- 15 Ağustos 2013
- 1.140
- 2.168
- 83
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.061
heeyooo bi prens geliobi hamisimiz daha ögrendi hayirli olsun yivruumm
cnm yaa tşk ederim sıra sana geliyoo...içimden bir his oğlun olacağını söylüyoo...demedi demee:))
kızlarrrrr bugün doktora gittiiiikkkk veeee oğlumun pipisini gördükkk...oğluma arkadaş geliyoooo:))))
Kızlar dayanamadım bugün doktora gittim. Bebek yine 1 hafta geriden geliyor. Doktorla konuştuk biraz adet döngüm uzun olduğu için hep 1 hafta geriden gibi görünecekmiş. Kısaca geç döllenme. Bebeğe zararı olmazmış sadece normalde adet tarihine göre hesaplanan bebek haftasını ultrasona göre hesaplıcakmışız. Cinsiyeti ise hala muamma. 3 lü test için konuştuk ben ikiliyide yaptırmadım 3 lüyüde yaptırmak istemiyorum dedim. Siz bilirsiniz dedi. Allah a emanet Takdir-i ilahi
kızlar bende öğrendim kızım ayşe erva m geliyor inş.
Hadi gözün aydın canım desene bir prens daha geliyor Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallahoğluşuma arkadaşlar geliyor
vallahi bana da öyle gelio ama esim tutturdu kiz olcak diye bi de dio ki ben ne koydugumu bilmezmiyim canim bak görursun kiz olcak haha
kızlar bende öğrendim kızım ayşe erva m geliyor inş.
Ne güzel maşallahteyzeleri karnımda minik bir erkek varmış. uykucu sıpam benim. açmadı bir türlü bacağını. doktor ne yaptıysa uyandıramadı. ama en son bacaklarını açtı oğlum. doktor önce kız gibi dedi ama oğlum bacaklarını açıp tepkisini koydu doktor amcasına. 4 boyutluda bebeğimi görmek çok mutlu etti beni. ellerinide başının altına koymuş uyuyordu bebişim. rabbim bebişlerimizi korusun
Ne güzel maşallah) saglikla kucağınıza alın insallah ben de haftaya öğreneceğim insallah cok sabirsizim acaba benim Ahmet im mi yoksa Ahsen im mi gelecek??? )))))
kizlar ben size birsey sorcam simdi ben 18 haftanin icinde doktora gitcem ultrason icin randevu verdiler ama burasi biraz farkli daha ilk hamile oldugumu ögrenip ebeye gittigim zaman bana 18 haftadan sonra ultrasona gireceimi söylemisti yani ben cinsiyetini ögrenmeye gitcem diorum hep ama onlarin pek cinsiyetini dusunduklerini sanmiorum baska bisey icin gidiorum belli ki tabi o ara cinsiyet de soylerler sanirsam=) yani sormak istedigim 18 haftada ne gibi bi ultrason olur ne icin randevu vermislerdir sizce bi fikriniz var mi turkiyede bu haftada ne gibi testler yapilio bebisimin saglikli olup olmadigina mi bakicaklar acabaa:26: bi an bunlar aklima geldi burda öyle cinsiyetini merak ediolardir bi randevu verelim demezler hic sanmiorum =)
Canım ayrıntılı usg ye gireceksindir canım, tabi yurtdışındasın nasıl bir usg olur bilmiyorum..
Bebeğin organları v.s inceleniyor..
Cinsiyeti merak ediyorsan dile getir doktorun baksın =)
Benim ufaklıkta bi açsa bacak arasını da bende öğrensem ya
Benim ufaklıkta bi açsa bacak arasını da bende öğrensem ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?