- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.001
internetten siparis verdigim bebisimin ilk kiyafeti geldi simdi cokkk ama cokkk duygulandim boyle minicik minicik gorunce cookk guzel yaaa
Hangi siteden alışveriş yaptın canım? Bir de cinsiyeti belli oldumu bebeğin
canim ben turkiyede yasamiyorum malesef.burda bi internet sitesi var acik artirmayla satiolar kiyafetleri burda kiyafetler cok pahali anlatamam yani bi zibina 50 tl verdiini dusun yani =) o yuzden ordan alioruz bazi seyleri vergisiz oluo.cinsiyeti daha ögrenemedim 3 hafta sonra insallah.her iki cinsiyete de giden kiyafetleri alioruz suan gorunce dayanamioz napalim kacirmayalim alalim dioz =) valla burda olduguma bazen lanet ediom bazen de seviniorum.en azindan herseyimi ucretsiz yaptiriorum o yönden harika hic biseye para vermioz hastane konusunda
vallahi benim ki mecburiyetten yurtdisindayim ben burda biz gitmiyoruz onlar cagiriyo haha insana komik geliyo ama malesef boyle onlar ne zaman gerekli goruyosa o zaman gidiyoruz ultrasona18 haftayi bekliorum ben daha 3 haftam var
Ooff yha senin durum bizden vahimmis..bence atla ucaga gel turkiyeye cinsiyetini ogrenn geri dondesemde isin sakasi tabii ..beklicez artik napalim cnm..
Kıyamam gurbbet gelinimisin yoksa ailendemi orada? Benim bebeğinde cinsiyeti belli değilde ondan sormuştum 15 haftanın içinde öğreniliyormu diye. Henüz hiç bir şey almadım benAma annesi ona herşeyler alacak az daha zaman geçsin
Kıyamam gurbbet gelinimisin yoksa ailendemi orada? Benim bebeğinde cinsiyeti belli değilde ondan sormuştum 15 haftanın içinde öğreniliyormu diye. Henüz hiç bir şey almadım benAma annesi ona herşeyler alacak az daha zaman geçsin
bugun kan verdım ama sonuç burda gec çıkıyor o yüzden merek edıyorum kesede gorunmeyınce korktum yoktur dıe doktorda pek ılgılenmedı benım kasıklarımda da arada batma oluyor bu hamılelıkten olabırmı
bende anlamdaım bu gebelik haftası hesabını. benimki de sattan önde gidiyor 5-6 gün. doğumu sata göre mi belirliyorlar yoksa ultrasondaki haftaya göre mi bilmiyorum. mide bulantıları da azalmaya başladığı için insan bebeğinin kendiyle olduğunu bilmek istiyor sanırım :) annenin kilosuna göre değişiyormuş hissetme. 16-28. haftalar arasında hissediliyor ama sıklıkla 1822 arasında hissedilme oranı yüksekmiş
oyy oyyy bi Prenses daha maşşallah yaaaKızlar Herkesee Selam :) Mutluluğumu paylaşmak istiyorum sizinle :) Bugün itibari ile bir kızımın olacağını kesin olarak öğrendim :) Yerimde duramıyorum odalara sığamıyorum.. İş yerinde olmasamm çığlık atıcam.. Allah ım nasıl bir duyguymuş kelimeler yetmiyor :) Tam 15+1 günlüğüz.. 130 gr 10 cm miş prensesim :)
bi kocam bir ben valla baska kimse yok öyle gurbetliikk görullmedii =) benim arkadas ögrendi valla ayni haftadayiz daha erken zaten neler neler aliriz cookk zamanimiz var anaaciimm=)
Öğreniliyor kızlar ben o haftada öğrendim işte
