- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #2.981
meraba bıse soracaktım benım adetım gecıkelı 12 gun oldu evde 2 kere test yaptım bırıncısınde sılık cıktı ıkıncısı nettı bugun doktora gıttım kese gorunmedı gerçekten hamılemıyımdır kese ne zaman gorunuyor yardım edermısınız
meraba bıse soracaktım benım adetım gecıkelı 12 gun oldu evde 2 kere test yaptım bırıncısınde sılık cıktı ıkıncısı nettı bugun doktora gıttım kese gorunmedı gerçekten hamılemıyımdır kese ne zaman gorunuyor yardım edermısınız
Kızlar Herkesee Selam :) Mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizinle :) Bugün itibari ile bir kızımın olacağını kesin olarak öğrendim :) Yerimde duramıyorum odalara sığamıyorum.. İş yerinde olmasamm çığlık atıcam.. Allah ım nasıl bir duyguymuş kelimeler yetmiyor :) Tam 15+1 günlüğüz.. 130 gr 10 cm miş prensesim :)
bende ağustosta öğrenenlerdenim kızlar şimdi 3 aylık oldum ve toplam 12 kilo aldım.( ama benim hiç mide bulantım vs olmadı pufff üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim sizler ne durumdasınız
Kızlar Herkesee Selam :) Mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizinle :) Bugün itibari ile bir kızımın olacağını kesin olarak öğrendim :) Yerimde duramıyorum odalara sığamıyorum.. İş yerinde olmasamm çığlık atıcam.. Allah ım nasıl bir duyguymuş kelimeler yetmiyor :) Tam 15+1 günlüğüz.. 130 gr 10 cm miş prensesim :)
kızlar bu haberi duydunuz mu ,ben öğrendğim zaman kullanmayı bıraktım.çok şükür karşıma çıktı nisan anneleri topiğinde birisi yazmış ,araştıranlar,fabrikayı arayanlar sormuşlar yetkililere ,içinde domuz jelatinini kullandıklarını inkar etmemişler .eşim de sağlık bakanlığını aradı ,araştırılcakmış .
kese hemen görünmez canım kan testi yaptır kanda hemencik çıkıyor. ben evde test yaptım negatifti 2 gün snra doktora gittim. regli olmadığım için bana kan söktürücü verdi. :S ben hamile olabilirim deidm kan testi yaptı hamilesin dedi 2 hafta sonra gel kesene bakalım dedi sakın doktorlara cok itaat etmeyin ben neredeyse kan söktürücü ilaç kullanıyordum ve cocuğum onunla birlikte gidicekti Allah korudu
evet ben de okudum ama nerden okudugumu animsamiorum suan.umarim gerceklik payi yoktur bi kutu kulandim cunku:26:
ben 4 gündür hissediyorum canım doktorum da onayladı.Gaz değil bu sefer :)
düzenli beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince ,bizim dr hap a karşıymış ,bana nasıl verdi anlamdım ,kan değerlerim normal ,ozamnlar et yiyemiyorum demiştim o yüzden verdi sanırım ...vitamin fazlasının vücuda,bebeğe zararı varmış zaten,
hamilelerin kullandığı hapa nasıl bunu koyuyorlar anlamıyorum ,daha doğmamış çocuğa haram lokma yediriyoruz ,biz blimeden kullandık ,Allah affetsin ..
benim ebem de eger herseyi yiyosn ilac almana gerek yok demisti ama yine de sebze konusunda herseyi yiyemiorum o yuzden nolur nolmaz diyerekten kullaniorum.domuz konusunda ben gerceklik payi olduunu pek sanmiorum yaa musluman bi ulkede hangi firma derki acik acik evet var domuz jelatini kullanioz die.ben sanmiorum kinaye yapmistir belki
Ayyy haklısın yaaaaaa :)
Esime de bi citlatayim bakalım,
Ayy ne renk alicaz ama...kırmızı,sari,beyaz alırız yaaa
Tek renk pembe mavi mi sanki
Di mi ama :)
Cok gaza geldiiiimmm,ne hazirmisim yaahuuu :)
Desene sen de takvim sayanlardansin :)
Aaaaa...beklemek zordur..Allah sabir ve sağlık versin cnm yaaa...
Ya inanılması güç ama ben de 2 gündür bsiler hissediyorum
Ben 2-3 gün icinde 16.haftaya giricem insallah..
Ama son reglime göre, 1 hafta gerideyiz.
Yani her iki durumda da cooook erken di mi yaaa
Dr 18.haftayi bekle hareketler için demisti..
Internette 16.hftada başlar dio ama... ??? bilemedim..
Özellikle sırt üstu yatarken oluo...pir pir gibi..titresim gibi :))
Ayy cok uzattım yaaa...offf..gidiorum tamam sustum
6 hafta ile 8 hafta arası görünüyor tatlım kese. benim bildiğim. uzmantvden bak istersen yanlış yönlendirmiyeyim seni. hayırlı olsun hamileliğin bu arada
düzenli beslenmeye çalışıyorum elimden geldiğince ,bizim dr hap a karşıymış ,bana nasıl verdi anlamdım ,kan değerlerim normal ,ozamnlar et yiyemiyorum demiştim o yüzden verdi sanırım ...vitamin fazlasının vücuda,bebeğe zararı varmış zaten,
hamilelerin kullandığı hapa nasıl bunu koyuyorlar anlamıyorum ,daha doğmamış çocuğa haram lokma yediriyoruz ,biz blimeden kullandık ,Allah affetsin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?