- 6 Eylül 2013
- 4.492
- 2.316
- 248
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.081
Sever doktorlarımızı =)benimki de açmadı önce bacağını ama doktor 5-10 dakika uğraştı. hiç oralı olmadı bizimki. tam uykuya dalmıştı. doktor karnıma vurdu dönsün diye. :)) bebeğim şiddete maruz kaldı doktorları sevmeyecek.
Evet canım =) bende öğrenemedim henüz, bizim ki bacak üstüne atıp keyif yapıyor..aaa simdi gördum gerci sen de catlamak uzeresin sanirsam
Canim basiniz sağolsun..dişlerine dikkat et canım. diş ipi kullan mutlaka. belki de bu ağrılar normaldir bu aralar. bilmiyorum sabah uyandığımdan beri geçmedi. bir de üstüne kötü haber aldım. halamın eşi vefat etmiş sabah. şimdi oraya gideceğim. nasıl giderim, onları görünce nasıl olurum bilmiyorum. midem de kötü. allahım s3 tüm hastalara, sıkıntılı olanlara şifa ver.
Merhaba canannn :))Güzel anne adayları nasılsınız
Ben cok duydum demir hapının kabızlık yaptığını...kızlar bişey sorucam demir hapından dolayı kabızlık çeken var mı? ben kötü oluyorum dün de ıkındım ,biraz kanlı akıntı geldi. şimdi çiğneme tableti şeklinde demir hapı kullanıyorum. drum yanında magnezyum tozu verdi. gün içinde balık yağı hapı da içiyorum o rahatlatır demişti o da işe yaramadı sonra ilacımı değiştirdi.eskiden asla kabızlık çekmezdim.
Canim basiniz sağolsun..
Senin hamileliğin de agir geçio..
Rabbim sabir ve sıhhat versin..
Merhaba canannn :))
Kiz yine mesajların sonunu gormek icin mrb gunaydin Fln mi atiosun.. :)
3 noktalara ne oldu :))))
Ben cok duydum demir hapının kabızlık yaptığını...
Ve dehşet korkuyorum.
Cunku ben zaten ameliyatli hemoroid hastasıyım(
Napcaz ya...
Ben de bi kaç hafta sonra baslicakmism demir hapina ...
Sever doktorlarımızı =)
Ama iyi uğraşmış doktorun, benim ki hep uyanık hareketli o yüzden göremedik.
Evet canım =) bende öğrenemedim henüz, bizim ki bacak üstüne atıp keyif yapıyor..
Çok ama çok güzeller canım
Her halleri inanılmaz mutlu ediyor insanı değil mi =)sorma benimki uykucu. :) kaşlarını çatarak bacaklarını açmış beni neden uyandırıyorsunuz diye. ben o an dikkat etmemiştim babası dikkat etmiş.
Çok ama çok güzeller canım
Sağlıkla eskitsin..
En sondakine bayıldım ama sarı zıbın setine ne kadara aldın? =)
Her halleri inanılmaz mutlu ediyor insanı değil mi =)
onu bende çok severek aldım. 30 tl canım o takım. birde 20 tllik bir zıbın takımı aldım. diğer aldığım zıbınlar 10 tl. bulunduğum ilçede herşey çok pahalı o nedenle güvendiğim bir siteden sipariş verdim.zıbınları genelde her iki cinse uyacak şekilde aldım ileride 2. çocukta da kullanırım diye.
Çok mantıklı bir alış veriş yapmışsın canım..
Hayırlı olsun..
Ben sarı zıbını 27.90 a buldum şu an için indirimde lakin..
Permbe ve mavi rengi vardı sadece =)
Bizimde cinsiyet kesinleşmedi bende almadım..
Ama gözüm var zıbında cinsiyet kesinleşsin alacağım ..
Çok sevinirim canım29.99 a aldım düz hesap 30. ancak siteye çok güvendiğim için başka siteye bakmadım. bende bornoza bayıldım yerim o terlikleri. hafta içi gelir. kalitesi konusunda bilgi veririm zıbının
teyzeleri karnımda minik bir erkek varmış. uykucu sıpam benim. açmadı bir türlü bacağını. doktor ne yaptıysa uyandıramadı. ama en son bacaklarını açtı oğlum. doktor önce kız gibi dedi ama oğlum bacaklarını açıp tepkisini koydu doktor amcasına. 4 boyutluda bebeğimi görmek çok mutlu etti beni. ellerinide başının altına koymuş uyuyordu bebişim. rabbim bebişlerimizi korusun
kızlar bende öğrendim kızım ayşe erva m geliyor inş.
Ayyyy bayıldm bunlara canmErkekte ilk defa bukadar şeker şeyler gördüm özellikle bornoz takımına bayıldım:))) hangi siteden aldın canm benimde oğluşum olacağı için bir gözgezdirirdm:) aslında kafama takılan birşey var kızlar bu sitede gördüklerim genelde çok şirinler ama elleyemiyoruz filan ya kontrol şansımızda olmuyor acaba nakadar sağlıklılar,birçok şeyin şeyin pamuklu olması lazım
Gözün aydın hoşgeliyor prensesin sağlıkla kucağına al inşallah
merhaba kızlar benim bebeğim de kız...
hepsi birbirinden güzel iyi günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim
herkes erken diyor oyüzden başlamadım almaya ama zor sabrediyorum
yaa su erken diyenlere de valla kil oluyorum niye erken olsun ki ha simdi almissin ha 2 ay sonra yavas yavas doguma kadar alirsin yani erkeni gecimi olur bunun hic anlamiorum indirimde bebis yatagi görunce aldik biz gecenlerde kendi odamiza koyduk duvar susu almistik bir de onunla da duvari susledik yatagi koydugumuz sonra hosuma gitti facebook a attim fotosunu cekip benimle ayni haftalarda olan bi arkadasim ya da arkadas sandigim bi vatandas bana biraz görgusuz musunuz nee yazmis ben de hayir sadece ilk bebegim yazdim sonra da ama erken daha falan filan yanimda olsa parcalardim vallaooo nasil da dolmusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?