2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Çok sağol canım,ben bukadar ekşi yiyip sonunda erkeği buldum bakalım sende ne olacak:)))

ekşiye tahammülüm bile yok. ki ben 3-4 limonu 5- 10 dakikada afiyetle yiye biriydim. onun dışında çay ve süt görünce bile midem bulanıyor. yoğurt ve ayran çok tüketiyorum bu nedenle. bakalım cumartesi günü tekrar kontrolüm var. o zaman ne denecek? isim düşündünüz mü minik erkeğe

moreim cok bozuk ikili testte risk cok yüsek cıktı amnisentez yaptırdım dün ağlamaktan bi hal oldum valla

Canım sil gözyaşlarını lütfen. Hiçbir şeyden %100 emin olunamaz Rabbine sığın moralini yüksek tutmaya çalış. İçinde bulunduğun durum şuan çok zor biliyorum. Bizim de testlerimiz temiz çıktı ama hangimizin garantisi var sağlıklı bebek dünyaya getirmemiz için. Hiç belli olmaz işin o kısmı sen içini ferah tutmaya ve bol bol dua etmeye çalış canım. Bizlerde senin için dua edelim olur mu? Allah yar ve yardımcın olsun inş. korktuğuna uğramazsın güzelim...

moreim cok bozuk ikili testte risk cok yüsek cıktı amnisentez yaptırdım dün ağlamaktan bi hal oldum valla

çok uzak değil benim yiğenim için mutlaka aldırmanız lazım demiş dr. amniyosentez yaptılar başka dra gittiler o dr çok kızmış saçmalamayın çok sağlıklı bu bebek diye. tatlişkom şimdi 6 yaşında maşallah zeka küpü gibi çocuk :)) çok sağlıklı..

kızlar bende uzun zamandır takip edemiyodum 17+4 olduk cok şükür :) cinsiyetinde kız olduğunu öğrendik,hepimizin sağlıklı olsun inşallah :) 2li testte risk oranı düşük çıktığı için 3lü test istemedi doktor onun yerine afp yaptı bu testi yaptıran varmı arkadaşlarım? bide ikili testi kafana takma kardeşim evet üzülmekte haklısın ama bunlar sadece risk ölçümleri ve risk oranı düşük çıkıp sıkıntı yaşayanlar olduğunu duydum, risk yüksek çıkıpta hiç bi sorun yaşamayanlarıda. en yakın aile hekimim anlatmıştı onda yüksek çıkmış moralimi bozmaktan başka işe yaramadı güvenme sonuçlara dedi.inşallah seninde hepimizinde bebişleri iyidir.

Mrb hamisler

Perşembe dr gittim annemle bebisi o da görsün diye. Maasallah saglikli yavrum. Kesin erkekmis tahmininde yanilmadim. Uçlu testi de yaptı dr. Sonuçta iyi cikti çok şükür. Darisi tüm isteyenlerin basina. Gelişim 1 hafta ileride ama gobus cikmadi. Kilo da almadim. Meyve yemeğe bayiliyorum. Sizlrrde iştah durumu nazil

Herkese merhaba :)

Bakıyorum da herkes cinsiyetleri öğrenmeye başlamış hatta çoğumuz öğrenmiş gibi, hepinize hayırlı evlatlar olsun inşallah :)

Bir ben mi öğrenemedim anlamadım.. Benim doktorum bakmıyor cinsiyetine erken diyip duruyor.. Acaba başka doktora cinsiyetini öğrenmek içinmi gitsem.. Öyle de bakıyorlar mı sonuçta en başından beri gittiğim doktor farklı..

kusmaktan, öğürmekten mahvoldum. bir ben mi kaldım bulantısı olan? neden geçmiyor? ha bugün ha yarın derken azaldı azalacak derken hep başa dönüyorum. çok açım canım çok şey istiyor ama sonra bulantım, yanmam oluyor diye hiçbir şey yiyemiyorum.

Senin doktorda tam bir uyuzmuş yahu Belki görecek niye bakmamakta inat ediyorsa anlamadm. başka doktor kendi hastası olmadığın için bakmayabilir yada mırınkırın edebilir(yada bakabilirde:))))) bir şansınıdene bence insan sabredemiyor böyle birşeye çünkü:))ama bana sorarsan kafana göre bir Dr a gitmektense bir arkadaşının doktoru varsa şayet ona söyleyip rica edebilirsn bakması için

canım yaa senin adına çok sevindim..allah sagsalim kucağınıza almak nasip etsin inşallah

