- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.141
arkadaslar dikkat edin bence biraz fazla almıssınız... son üç ayda hızlı kilo alınıyormus zaten.. dr larınız daha iyisini bilir ama benden naçizane fikir:)
Ayyy maşallah
ben göbek göremedim kücücük bişi daha,ne güzel daha çok çıkmamış ,hiç kilo aldın mı canım ,maşallah çok zayıfsıncinsiyeti ne bebişinin :)
benim göbek akşam olunca daha bi ortaya çıkıyor önden :)
Yok canım zayıf değilim yandan ya resim, bir de boş mideye çektim sabah sabah
Yoksa benimde akşama daha büyük bir göbeğim oluyor
55'tim hamile kalmadan önce 56'yım şu an.
Kızım olacak Allah kısmet ederse. Bir de uykusuz bir Chucky'im var ki haydutların şahı !
O'na gebeliğimde 9 kg.la bitirdim. Ama bu sefer zor gözüküyor, kız daha şişiriyormuş insanı.
Bir de iç karın daha önce ki gebelikte gevşediği için bu sefer daha erken karnım pörtledi.
Habire kalori sayıyorum ama küçük hanım, kalori falan dinleyeceğe benzemiyor
vallahi dogru soyluon benim ebem kilo alman normal dedi ama bence de fazla ama ben biraz da suna bagliorum ben yurtdisina yeni geldim hep evdeyim geldim geleli zaten kilo almaya baslamistim bir de hamile olunca ohooo katlandi da katlandi allah sonumuzu hayir etsin =)
Bende de hiç iştah kalmadı ya... iştahla yemek yemeyi özledimbebeğim için her gün tüketmem gereken şeyleri ihmal etmiyorum ama onun dısında yemk yemeye olan iştahım yok... böyle mi sürer acaba ne olacak çok emrak ediyorum... bazıalrı birden iştah açılıyor doymak bilmiyorsun diyor...
haydutların şahı çok iyiymiş ya:)) ben de bir kilo aldım :) ilk hamişliğin ne güzelmiş 9 kilo ideal :)Yok canım zayıf değilim yandan ya resim, bir de boş mideye çektim sabah sabah
Yoksa benimde akşama daha büyük bir göbeğim oluyor
55'tim hamile kalmadan önce 56'yım şu an.
Kızım olacak Allah kısmet ederse. Bir de uykusuz bir Chucky'im var ki haydutların şahı !
O'na gebeliğimde 9 kg.la bitirdim. Ama bu sefer zor gözüküyor, kız daha şişiriyormuş insanı.
Bir de iç karın daha önce ki gebelikte gevşediği için bu sefer daha erken karnım pörtledi.
Habire kalori sayıyorum ama küçük hanım, kalori falan dinleyeceğe benzemiyor
kızlar üst karnımda sertleşmeler varbunu bebişime bağlamak istiyorum :)sizde de var mı sertleşme? kafpya hafifçe tıklatılır ya onun gibi çoık hafif şeyler hisssediyorum karnımda; ama bebişin hareketlerini hissedebilmek için erken haftalarda oldugumu biliyorum..
vallahi ben de merakla onu bekliorum benim kilo almamin sebebi hep evde olmam yoksa hamile olmadan önce de böyle yiyodum bi fark yok yaa ben söyle hissediorum biraz sunu yemem lazim bugun ne yesem diye dusunuorum et yemedim ya da balik yemedim onlardan tuketmem lazim bugun bunu yiyim yarin da digerini yerim gibi planlar yapiorum bu da sanki insani sikintiya sokuomus gibi gelio yemek yeme konusunda biraz daha normale mi donsem acaba canim ne yemek istiosa onu mu yesem ondan kaynaklaniodur belki:26:
canım kendini öyle çok şartlandırma... yararlı şeyleri mutlaka tüket ama... benim canım genelde hiç bişey çekmiyor... hele tavuktan tiksiniyorum uamrım bi eksikligım olmaz tavuk yemediğim için... bana sanki midemden koku geliyormuş gibi geliyor bir de sana da oluyor mu? rabbim bebeişlerimizi korusun sağlıklı gelişsinler inş...
canım kendini öyle çok şartlandırma... yararlı şeyleri mutlaka tüket ama... benim canım genelde hiç bişey çekmiyor... hele tavuktan tiksiniyorum uamrım bi eksikligım olmaz tavuk yemediğim için... bana sanki midemden koku geliyormuş gibi geliyor bir de sana da oluyor mu? rabbim bebeişlerimizi korusun sağlıklı gelişsinler inş...
öncelikle hamileliğin bebeği kucağa almadan garanti olmadığını en iyi bilenlerden biriyim. çünkü ilk bebeğim şuan cennette. ona hamileyken hep içimde bir korkuyla yaşardım. ve korkum gerçek oldu. bir bebeğin karnında hareket ettiğini görmenin nekadar büyük bir mucize olduğunu benim gibi önceden bebeğini kaybetmiş anneler daha iyi anlar. yaşamayan bilmez 'bebeğin kalbi atmıyor' cümlesinin çaresizliğini. doktor birkaç dakikalık hüzün yaşar elbet yaşamaz değil, çevredekilerde üzlür ancak çevredeki herkes normal hayatına dönerken anne ve babaya kalır acıların en büyüğü. evet hiçbir gebeliğin garantisi yok bazen 11 haftalıkken bazen 7 aylıkken bazen doğarken karşılaşabilirsiniz bu ilahi emirle. ancak bebeğinizi kalbi attığı müddetçe devam eder umut. birkaç parça bir şey almışım beeğim için ona tüm maaşım tüm param tüm hayatım feda olsun. kısmet olmazsa kısmet olacak bir bebeğim olur elbet. ilk bebeğim için kurduğum hayalleri kardeşi için devam ettiriyorum. Allaha güvenip inanamaktan başka ne gelir ki elden. dua etmekten başka ne yapabilir ki insan. burada bunları göstermek görgüsüzlükten değildir bunları burada göstermek heyecan paylaşmaktır. siz heyecanınızı burada paylaşmaktan utanıyorsanız yazık size. tek paylaştığımız mutluluklarımız heyecanlarımız olsun. en kötüsü ne biliyor musunuz en kötüsü acıyı paylaşmak. korkularla yaşamayın sakın çünkü korkularınızla sınanırsınız. Bazıları küçücük bebekleri çöplere bırakırken ya da insafsızca ölüme terkederken biz Allahın bu minik mucizesi için hazırlık yapıyoruz. eleştirilmesi gereken biz değiliz. rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısını. yaşamayan bilmez, zor bişey olduğunu hisseder ancak hayal bile edemez bu acının tarifsizliğini. öncekinde hiç isyan etmedim rabbim sen daha iyisini bilirsin dedi. şimdi de diyorum ki rabbim tunamızı bize bağışla. onu kucağımıza almayı kısmet et. sizde içinizde geldiği gibi davranın. rabbim bebeklerimizi korusun. aklınıza kötü şeyler getirmeyin. evet erken ama erken olduğunu bildiğim halde dayanamıyorum duygularıma yenik düşüyorum. bu da benim duygum kimseye söz düşmez
arkadaşlar bi fikrimi paylaşmak istiyorum... bende mi bi tuhaflık var bilmiyorum ama... ben henüz hiç bakmıyorum bebişimle ilgili giysilere vs.. ben mi heycansızım siz mi çok heyecanlısınız :) bana çok erken geliyor.. daha ben inanamıyorum bile :) doğmadan da inanamıycam galiba... herkese sevgiler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?