştik umarım böyle bişi yaşanmaz ama ben kendimi tanıyorm. 7. ayda hastane çantamı bile hazılamış olurum listem aşada bende daha önceki tecrübelilerden yararlandım. kendime en uygun hale getirdim. fikir vermesi amacıyla payşıyorum.

BEBEK İÇİN :
- Park yatak (hauck marka hepsi buradada 99TL.)
- Mobilya beşik (dayısı halledecek  )
- Beşik takımı (140 TL)
- Beşik için yatak (30-50 TL arası)
- Şifonyer (ikea kulen venge rengi 70*112 5 çekmeceli 159 TL)
- Dolap ?
- Bebek küveti (plastik  )
- Duş jeli (Hipp marka herkes memnun)
- Kulak çöpü (chicco)
- Havlu, Başlıklı bornoz
- Yeni doğan bezi, ıslak mendil
- Düz beyaz renkte tülbentler yaptır çok kullanılıyor.
- Yumuşak kıllı saç fırçası (konak olmaması için), tırnak makası (chicco)
- Kare şeklinde ipekli pamuk (migrosta var)
- Yeni doğan uçlu biberon, suluk ve emzik (avent 12’li set limango 75TL)
- Kendinden eldivenli tulumlar
- 2-3 tane new baby, 2-3 tane 0-3 ay olan uzun ve kısa kollu badiler
- Geniş yakalı yelek, bere, eldiven, çorap
- 2 ince 2 kalın battaniye 4-5 tane penye battaniye
- Alt açma pedi
- Pişik kremi (fito marka)
- Burun için solüsyon (giffer fizyolojik solisyon)
- Havlu ve ağız bezleri (mothercare’de var)
- Önü havlu arkası naylon önlükler

BENİM İÇİN :
- Önden açılan gecelik ve pijama (kruvazeliler daha kullanışlı, yazlık al)
- Emzirme sütyeni (çok gerekli mi? )
- Büyük boy atletler
- Göğüs pedi
- Büyük boy ped
- Hamileler için eşofman
- Yüksek belli külotlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…