2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

inş güzeliiimm yaa darısı herkesin başına :)
meleklerimizi bekliyoruuzzz

ben cok merak ediorum cinsiyetini yurtdisinda yasadigim icin de gidemiorum ögrenmeye onlarin verdigi randevu disinda yani 19 haftayi beklicem ben malesef.sen de ki belirtileri soyleyebilir misin hani derlerya kiz bebek erkek bebek belirtileri diye hic olmazsa bi tahminim olsun.yani boyle seyler batil ama insan yine de bi umut dio iste bilirsin=)

yaa açıkçası ben onlara pek inanmıyorum ama bende ikisininde belirtileri vardı
mesela göbiş çok çıktı ve çin takvimi erkek diyordu..
ama çoğunlukla tatlı şeyler yiyemiyordum ağır geliyordu, bi kilo limonu ver yerdim yani o dereceydi :) ekşi oranı süperdi bende

onun dışında aklıma geleennnn hıımmm bişiy yok gibi güzelim yaa :)

dogru diosun herkesin hamisligi farkli oluo bunun kiziyla erkegiyle alakasi yok sanirsam :26:

bi kaç zaman önce önümüzdeki nisan ayı erkek patlaması olacak demiştim. çok erken konuşmuşum. prensesler salınacak ortalıkta. maşallah canım allah sağlıkla yüzünü görmeyi kokusunu koklamayı nasip etsin sanada hepimizede. bu arada babalardaki o anki şapşallıklarda roman olur yani bizimkide kızı olucağını öğrendiğinde küçük dağları ben yarattım büyüklerin temelini attım moduna büründü. yarın bi gün istemeye gelincede böyle kabaracaklarmı bakalım

aynen yaaaa inş canııımmmm rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alıp kokusunu içimize çekmemizi nasip etsiinnnn
sorma yaaa o anda uzanmış olmasam direk videoluk yaneee

bende beşikle park yatak arasında gidip geliyorum park yataklar sallanmıyormuş:44: Geçenlerde denk geldi baktım biraz çok güzel park yataklar var ama herşey düşünülmüş

Diş macunu da bana yapıyor yaw, 3.macunu değiştirdim fark yok. Demek ki sorun macunlarda değil :)

Bende diş macunundan tiksindim yaa önüne geçemiyorum bir türlü:26:

arkadaslar ben bu konuyu yeni gördum bilseydim cok cok önce burda olurdum.agustos 21 de ögrendim ben de hamis oldugumu.beni de araniza alinnn 14+1 deyim ben

Maşallah bebişine hoşgeldin canım

hayırlı evlat olsun inşallah. Allah sağ salim kucana almayıda nasip etsin

Tahmin etmem gerekirdi benim burcum da başak :)

hosbulduummm cok tesekkur ederiimm

Kızlar halimi görseniz ağzım kulaklarımda valla:))) öncelikle sağlıklı olduğu şükürler olsun : nazar: görseniz kıpır kıpır elleri ayakları:) sonrasında doktor canımın neler çektiğini ssordu,sanırım bana cinsiyeti söylemeden önce bir tahmini vardı,bende sürekli yok salataların suyu yok limon yok mandalinalara dadanmıştım yani ekşiye,ama ağzımdaki metalik tat dan dolayı da olabileceğini söyledim doktora,oda bana nemadan ekşi yesende bir şehzade geliyor dedi ne yalan söyleyeyim B'ne ekranda ilk anlamadım sonrasında net görebileyim dye sağolsun doktorum daire içine aldı sonrasında ayy gördüm yerim onun pipisini diyebildim kızlar bağırarak hepimiz koptuk odada :)))) sağlıklı olsunda benim için farketmiyordu cinsiyeti ama şunu biliyorumki nasıl baba kız arasında arasında aşk varsa,erkekle de anniş arasında ayrı bir aşk oluyor babamız şimdiden kıskanmaya bile başladı bu zevk görülmeye değerdi valla:)))))Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah buarada yok ekşi yok makasa oturma durumları net sonuç vermiyormuş kızlar enazından bende öyle oldu

Kader tahminler doğru tutmuyorki ben hep eksiye dadandım belirtiler kız üzerindeydi ama bende erkek geliyor

ben bu konuda cok cok yeniyim daha yeni geldim=) merak ettim bize de bildir ögrendiginde tabi ileri ki sayfaya bakmadim umarim yazmamissindir sanirim ayni hafta icindeyiz ben ögrenemedim henuz darisi benim basima

Âmin canım:) benimkisi erkek bakkalım seninkisi ne olacak :)

hayırlı olsun bebişin. benim canımda aşırı tatlı çekiyor doktor erkeğe benziyor dedi. makine biraz eskiydi doktorun anlayamadı sanırım.

Âmin canım:) benimkisi erkek bakkalım seninkisi ne olacak :)

valla ben bir ay sonra ögrencem catlicam meraktan yaaa =) dedigin gibi aslinda ben de eksi daha cok yiyorum ama hic belli olmuo kiz istiruz ama erkek hissediorum olsun saglikli olsun da dimi gerisi önemli deil hem ilk bebegim cinsiyetin ne önemi var ki

Tahmin etmem gerekirdi benim burcum da başak :)

ah ah başak burcu olduğumuzdan geldi tüm bunlar başımıza. bedenimiz yılların acısını çıkarıyor galiba. yıllardır çok bunalttım çamaşır suyu, temizlik maddeleri, her gün banyo derken hamile kalınca işte öcünü alıyor şimdi.

midem de kesinlikle bu bebeği istemiyor ve yapabileceği tüm işkenceleri yapıyor. allahım 16. haftamda geçer diye umut ediyorum. geçer inşallah.

bimden bebek battaniyesi aldım kızlar. çok kaliteli olmasa da uygundu. battaniye çok lazım oluyor. kusuyor, çişi çıkıyor, devamlı yıkamak gerekiyor. aklınızda bulunsun.

hayırlı olsun canım :) ben de hiç tatlı sevmiyorum ekşi ve tuzluyu daha fazla seviyorum benim de erkek. yediklerinle alakalı değil. bu arada 2 gündür ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum :) çok şükür çok garip bi duygu gelişimi 4-5 gün ileriydi zaten tahminim 17. hafta dolaylarında bi kenara geçiyor orda top gibi duruyor :) öksürüyorum vs kaçıyo öbür tarafa :))) kurban olduğum özellikle yatarken çok hissediyorum. çok tuhaf çok güzel bir mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…