2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

ne şirinsiniz siz öyle ya ; ) yanlız atlet giy üşütürsünüz mazallah ; D

Canım dışardan eve geldiğimde şayet üşümüyorsam( havalar buara güzel ve evde sıcak) üzerimde beni rahatsız ediyorsa çıkarıyorum herşey sıkıntı vermeye başladı ki daha şimdiden :s özelliklerde sütyen :)) evde ince beni sıkmayacak body ve pijamayla dolanıyorum valla :))

Kızlar cok canım sıkkın doktorumla ilgili internette bi haber çıktı ve doğum yapan bi kadının doktorun ihmali sonucu kanamadan öldüğü yazıyo. Pazartesi randevum var ve üçlü tarama yaptıracaktık şimdi ne yapacağımı bilemiyorum bana bi akıl verin lütfen : ((((

Nasıl yani doktorunun ihmali yüzündenmi ölmüş kadın Ben olsam hemen bırakırım o doktoru

Canım bu link teki haber gerçekten doğruysa üzgünüm ama hemen değiştir doktorunu,baksana adama yaa çok sinirlendim şuan durumun acil olduğunu söylüyorlar adam birde kızıyor beni nye arıyorsunuz dye böyle duyarsız doktor olurmu!!!hastanla hangi saat yada koşul olursa olsun ilgilenmek durumundalar,Buda devlet hastanesi olması rahatlığından kaynaklanıyor nede olsa devletten alıyorlar parasını umurundamı hastaya ne olmuş her doktor tabiki böyle değil fazlasıyla ilgilenen doktorlarda var ama genelinde devlet hastanelerinde bu tabloyla karşılaşmak hiç uzak değil,bir araştır canım gerçekten doktorunun bukadar ihmali varsa tek taraflı yazılmamış bir haberse hemen değiştir doktorunu!bu saatten sonra zor olacak biliyorum ama zararın neresinden dönersen kardır.can meselesi bu sonuçta ihmale gelmez..

canım daha önceden de cana kıymıştı bu adam felan yazıyor haberin yorumalarında, kesinlikle değiştir doktorunu
böle şeyleri duyduktan sonra devam etsende doktoruna güvenin kalmayacak hep korkuyla yaklaşacaksın değiştir bişe olmaz
son ayında bile doktor değiştiren var.
ben bile değiştirebilirim doktorumu uzmanlığına çok inandığım halde hemde

arastırıyorum kızlar. Sanırım haber biraz abartılmış. Hastanede tanıdıklarım var onlarlada konuştum işin idaresindekilerlede kadının sancısı akşamüstü 3ten gece 12ye kadar sürmüş çocuk doğduktan sonrada evine gitmiş. Ben bu doktora başlamadan önce doktoru araştırmıştım üstkat komşusu tanıdığım oda bana gülşahcım biz komşular aksam üstü bahçede toplanır sabaha kadar otururuz ben orhan beyin bi gece içinde 4 defa hastaneye gittiğine şahidim ve telefonunu asla kapatmaz sorumluluk sahibi bi doktordur demişti tercih sebeplerimden biride buydu. Ve gerçekten ilgili bi doktor ya. Vazgeçsem memnunum vazgeçmesem kafamda deli sorular

Saniye bile düşünme, bu adamı değiştir.

Canım benim ne olursa olsun şüpheli durumlardan uzak dur. Kimse yoğurdum ekşi demez. Anlam veremediğim bir şey hastanede senin doktorundan başka nöbetçi doğum doktoru filan bulunmuyormu? Neden adamı evinden çağırıyorlar? Bundan ziyade sorumluluk sahibi doktorun neden doğum yaptırdığı hastanın durumunun stabil olduğunu öğrenmeden gitmiş kanama çok sonramı başlamış? Allah yardımcımız olsun iyi hekimlerle karşılaştırsın inşallah. Şimdi el kadar bebek annesiz kaldı Çok korkuyorum bende Tahlilini yaptır şimdilik orada ama devamında doktorunu mutlaka değiştir canım iyi haberlerini takip ediyor olcam dualarım seninle

Saniye bile düşünme, bu adamı değiştir.

sanırım haklısınız midem bulandı benimde değiştiricem doktorumu.

ooo ne güzel fiyata almışşın canım ,kıyafetler geldi mi eve nasıl kumaşı falan ,
ben de nete girip bakıyorum , çok pahalı oluyor ,uygun bir site bulamıyorum ,almadan çıkıyorum .:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…