- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.861
bayanlar benim bebiş çok sert hareketleri var
bazen yerimden hoplatıyor beni.
3 buçuk aylıgım.
sizdede oluyormu
neden acaba
.sert hareketler için daha erken değilmi
Aslincin Supersin) senin listeyi okuyunca birden acaba cok mu ilgisizim dedim liste cok işimize yarayacak
DMY sana da teşekkürler listeye Otribebeyi de ekleyeceğim.
Kızlar peki bebise hemen oda yapmayı düşünüyor musunuz en basta park yatakla yanınıza mı alacaksınız yoksa en bastan başka odaya mı uyumaya alıştıracaksınız ??? Bir de cok fazla kitap var ne okuyorsunuz ne önerirsiniz?
ben oda yapmayı henüz düşünmüyorum tatlım ama hem mobilya beşik hem park yatak almamın nedeni yatak odası üst katta ve gayet büyük mobilya beşiği dolabını falan oraya kurucam ama oturma odamız alt katta park yatakta orda olsun istiyorum. sürekli kalmak için biyerlerede gidiyoruz park yatak taşınabilir olduğu içinde tercih ettim ama ilk etapta oda yapmayı düşünmüyorum açıkçası.
kızlar ben ikili test yaptırdım. hepsi toplam 60 tl tuttu. ense kalınlığı normal çıktı. kan sonuçlarına göre değer verilecekmiş. cinsiyeti söylemedi doktorcum. eşim ben gördüm erkek deyip duruyor. belki dayanamaz haftaya bir daha giderim. merak ediyoruz çünkü. içerde devamlı takla atıp duruyor. keyfi yerinde yavrucumun.doğsa da ısırsam her yerini.
mide bulantılarım şükür ki bugün az. devamlı öğürüyorum ama kusmuyorum. 2 kilo almışım. o kadar mide bulantısına kusmaya kilo aldım. demek bulanmasa 6-7 kilo alırdım. 2-3 hafta sonra tamamen geçer inşallah.
ev toplanacak hiç canım istemiyor, buralarda oyalanıyorum. şampuan kokusu hala rahatsız ettiği için nerdeyse haftada bir banyo yapıyorum.yarın kokusuz şampuan alacağım başka türlü olmayacak. evdki tüm şampuanları da yok edeceğim. normalde nasıl kullanmışım ben o şampuanları anlamıyorum. :44:
Ben de oda yapmıcam ilk ethapta zaten odada yatıramıcaz sürekli emmek ister gece sık uyanır filanKiracı olmamızında etkisi var yoksa hevesle seçer kurardım odasını hazırca dursun derdim
Şampuan konusunda yalnız olmadığıma sevindim. Deterjan yumuşatıcı kokularından nefret ediyorum oğlum pasaklı olacak sanırım :)))
kızlar ben ikili test yaptırdım. hepsi toplam 60 tl tuttu. ense kalınlığı normal çıktı. kan sonuçlarına göre değer verilecekmiş. cinsiyeti söylemedi doktorcum. eşim ben gördüm erkek deyip duruyor. belki dayanamaz haftaya bir daha giderim. merak ediyoruz çünkü. içerde devamlı takla atıp duruyor. keyfi yerinde yavrucumun.doğsa da ısırsam her yerini.
mide bulantılarım şükür ki bugün az. devamlı öğürüyorum ama kusmuyorum. 2 kilo almışım. o kadar mide bulantısına kusmaya kilo aldım. demek bulanmasa 6-7 kilo alırdım. 2-3 hafta sonra tamamen geçer inşallah.
ev toplanacak hiç canım istemiyor, buralarda oyalanıyorum. şampuan kokusu hala rahatsız ettiği için nerdeyse haftada bir banyo yapıyorum.yarın kokusuz şampuan alacağım başka türlü olmayacak. evdki tüm şampuanları da yok edeceğim. normalde nasıl kullanmışım ben o şampuanları anlamıyorum. :44:
Kızlar 1 saat sonra Allah izin verirse kuzumun cinsiyetini öğrenmeye gideceğim heyecanım tavan yaptı valla
Inşallah görebiliriz birşeyler ve inşallah minnakım sağlıklı keyfi yerindedir:))onu çok özledim sanki sevgilimle buluşmaya gidiyorum ondan öte bir his minik sevgilim yaa yerim onubakalım kız ve erkek diye ikiye ayrılan sevdiklerimin tahminlerinden kimlerinki tutacak :)))
bu tiksinme 16. haftada geçer diyorlardı geçmedi mi senin millosh? yoksa benim de mi geçmeyecek boşa heveslenmeyim mi? :44: ellerimi yıkamaktan bile nefret eder oldum. eşimin deodorantlarını saklamıştım geri vermem için yalvardı mecbur geri verdim. çamaşır asarken de midem bulanıyor benim de. eşim asıyor.
Valla en azından şampuana karşı daha sabırlıyım :) ama o yumuşatıcılar yok mu el yıkama jelleri hala ıyy yani :))) dişlerimi fırçalıyorum sabah o da mide bulantısı yapıyor.,Bende titiz biriyim ama bu çocuk babasına çekti kesin :))))
Valla en azından şampuana karşı daha sabırlıyım :) ama o yumuşatıcılar yok mu el yıkama jelleri hala ıyy yani :))) dişlerimi fırçalıyorum sabah o da mide bulantısı yapıyor.,Bende titiz biriyim ama bu çocuk babasına çekti kesin :))))
Diş macunu da bana yapıyor yaw, 3.macunu değiştirdim fark yok. Demek ki sorun macunlarda değil :)
benim koca da çok titiz. bizimki kime çektiyse ben hiç bilmiyorum valla. ben de titizz bir başak burcuyum. eskiden sırf deterjan satan dükkanlara girer saatlerce çıkmazdım. şimdi aklıma geldikçe kriz geçiriyorum.
diş fırçalamak yetmiyor, diş ipi de kullanmak lazım. yoksa hamilelikte dişler hemen çürüyormuş.
Kızlar 1 saat sonra Allah izin verirse kuzumun cinsiyetini öğrenmeye gideceğim heyecanım tavan yaptı valla
Inşallah görebiliriz birşeyler ve inşallah minnakım sağlıklı keyfi yerindedir:))onu çok özledim sanki sevgilimle buluşmaya gidiyorum ondan öte bir his minik sevgilim yaa yerim onubakalım kız ve erkek diye ikiye ayrılan sevdiklerimin tahminlerinden kimlerinki tutacak :)))
kızllaarrrrr öğlen doktora gittim ayyyy heyecandan yazamıyomm
güzeller güzeli bir KIZIMIZ olacakmıışşşşşşş :) rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin herkese yaaa :)
bizim herif de geldi çok sevindik yaaaa doktor dedi bu hemen gösterdi diye :) bizimki de atladı hemen bana çekmiş diye kro :))
ayy yerim ben onu yaaaa canım kızıımmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?