2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

:)) benim bebiş 2 gün önce 12-13 cm bişeydi 135 gr dı. ama benim aldım 5-6 kilo. :) bebiş mi faydalanıyor ben mi bilmiyorum

hahaah aynen ayni durumdayiz daha simdiden 5 6 kilo aldim esime diyorumm bebek var bebek ondan yiyorum aaa ama firsat dogdu bana da bahanesiyle yiyip duruoz bakalim nolcekk

bende göbiş var bayada hareketini halahissedemiyorum.
sadece geçen hafta işyerinde sırtım ağrıyıp masaya doğru eğildim eğilince birden karınım sol tarafında bir gıdıklanma irkilme oldu sanırım ordaydı ben sıkıştırınca kaçtı.
sabah kaltığımdaki bulantıyı saymazsak bulantılarda gitti.
hergün içime kurt düşüyor acaba bebek yaşıyormu diye.
her hafta doktora gidiyorum baktırmaya
zararlı demeseler ultrason cıhazı alacam nerdeyse eve
bazı arkadaslarım 17. haftalarında hissetmeye başlamışlar hep, duydukça onları canım sıkılıyor.
hadi oğluşum vur tekmeleri anneye

daha ne denilebilir bilemiyorum ağzına sağlık. seni o kadar iyi anlıyorum ki. napalım başına bişi gelir bunun diyip bişi almadan oturalım mı. allaha emanet bebişlerimiz. bende ona teslimim.

sultanın yazısından sonra yaşadığım üzüntüyü senin yazınla unuttum. bende tekmelenmek istiyorum ama benim kızım pek narin daha tık yok maşallah : D bu arada bende o korkuyu çaktırmadan çooook derinlerde yaşıyorum malesef. yüzünü görene kadarda yaşıcam sanırım. prenslerinizin prenseslerinizin hepsini yeriiiim : D

hanımlar çok yoğun gribim.
hem kasık ağrılarım dayanılmaz.
doktor iltahap var idrar yollarında dedi.
antibiyotik verdi.
bir haftadır içiyorum.
ne gribime yaradı nede idrar yollarıma.
ne yapacamı şaşırdım.

o üzüntüleri hayatımdan çıkardım ben iki kere bende bebeklerimi kaybettim ve ilki 3,5 ayına gelmişken nerdeyse
ama bukez allahtanmıdır bilmem hep iyi olacağına inandım, bu kez doğacak dedim halada zaman zaman paniklesemde yinede umudumu inancımı kırmıyorum.
kucağımıza alıp cennet kokularını içimize çekeceğiz.

geçmiş olsun canım bol c vitami alıp bol bol dinlen. her aksam portakal suyuyla gün boyu 3-4 mandilana yiyorum bende şimdilik yanımdaki griplilere rağmen almadım.
içme ilaç bence bol suyla atarsın iltihapını
kasık ağrısı benim arkadasımda doğuma kadar devam etti, korkma bişe olmaz ondan
sen dinlenmene bak

Benimde demek istediğim buydu aslında =)
Valla bende alanlardanım
Dün konuşmuştuk seninle şu zıbın olayını..

Bende dayanamayıp aldım =)))

canım hiç merak etme bende seninle aynı duyguları paylaşıyorum.Ama herkesin hamileliği yaşayış şekli farklıymış. Bazı insanlar çok heyecanlı olurken bazıları da (tıpkı biz gibi) heyecansız oluyomuş. bende hala inanamıyorum ve aynı şekilde bende hiç bakmıyorum giysilere falan...

hahaah aynen ayni durumdayiz daha simdiden 5 6 kilo aldim esime diyorumm bebek var bebek ondan yiyorum aaa ama firsat dogdu bana da bahanesiyle yiyip duruoz bakalim nolcekk

arkadaslar dikkat edin bence biraz fazla almıssınız... son üç ayda hızlı kilo alınıyormus zaten.. dr larınız daha iyisini bilir ama benden naçizane fikir:)

paylaşılan şeyleri görünce hoşuma gittilker zaten alasım geldi tatlım :) benimkisi inanamamak ya:)anne olcagım aınanamıyorum.... eşim de baba olacağına inanamıyor... şuan belirtiler de acaba iyiyi mi ki bebeişim diyorum :) hep ultrasano girip bakabilsek ya paronoyak oldum walla
arkadasım da sen asıl harket etmeye başlayınca göreceksin diyor... hareket etmeyince panik olacaksın dedi...

kızlar yarın dr. kontrolüm var inşllah güzel haberlerle dönerim.cinsiyetinide öğrenebilirmiyiz acaba çok merak ediyorum.öğrenenler tam kaç haftada öğrendiler acaba?yarın 13+6 olcam gösterir inşallah minik kuzum

tatlım ben 12.haftada %80 kız olduğunu öğrenmiştim 15+3 te kesinleşmişti.

ayyy evet bana da öyle soyluolar hareketlerini hissettigin zaman hamile oldugunu anlican diolar biran önce hissetsekyaa =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…