2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

pek çok ortak noktamız olcan canım hamişm:) iyisindir umarım.. bugun aklımdaydın da paylaşmak istedim burdan.. adımız aynı şehrimiz aynı.. satlarımız halıyle bebişlerimizin tahmını dogum tarihleri aynı sanırım yaşlarımız da aynı bundan emin diiilim :) dr un erkeğe benzetmiş cinsiyetini acaba diyorum ki cinsiyetleri de mi aynı :) bnm randevum 2 hafta sonra merakla bekliyorum... :)

6 hafta ile 8 hafta arası görünüyor tatlım kese. benim bildiğim. uzmantvden bak istersen yanlış yönlendirmiyeyim seni. hayırlı olsun hamileliğin bu arada

Kızlar Herkesee Selam :) Mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizinle :) Bugün itibari ile bir kızımın olacağını kesin olarak öğrendim :) Yerimde duramıyorum odalara sığamıyorum.. İş yerinde olmasamm çığlık atıcam.. Allah ım nasıl bir duyguymuş kelimeler yetmiyor :) Tam 15+1 günlüğüz.. 130 gr 10 cm miş prensesim :)

kese hemen görünmez canım kan testi yaptır kanda hemencik çıkıyor. ben evde test yaptım negatifti 2 gün snra doktora gittim. regli olmadığım için bana kan söktürücü verdi. :S ben hamile olabilirim deidm kan testi yaptı hamilesin dedi 2 hafta sonra gel kesene bakalım dedi sakın doktorlara cok itaat etmeyin ben neredeyse kan söktürücü ilaç kullanıyordum ve cocuğum onunla birlikte gidicekti Allah korudu

Hayırlı olsun canım : nazar:

bende ağustosta öğrenenlerdenim kızlar şimdi 3 aylık oldum ve toplam 12 kilo aldım. ( ama benim hiç mide bulantım vs olmadı pufff üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim sizler ne durumdasınız

aman allahim =) ben haftaya 4 aylik olcam 5 kilo aldim ancak diodum ki ne cok kilo aldim daha simdiden o zaman iyiymisim ben yaa =) amann bosver alalim kilolari bi daha bu firsati bulamayiz bahanemiz var alalim gitsin kilolari =) bu arada benim de bulantim olmadi 10 haftadan sonra 2 3 kere cikarttim afedersin =) o kadar yani guzel gecti yani benim de

ayyy cok guzel yaaa allah hepimize nasip etsin bu duygulari masallah kizina

kızlar bu haberi duydunuz mu ,ben öğrendğim zaman kullanmayı bıraktım.çok şükür karşıma çıktı nisan anneleri topiğinde birisi yazmış ,araştıranlar,fabrikayı arayanlar sormuşlar yetkililere ,içinde domuz jelatinini kullandıklarını inkar etmemişler .eşim de sağlık bakanlığını aradı ,araştırılcakmış .

evet ben de okudum ama nerden okudugumu animsamiorum suan.umarim gerceklik payi yoktur bi kutu kulandim cunku:26:

bugun kan verdım ama sonuç burda gec çıkıyor o yüzden merek edıyorum kesede gorunmeyınce korktum yoktur dıe doktorda pek ılgılenmedı benım kasıklarımda da arada batma oluyor bu hamılelıkten olabırmı

evet ben de okudum ama nerden okudugumu animsamiorum suan.umarim gerceklik payi yoktur bi kutu kulandim cunku:26:

düzenli beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince ,bizim dr hap a karşıymış ,bana nasıl verdi anlamdım ,kan değerlerim normal ,ozamnlar et yiyemiyorum demiştim o yüzden verdi sanırım ...vitamin fazlasının vücuda,bebeğe zararı varmış zaten,
hamilelerin kullandığı hapa nasıl bunu koyuyorlar anlamıyorum ,daha doğmamış çocuğa haram lokma yediriyoruz ,biz blimeden kullandık ,Allah affetsin ..

ben 4 gündür hissediyorum canım doktorum da onayladı.Gaz değil bu sefer :)

ben sürekli kuru kayısı yediğim için gaz sorunum yok. başlarda gaz vardı gazdan farklı bir şey. sanırım benim de bebiş hareketi. zaten 16-28 haftalarda hissedilir miş ama genellikle 18-22 haftalarda hissedilirmiş annenin kilo yapsına da bağlı. zayıflar daha çabuk hissediyormuş. :) gerçi zayıflık mı kaldı maşallah 51 kiloydum 56 kilo oldum şimdiden.

benim ebem de eger herseyi yiyosn ilac almana gerek yok demisti ama yine de sebze konusunda herseyi yiyemiorum o yuzden nolur nolmaz diyerekten kullaniorum.domuz konusunda ben gerceklik payi olduunu pek sanmiorum yaa musluman bi ulkede hangi firma derki acik acik evet var domuz jelatini kullanioz die.ben sanmiorum kinaye yapmistir belki

zannetmiyorum ben pek canım ,birçok hapta kullanılıyordur zaten ,daha ucuza geldği için kullanıyorlarmış ,bitkisel jelatin pahalıymş ,
ben hassas olmaya çalışıyorum yediklerim konusunda ,bebeklere de tesiri oluyordur muhakkak ,sizinle paylaşmak istedim bu bilgiyi

bende anlamdaım bu gebelik haftası hesabını. benimki de sattan önde gidiyor 5-6 gün. doğumu sata göre mi belirliyorlar yoksa ultrasondaki haftaya göre mi bilmiyorum. mide bulantıları da azalmaya başladığı için insan bebeğinin kendiyle olduğunu bilmek istiyor sanırım :) annenin kilosuna göre değişiyormuş hissetme. 16-28. haftalar arasında hissediliyor ama sıklıkla 1822 arasında hissedilme oranı yüksekmiş

hanımlar tiroid bezimden şüphelendi doktor.
sürekli boğazda mide bulantım vardı.tiroid bezi salgılamasından şüphelendi.tahlil istedi.
sizdede böle bi sorun varmı.​

benim doktorum bana bemix adlı bir vitamin vermişti ben onu kullanıyorum. b vitamini takviyesi. eleviti 1 ay önce falan bırakmıştım ben ağır geldiği için. ama bence vitamin hapı almadan artık çok zor çünkü yediğimiz çoğu şey hormonlu gerekli vitamini vermediklerini düşünüyorum. ben eti çok tüketiyorum meyve yeşillik ve cevizide çok tüketiyorum. süt kesinlikle içemiyorum arada sütlaç şeklinde ancak sütü tüketebiliyorum. onun yerine ayran ve yoğurdu çok tüketiyorum.

internetten siparis verdigim bebisimin ilk kiyafeti geldi simdi cokkk ama cokkk duygulandim boyle minicik minicik gorunce cookk guzel yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…