- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.221
canım buda bişimi biz abimin kızını 9 ay erkek diye bekledik bi doğdu kız. inanamadık. bebek odası mavi gemiler bütün kıyafetler mavi giydi baya bi süre : ))) böyle yanılmalar olabiliyor malesef. kızlar içinde ne cicişler var gör annesi. bende hep erkek bekliyordum kız olduğunu öğrenince senin yaşadığın şeyi yaşamıştım ama şimdi bu fikre alıştım ve çokk mutluyum : )) allah sevdiği kullarına kız evlat verirmiş : )) allah sağlıkla kucağına almayı nasipetsin : )))
Hayırlı olsun canım gözün aydın cicişlerde çok güzelama göbiş namına birşey yokki sende:)
Prensesimiz 18. Haftada tshirt dışında hepsi hediye zaten emzik vs oncelik sirasinda arka planda ama şimdilik ne cicisi varsa koydumcok guzel canim gule gule kullanmak nasip olsun prensesine de masallahkac haftalik oldun göbis kivaminda benim gibi degil en azindan hayvan gibi oldum da ben
Kızlar buarada 2 gündür sağ boşluğumda hafif ağrıyla başlayan ve arkaya doğru böbrek ağrısıyla devam eden bir ağrım var 2 gündür geçmiyordasanki böbreklerimden kum döküyormuşum gbi bir ağrı, ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum ilaçta alamıyorum ağrım dinsin,sizce neyden kaynaklı olabilir bir bilginiz varmı?
cnm 2014 nisan anneleri sayfasinda burcu... nickli bi annis de ayni sikayetten bahsediodu bence oraya bi bak doktora gitcekti cunku bi bilgi verir sana da sanirim
Tmm canım çok sağol bir bakayım şimdi,gerçi oranın kişi sayfası fazla bak bak bitmez gbi umarım dediğin kişiyi seri bulabilirm:)
Canım dilini bilemiyorum ama bak söyle birşey okudum az önce : 124. Günhanımlar günaydın.
benimde sol tarafında dün bir ağrı vardı
sanki doğum sancısıydı.
belime vuruyordu şiddeti.
bu bazen sağ bazen sol taraf olarak değişiyor.ne yapacağımı şaşırdım.
birde bayanlar dilim çok ekşiyordu.
öyle böyle ekşime değil.bu ağız ekşimemden bende köpürüp ericem sanırım.
aynada dilime bir bakayım dedim.ne göreyim.dilimin üstü bembeyaz.
eşime sordum ben yanlışmı görüyorum diye.oda beyaz dedi.
pembemsi renk gitmiş bembeyaz bir renk gelmiş..neden acaba.:2:
Kızlar buarada 2 gündür sağ boşluğumda hafif ağrıyla başlayan ve arkaya doğru böbrek ağrısıyla devam eden bir ağrım var 2 gündür geçmiyordasanki böbreklerimden kum döküyormuşum gbi bir ağrı, ne oturabiliyorum ne uzanabiliyorum ilaçta alamıyorum ağrım dinsin,sizce neyden kaynaklı olabilir bir bilginiz varmı?
Cnm cook gecmis olsun.suan nasil oldun agrin gectimi
Nasıl yani kuzum ultrasonda erkek olduğunu gördükten sonramı değişmiş:s :))) yani son ana kadar doktor erkek deyipmi sonrasında kız oldu,kız korkutma beni tam bebeğimin cinsiyetine alışmışken:))
kızlaaar :))
siz merak etmediniz ama ben yine de söyleyeceğim
bugün doktora gittik ve bir PRENSES annesi olacağımı öğrendim
bir de göbiş ve ciciş fotoğrafı ekledik mi tamam olduk demektir :)Eki Görüntüle 855010 Eki Görüntüle 855009
Sağol canım daha iyi gibiyim ama geçmiş sayılmaz bugün doktora gittim böbreğimden ultrason çektiler çok şükür taş yok ama sağ böbreğimde 10mm büyüme varmış( 1 hafta sonra tekrar kontrol yapılacak büyüme devam ediyormu diye,inşallah olmaz kızlar yaa moralim bozuldu biraz
nasıl gidiyor arkadaslar.. bulantılarım tamamen bitti geçen hafta her an ağrıyan başım geçti... ve huysuzlugum da gitti gibi görünüyor :) 2. 3 ayı sevdim ben... bide bebişimin cinsiyetini öğreneydim iyi olacaktı.. bu cümartesi randevumuz.. 16+2 olucam o gün... cinsiyeti kesinleşmiş olucak o günlerde uamrım yazmıssınız bnm de öle sonrada değişme olmaz... ve de bebeişim kapatmaz kendini eğer kapatırsa da öğrenemeyiz sanırım... herkeze sevgiler... mutlu bekleyişler...
a aaaaaaa o neymiş öyle ya. hamilelikle ilgilidir belki tatlım korkulacak bişi yoktur umarım. çişini tutma sakın bol bol su iç ve çişin gelincede hiç beklemeden yap. 10 günde geçmek bilmez şimdi. haberdar et mutlaka ama moralini bozma bunun için. bebişini düşün.
günaydın cnm. kontrole gitmeden meyvesuyu iç o zaman kıpır kıpır oluyo minnaklarcumartesi günü randevu bekleyen çok var umarım hep hayırlı haberlerle dönersiniz bizde haberlerinizi bekliyoruz muhakkak.
nasıl gidiyor arkadaslar.. bulantılarım tamamen bitti geçen hafta her an ağrıyan başım geçti... ve huysuzlugum da gitti gibi görünüyor :) 2. 3 ayı sevdim ben... bide bebişimin cinsiyetini öğreneydim iyi olacaktı.. bu cümartesi randevumuz.. 16+2 olucam o gün... cinsiyeti kesinleşmiş olucak o günlerde uamrım yazmıssınız bnm de öle sonrada değişme olmaz... ve de bebeişim kapatmaz kendini eğer kapatırsa da öğrenemeyiz sanırım... herkeze sevgiler... mutlu bekleyişler...
kızlar günaydın,
hazır meyve suları içiyormusunuz, ben daha hiç içmedim içinde koruyucu vardır diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?