2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Ben daha hiç bunları düşünmemiştim iyi oldu:44: Daha cinsiyeti bile belli değil üstelik o kadar rahatsızlandımki kendi derdimden bunları düşünemedim. Ayaklanmışken bir çarşı filan gezeyim en iyisi Paylaşım için teşekkürler annesi

Canım o listeye herkes ne yapsın etsin Otribebe'yi eklesin. Burnuşu tıkanınca bir ucunu burnuna tutup diğer ucundan da kuvvetle nefesinizi çekerek sümüklerini temizliyorsunuz eğer temizlemezseniz ağızdan nefes almayı bilmediği için tıkanıyor ve ASLA ama ASLA UYUMUYOR

Minik sıpamın kız olduğunu öğrendik. Erkek sıpamdan sonra inşallah bir de kız sevgisi yaşayacağım

oyyy güzel tatlım yaaa :)
maşallaahhhhh
rabbim inş sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin inş..

ben de yarın sabahtan öğrenicem yaa ayyyy

bak işte tecrübeliler nasıl belli oluyo ben hemen ekledim. saol cnm.

Aslincin Supersin ) senin listeyi okuyunca birden acaba cok mu ilgisizim dedim liste cok işimize yarayacak
DMY sana da teşekkürler listeye Otribebeyi de ekleyeceğim.
Kızlar peki bebise hemen oda yapmayı düşünüyor musunuz en basta park yatakla yanınıza mı alacaksınız yoksa en bastan başka odaya mı uyumaya alıştıracaksınız ??? Bir de cok fazla kitap var ne okuyorsunuz ne önerirsiniz?

yesil_dostu Mrblar.. Allahıma şükürler olsun tekrR hamileyim.. Ltf sizlerde dua edin sağlıklı sıhhatli olsun.Annesine bu sefer sımsıkı tutunsun..[/QUOTE .!.:
ayy cnm yaa çok çok çok hayırlı olsun.ya çok sevindim.allahım inşallah hayırlı doğumlar nasip eder.çok dikkat et kendine .aramıza tekrar hoş geldin cici anne ....

mrb biz ilk oğlumuzda park beşik kullandık bide şu küçük sallanan beşiklerden aldık,küçük beşiği salona büyüğü yatak odasına karyolanın yanına koyduk ..park beşik ordan oraya taşınması zor oluyor...bu şekilde çok kullanışlı oluyor...bebek odası çok gereksiz benim fikrim tabiii...

ayy cnm yaa çok çok çok hayırlı olsun.ya çok sevindim.allahım inşallah hayırlı doğumlar nasip eder.çok dikkat et kendine .aramıza tekrar hoş geldin cici anne ....

Sağol canım Allah razı olsun.. Hoş hoş hoşşşş buldummm.. Amin inşallah cümlemizin bebeklerini rabbim korusun ve kucağımıza almayı nasip etsin..

bayanlar benim bebiş çok sert hareketleri var
bazen yerimden hoplatıyor beni.
3 buçuk aylıgım.
sizdede oluyormu
neden acaba
.sert hareketler için daha erken değilmi

4 gündür diş ağrısı çekiyorum..bugun dayanılmaz oldu artık..dişçiye gittim..doktorum izin verirse kanal tedavisi ya da gerekiyorsa çekim yapabileceğini söyledi..ne yemek yiyebiliyorum ne konuşabiliyorum..ben de 53 kiloyla başladım gebeliğe..2 gün yemeği az yiyim hemen 2 kilo veriyorum..ama bir gün iyi besleneyim hemen 1 kilo alıyorum..arifeden bir gün önce serum yedim bayram boyunca da ilaç aldım bulantım olmasın diye..arifeden beri de kusma hiç olmadı çok şükür..bugun 12.haftamı doldurdum..umarım bulantı ve kusma da biter..ama hala iştahım kapalı..biran önce açılır da sağlıklı beslenir bebeklerimizi de iyi besleriz..Allah hepimizin yardımcısı olsun..Hayırlı doğumlar nasip etsin..

Minik sıpamın kız olduğunu öğrendik. Erkek sıpamdan sonra inşallah bir de kız sevgisi yaşayacağım

ne güzel cinsiyetler belli oluyuyor artık.hayırlı evlat olsun inşallah hepsi.bende çok merak ediyorum belirtilere takılmamak mı gerekiyor yoksa belirtiler bize sinyal mi veriyor?

Kuzum sen listeyi çıkarınca bildiğin heycan yaptım burda,aslında gebeliğimin ileriki aylarına kadar almaya pek niyetim yoktu ama sen böyle güzel güzel listeleynce banada alma hevesi geldi birden:))enazından birkısmını almak lazım,bilmediğimiz ne çok şey varmış yaa:)tecrübeli annişlerimizn güzel tavsiyeleride süper mesela bebişlerimizde burun tıkanıklığı durumu hiç aklıma gelmemişti vesselam:) çok teşekkürler güzel liste ve bilgiler için güzel annişler

Amin inşallah canım. Açıkcası kilo olaylarını çok kafaya takmamak gerekiyor. Bir tanıdığım yakın zamanda doğum yaptı. Hamileliği gördüğüm kadarıyla çok iyi geçti çok düzenli ve iyi beslendi karnı kocamandı ama bebeği 2,800 doğdu. Yani belli olmuyor görelim Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Bende çok sağlıklı beslenmek isterim ama bünyem kabul etmiyor Büyük ölçüde benimde kusmalarım azaldı ama midemde yanma var ve iştahsızım. Hangi ilacı verdi doktor bulantın için?

bebişim erkeğe benziyormuş. :)) benzeme olayını anlayamadım ya erkektir ya kızdır.

hah! sen şimdi gör çelişkiyi tam mavi bişeye elin uzanacak ya kızsa, pembeyi beğeneceksin erkekse.... ondan sonra benim gibi bişey alamadan döneceksin eve. banada %80 kız dedi ama ben hala erkek olduğunu düşünüyorum (nası inatsam artık :) artık bu randevumuzda kesinleşir diye umud ediyorum. sağlıklı olsun 2.kalplerimiz

ben oda yapmayı henüz düşünmüyorum tatlım ama hem mobilya beşik hem park yatak almamın nedeni yatak odası üst katta ve gayet büyük mobilya beşiği dolabını falan oraya kurucam ama oturma odamız alt katta park yatakta orda olsun istiyorum. sürekli kalmak için biyerlerede gidiyoruz park yatak taşınabilir olduğu içinde tercih ettim ama ilk etapta oda yapmayı düşünmüyorum açıkçası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…