Kader gurbetlik zor canm ama sende orda bulunmanın iyi yönlerine filan bak enazından avantajlarında vardır mesela dediğin ücretsiz hastene olayı gbi keyfini çıkar yaniAzdaha sabret cinsiyet için ne olcak herşeyde değer bebişlerimizin için yanlız yurtdışındaki arkadaşları anlıyorum kendi arkadaşlarmdanda biliyorum zaten çok fazla ultrasona girmek bile yasak ama Türkiye'de bazı doktorlar nye anne adayına işkence çektiriyor cinsiyeti söylememek için anlamıyorum hemde erken diyerek,al biz öğrendik işte ne yani bu devlet sırrı mı :)))))
Maşallah canım eşinle mutlu olduğun hissediliyor. Allah arttırarak daim etsinBen haftasonuna kadar bekleyip gidicem garanti olsun diye bakalım
Yaaa benim doktorlar mevzu bile etmedi cinsiyetiHaftasonu gidip söyletmeden kalkmıcam yerimden. Kızıda benim oğlanıda söylesinler aaa
yaa kizlar birsey sorcam size böyle sagli sollu batmalar oluyo mu dunden beri özellikle sol tarafima bel tarafindan karina dogru batmalar oluyo surekli suan yazarken de oluyo hatta=) rahim buyudugu icin mi oluo acabaa baska kimlerde varr
Bence hamilesin canım heleki o batmalar varsainşallah dediğim gbi çıkar:)
bahsettiğin şey aynı bendede var ne bi eksik ne bi fazla solyanım sürekli batıyo ama ben her defasında daha mutlu oluyorum. Doktorum rahim pelvisten yukarı çıkmaya başladı o yüzden gerilmeler batmalat olacak dedi ani hareketlerden kaçınmamı gerinmemem gerektiğinide söyledi bide oturup kalkarken bacaklarını ayırıp öyle otur kalk dedi yatarkende bacak arana bi yastık koy ve mimkünse soluna doğru yat dedi çünkü bebeği besleyen en büyük damar sağ arkadaymış gece kan akışının normal olması için böyle yatmak gerekirmiş. Yani sakon endişelenme aksine sevin büyüyolar cimcimeleer prensler
kelebek aynen dedigin gibi esimden baska destekcim yok gerci hepimizin öyle valla kadinlar hep sikayet ederlerya erkekler söyle böyle falan diye ben esime kurban olurum valla yaa hic bi sikayetim yok allah onu basimdan eksik etmesininsallah sen de haftaya ögrenirsin eninde sonunda ögrencez yanii dogru =) LOYAA dedigin gibi olmasa zaten cekilcek yer degil bi de soguk bi ulke sorma gitsin katlanilcak gibi degil ama iste böyle guzel yanlari da var ilk muayeneye gittigim zaten böyle heycanliyim falan ilk defa bebegim olcak hamilemisin dedi evet dedim oturdu konustu yarim saat yaapmam yapmamam gereken seyleri anlatti sonra haydi gorusuruk dediii ultrason falan yok cok endiselendim bu ne boyle diye sonra arastirdim olmasi gereken öyleymis aslinda sonra gecti endiselerim kisacasi zor anam bilmedigin bi yerde olmak bir de daha yeniyim burda
bahsettiğin şey aynı bendede var ne bi eksik ne bi fazla solyanım sürekli batıyo ama ben her defasında daha mutlu oluyorum. Doktorum rahim pelvisten yukarı çıkmaya başladı o yüzden gerilmeler batmalat olacak dedi ani hareketlerden kaçınmamı gerinmemem gerektiğinide söyledi bide oturup kalkarken bacaklarını ayırıp öyle otur kalk dedi yatarkende bacak arana bi yastık koy ve mimkünse soluna doğru yat dedi çünkü bebeği besleyen en büyük damar sağ arkadaymış gece kan akışının normal olması için böyle yatmak gerekirmiş. Yani sakon endişelenme aksine sevin büyüyolar cimcimeleer prensler
Nerdesin kader moscova damı? Eğer ordaysan bilirm nasıl soğuk olduğunu gitmişliğim var:) evet bilmediğin yerde olmak zor ana onada alışıyor insan nakadar zamandır ordasn canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?