- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.921
Çok sağol canım,ben bukadar ekşi yiyip sonunda erkeği buldum bakalım sende ne olacak:)))
moreim cok bozuk ikili testte risk cok yüsek cıktı amnisentez yaptırdım dün ağlamaktan bi hal oldum valla
moreim cok bozuk ikili testte risk cok yüsek cıktı amnisentez yaptırdım dün ağlamaktan bi hal oldum valla
Herkese merhaba :)
Bakıyorum da herkes cinsiyetleri öğrenmeye başlamış hatta çoğumuz öğrenmiş gibi, hepinize hayırlı evlatlar olsun inşallah :)
Bir ben mi öğrenemedim anlamadım.. Benim doktorum bakmıyor cinsiyetine erken diyip duruyor.. Acaba başka doktora cinsiyetini öğrenmek içinmi gitsem.. Öyle de bakıyorlar mı sonuçta en başından beri gittiğim doktor farklı..
Benim gobek firladi
Ne bulsam yiyorum
Bulantilar gecti :) şükür..
Kızlar halimi görseniz ağzım kulaklarımda valla:)))öncelikle sağlıklı olduğu şükürler olsun : nazar: görseniz kıpır kıpır elleri ayakları:) sonrasında doktor canımın neler çektiğini ssordu,sanırım bana cinsiyeti söylemeden önce bir tahmini vardı,bende sürekli yok salataların suyu yok limon yok mandalinalara dadanmıştım yani ekşiye,ama ağzımdaki metalik tat dan dolayı da olabileceğini söyledim doktora,oda bana nemadan ekşi yesende bir şehzade geliyor dedi ne yalan söyleyeyim B'ne ekranda ilk anlamadım sonrasında net görebileyim dye sağolsun doktorum daire içine aldı sonrasında ayy gördüm yerim onun pipisini diyebildim kızlar bağırarak hepimiz koptuk odada :)))) sağlıklı olsunda benim için farketmiyordu cinsiyeti ama şunu biliyorumki nasıl baba kız arasında arasında aşk varsa,erkekle de anniş arasında ayrı bir aşk oluyor babamız şimdiden kıskanmaya bile başladı bu zevk görülmeye değerdi valla:)))))Rabbim herkese nasip etsin ve sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah buarada yok ekşi yok makasa oturma durumları net sonuç vermiyormuş kızlar enazından bende öyle oldu
bide ben bi öğreneydim şu cinsiyetii ....:44:
bide ben bi öğreneydim şu cinsiyetii ....:44:
ya aslında hamılelık takvımınde ınternette 12. haftada genıtal organ oluşmaya başlıomus yanılmıosam..oyle yazıodu..Herkese merhaba :)
Bakıyorum da herkes cinsiyetleri öğrenmeye başlamış hatta çoğumuz öğrenmiş gibi, hepinize hayırlı evlatlar olsun inşallah :)
Bir ben mi öğrenemedim anlamadım.. Benim doktorum bakmıyor cinsiyetine erken diyip duruyor.. Acaba başka doktora cinsiyetini öğrenmek içinmi gitsem.. Öyle de bakıyorlar mı sonuçta en başından beri gittiğim doktor farklı..
canım ggenelde 14.haftaya sarkar en fazla dedı benım drkusmaktan, öğürmekten mahvoldum. bir ben mi kaldım bulantısı olan? neden geçmiyor? ha bugün ha yarın derken azaldı azalacak derken hep başa dönüyorum. çok açım canım çok şey istiyor ama sonra bulantım, yanmam oluyor diye hiçbir şey yiyemiyorum.
aynen..okulda gıydıgım beyaz önlüğümü değiştridimmm..herkes bakmaya başlamıştı göbeğime..utanır olmuştum :)Al benden de okadarbu göbek fazla ilerde gidiyor sanki gidişatım hiç iyi yönde değil böyle yemeye devam edersem şayet :)))) buarada aynı haftadayız seninle:)
canım yukarıda yazdıgım gıbıbide ben bi öğreneydim şu cinsiyetii ....:44:
kızlar herkesin bayramı kutlu olsun öncelikle. dün doktora gittim. herşey çok güzeldi çok şükürama bebişim secde pozisyonunda yattığı için malesef cinsiyetini kesinleştiremedik. hatta doktorum uyanması için uğraştı ama bebeğim eliyle beni rahat bırakın gibi bi hareket yaptı ve çok güldük. tabi ben dayanamayıp öğleden sonra başka bi doktora gittim ve sadece cinsiyet öğrenmek istediğimi söyledim oda hiç ikiletmedi sağolsun. ve bebeğim uyanmış seri hareketler yapıyodu doktor bütün organlarını tek tek gösterdi ciğerlerinden diyaframına kadar. biraz iştahsız bi bebek olacakmış ama uzun boylu olacakmış şu an bile olması gerekenden oldukça uzunmuş en sonda kukuşunu gösterdi ve %99.9 bi kızınız olacak dedi. bende bugün canım kızıma ilk cicilerini aldım öpüyoruz hepinizi
Amin inşallah canım. Açıkcası kilo olaylarını çok kafaya takmamak gerekiyor. Bir tanıdığım yakın zamanda doğum yaptı. Hamileliği gördüğüm kadarıyla çok iyi geçti çok düzenli ve iyi beslendi karnı kocamandı ama bebeği 2,800 doğdu. Yani belli olmuyor görelim Rabbim neyler neylerse güzel eyler. Bende çok sağlıklı beslenmek isterim ama bünyem kabul etmiyorBüyük ölçüde benimde kusmalarım azaldı ama midemde yanma var ve iştahsızım. Hangi ilacı verdi doktor bulantın için?
Ayyy hayirli olsun cnm yaaa :)
Ben de rüyamda kızım oldugunu gordum :)
Drum 13.haftada erkeğe benzio demişti ama :)))
Ne zaman baslasak alışverişe...
Çevreden hep dur ugursuzluktur vs...sabret...diyen var... :/
vallahii al benden de o kadar herkes ögrendi bi biz kaldik anaamm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?