2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

acele etme canım doktor bana şuan erkek gibi ancak 16. haftadan önce söylenenlerde hata payı fazla 16. hafta bitimine kadar bekle demişti. merak etmemek elde değil ama elbet öğreneceğiz

aslında birazda cinsiyetten çok insan bebeğini özlüyor sanırsam...onu özledikçe oğluma sarılıyorum yiyom ısırıyom onun göbüşünü...unutturuyor içerdekini...

bugün bizimkini kandırmaya çalıştım ama yemedi....yaaa zaten haftaya kontrolü var ...ikide bir ultrasona sokmayalım dedi....

vallahi benim ki mecburiyetten yurtdisindayim ben burda biz gitmiyoruz onlar cagiriyo haha insana komik geliyo ama malesef boyle onlar ne zaman gerekli goruyosa o zaman gidiyoruz ultrasona 18 haftayi bekliorum ben daha 3 haftam var

hanımlar yarın randevum var.
çok heyecanlıyım
.cinsiyetini söylicekmi acaba.
tüm annelerr allahım sağlıklı hayırlı imanlı evlatlar versin inşallah.​

sanırım bugün bebeğimin hareketini hissettim. farklı bir şeydi tam anlayamadım. sanki içimi biri gıdıklıyordu. bebeğinin hareketlerini hisseden var mı başka?

kusura bakma cnm daha erken cvp veremedim.. dramamine diye bir ilaç verdi.. benim bulantılarım geçti çok şükür..inşallah yeniden başlamaz..

Banada verdi o ilacı mecbur kalmadıkca içme dedi. Ben içtim ama bu seferde yan etki yaptı. Neyseki şu günlerde benimde bulantılarım azaldı. Çok şükür

sanırım bugün bebeğimin hareketini hissettim. farklı bir şeydi tam anlayamadım. sanki içimi biri gıdıklıyordu. bebeğinin hareketlerini hisseden var mı başka?

Bana da dün öyle oldu bebeğin olduğu tarafta böyle hafif bir gidiklanma hissettim ama bugün birşey yok ben mı acele ediyorum acaba

Ayyy haklısın yaaaaaa :)
Esime de bi citlatayim bakalım,
Ayy ne renk alicaz ama...kırmızı,sari,beyaz alırız yaaa
Tek renk pembe mavi mi sanki
Di mi ama :)
Cok gaza geldiiiimmm,ne hazirmisim yaahuuu :)
bugün bizimkini kandırmaya çalıştım ama yemedi....yaaa zaten haftaya kontrolü var ...ikide bir ultrasona sokmayalım dedi....
Desene sen de takvim sayanlardansin :)
vallahi benim ki mecburiyetten yurtdisindayim ben burda biz gitmiyoruz onlar cagiriyo haha insana komik geliyo ama malesef boyle onlar ne zaman gerekli goruyosa o zaman gidiyoruz ultrasona 18 haftayi bekliorum ben daha 3 haftam var
Aaaaa...beklemek zordur..Allah sabir ve sağlık versin cnm yaaa...
Ya inanılması güç ama ben de 2 gündür bsiler hissediyorum
Ben 2-3 gün icinde 16.haftaya giricem insallah..
Ama son reglime göre, 1 hafta gerideyiz.
Yani her iki durumda da cooook erken di mi yaaa
Dr 18.haftayi bekle hareketler için demisti..
Internette 16.hftada başlar dio ama... ??? bilemedim..
Özellikle sırt üstu yatarken oluo...pir pir gibi..titresim gibi :))
Ayy cok uzattım yaaa...offf..gidiorum tamam sustum

saol cnm benim =) hissetmeye gelince evet sanki ben de hissediyo gibiyim ama emin olamiyo insan boyle segiriyo gibi oluo

günaydın anneler
bende bebişimin hareketlerini hissedemiyorum henüz merakla bekliyorum
bazen değişik bişeyler oluyor gibi ama pek tekme yada hareket gibi değil sanki.
bu arada ilk alışverişimizi yaptım
normal pijamalarım karnımı sıktığından niyetim giymelik tek bişe alıp çıkmaktı.
aqua ya gitmiştim 2 takım pijama bir tane gecelik ve sabahlık aldım çok kokoş ve süslü şeyler gecelik ve sabahlığım mavi inş. oğluşumu kucağıma alıp fotolarını koyacağım.
hastane için diğer pijama takımım ekru
birde günlük giymelik pembe aldım
ve bu kadar şeye 150 lira ödedim yazdan kalma ürünlerden aldım, ben uzun kollu ve kalın şeyler pek giyemem içim daralır.
mutlaka bakın derim çok ucuz kış gruplarında sadece 1 takımı 150den başlıyor.

ayy çok sevindim güzelim yaaa burası epey prenses kaynıyo maşallah yaa sağlıklı hayırlı bir evlat olsunda..
yerim ben onu yaa oyyy

Son düzenleme:
bende ağustosta öğrenenlerdenim kızlar şimdi 3 aylık oldum ve toplam 12 kilo aldım. ( ama benim hiç mide bulantım vs olmadı pufff üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim sizler ne durumdasınız

ben bugün doktora sinir oldum.
cinsiyetini söylemedi.
niye söylemiyorlar anlamadım.
sanki ölüm kalım meselesi.nerden öğrenebilirim yaaa.​

bende ağustosta öğrenenlerdenim kızlar şimdi 3 aylık oldum ve toplam 12 kilo aldım. ( ama benim hiç mide bulantım vs olmadı pufff üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim sizler ne durumdasınız

12 kilo muuuuuu çok fazla canım ya naptın sen 2-3 kilo neysede 12 kılo dıyosun normal gebelık boyunca alman gereken kıloyu 3 ayda almışsın bence sen hemen doktorunla görüş ve bı dıyetısyene gidip kontrolde ol derım

ben bugün doktora sinir oldum.
cinsiyetini söylemedi.
niye söylemiyorlar anlamadım.
sanki ölüm kalım meselesi.nerden öğrenebilirim yaaa.​

yuh yani 18 hafta olmuş artık ne zaman söylicek doğunca mı valla bazı doktorlar gerçekten gıcık. sende başka doktora git olmazsa. bi sonraki randevuyu ne zamana verdi doktorun?

ben cuma günü 4 ayı bitirip 5.aya giricem ve daha 1 kilo almadım. doktoruma söyledim bebeğin gelişimi gayet iyi kilo almadığın için üzülme dedi üstelik mide bulantım olsada yemek yiyorum. bencede seninki biraz fazla olmuş tatlım başka ilaç falan kullanıyor musun?

off sorma düşük tehlikem vardı. hareketsiz kaldım midem hiç bulanmadı aksine iştahım açıldı. hamile kaldığımı öğrenince sigarayı bıraktım hepsi üstüste geldi canım. Allah yardım eder inşallah önce bebeğim sağlıklı olsun sonra ben fazla kilo almıyım diye dua ediyorum. çünkü yemeği yesem kilo alıyorum diye vicdan azabı yemesem bebeğimi düşünüyorum vicdan azabı. hayatım boyunca hiç kilolu olmadım. bikaç ay sonrasını düşününce psikolojik olarak etkileniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…