- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.941
acele etme canım doktor bana şuan erkek gibi ancak 16. haftadan önce söylenenlerde hata payı fazla 16. hafta bitimine kadar bekle demişti. merak etmemek elde değil ama elbet öğreneceğiz
bugün bizimkini kandırmaya çalıştım ama yemedi....yaaa zaten haftaya kontrolü var ...ikide bir ultrasona sokmayalım dedi....
kusura bakma cnm daha erken cvp veremedim.. dramamine diye bir ilaç verdi.. benim bulantılarım geçti çok şükür..inşallah yeniden başlamaz..
sanırım bugün bebeğimin hareketini hissettim. farklı bir şeydi tam anlayamadım. sanki içimi biri gıdıklıyordu. bebeğinin hareketlerini hisseden var mı başka?
Ayyy haklısın yaaaaaa :)Tatlım allah gönlünüze göre versin inşallah. Bana 12. Haftada %80 kız demişti. Dün 16.haftamda kesinleşti cinsiyeti. Hayırlısı olur umarım senin içinde. Banada erken diyorlar ama son ayı bekleyip hepsini birden almak maddi anlamda sıkıntı yaratır diye düşünüyorum ben ayrıca tez canlıyım 9. Ayı mı bekliyelim allah aşkın valla ben 7. Aya girdiğimde hastane çantamı bile hazırlamış olurum muhtemelen. Kendimi tanıyorum çünkü çevreyi boşver onlar bizim yaşadığımız heyecanı nerden bilecek
Desene sen de takvim sayanlardansin :)bugün bizimkini kandırmaya çalıştım ama yemedi....yaaa zaten haftaya kontrolü var ...ikide bir ultrasona sokmayalım dedi....
Aaaaa...beklemek zordur..Allah sabir ve sağlık versin cnm yaaa...vallahi benim ki mecburiyetten yurtdisindayim ben burda biz gitmiyoruz onlar cagiriyo haha insana komik geliyo ama malesef boyle onlar ne zaman gerekli goruyosa o zaman gidiyoruz ultrasona18 haftayi bekliorum ben daha 3 haftam var
Ya inanılması güç ama ben de 2 gündür bsiler hissediyorumsanırım bugün bebeğimin hareketini hissettim. farklı bir şeydi tam anlayamadım. sanki içimi biri gıdıklıyordu. bebeğinin hareketlerini hisseden var mı başka?
Ayyy haklısın yaaaaaa :)
Esime de bi citlatayim bakalım,
Ayy ne renk alicaz ama...kırmızı,sari,beyaz alırız yaaa
Tek renk pembe mavi mi sanki
Di mi ama :)
Cok gaza geldiiiimmm,ne hazirmisim yaahuuu :)
Desene sen de takvim sayanlardansin :)
Aaaaa...beklemek zordur..Allah sabir ve sağlık versin cnm yaaa...
Ya inanılması güç ama ben de 2 gündür bsiler hissediyorum
Ben 2-3 gün icinde 16.haftaya giricem insallah..
Ama son reglime göre, 1 hafta gerideyiz.
Yani her iki durumda da cooook erken di mi yaaa
Dr 18.haftayi bekle hareketler için demisti..
Internette 16.hftada başlar dio ama... ??? bilemedim..
Özellikle sırt üstu yatarken oluo...pir pir gibi..titresim gibi :))
Ayy cok uzattım yaaa...offf..gidiorum tamam sustum
sanırım bugün bebeğimin hareketini hissettim. farklı bir şeydi tam anlayamadım. sanki içimi biri gıdıklıyordu. bebeğinin hareketlerini hisseden var mı başka?
kızlar herkesin bayramı kutlu olsun öncelikle. dün doktora gittim. herşey çok güzeldi çok şükürama bebişim secde pozisyonunda yattığı için malesef cinsiyetini kesinleştiremedik. hatta doktorum uyanması için uğraştı ama bebeğim eliyle beni rahat bırakın gibi bi hareket yaptı ve çok güldük. tabi ben dayanamayıp öğleden sonra başka bi doktora gittim ve sadece cinsiyet öğrenmek istediğimi söyledim oda hiç ikiletmedi sağolsun. ve bebeğim uyanmış seri hareketler yapıyodu doktor bütün organlarını tek tek gösterdi ciğerlerinden diyaframına kadar. biraz iştahsız bi bebek olacakmış ama uzun boylu olacakmış şu an bile olması gerekenden oldukça uzunmuş en sonda kukuşunu gösterdi ve %99.9 bi kızınız olacak dedi. bende bugün canım kızıma ilk cicilerini aldım öpüyoruz hepinizi
bende ağustosta öğrenenlerdenim kızlar şimdi 3 aylık oldum ve toplam 12 kilo aldım.( ama benim hiç mide bulantım vs olmadı pufff üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim sizler ne durumdasınız
ben bugün doktora sinir oldum.
cinsiyetini söylemedi.
niye söylemiyorlar anlamadım.
sanki ölüm kalım meselesi.nerden öğrenebilirim yaaa.
ben bugün doktora sinir oldum.
cinsiyetini söylemedi.
niye söylemiyorlar anlamadım.
sanki ölüm kalım meselesi.nerden öğrenebilirim yaaa.
bende ağustosta öğrenenlerdenim kızlar şimdi 3 aylık oldum ve toplam 12 kilo aldım.( ama benim hiç mide bulantım vs olmadı pufff üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim sizler ne durumdasınız
12 kilo muuuuuuçok fazla canım ya naptın sen 2-3 kilo neysede 12 kılo dıyosun normal gebelık boyunca alman gereken kıloyu 3 ayda almışsın bence sen hemen doktorunla görüş ve bı dıyetısyene gidip kontrolde ol derım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?