- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.901
Kızlar halimi görseniz ağzım kulaklarımda valla:)))öncelikle sağlıklı olduğu şükürler olsun : nazar: görseniz kıpır kıpır elleri ayakları:) sonrasında doktor canımın neler çektiğini ssordu,sanırım bana cinsiyeti söylemeden önce bir tahmini vardı,bende sürekli yok salataların suyu yok limon yok mandalinalara dadanmıştım yani ekşiye,ama ağzımdaki metalik tat dan dolayı da olabileceğini söyledim doktora,oda bana nemadan ekşi yesende bir şehzade geliyor dedi ne yalan söyleyeyim B'ne ekranda ilk anlamadım sonrasında net görebileyim dye sağolsun doktorum daire içine aldı sonrasında ayy gördüm yerim onun pipisini diyebildim kızlar bağırarak hepimiz koptuk odada :)))) sağlıklı olsunda benim için farketmiyordu cinsiyeti ama şunu biliyorumki nasıl baba kız arasında arasında aşk varsa,erkekle de anniş arasında ayrı bir aşk oluyor babamız şimdiden kıskanmaya bile başladı bu zevk görülmeye değerdi valla:)))))Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah buarada yok ekşi yok makasa oturma durumları net sonuç vermiyormuş kızlar enazından bende öyle oldu
oyy maşallaahhh yaaa Allah kucağına da almayı nasip etsin inş canım benimmKızlar halimi görseniz ağzım kulaklarımda valla:)))öncelikle sağlıklı olduğu şükürler olsun : nazar: görseniz kıpır kıpır elleri ayakları:) sonrasında doktor canımın neler çektiğini ssordu,sanırım bana cinsiyeti söylemeden önce bir tahmini vardı,bende sürekli yok salataların suyu yok limon yok mandalinalara dadanmıştım yani ekşiye,ama ağzımdaki metalik tat dan dolayı da olabileceğini söyledim doktora,oda bana nemadan ekşi yesende bir şehzade geliyor dedi ne yalan söyleyeyim B'ne ekranda ilk anlamadım sonrasında net görebileyim dye sağolsun doktorum daire içine aldı sonrasında ayy gördüm yerim onun pipisini diyebildim kızlar bağırarak hepimiz koptuk odada :)))) sağlıklı olsunda benim için farketmiyordu cinsiyeti ama şunu biliyorumki nasıl baba kız arasında arasında aşk varsa,erkekle de anniş arasında ayrı bir aşk oluyor babamız şimdiden kıskanmaya bile başladı bu zevk görülmeye değerdi valla:)))))Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah buarada yok ekşi yok makasa oturma durumları net sonuç vermiyormuş kızlar enazından bende öyle oldu
Banada doktorum bayramdan sonra gel bir bakalım bakarsın görürüz cinsiyetini dedi,yani bende öğrenemedm henüz erken dye,10.hafta çok erken değilmi yahu,nasıl bukadar erken öğrenmişler sağlıklı bir sonuçmuymuş yani?
Canlarım ben 13. haftaya girdim ama bulantılarım beni mahvediyor. Ya bunda da geçmezse diye endişeleniyorum. Çok perişan vaziyetteyim inanın dünyamdan vazgeçiyorum resmen. Aç karna bulantısı ayrı yedikten sonra ayrı. Birde küçük oğlum olmasa yatacağım sürekli oğlum da gözümün içine bakıyor ilgi bekliyor benden. Hamileliğimden hiç zevk alamıyorum Rabbim nolur geçir artık bulantılarımı
Canlarım ben 13. haftaya girdim ama bulantılarım beni mahvediyor. Ya bunda da geçmezse diye endişeleniyorum. Çok perişan vaziyetteyim inanın dünyamdan vazgeçiyorum resmen. Aç karna bulantısı ayrı yedikten sonra ayrı. Birde küçük oğlum olmasa yatacağım sürekli oğlum da gözümün içine bakıyor ilgi bekliyor benden. Hamileliğimden hiç zevk alamıyorum Rabbim nolur geçir artık bulantılarımı
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum birsürü sayfa olmuş okuyamadığım birazdan okumaya başlayacağım
Bende cuma günü ikili test sonuçlarımı aldım çok güzel dedi doktor 5 de tekrar kontrolüm var umarım cinsiyeti söyler.
