2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

tatlım hangi siteden aldın yazsana bizede sitenin adını.

Eki Görüntüle 851192
ahan da yukledim amaa aksam cektigim icin siskinlik de var onu da göz ardi etmeyelim cannlaarrr

kadercigimm maaaaaaşaaaaaallllllaaaahhh nazar degmesinnnnn:)))kız sen bu gidişlee 5.5 kilo doğurursun bebeginiii..darılmaaa amaaa haa..işin şakası tabii ...kilo almaktan hiç korkmayın inanın ben ilk hamileliğimde o kadar yedim o kadar yedim kii aldığım kilo 13 ...ve inan doğumdan sonra 8 ay içinde sıfır göbek ...oğlumda 4kilo 200 gr dogdu..al direk sev yani...hiç çekinmeyin canınız ne isterse onu yiyin ...kendinizi hiç sıkmayın...

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

olayın iç yüzünü bilmeden suçlamamak lazım. ancak benim rahmetli kuzeniminde başına doğumda böyle bir olay gelmişti. kuzenim ölümle burun buruna gelmesine rağmen doktor keyfini bozup gelmemişti. neyseki başka bir doktordan rica etmişlerdi de sağ salim doğurmuştu bebeğini ama ömrü yetmedi bebeğini büyütmeye doğumdan 1 buçuk yıl sonra trafik kazasında vefat etti. doktorun ilgisi önemli tabi. geçen yıl düşük yaptığımda kandan geçmiştim ve mosmor olarak bayılmıştım. doktoru gece saat 12de çağırdılar adam 5 dakika sonra geldi. insanlık meselesi. ancak yine de olayı bilmeden suçlayıp günahına girmemek lazım doktorun. eğer suçlu değilse iftiraysa bu günaha sizde ortak olursunuz. olay bize karanlık Allah biliyor suçluysa allahın adaletinden kurtulamayacaktır zaten. için rahat etmiyorsa değiştir tabi. ben normal doğum taraftarı değilim türkiyede. sezeryan yaptıracağım ki zaten doğuştan kalp kapağımda açıklık var benim çok fazla strese sancıya gelemiyorum kalbim sıkışıyor. o nedenle sezeryan olur muhtemelen zaten.. bu arada hepsi buradadan aldım. gitti gidiyorda beren bebeden aldım tulum falan 0-3 aylık giyeceklerini. bugün geldi beren bebeninkiler. hoşuma gitti. çarşıda baktıklarımdan daha kaliteli en azından. ama bulunduğunuz yerde bebek mağazaları varsa onları tercih edin derim.diğer eşyalarını e bebekten alacağız 1-2 ay sonra kısmet olursa

kissss o kadar kiloyu nasil dogurayim ben öldurcen mi sen beni valla ben zaten hamile olmasaydim diyete gircektim spor falan hamile oldugumu ögrenince allaahh dedim kim tutar beni yedim de yedimm sonunda bu hale geldim =) dogumdan sonra dikkat etcem dedigin gibi kilo bu alinir da verilir de anam napceenn katlenceenn

:)))bende ilk hamileliğimde 72 ile hamile kalmıştım...normal kilom 60 dı..dediğin gibi bende tam zayıflıcam dediğim sıralarda hoopp hamileyimm..allah dedim ben bu gidişle 100 olurum ..85 le atlattım...ama sonra 42 44 beden ....eşim yanımda bekar erkek gibii..bende 3 çocuk anasıı gibiiii....kafama sık tek kurşun yaneee...neyse eşim dalga geçmeye başladııı...veee birgünnn o gün karar verdim zayıflıcam diyee...eşimm hahahaha tabii tabii...akşama kebap yemekle başlaa dedii...vee ben 8 ay sonra 59 kilo 38 beden boyumda 172 oldummu fitt ...heriff diyoooo ...şişko halin iyidiii ...sevmedim bu haliniii....kıskaaaaaanççççç nolcakk tabii...sonraa dedi olmıcak bu bölee al sana ikinci çocuk..şimdi kilo alıyorum tabiii amaaa sevinci kısa sürecekkk ...durum bundan ibaret canımmm ...bebişleri doğuralım sonra burdan hep birlikte zayıflamak için görüşmeye devam ederizzz....o zamanda zayıflayan göbişlerimizin resimlerini koyarızzz.....

