2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlar bişey sorucam demir hapından dolayı kabızlık çeken var mı? ben kötü oluyorum dün de ıkındım ,biraz kanlı akıntı geldi. şimdi çiğneme tableti şeklinde demir hapı kullanıyorum. drum yanında magnezyum tozu verdi. gün içinde balık yağı hapı da içiyorum o rahatlatır demişti o da işe yaramadı sonra ilacımı değiştirdi.eskiden asla kabızlık çekmezdim.

canım o durum normal takıntı yapma :) bende de geç döllenme vardı.bebeğe göre bakıyor doktor ama yinede 1 hafta falan oynamayı sıkıntı etme kendine.. taramaları bende yaptırmamıştım çok şükür sağ sağlim kavuştum :)

teyzeleri karnımda minik bir erkek varmış. uykucu sıpam benim. açmadı bir türlü bacağını. doktor ne yaptıysa uyandıramadı. ama en son bacaklarını açtı oğlum. doktor önce kız gibi dedi ama oğlum bacaklarını açıp tepkisini koydu doktor amcasına. 4 boyutluda bebeğimi görmek çok mutlu etti beni. ellerinide başının altına koymuş uyuyordu bebişim. rabbim bebişlerimizi korusun

kizlar ben size birsey sorcam simdi ben 18 haftanin icinde doktora gitcem ultrason icin randevu verdiler ama burasi biraz farkli daha ilk hamile oldugumu ögrenip ebeye gittigim zaman bana 18 haftadan sonra ultrasona gireceimi söylemisti yani ben cinsiyetini ögrenmeye gitcem diorum hep ama onlarin pek cinsiyetini dusunduklerini sanmiorum baska bisey icin gidiorum belli ki tabi o ara cinsiyet de soylerler sanirsam=) yani sormak istedigim 18 haftada ne gibi bi ultrason olur ne icin randevu vermislerdir sizce bi fikriniz var mi turkiyede bu haftada ne gibi testler yapilio bebisimin saglikli olup olmadigina mi bakicaklar acabaa:26: bi an bunlar aklima geldi burda öyle cinsiyetini merak ediolardir bi randevu verelim demezler hic sanmiorum =)

Hadi gözün aydın canım desene bir prens daha geliyor Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah oğluşuma arkadaşlar geliyor

Cok saol cnm yaa..seninde gozun aydin olsun..allahim kucaginiza saglikla almak nasip etsin insallah..

kızlar bende öğrendim kızım ayşe erva m geliyor inş.

Ne güzel maşallah ) saglikla kucağınıza alın insallah ben de haftaya öğreneceğim insallah cok sabirsizim acaba benim Ahmet im mi yoksa Ahsen im mi gelecek??? )))))

Canım ayrıntılı usg ye gireceksindir canım, tabi yurtdışındasın nasıl bir usg olur bilmiyorum..
Bebeğin organları v.s inceleniyor..
Cinsiyeti merak ediyorsan dile getir doktorun baksın =)

Canım ayrıntılı usg ye gireceksindir canım, tabi yurtdışındasın nasıl bir usg olur bilmiyorum..
Bebeğin organları v.s inceleniyor..
Cinsiyeti merak ediyorsan dile getir doktorun baksın =)

cok saol cnm cevap verdigin icin o allahin emri zaten onu kesin sorcam yoksa catlicam meraktan =)

Benim ufaklıkta bi açsa bacak arasını da bende öğrensem ya

benimki de açmadı önce bacağını ama doktor 5-10 dakika uğraştı. hiç oralı olmadı bizimki. tam uykuya dalmıştı. doktor karnıma vurdu dönsün diye. :)) bebeğim şiddete maruz kaldı doktorları sevmeyecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…