Buarada bende çok gerginlik ve sinir durumu var sizlerde yaşıyor musunuz? Hormonların etkisi mi diye düşünüyorum.
günaydınlar hamişlerim :)
ben 13+3 üm.. bulantılarım bitti gibi çok şükür.. göbüş te biraz çıktı.. kafamı mesgule den soruya gelicem... ben henüz bu tarama testlerini yaptırmadım... dr um kafamı karıstırmıstı.. bebekten sıvı aldırmayı düşünmüyorsan kesin bi sonuç veremeyen olasılık içreen bi testi yaptımak mantıksız demişti... adasm aşırı tutucu bunu çok fazla bellii edince artık rahatsız olmaya başladım...dr umu değiştirmeye karar verdim.bu hafta yeni dr uma gidicem inş... bu testler 11 ile 14 . haftada yapılıyormus galiba kzılar doğru mu ? yani bi kaç gün içinde yaptırmam şart ? bunun dışında kızlar göğüslerim aşırı duyarlı özellikle uçları çok agrıyor, gittikçe azalır sanıyordum sizlerinde öyle mi?
hayırlı olsun bebişin. benim canımda aşırı tatlı çekiyor doktor erkeğe benziyor dedi. makine biraz eskiydi doktorun anlayamadı sanırım.
hayırlı olsun canım :) ben de hiç tatlı sevmiyorum ekşi ve tuzluyu daha fazla seviyorum benim de erkek. yediklerinle alakalı değil. bu arada 2 gündür ben bebeğimin hareketlerini hissediyorum :) çok şükür çok garip bi duygu gelişimi 4-5 gün ileriydi zaten tahminim 17. hafta dolaylarında bi kenara geçiyor orda top gibi duruyor :) öksürüyorum vs kaçıyo öbür tarafa :))) kurban olduğum özellikle yatarken çok hissediyorum. çok tuhaf çok güzel bir mutluluk
günaydınlar hamişlerim :)
ben 13+3 üm.. bulantılarım bitti gibi çok şükür.. göbüş te biraz çıktı.. kafamı mesgule den soruya gelicem... ben henüz bu tarama testlerini yaptırmadım... dr um kafamı karıstırmıstı.. bebekten sıvı aldırmayı düşünmüyorsan kesin bi sonuç veremeyen olasılık içreen bi testi yaptımak mantıksız demişti... adasm aşırı tutucu bunu çok fazla bellii edince artık rahatsız olmaya başladım...dr umu değiştirmeye karar verdim.bu hafta yeni dr uma gidicem inş... bu testler 11 ile 14 . haftada yapılıyormus galiba kzılar doğru mu ? yani bi kaç gün içinde yaptırmam şart ? bunun dışında kızlar göğüslerim aşırı duyarlı özellikle uçları çok agrıyor, gittikçe azalır sanıyordum sizlerinde öyle mi?
moreim cok bozuk ikili testte risk cok yüsek cıktı amnisentez yaptırdım dün ağlamaktan bi hal oldum valla
merakla bekliyodum doğrusuallah yüzünü görmeyi nasib etsin kuzuum. çok sevindim. heyecanın anlayabiliyorum inan. bende sabahları kaşık kaşık reçeller yedim ama %80 kız dedi bizde yani yüzyıllardır süre gelen tezi çürüttük bence tatlı yiyince hakkı ekşi yiyince ayşe olmuyomuş. benim çin takvimi bile yanıldı. dediğin gibi sağlıklı olsunda ne farkader. tekrar tebrik ederim.
oyy maşallaahhh yaaa Allah kucağına da almayı nasip etsin inş canım benimm
böyle gidersen burdan dünürlerde çıkacak heee
moreim cok bozuk ikili testte risk cok yüsek cıktı amnisentez yaptırdım dün ağlamaktan bi hal oldum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?