2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

anladım canım ama sen çok dikkat et dediğim gibi imkanın varsa diyetısyene git sağlığın açısından zararlı şimdiden bu kadar kılo alman. Bide hiç ekmek, hamur işi, makarna felan tüketme zaten bunların bebeğe bi yararı yok bol bol sebze, meyve felan ye yoğurt, süt ürünleri tüket hergun 1 tane haşlanmış yumurta ye akşam yemeklerıde ekmeksız ye bu şekılde hem bebeğe yararlı gıdalar yemiş olursun hemde fazla kılo almazsın

Kuzum sen beni bunalımımı sokacaksın:))) 5.aya girmem 1 kilo almağımda needemeeeeeek yaw :s :))) nasıl başardın sen bunu ben 5 kilo aldım yaa büüü( bu iştah olmadan zamanki halimde aldım bundan sonraki aylarımı düşünemiyorum:))

Ya kızlar birşey sorcam bu kıl tüy işini ne yapıyorsunuz? Epilasyon yaptırabiliyormuyuz bu aylarda yada yaptıran tecrübeli anne adayları varmı ? Doktorum kasılırım diye ağdaya bile izin vermedi,bende mecbur jiletle idare ediyorum ( alıştıkta değilim)amaböyle giderse maymuna döneceğim(( olmayan minik tüyler bile çıkmaya başladı siz ne durumdasınız bundan anca epilasyonla kurtulurum diye çok gidesim var ama bebeğime zarar verir diye korkuyorumda ne yapayım teyzoşlar

hamile kalmadan önce fobliol kullandım geçen hafta bıraktım 6 aydır kullanıyordum. o bende çok şişkinlik yaptı şimdi doktor onu kesti 1 haftadıor daha iyi hissediyorum kendimi şimdide gynoferon ve decavit kullanıyorum. vitamin hapıda şişiriyor olabilir beni çok zor bir durum maşşallaahhh sana canımm şanslısın bebeğinde sağlıklıysa. nasıl besleniyorsun neler yaptın bana biraz tio verirmisinnnn :)

tatlım benim arkadaşımın spor salonunda bi diyetisyen var onunla konuştum aslında her ay bi kilo son 3 ay 2şer kilo en normaliymiş ama ben daha alamadım ya : ( göbeğim çıktı eski kıyafetlerimi hala giyiyorum sadece belleri rahatsız ediyor bende almadığım için üzülüyorum. hoş bebeğim olması gerekenden 1 hafta büyük bence bu beslenmeyle alakalı ben koca kase salatayı ekmeksiz yiyorum. sadece yoğurt meyve ve çorbayla öğün geçiriyorum çünkü kızım güzelliğine düşkün galiba yağlı ağır hiç bişeyi istemiyo. hep hafif yemekler yiyorum. belkide bu yüzden almadım kilo. zayıf değilim 59 kiloyum düzenli tartılırım ve hamile kaldığımdada 59dum hala öyleyim. bilemiyorum ki ya üzüleyim mi sevineyim mi? sen niye bunalıma giriyosun normal işte kilo artışın : )

boşver canım kılınla tüyünle barışık olmaya çalış bi süre :) jilete devam sonucta bi bir süreç her banyonda temizlenirsin

Yesin teyzeleri onun kokusunu tekrar hayırlı olsun canm maşallah
Eee ne aldın ne aldın bizede söyle:)))

bende anca iki kilo almışım
.mide bulantıları ,kusma, tiksinme hala devam ediyor
.5 kilo verdim kolaymı.
ağız ekşimem beni mahvediyor
.doktor bugün cinsiyetini demedi.
3 lü test istemedi.
aralıkta renkli ayrıntılı ults istedi.
bu gidişle cinsiyetini öğrenemicem sanırım.