herkese iyi akşamlar 40 hamileden dua topluyorum bana bir tane ayetel kürsi okurmusunuz bizi en iyi siz anlarsınız şimdiden teşekkürler okuyabilecek olanlar cevap yazarsa çok sevinirim

cnm okudum ..allahım kabul eder inşallah dualarınıda senide aramızda görürüzz

Nisan anneleri sayfasına yazdığımı buraya da kopyalıyorum

[h=2]Bilinçaltımız&bebişimiz[/h]
Kızlar günaydın,

Dün çok ilginç bir deneyim yaşadım.Biliyosunuz bilinçaltımıza daha çok küçükken attığımız tüm anılar,hayatımızı etkiliyor.Ben bu konuyu araştırırken hamilelikle ilgili yazı buldum,kopyalıyorum;

"Gebeliğin 5. ayından sonra kulağımızın oluşumu tamamlanır ve beyin gelişimini desteklemek gibi önemli bir rolü üstlenir. Sinir sistemimizin oluşumunda akustik uyarılar belirleyici olmaktadır. Çocuğun dinleme isteği henüz anne karnındayken başladığından, annenin sesi bebek için duygusal bir besin ve yaşam enerjisinin kaynağı durumunda bulunur.
Annenin sesi yumuşak, rahat ve ahenkli olduğunda fetüs akustik sinyalleri severek yönelmekte ve bu yöneliş dinlemeye teşvik eder. Fetus, anne sesinin melodisi, ritmi ve frekansından annenin ruhsal durumunu algılayarak, anne ile iletişime geçip geçmeme kararı verir."

Sonra ben bilinçaltıyla ilgili seansa gittim,inanmazsınız daha anne karnındayken hissettiğim duyguyu bile bulduk,2,3 yaş diye de hatırlamadığım olayları görerek devam etti.

Sizler bunu yapın yapmayın o önemli değil ama ben hep üzülen annelere yazıyorum ya,stres,üzüntü bize yasak,bebek etkilenir diye,yukardaki yazıyı görünce iyice emin oldum.Yaydığımız titreşimler negatifse,mutsuzsak,sniriliysek,bebek içe kapanık bir çocuk olarak büyüyormuş,bizimle iletişiim kurmak istemeyişi,ilerdeki hayatına da yansıyormuş.düşünün,karnımızdayken bile onları ne kadar çok etkiliyoruz.

Seansa gittiğim kadın,bir danışanının sorunun daha döllenme sırasından kaynaklandığını çözdüklerini söyledi,inanamadım.

yGüzel anneler,ne yaşarsak yaşayalım,onlara elimizden geldiğinde mutlu sinyaller verelim,öpüyorum sizii

Bu mu göbek yaw çılgınsın. sen göbek görmemişsin. Kilom 61 demişsin ama boyun kaç?
Ben 1.62'lik olduğum için. Hem dediğim gibi benim resim aç karnına. Akşamki göbek bambaşka.

Nebilym yaa bana fazla geldi Boyum 1.68 canm,tmm akşamki göbişinide bekliyoruz

Yupppiii selin süper moral verdin şuan bana öpüyorum senii demekki nakadar kilo alsakta eski halimize dönüyoruz yanii yaşasın:)Allah'ın izniyle bir sağlıkla doğuralım bebişlerimizi dediğin gbi sonra zayflayan göbişlerimizi koyarız

Bende okudum canım. Allah muradını versin.

İnanamıyorum çok şaşırdım. Böyle bişeyler bende okumuştum ama açıkcası gerektiği kadar ciddiye almamışım.

Allah iyiliğini versin güzelim yaaaa şirkette koptum yaw ama iyi vermişssin hee helal olsun ben hayatta vermem o kadar istikrarlı.. maşallah..
ulen bizde tam tersi bizimki bekarken vücut yapıyordu ilk 6 ay devam etti evlendikten sonra millet dışarda bi görseniz yaa avm ye gidesim gelmiyodu yolasım geliyodu bakanları hahahah ama duurrr dedim bu böyle gitmezzz buna dayadım kiloyu ne kas kaldı ne vücut :))
şimdi 2 çocuklu gibi balkonlu biri oldu haa noldu ben memnunum sağlığı da iyi ohh bakanda yok hahaha
ben zaten mikrodalga fırın gibiydim şimdi davul fırın oldum bea

ooo supersin sen yaa azimle s....n duvari delermis cok azimlisin böyle devam ben hayatimda 50 kiloyu görmedim aslinda boyum 151 benim 48 civarlarinda dolastim hep ben ama bu lanet olasi yere geldim 53 kilo oldum evde oturmaktan sonra da hamile olunca suan 58 kiloyum dedigin gibi vercez eninde sonunda yaa azmedelim yeter yoksa dedigin gibi cok fena dalga geciolar onlara papuc birakmayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…