- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.021
isvecteyim burasi da orasi kadar soguk ama bu aralar bana iyilik yapio kis ayi gelmek bilmedi ben geleli daha 5 ay oluo yeni evlendim zaten ilk ay hamile kaldim bilincli olaraktanburda fazla kalmayi dusunmuoruz 3 sene sonra turkiyeye donus olcak insallah insanin kendi ulkesi diorum baska da bisey demiorum valla
ayy yasasiinn buyuyolar yanii sonundaValla hepsini yapiyorum da gerilme konusu biraz sikintili onu da yapiorum cunku cok zarari var mi acaba gerci rahatsizliigini da hissediorum gerildigim zaman karnim acio hemen geri birakiorum aman onlar buyusun de biz herseye katlaniriz demiii kisss
Ayy evet İbradı'da soğuktur,Bende Moskova'da 4buçuk ay kaldım:)ilklerde çok zorlandım insanları bizler kadar sıcak olmadığı için dahamda bir zordu ama zamanla alışıyor insan gerçi ben sonrasında döndüm Allah'tan:)) ama kesinlikle insanın kendi ülkesi gbi yok:)canım sende bebiş konusunda fazla hızlıymışsın vallatebrik ederim:))sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişlerimizin arasında 1 gün var
aynen öyle tatlım : ) bişi daha söylicem mesela damar orda ve sen öyle yatmaktan rahatsızsan nası rahatsan senin ve bebeğin için en iyisi öyledir ben buna inanıyorum. Herşeyde kuralına uymak insanlarda stres yaratırmış ve stres bebeğimiz ve bizim için herşeyden daha zararlı. Artık kaygılar hemen hemen bitti zaten artık hamişliğin tadını çıkarma zamanı kızlaaaaaarrrr
ya şu gerilme işini ben çok yapıyorum özellikle yatarken,sanırım bacaklarıma giren kramp gbi şeyden aslında tamda kramp değilde huzursuz bacak sendromu gbi birşey bunu hissetmeye başladğm an bacaklarımı geriyorum bazen komple kendimi geriyorum:)yoksa uyutmuyor beni, umarım bebeğime bir sorun yarstmamışımdır
aynen dogru soyluosun eskiden bu bilgiler mi vardi sanki karilar catir catir doguruomus vallaben valla kendimi hic biseyden esirgemedim annem dedi cocugun bu dunyada nasibi kismeti varsa ne yaparsan yap kismetini alir kendini kasma dedi ben de hakli buldum yanii ne istiosam yaptim valla
SAKINAN GÖZE ÇÖP BATAR DERLER. DOĞRU DİYOSUN. TABİKİ TEMKİNLİ OLMAKTA FAYDA VARDA HERŞEYİN FAZLASIDA ZARAR YANİ. BENDE PEK SENİNKİ GİBİ OLAMIYO MALESEF. BEN DAHA ÖNCE 4 DÜŞÜK YAŞADIĞIM İÇİN İSTER İSTEMEZ DİKKATLİ DAVRANMAK ZORUNDA KALDIM AMA ARTIK HERŞEY YOLUNDA ALLAHIMA BİNLERCE ŞÜKÜR
allah yuzunu guldurmus bu sefer hayirlisiyla sikintisiz dogumunu da yaparsin kucagina alirsin insallah bebisini
yaa kizlar birsey sorcam size böyle sagli sollu batmalar oluyo mu dunden beri özellikle sol tarafima bel tarafindan karina dogru batmalar oluyo surekli suan yazarken de oluyo hatta=) rahim buyudugu icin mi oluo acabaa baska kimlerde varr
bende de oluyor canım
Canım benim gebeliğimde sat tarihine göre 3-4 gün önde bende doktoruma sordum öndeki tarihe göre mi baz alayım diye,doktorum bana hayır herzaman sat tarihinizdeki haftayı baz alın kna göre gelişimine bakıcaz dedi yani bence adet tarihinize göre gelişimi izleyin teyzoşlar:))enazından benm doktorum bu yönde bir bilgi verdi diğerleri ne diyor bilmiyorum tabi :)
maksat muhabbet güzelim yaabişeler yazıyım dedim ammaa aklıma bişide gelmiyooo....hepinizi öptüm görüşmek üzere.....
internetten siparis verdigim bebisimin ilk kiyafeti geldi simdi cokkk ama cokkk duygulandim boyle minicik minicik gorunce cookk guzel yaaa
güle güle giyer inş.hangi siteden alışveriş yapıyorsun?
canım ben 3 ayda 4 kılo aldımmmbende ağustosta öğrenenlerdenim kızlar şimdi 3 aylık oldum ve toplam 12 kilo aldım.( ama benim hiç mide bulantım vs olmadı pufff üzüleyimmi sevineyimmi bilemedim sizler ne durumdasınız
canım bence dr undan memnunsan bıleben bugün doktora sinir oldum.
cinsiyetini söylemedi.
niye söylemiyorlar anlamadım.
sanki ölüm kalım meselesi.nerden öğrenebilirim yaaa.
canım merhabaaaaa :)pek çok ortak noktamız olcan canım hamişm:) iyisindir umarım.. bugun aklımdaydın da paylaşmak istedim burdan.. adımız aynı şehrimiz aynı.. satlarımız halıyle bebişlerimizin tahmını dogum tarihleri aynı sanırım yaşlarımız da aynı bundan emin diiilim :) dr un erkeğe benzetmiş cinsiyetini acaba diyorum ki cinsiyetleri de mi aynı :) bnm randevum 2 hafta sonra merakla bekliyorum... :)
canım ultrasona degıl,bende anlamdaım bu gebelik haftası hesabını. benimki de sattan önde gidiyor 5-6 gün. doğumu sata göre mi belirliyorlar yoksa ultrasondaki haftaya göre mi bilmiyorum. mide bulantıları da azalmaya başladığı için insan bebeğinin kendiyle olduğunu bilmek istiyor sanırım :) annenin kilosuna göre değişiyormuş hissetme. 16-28. haftalar arasında hissediliyor ama sıklıkla 1822 arasında hissedilme oranı yüksekmiş
yaa kizlar birsey sorcam size böyle sagli sollu batmalar oluyo mu dunden beri özellikle sol tarafima bel tarafindan karina dogru batmalar oluyo surekli suan yazarken de oluyo hatta=) rahim buyudugu icin mi oluo acabaa baska kimlerde varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?