2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

arkadaslar dikkat edin bence biraz fazla almıssınız... son üç ayda hızlı kilo alınıyormus zaten.. dr larınız daha iyisini bilir ama benden naçizane fikir:)

vallahi dogru soyluon benim ebem kilo alman normal dedi ama bence de fazla ama ben biraz da suna bagliorum ben yurtdisina yeni geldim hep evdeyim geldim geleli zaten kilo almaya baslamistim bir de hamile olunca ohooo katlandi da katlandi allah sonumuzu hayir etsin =)

Yok canım zayıf değilim yandan ya resim, bir de boş mideye çektim sabah sabah
Yoksa benimde akşama daha büyük bir göbeğim oluyor
55'tim hamile kalmadan önce 56'yım şu an.

Kızım olacak Allah kısmet ederse. Bir de uykusuz bir Chucky'im var ki haydutların şahı !
O'na gebeliğimde 9 kg.la bitirdim. Ama bu sefer zor gözüküyor, kız daha şişiriyormuş insanı.
Bir de iç karın daha önce ki gebelikte gevşediği için bu sefer daha erken karnım pörtledi.
Habire kalori sayıyorum ama küçük hanım, kalori falan dinleyeceğe benzemiyor

:) ben hamile kalmadan önce 51,7ydim mide bulantılı iştahsız 4 ay geçti.(bulantım 1 haftadır kesildi şükür) şuan 16+4 günlük hamileyim ve 56,9 kiloyum. kendime inanamıyorum. ben ki hamile kalmadan önce 46 kilodan 47 kiloya terfi edememiş biriydim. ilk hamileliğimde 46 dan 52 ye 11 haftada 6 kilo almıştım. şuan zaten eski pantolonlarım bacağımdan bile girmiyor. üst kıyafetlerimde olmuyor. 2 gün önce gömlek aldım s giyerken l aldım bol olsun biraz giyeyim diye ve bugün itibariyle göbek ve göğüs kısmım iliklenmiyor düğmeleri. böyle giderse diyetisyene görünmem lazım sanırım.

kızlar bugün tahlil için doktora gittim evime yakın bir doktora. tabi gelmişken bebeğede bakalım dedi doktor.( küçük yerde yaşıyorum. ben diğer doktorun hastasıyım 2 gün önce ona gittim diyemedim. ilgilenmez ve tekrar işim düşer diye). bebeğim için bu doktorda erkek dedi. bebeğim oynuyordu maşallah elile yüzünü keşfetmeye çalışıyordu. sonrasında çarşı dolaştım biraz. internetten 5 zıbın takımını (2 si battaniyeli) 50 tlye almıştım. maşallah bulunduğum ilçede sadece bir zıbın takımı 50 lira. ve kalite yerlerde. internetten belide ucuz ucuz alıp 50 tl ye satıyor fırsatçılar. tamam ticarette kar da yapmak lazım ama kalitesiz markasız ürünleri bu kadarda pahalıya satmak insafsızlık. bi an pişman olmuştum internetten aldığım için ama çarşıyı gezince pişmanlığım geçti

Bende de hiç iştah kalmadı ya... iştahla yemek yemeyi özledim bebeğim için her gün tüketmem gereken şeyleri ihmal etmiyorum ama onun dısında yemk yemeye olan iştahım yok... böyle mi sürer acaba ne olacak çok emrak ediyorum... bazıalrı birden iştah açılıyor doymak bilmiyorsun diyor...

kızlar üst karnımda sertleşmeler varbunu bebişime bağlamak istiyorum :)sizde de var mı sertleşme? kafpya hafifçe tıklatılır ya onun gibi çoık hafif şeyler hisssediyorum karnımda; ama bebişin hareketlerini hissedebilmek için erken haftalarda oldugumu biliyorum..

vallahi ben de merakla onu bekliorum benim kilo almamin sebebi hep evde olmam yoksa hamile olmadan önce de böyle yiyodum bi fark yok yaa ben söyle hissediorum biraz sunu yemem lazim bugun ne yesem diye dusunuorum et yemedim ya da balik yemedim onlardan tuketmem lazim bugun bunu yiyim yarin da digerini yerim gibi planlar yapiorum bu da sanki insani sikintiya sokuomus gibi gelio yemek yeme konusunda biraz daha normale mi donsem acaba canim ne yemek istiosa onu mu yesem ondan kaynaklaniodur belki:26:

haydutların şahı çok iyiymiş ya:)) ben de bir kilo aldım :) ilk hamişliğin ne güzelmiş 9 kilo ideal :)

benim de ayaktayken karnima dokundugumda semsert gelio elime ben bebekten diye dusunuorum rahim yukari cikio ondandir sanirsam=) ben sabah uyku sersemligiyle yatarken gobegimde 4 5 kere atma hissettim iste segirme gibi ama baya bi hissettim ki sanki uyandim ama gözumu acamadim sanki baksam görcekmisim gibi geldi seyirmeleri bilmiorum uyku sersemligiyle mi öyle hissettim yoksa gercekmiydi hic emin degilim ama bariz 4 5 kere tik tik yapti yavruumm benim

canım kendini öyle çok şartlandırma... yararlı şeyleri mutlaka tüket ama... benim canım genelde hiç bişey çekmiyor... hele tavuktan tiksiniyorum uamrım bi eksikligım olmaz tavuk yemediğim için... bana sanki midemden koku geliyormuş gibi geliyor bir de sana da oluyor mu? rabbim bebeişlerimizi korusun sağlıklı gelişsinler inş...

gerci vitamin haplari falan derken herseyi karsilioz aslinda fazla sikinti yapmanin alemi yok sanirsam=) midemden derken agiz kokusundan bahsediosan haylice fazla 1 saat bisey yemeyim agzimda at var sanki gibi oluo ben hep yanimda mentollu sakizlar tasir oldum esim bile gecen marketteyiz yine agiz kokum artti orda gezinirken bisey yemedigim icin hemen cikartmis cebinden sakiz verio cok guldum yaa

merak etme canım zaten doğal tavuk yok hepsi hormonlu gününü doldurmadan kesiliyor.
bişey kaybeymiş değiliz, bol balık ye daha iyi

kız beni ağlattın akşam akşam..başın sağolsun canım..cennette hz.ibrahimin yanında ağaçların,kuşların içinde mutlu mutlu koştura koştura oynuyor şuan..sana cennetten bir tane daha melek yolluyorki anneciğim üzülmesin diye..kendi kokusunu ona vermiş olarak gönderiyor cennet kokusunu..o seni görüyor şuan..üzülme emin ol bebişinde üzülmeni istemez..yeni ciciler alman ve onları bizlerle paylaşman çok güzel..çok içten bir davranış...vee ayrıca hepsi birbirinden çok güzel...rabbim en güzel şekilde giymesini üstünde eskimesini nasip etsin inşallah...kendine çok iyii bak..bebişinide öptümm..

Heycan kısmını saymazsak bende aynıyım canım,içim kıpır kıpır ama birtürlü alamadım erken olduğunu düşündüğümden, birde etrafımdakiler ve doktor dahil 28. Haftaya kadar bence birşeyler almayın demelerinden dolayı sanırım :s

Sen ona göbek mi diyorsun canım yaa birde 2 kilo almışsın toplamda,sen dellendircekmisin beniiii:))) benim ilk bebeğim olacak ama 5buçuk kilo aldım offf offf diyorum bir ara bende resim atarım göbek nasıl oluyormuş gör bak buarada maşallah canm nazar değdirmym : nazar :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…