2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bayanlar benim bebiş çok sert hareketleri var
bazen yerimden hoplatıyor beni.
3 buçuk aylıgım.
sizdede oluyormu
neden acaba
.sert hareketler için daha erken değilmi

ben hiç böyle bişi yaşamadım daha. bazen hissettiğimi düşünüyorum ama ayırt edemiyorum. hissedemememizin nedeni daha kaslarının çok zayıf olması diye söylemişti doktorum. seninki baya kuvvetli demek

canım benim siz ilgisiz değilsiniz ben biraz tez canlıyım nası derler görmemiş hamile kalmış abartmış

Ben de oda yapmıcam ilk ethapta zaten odada yatıramıcaz sürekli emmek ister gece sık uyanır filan Kiracı olmamızında etkisi var yoksa hevesle seçer kurardım odasını hazırca dursun derdim

kızlar ben ikili test yaptırdım. hepsi toplam 60 tl tuttu. ense kalınlığı normal çıktı. kan sonuçlarına göre değer verilecekmiş. cinsiyeti söylemedi doktorcum. eşim ben gördüm erkek deyip duruyor. belki dayanamaz haftaya bir daha giderim. merak ediyoruz çünkü. içerde devamlı takla atıp duruyor. keyfi yerinde yavrucumun. doğsa da ısırsam her yerini.

mide bulantılarım şükür ki bugün az. devamlı öğürüyorum ama kusmuyorum. 2 kilo almışım. o kadar mide bulantısına kusmaya kilo aldım. demek bulanmasa 6-7 kilo alırdım. 2-3 hafta sonra tamamen geçer inşallah.

ev toplanacak hiç canım istemiyor, buralarda oyalanıyorum. şampuan kokusu hala rahatsız ettiği için nerdeyse haftada bir banyo yapıyorum. yarın kokusuz şampuan alacağım başka türlü olmayacak. evdki tüm şampuanları da yok edeceğim. normalde nasıl kullanmışım ben o şampuanları anlamıyorum. :44:

Şampuan konusunda yalnız olmadığıma sevindim. Deterjan yumuşatıcı kokularından nefret ediyorum oğlum pasaklı olacak sanırım :)))

Ben de oda yapmıcam ilk ethapta zaten odada yatıramıcaz sürekli emmek ister gece sık uyanır filan Kiracı olmamızında etkisi var yoksa hevesle seçer kurardım odasını hazırca dursun derdim

Valla benim ayrıca odam da var ama oda yapmayı düşünmüyorum şuan için.Yatak odasına beşik koyarım yada diğer annişlerin dediği gibi park yatak olabilir.Kimisi ayırıyor hemen bebeğin odasını ama bana eziyet olur sürekli uyandımı, üstü açıkmı, nefes alışlarını takip ederim biliyorum kendimi..

Şampuan konusunda yalnız olmadığıma sevindim. Deterjan yumuşatıcı kokularından nefret ediyorum oğlum pasaklı olacak sanırım :)))

bu tiksinme 16. haftada geçer diyorlardı geçmedi mi senin millosh? yoksa benim de mi geçmeyecek boşa heveslenmeyim mi? :44: ellerimi yıkamaktan bile nefret eder oldum. eşimin deodorantlarını saklamıştım geri vermem için yalvardı mecbur geri verdim. çamaşır asarken de midem bulanıyor benim de. eşim asıyor.

Kızlar 1 saat sonra Allah izin verirse kuzumun cinsiyetini öğrenmeye gideceğim heyecanım tavan yaptı valla
Inşallah görebiliriz birşeyler ve inşallah minnakım sağlıklı keyfi yerindedir:))onu çok özledim sanki sevgilimle buluşmaya gidiyorum ondan öte bir his minik sevgilim yaa yerim onu bakalım kız ve erkek diye ikiye ayrılan sevdiklerimin tahminlerinden kimlerinki tutacak :)))

Bende senden farksız değilim cnm,şampuanda okadar olmadım ama yumuşatıcı ve bazı deterjanların kokusundan hala tiksiniyorum hatta bulaşık makinasını açtıktan sonraki çıkan kokuya bile tahammülüm yok,kocacazıma kendi talebimle aldırdığım güzelim kokuya bile dayanamıyorum zavallım benim yüzümden parfüm sıkamıyor

tatlı teyzoşlar bende bi benim zannediyodum güzel ne kadar koku varsa benide mahvediyor. deterjanlar hele ammmmaaaaaannnn! roxy diye bi deterjan aldım bebekler içinmiş lavanta kokulu diyo ama koku varla yok arası bi tek o rahatsız etmiyo ve limon kolonyasından iğrenmiyorum kalan ne kadar koku varsa dehşet verici... kimseye söyleyemiyodum pisim zannederler diye içimi döktüm rahatladım. terapi gibi oldu

Hadi bakalım merakla bekliyoruz haberleri

Valla en azından şampuana karşı daha sabırlıyım :) ama o yumuşatıcılar yok mu el yıkama jelleri hala ıyy yani :))) dişlerimi fırçalıyorum sabah o da mide bulantısı yapıyor.,Bende titiz biriyim ama bu çocuk babasına çekti kesin :))))

Diş macunu da bana yapıyor yaw, 3.macunu değiştirdim fark yok. Demek ki sorun macunlarda değil :)

benim koca da çok titiz. bizimki kime çektiyse ben hiç bilmiyorum valla. ben de titizz bir başak burcuyum. eskiden sırf deterjan satan dükkanlara girer saatlerce çıkmazdım. şimdi aklıma geldikçe kriz geçiriyorum.
diş fırçalamak yetmiyor, diş ipi de kullanmak lazım. yoksa hamilelikte dişler hemen çürüyormuş.

Aynen bende başak burcuyum ve diş ipi kullanmadan içim rahat etmiyor. Zaten sonuçtan da çok belli oluyor kullanmak gerektiği

arkadaslar ben bu konuyu yeni gördum bilseydim cok cok önce burda olurdum.agustos 21 de ögrendim ben de hamis oldugumu.beni de araniza alinnn 14+1 deyim ben

kızllaarrrrr öğlen doktora gittim ayyyy heyecandan yazamıyomm

güzeller güzeli bir KIZIMIZ olacakmıışşşşşşş :) rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin herkese yaaa :)

bizim herif de geldi çok sevindik yaaaa doktor dedi bu hemen gösterdi diye :) bizimki de atladı hemen bana çekmiş diye kro :))

ayy yerim ben onu yaaaa canım kızıımmmmmmm

ben bu konuda cok cok yeniyim daha yeni geldim=) merak ettim bize de bildir ögrendiginde tabi ileri ki sayfaya bakmadim umarim yazmamissindir sanirim ayni hafta icindeyiz ben ögrenemedim henuz darisi benim basima

ayyy cok guzel saglicakla al kizini kucagina ins ben de cok kiz olsun istiorum bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…