2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Ayy evet İbradı'da soğuktur,Bende Moskova'da 4buçuk ay kaldım:)ilklerde çok zorlandım insanları bizler kadar sıcak olmadığı için dahamda bir zordu ama zamanla alışıyor insan gerçi ben sonrasında döndüm Allah'tan:)) ama kesinlikle insanın kendi ülkesi gbi yok:)canım sende bebiş konusunda fazla hızlıymışsın valla tebrik ederim:))sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerimizin arasında 1 gün var

aynen öyle tatlım : ) bişi daha söylicem mesela damar orda ve sen öyle yatmaktan rahatsızsan nası rahatsan senin ve bebeğin için en iyisi öyledir ben buna inanıyorum. Herşeyde kuralına uymak insanlarda stres yaratırmış ve stres bebeğimiz ve bizim için herşeyden daha zararlı. Artık kaygılar hemen hemen bitti zaten artık hamişliğin tadını çıkarma zamanı kızlaaaaaarrrr

Son düzenleme:

hahaha evet ayni zamanlarda kazi calismasi yapmisiz

aynen dogru soyluosun eskiden bu bilgiler mi vardi sanki karilar catir catir doguruomus valla ben valla kendimi hic biseyden esirgemedim annem dedi cocugun bu dunyada nasibi kismeti varsa ne yaparsan yap kismetini alir kendini kasma dedi ben de hakli buldum yanii ne istiosam yaptim valla

yok tatlım bence korkulacak kadar bişi değil ama şimdi orada hassas bağlar damarlar var ya çok yüklenmemek lazım. O huzursuz bacak sendromu bendede var kalkıp biraz dolanınca unutuyorum uyuyorum tekrar sende öyle yap gerilme olayına gelince aniden olması sıkıntı yaratır gibi geliyo bana ama alıştıra alıştıra yaparsan yavaş yavaş sorun olmaz bence vücudun onada ihtiyacı var sonuçta. Güneşi selamlama diye bi hareket var o gerilmeden daha çok rahatlatıyo hemde tüm vücudu catır catır ayırmıyosun netten bi bak oda rahatlatır.

SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR DERLER. DOĞRU DİYOSUN. TABİKİ TEMKİNLİ OLMAKTA FAYDA VARDA HERŞEYİN FAZLASIDA ZARAR YANİ. BENDE PEK SENİNKİ GİBİ OLAMIYO MALESEF. BEN DAHA ÖNCE 4 DÜŞÜK YAŞADIĞIM İÇİN İSTER İSTEMEZ DİKKATLİ DAVRANMAK ZORUNDA KALDIM AMA ARTIK HERŞEY YOLUNDA ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR

allah yuzunu guldurmus bu sefer hayirlisiyla sikintisiz dogumunu da yaparsin kucagina alirsin insallah bebisini

yaa kizlar birsey sorcam size böyle sagli sollu batmalar oluyo mu dunden beri özellikle sol tarafima bel tarafindan karina dogru batmalar oluyo surekli suan yazarken de oluyo hatta=) rahim buyudugu icin mi oluo acabaa baska kimlerde varr

bende de oluyor canım

Kızlarasallah hepiniz cinsiyetleri ogrenmissiniz darısı bana Kasım'ın 9 unda ben de öğreneceğim insallah ama günler gecmek bilmiyooooor ...

bişeler yazıyım dedim ammaa aklıma bişide gelmiyooo....hepinizi öptüm görüşmek üzere.....

sata göre 15 haftalık ama benim satta bir acayip. 10 gün sürdü. 5-6 gü öncesinden de lekelenme başladı. 15 gün adet yaşamıştım. o nedenle ultrason haftasının daha doğru olduğunu düşünüyorum ben doktorun aksine. hamile olduğumuda 56 gün önce eczanedeki testle öğrenmiştim. yumurtlama dönemim bitmeden yerleşme lekesi gördüm. karışık biraz. neyse sağlıklı doğsunlarda 1 hafta geç erken farketnez

güle güle giyer inş.hangi siteden alışveriş yapıyorsun?

saol cnim valla onlarla esim ilgileniyo ben turkiyede yasamiorum o yuzden baktigi site sadece isvec icin acik arttirma sitesi zaten turkiyede yok bildigim kadariyla ama hic site falan arama sen git gez dolas kendi ellerinle dokuna dokuna sec bebegine kiyafetlerini benimki mecburiyetten

Arkadaşlar izmirde 4 lü tarama testi yaptıran yada yaptıracak olan varmı.
2 hafta sonra testi yaptırıcam ama nerde daha uygun olur bi fikrim yok?

Kızlar bu sabahtan beri midemde yanma var cok garip daha önce hiç olmazdı sizde de var mı? Bebiş büyüyor yukarı ilerliyor diye mi baskı oluyor acaba??? Ne yesem ne yapsam iyi gelir? Derdime care olun lütfen...

bende ağustosta öğrenenlerdenim kızlar şimdi 3 aylık oldum ve toplam 12 kilo aldım. ( ama benim hiç mide bulantım vs olmadı pufff üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim sizler ne durumdasınız
canım ben 3 ayda 4 kılo aldımmm
cevremden az ye yavas ye dıo tepkıler alıorummm
ve cookk canım sıkılıooooo
doktorum ıyı ya da kotu hıc bse demıo kılomla ılgılı...
ben bugün doktora sinir oldum.
cinsiyetini söylemedi.
niye söylemiyorlar anlamadım.
sanki ölüm kalım meselesi.nerden öğrenebilirim yaaa.​
canım bence dr undan memnunsan bıle
sırf cınsıyet ıcın baska bırıne gıt,sonra yıne eskı dr una devam et ıstersen
canım merhabaaaaa :)
evet erkek dedı dr :)
ben ultrason takvımıne gore tahmını dogum tarıhımı degıstırdım
dr um iri bi bebek oldugunu ve 1 hafta önden geliştiğini söyledi
benim de hoşuma gitti ve değiştirdim hihihi..
ama doğum tarıhim aynıymış..yani 1 mayıs
canım ultrasona degıl,
son regl tarıhıne bakılıomus doğum tarıhı hesabında
ultrason sadece kemık gelişimi kılo artısı falan...bunları gosterırmış..o onemlı degılmiş..
yaa kizlar birsey sorcam size böyle sagli sollu batmalar oluyo mu dunden beri özellikle sol tarafima bel tarafindan karina dogru batmalar oluyo surekli suan yazarken de oluyo hatta=) rahim buyudugu icin mi oluo acabaa baska kimlerde varr

aynennnn
bende de bıcak saplanması gibi batmalar oluodu saglı sollu..
ama arastırmadım
normal oldugunu dusundum
benım en buyuk derdım BEL AGRISI
o da dogum ahazırlanıomus kemıkler legende kıkırdaklar falan...onu öğrendim..

aynennnn
bende de bıcak saplanması gibi batmalar oluodu saglı sollu..
ama arastırmadım
normal oldugunu dusundum
benım en buyuk derdım BEL AGRISI
o da dogum ahazırlanıomus kemıkler legende kıkırdaklar falan...onu öğrendim..[/QUOTE]

artik vucudumuz sadece bebis icin kabullenelim o zaman elvedaa vucudumuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…