2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Kızlar bu sabahtan beri midemde yanma var cok garip daha önce hiç olmazdı sizde de var mı? Bebiş büyüyor yukarı ilerliyor diye mi baskı oluyor acaba??? Ne yesem ne yapsam iyi gelir? Derdime care olun lütfen...

kızlar günaydın
benim birinci cocugum kızdı.
dün doktora cinsiyet için gittik..
çok sevindim bu karnımdaki bebişimde kızmış.iki kız<ım birbirlerine bu sıkıntılı dünyada destek olurlar.anne babanın yokluğunda yalnız kalmazlar inşaallah.
darısı sağlıkla hayırla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi​

maşallah yaaa inş kucağımıza da alırız bebişleri :)
bi prenses daha oyy burası varya iyice güzelleşiyor

Kızlar dayanamadım bugün doktora gittim. Bebek yine 1 hafta geriden geliyor. Doktorla konuştuk biraz adet döngüm uzun olduğu için hep 1 hafta geriden gibi görünecekmiş. Kısaca geç döllenme. Bebeğe zararı olmazmış sadece normalde adet tarihine göre hesaplanan bebek haftasını ultrasona göre hesaplıcakmışız. Cinsiyeti ise hala muamma. 3 lü test için konuştuk ben ikiliyide yaptırmadım 3 lüyüde yaptırmak istemiyorum dedim. Siz bilirsiniz dedi. Allah a emanet Takdir-i ilahi

canım dün banada doktor senin doktorunun dediğini dedi

.bir hafta gelişimi geri dedi.

devlet hastanesindeki doktor tam adet taarihinde uyumlu diyor ama özel hastanedeki doktor 1 hafta geri diyor

.çocuk için sakıncası yok sadece dogum zamanında hafta dolduğu için erken sezeryana alırlar diyor.

amaaaannn boşver .

sağlıkları yerinde ya çok şükür o hepsine değer.

bugün uyandığımdan beri başım çok ağrıyor. normalde her gün erkenden uyanırdım. bugün yataktan kalkamadım da. hasta mı oluyorum acaba. :26:

benimki de 4 gün geriydi. doktor hiçbir önemi yok dedi. ne zaman döllenme olduğunu bilmiyorlar. sonra o ara kapanmıştı en son. kapanmasa da çok önemli değilmiş. koskoca 40 haftada bir kaç günün lafı mı olur demişti bir doktor arkadaşım.

Kızlar bu sabahtan beri midemde yanma var cok garip daha önce hiç olmazdı sizde de var mı? Bebiş büyüyor yukarı ilerliyor diye mi baskı oluyor acaba??? Ne yesem ne yapsam iyi gelir? Derdime care olun lütfen...

ben bunu teyzeme sormustum bebisinin saclari cikiyo hayirli olsun demisti

kızlarrrrr bugün doktora gittiiiikkkk veeee oğlumun pipisini gördükkk...oğluma arkadaş geliyoooo:))))

ben bunu teyzeme sormustum bebisinin saclari cikiyo hayirli olsun demisti

bugün uyandığımdan beri başım çok ağrıyor. normalde her gün erkenden uyanırdım. bugün yataktan kalkamadım da. hasta mı oluyorum acaba. :26:

Bana bu her sabah oluyor 2 haftadır. Baş ve diş ağrısıyla uyanıyorum ve aynen dediğin gibi yataktan kalkamıyorum.
Gerçekten dayanılmaz bir ağrı ve sabahları beni süründürüyor.

Kızlar cevap icin cok teşekkür ederim.Demek minnoş saçlaniyor ) benim de esimin de doğduğumuzda saclarımız uzunmus belki bebiş de öyledir.Bugun daha iyiyim cok şükür.Bir de 9 Kasım'da cinsiyetini öğrenebilsem hen alışverişe bugün karnım gözüme kocaman geldi Allah im artık hamileliligim net belli oluyor siz ne durumdasınız hamişler??[/QUOTE]

Göbek resmi çekip koyasım geldi. Akşam organize edicem bu işi

Göbek resmi çekip koyasım geldi. Akşam organize edicem bu işi [/QUOTE]

ne kadarlık hamileliğin canım ben de 12 Kasım da öğreneceğim inşallah

Bana bu her sabah oluyor 2 haftadır. Baş ve diş ağrısıyla uyanıyorum ve aynen dediğin gibi yataktan kalkamıyorum.
Gerçekten dayanılmaz bir ağrı ve sabahları beni süründürüyor.

dişlerine dikkat et canım. diş ipi kullan mutlaka. belki de bu ağrılar normaldir bu aralar. bilmiyorum sabah uyandığımdan beri geçmedi. bir de üstüne kötü haber aldım. halamın eşi vefat etmiş sabah. şimdi oraya gideceğim. nasıl giderim, onları görünce nasıl olurum bilmiyorum. midem de kötü. allahım sen tüm hastalara, sıkıntılı olanlara şifa ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…