2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlar günaydın şok üstüne şoklardayım,
dün akşam doktor randevumuz vardı 3 hafta öncesinde gittiğimizde doktor büyük ihtimalle erkek demişti,
bizim bebişin pipi mipi yok ortada
baktı baktı bebek kız dedi %80 hala inanamıyorum.
üzülmedim ama sevinmedim de erkek dediğinden kendimi şartlamıştım galiba
ismini, odasını, eşyalarını herşeyini planlamıştık.
birde mavi mavi cicilerimiz var,
2 haftaya kesin %100 belli olur dedi ama daha değişmez sanırım.
5. aydan sonra şimdi kızımız olacak sanırım bu fikre en kısa zamnda alışmam lazım
tabi birde aldıklarımı değiştirmem lazım

Daha vakit var yeni planlamalar yapmaya canım. Kız erkek farkedermi sağlıklı olsun hayırlı olsun Kız çocukları daha şirin daha cana yakın oluyor bence. Ben henüz hiç öğrenemedim cinsiyetini bakalım hayırlısı

:) sürpriz yapmış prenses. banada önce erkeğe benziyor dedi doktor. 2 hafta sonra başka bir doktora gittik. önce kız dedi sonra bacağını iyice açsın bidaha bakalım bazen bacağı açmayınca yanıltıyor dedi. maşallah o sırada benim oğlan bacağını sonuna kadar açıverdi :)) alın görün der gibi. 4 boyutlu olduğu için makine biz de gördük hatta doktordan önce eşim erkek bu dedi. 1 hafta sonra da başka bir doktora gittim. 4 boyutluda doktorla birlikte bizde net bir şekilde gördüğümüz için içimde kuşku yoktu ama tahlil yaptırmak için gittiğimde bir daha baktık. bebişim maşallah bu kez kıpr kıpırdı doktor kesin erkek dedi. 3 ayrı doktorda erkek dedi. bacağını tam açmadığı için bebeğin doktor çıkıntıyı pipi zannetmiş olabilir

rabbim sağlık versin evlatlarımıza tabiki farketmez ama insan kendini şartlandırınca birden dönüş kolay oluyor canım. en güzeli o zaten kesin olmadan öğrenmemek.

tek doktor dedi diye hemen kapılmamak lazımmış demekki iyi yapmışsın başka bir doktora giderek.
çıkıntı var büyük ihtimalle erkek demişti ama pipi düştü
süpriz yaptı gerçekten benim cadı kızım

bizim de 15+0 da kız gibi görünüyor demişti doktorumuz bakalım haftaya kesinleşecek :) sağlıklı olsun tabi ki ama kız fikrine de alıştım sanki :))

Ayyyy kızlar cok heyecanlıyım ))
Yarın tontisimizi görmeye gideceğiz
Ahmet mı geliyor Ahsen mi cok heyecanlıyım )))

güzelim bence sadece dua et sağlıklı ve hayırlı olsun prenses
rabbim ne verirse kabulümüz diyelim inş ayyy ne tatlı olur yaaa canım benimmm

kızlar yaa daha ben hareket hissedemiyorum ama bi kaç kez böyle gıdıklanma gibi oluverdi o kadar
sizlerde durum nasıl acaba??
gerçi doktor dedi 19-20 den sonra iyice belli olacakmış inş yaaa

canım buda bişimi biz abimin kızını 9 ay erkek diye bekledik bi doğdu kız. inanamadık. bebek odası mavi gemiler bütün kıyafetler mavi giydi baya bi süre : ))) böyle yanılmalar olabiliyor malesef. kızlar içinde ne cicişler var gör annesi. bende hep erkek bekliyordum kız olduğunu öğrenince senin yaşadığın şeyi yaşamıştım ama şimdi bu fikre alıştım ve çokk mutluyum : )) allah sevdiği kullarına kız evlat verirmiş : )) allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin : )))

kızlar yaa daha ben hareket hissedemiyorum ama bi kaç kez böyle gıdıklanma gibi oluverdi o kadar
sizlerde durum nasıl acaba??
gerçi doktor dedi 19-20 den sonra iyice belli olacakmış inş yaaa

aynen canım bende bi gıdıklanma hissediyorum ama kızım mı başka bişeymi emin olamıyorum :/ heyecanla bekliyorum o minik ayaklardan tekmeleri

kızlar bebişe kıyafet alırken %100 pamuk olmasına dikkat ediyo musunuz? organik bebek ürünlerinden almayı planlıyorum ben. çünkü bebişlerin cildi hemen tahriş oluyo.

kızlaaar :))
siz merak etmediniz ama ben yine de söyleyeceğim
bugün doktora gittik ve bir PRENSES annesi olacağımı öğrendim
bir de göbiş ve ciciş fotoğrafı ekledik mi tamam olduk demektir :)

cok guzel canim gule gule kullanmak nasip olsun prensesine de masallah kac haftalik oldun göbis kivaminda benim gibi degil en azindan hayvan gibi oldum da ben

Kızlar buarada 2 gündür sağ boşluğumda hafif ağrıyla başlayan ve arkaya doğru böbrek ağrısıyla devam eden bir ağrım var 2 gündür geçmiyorda sanki böbreklerimden kum döküyormuşum gbi bir ağrı, ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum ilaçta alamıyorum ağrım dinsin,sizce neyden kaynaklı olabilir bir bilginiz varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…