- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.881
ayyy cok guzel saglicakla al kizini kucagina ins ben de cok kiz olsun istiorum bakalim
inş güzeliiimm yaa darısı herkesin başına :)
meleklerimizi bekliyoruuzzz
yaa açıkçası ben onlara pek inanmıyorum ama bende ikisininde belirtileri vardıben cok merak ediorum cinsiyetini yurtdisinda yasadigim icin de gidemiorum ögrenmeye onlarin verdigi randevu disinda yani 19 haftayi beklicem ben malesef.sen de ki belirtileri soyleyebilir misin hani derlerya kiz bebek erkek bebek belirtileri diye hic olmazsa bi tahminim olsun.yani boyle seyler batil ama insan yine de bi umut dio iste bilirsin=)
yaa açıkçası ben onlara pek inanmıyorum ama bende ikisininde belirtileri vardı
mesela göbiş çok çıktı ve çin takvimi erkek diyordu..
ama çoğunlukla tatlı şeyler yiyemiyordum ağır geliyordu, bi kilo limonu ver yerdim yani o dereceydi :) ekşi oranı süperdi bende
onun dışında aklıma geleennnn hıımmm bişiy yok gibi güzelim yaa :)
aynen öyle canımcıımmmm :)dogru diosun herkesin hamisligi farkli oluo bunun kiziyla erkegiyle alakasi yok sanirsam :26:
ayy inanki çok sevindim.. allah sağlıklı sıhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
aynen öyle canımcıımmmm :)
inş seninde yüreğinden geçen ve sağlıklı hayırlı bir evladın oluuyyyy
kızllaarrrrr öğlen doktora gittim ayyyy heyecandan yazamıyomm
güzeller güzeli bir KIZIMIZ olacakmıışşşşşşş :) rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin herkese yaaa :)
bizim herif de geldi çok sevindik yaaaa doktor dedi bu hemen gösterdi diye :) bizimki de atladı hemen bana çekmiş diye kro :))
ayy yerim ben onu yaaaa canım kızıımmmmmmm
bi kaç zaman önce önümüzdeki nisan ayı erkek patlaması olacak demiştim. çok erken konuşmuşum. prensesler salınacak ortalıkta.maşallah canım allah sağlıkla yüzünü görmeyi kokusunu koklamayı nasip etsin sanada hepimizede. bu arada babalardaki o anki şapşallıklarda roman olur yani bizimkide kızı olucağını öğrendiğinde küçük dağları ben yarattım büyüklerin temelini attım moduna büründü. yarın bi gün istemeye gelincede böyle kabaracaklarmı bakalım
Valla benim ayrıca odam da var ama oda yapmayı düşünmüyorum şuan için.Yatak odasına beşik koyarım yada diğer annişlerin dediği gibi park yatak olabilir.Kimisi ayırıyor hemen bebeğin odasını ama bana eziyet olur sürekli uyandımı, üstü açıkmı, nefes alışlarını takip ederim biliyorum kendimi..
Diş macunu da bana yapıyor yaw, 3.macunu değiştirdim fark yok. Demek ki sorun macunlarda değil :)
arkadaslar ben bu konuyu yeni gördum bilseydim cok cok önce burda olurdum.agustos 21 de ögrendim ben de hamis oldugumu.beni de araniza alinnn14+1 deyim ben
kızllaarrrrr öğlen doktora gittim ayyyy heyecandan yazamıyomm
güzeller güzeli bir KIZIMIZ olacakmıışşşşşşş :) rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin herkese yaaa :)
bizim herif de geldi çok sevindik yaaaa doktor dedi bu hemen gösterdi diye :) bizimki de atladı hemen bana çekmiş diye kro :))
ayy yerim ben onu yaaaa canım kızıımmmmmmm
benim koca da çok titiz. bizimki kime çektiyse ben hiç bilmiyorum valla. ben de titizz bir başak burcuyum. eskiden sırf deterjan satan dükkanlara girer saatlerce çıkmazdım. şimdi aklıma geldikçe kriz geçiriyorum.