mide bulantısı nedir hiç hissetmedim diyenlere kusura bakmayın sinir oluyorum.
kaynanam ve görümcem de hiç hissetmedik sen nasıl bir hamilelik geçiriyon dedikçe öyle dedikçe sinirden çatlayasım geliyor

bende folibol kullandım 3 ay ama sonra elevite başladım. hala onu kullanıyorum bide maltofer diye kan şurubum var ha ben buarada söylemeyi unuttum ben hergün kan sulandırıcı iğne oluyorum. yeme alışkanlığımıda loyaya yazarken anlattım. bide bizim babamış aşçı düşünün yani ben çalışıyorum tatlım masa başı iş ama tabi evde olmaya benzemiyor onunda etkisi olabilir bilemiyorum ki ya. bende almadığım için kötü hissediyorum. sende kilo aldım diye beslenmeni sakın bozma. sadece diğer kızlarında dediği gibi hamur ekmek yağ gibi şeyleri kıs yeter. tatlım ya bebişler iyi olsunda verilir kilolar sakın dert etme. çatladımı vücudun?

boşver canım kılınla tüyünle barışık olmaya çalış bi süre :) jilete devam sonucta bi bir süreç her banyonda temizlenirsin
Evet canm haklısın ama İnan şu göbekle bile şimdiden zorlanmaya başladım işlem olarak:))))) sonrasını hiç düşünemiyorum amaa

Yesin teyzeleri onun kokusunu tekrar hayırlı olsun canm maşallah
Eee ne aldın ne aldın bizede söyle:)))

uzun ve kısa kollu tulumlar aldım bide tam takım bi hastane çıkışıaldım görmeniz lazım bide netten bi takım buldum onuda aldımmı giyim işi tamam bizde. diğer ihtiyaçlara bakıcaz. netten aldığımın fiyatı çok uygun linkini paylaşıyorum aşada beğenen alsın prensesine diye.

http://www.............../Urun/sevnur-baby2/sevnur-cikcik-kuslu-zibin-seti-7li-pembe

Hepimizin derdi farklı alemiz valla:))) ben 56 kiloya hamile kaldım şimdi 61im canım genelde okuduğumda bu dönemde en fazla 2-3 kilo alın diye yazmışlar ondan öyle dedim bide bu kiloyu aldığım zamanlar hep bulantı hissim ve bed zamanlarımdaydı e şimdi iştahım açılacak iyice,gidişatım kötü diye hayıflandım işte:)) yoksa bebişimizi sağlıkla kucağımıza alalımda elbet veririz bu kiloları diyeee düşünüyorum:)))

tabiyki canımmmm önce onlar sağlıklı olsun. çatlamam olmadı kiloluda görünmüyorum. Allahtan normaldi kilom hamile kalmadan önce. bende masa başı çalışıyorum bide düşük tehlikesi beni iyice yavaşlattı bakalım hakımızda hayırlısı 6 ayımız kaldı. bakalım neler bekliyor beni :)

Senim doktorununda maşallahı varmış hiçbir bilgi vermeme adına,ne uyuz yaa 18. Haftaya gelmiş hala neden söylemezlerki devlet sırrımı bu alla alla...

:))) aslında benim abimin eşi son 3 ayında ağdaya gitti yetişebildiğin kadarını yap canım benim zaten göbekten görünmüyor :))

meraba bıse soracaktım benım adetım gecıkelı 12 gun oldu evde 2 kere test yaptım bırıncısınde sılık cıktı ıkıncısı nettı bugun doktora gıttım kese gorunmedı gerçekten hamılemıyımdır kese ne zaman gorunuyor yardım edermısınız

Canm bebişim prens ama ynede bakmak istedim linke fakat sayfa açılmıyor maalesef yada bende açılmıyor

Senim doktorununda maşallahı varmış hiçbir bilgi vermeme adına,ne uyuz yaa 18. Haftaya gelmiş hala neden söylemezlerki devlet sırrımı bu alla alla...

doktorunu değiştir canım. ben bitane değiştirdim kötü değildi çok tavsiye edilen bir doktor ama ben bir kez o elektiriği alamadım o doktordan ve bıraktım çünkü doktorun seni rahatlatması çok önemli baktığın zaman hamilelikte doktorun yaptığı hiçbişey yok sen yapıyorsun doktor iyi yada kötü durumda olduğunu söylüyor. bence kadın doğumcular hamilelik konusunda sadece psikolog. insanlar evde arabada yolda bile doğuruyorlarmış eskiden. önemli olan doğduktan sonra bebeğin doktoru.
şimdi bi doktorum var buda çok tavsiye edilen ve cok beğenilen bir doktor ve inanılmaz memnunum ismi bülent kars

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…