ya aslında hamılelık takvımınde ınternette 12. haftada genıtal organ oluşmaya başlıomus yanılmıosam..oyle yazıodu..
13.haftadan ıtıbaren de doktor deneyımlı ıse,
ultrason cıhazı kalıtelı ve ıyı bır teknolojıde ıse,
ve en onemlısı bebek bacaklarını dogru pozısyonda tutar ızın verırse,
gorulebılıo..hem de %70 oranında belkı daha yuksek tahmınler tutuyo..ben cevremden ve ınternetten boyle duydum okudum
benım dr da hayır 16.hafta beklenecek dedı
13.haftada gıttıgımde hıc umudum yoktu bse demez gorse de emın olmadan dıyodum
bırden "aaa.. cok belırgın bı cıkıntı var..erkek.." demesın mı :)
hemen cevırdım kafamı ..açmış bzıımkı bacakları..ben de gordumm..burnu ne kadar cıkıntılı ıse orası da o kadar cıkıntılıydı
ama yıne ekledı bekleyelım 16.haftayı dıe..benım ıstedıgım sadce bı tahmındı..eşim de ben de kendımızı kıza da hazırlıoruz..
yıne de cınsıyetle ılgılı konusmak bıle cooook guzel
o yuzden belkı yanlış bı tahmınde bulunmus olacak dr um belkı dogru
ben yıne de mutluuyyuummm :)
bebegımdeeenn cınsıyetten bahsetmek bu haftalara gelmek bıle cooook guzel...hamd olsun :)
canım ggenelde 14.haftaya sarkar en fazla dedı benım dr
gecmıs olsun
12.haftadan sonra azalma beklenıomus oyle demıstı
ınsallah 4.ayın sonunda bıtmıs olur en gec..
Al benden de okadar bu göbek fazla ilerde gidiyor sanki gidişatım hiç iyi yönde değil böyle yemeye devam edersem şayet :)))) buarada aynı haftadayız seninle:)
aynen..okulda gıydıgım beyaz önlüğümü değiştridimmm..herkes bakmaya başlamıştı göbeğime..utanır olmuştum :)
3 ayda 4 kılo aldım...yavaşla dıolar bana :)
bu arada ben ultrasona gore takvımımı degıstırdım
normalde 14.hafta son regle göre
ama iri bi bebekmiş benimki..1 hafta önden çıkıo ultrasonda :)
ben de daha ılerı haftalarda oldugumu dusunmek hosuma gıdıo ve ondan ultrasona gore takvımı ayarladım canım..
bide ben bi öğreneydim şu cinsiyetii ....:44:
canım yukarıda yazdıgım gıbı
bebek ızın verırse 13.haftadan sonra ıyı bır cıhazda ve deneyımlı bır dr tarafından tespıt edılebılıo..
bu senın ıkıncı bebektı sanırım zaten?
sen daha ıyı bılırsın..

kızlar herkesin bayramı kutlu olsun öncelikle. dün doktora gittim. herşey çok güzeldi çok şükür ama bebişim secde pozisyonunda yattığı için malesef cinsiyetini kesinleştiremedik. hatta doktorum uyanması için uğraştı ama bebeğim eliyle beni rahat bırakın gibi bi hareket yaptı ve çok güldük. tabi ben dayanamayıp öğleden sonra başka bi doktora gittim ve sadece cinsiyet öğrenmek istediğimi söyledim oda hiç ikiletmedi sağolsun. ve bebeğim uyanmış seri hareketler yapıyodu doktor bütün organlarını tek tek gösterdi ciğerlerinden diyaframına kadar. biraz iştahsız bi bebek olacakmış ama uzun boylu olacakmış şu an bile olması gerekenden oldukça uzunmuş en sonda kukuşunu gösterdi ve %99.9 bi kızınız olacak dedi. bende bugün canım kızıma ilk cicilerini aldım öpüyoruz hepinizi

Ayyy hayirli olsun cnm yaaa :)
Ben de rüyamda kızım oldugunu gordum :)
Drum 13.haftada erkeğe benzio demişti ama :)))
Ne zaman baslasak alışverişe...
Çevreden hep dur ugursuzluktur vs...sabret...diyen var... :/

kusura bakma cnm daha erken cvp veremedim.. dramamine diye bir ilaç verdi.. benim bulantılarım geçti çok şükür..inşallah yeniden başlamaz..

Ayyy hayirli olsun cnm yaaa :)
Ben de rüyamda kızım oldugunu gordum :)
Drum 13.haftada erkeğe benzio demişti ama :)))
Ne zaman baslasak alışverişe...
Çevreden hep dur ugursuzluktur vs...sabret...diyen var... :/

Tatlım allah gönlünüze göre versin inşallah. Bana 12. Haftada %80 kız demişti. Dün 16.haftamda kesinleşti cinsiyeti. Hayırlısı olur umarım senin içinde. Banada erken diyorlar ama son ayı bekleyip hepsini birden almak maddi anlamda sıkıntı yaratır diye düşünüyorum ben ayrıca tez canlıyım 9. Ayı mı bekliyelim allah aşkın valla ben 7. Aya girdiğimde hastane çantamı bile hazırlamış olurum muhtemelen. Kendimi tanıyorum çünkü çevreyi boşver onlar bizim yaşadığımız heyecanı nerden bilecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…