diş fırçalamak yetmiyor, diş ipi de kullanmak lazım. yoksa hamilelikte dişler hemen çürüyormuş.
hosbulduummm cok tesekkur ederiimmbende beşikle park yatak arasında gidip geliyorum park yataklar sallanmıyormuş:44: Geçenlerde denk geldi baktım biraz çok güzel park yataklar var ama herşey düşünülmüş
Bende diş macunundan tiksindim yaa önüne geçemiyorum bir türlü:26:
Maşallah bebişine hoşgeldin canım
hayırlı evlat olsun inşallah. Allah sağ salim kucana almayıda nasip etsin
ben cok merak ediorum cinsiyetini yurtdisinda yasadigim icin de gidemiorum ögrenmeye onlarin verdigi randevu disinda yani 19 haftayi beklicem ben malesef.sen de ki belirtileri soyleyebilir misin hani derlerya kiz bebek erkek bebek belirtileri diye hic olmazsa bi tahminim olsun.yani boyle seyler batil ama insan yine de bi umut dio iste bilirsin=)
ben bu konuda cok cok yeniyim daha yeni geldim=) merak ettim bize de bildir ögrendiginde tabi ileri ki sayfaya bakmadim umarim yazmamissindirsanirim ayni hafta icindeyiz ben ögrenemedim henuz darisi benim basima
Kızlar halimi görseniz ağzım kulaklarımda valla:)))öncelikle sağlıklı olduğu şükürler olsun : nazar: görseniz kıpır kıpır elleri ayakları:) sonrasında doktor canımın neler çektiğini ssordu,sanırım bana cinsiyeti söylemeden önce bir tahmini vardı,bende sürekli yok salataların suyu yok limon yok mandalinalara dadanmıştım yani ekşiye,ama ağzımdaki metalik tat dan dolayı da olabileceğini söyledim doktora,oda bana nemadan ekşi yesende bir şehzade geliyor dedi ne yalan söyleyeyim B'ne ekranda ilk anlamadım sonrasında net görebileyim dye sağolsun doktorum daire içine aldı sonrasında ayy gördüm yerim onun pipisini diyebildim kızlar bağırarak hepimiz koptuk odada :)))) sağlıklı olsunda benim için farketmiyordu cinsiyeti ama şunu biliyorumki nasıl baba kız arasında arasında aşk varsa,erkekle de anniş arasında ayrı bir aşk oluyor babamız şimdiden kıskanmaya bile başladı bu zevk görülmeye değerdi valla:)))))Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah buarada yok ekşi yok makasa oturma durumları net sonuç vermiyormuş kızlar enazından bende öyle oldu
Âmin canım:) benimkisi erkek bakkalım seninkisi ne olacak :)
Tahmin etmem gerekirdi benim burcum da başak :)
Kızlar halimi görseniz ağzım kulaklarımda valla:)))öncelikle sağlıklı olduğu şükürler olsun : nazar: görseniz kıpır kıpır elleri ayakları:) sonrasında doktor canımın neler çektiğini ssordu,sanırım bana cinsiyeti söylemeden önce bir tahmini vardı,bende sürekli yok salataların suyu yok limon yok mandalinalara dadanmıştım yani ekşiye,ama ağzımdaki metalik tat dan dolayı da olabileceğini söyledim doktora,oda bana nemadan ekşi yesende bir şehzade geliyor dedi ne yalan söyleyeyim B'ne ekranda ilk anlamadım sonrasında net görebileyim dye sağolsun doktorum daire içine aldı sonrasında ayy gördüm yerim onun pipisini diyebildim kızlar bağırarak hepimiz koptuk odada :)))) sağlıklı olsunda benim için farketmiyordu cinsiyeti ama şunu biliyorumki nasıl baba kız arasında arasında aşk varsa,erkekle de anniş arasında ayrı bir aşk oluyor babamız şimdiden kıskanmaya bile başladı bu zevk görülmeye değerdi valla:)))))Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah buarada yok ekşi yok makasa oturma durumları net sonuç vermiyormuş kızlar enazından bende öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?