2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Nasıl yani kuzum ultrasonda erkek olduğunu gördükten sonramı değişmiş:s :))) yani son ana kadar doktor erkek deyipmi sonrasında kız oldu,kız korkutma beni tam bebeğimin cinsiyetine alışmışken:))

Hayırlı olsun canım gözün aydın cicişlerde çok güzel ama göbiş namına birşey yokki sende:)

cok guzel canim gule gule kullanmak nasip olsun prensesine de masallah kac haftalik oldun göbis kivaminda benim gibi degil en azindan hayvan gibi oldum da ben
Prensesimiz 18. Haftada tshirt dışında hepsi hediye zaten emzik vs oncelik sirasinda arka planda ama şimdilik ne cicisi varsa koydum ) bütün tontişler kolaylıkla guzellikle dünyaya gelsinler insallah

cnm 2014 nisan anneleri sayfasinda burcu... nickli bi annis de ayni sikayetten bahsediodu bence oraya bi bak doktora gitcekti cunku bi bilgi verir sana da sanirim

cnm 2014 nisan anneleri sayfasinda burcu... nickli bi annis de ayni sikayetten bahsediodu bence oraya bi bak doktora gitcekti cunku bi bilgi verir sana da sanirim

Tmm canım çok sağol bir bakayım şimdi,gerçi oranın kişi sayfası fazla bak bak bitmez gbi umarım dediğin kişiyi seri bulabilirm:)

Tmm canım çok sağol bir bakayım şimdi,gerçi oranın kişi sayfası fazla bak bak bitmez gbi umarım dediğin kişiyi seri bulabilirm:)

kullanici adi burcu153 istersen direk özelden mesaj yaz ordan biraz zor bulursun cunku dogru takip edilmio o sayfa yaziolar da yaziolar anaciimm

hanımlar günaydın.
benimde sol tarafında dün bir ağrı vardı
sanki doğum sancısıydı.
belime vuruyordu şiddeti.
bu bazen sağ bazen sol taraf olarak değişiyor.ne yapacağımı şaşırdım.

birde bayanlar dilim çok ekşiyordu.
öyle böyle ekşime değil.bu ağız ekşimemden bende köpürüp ericem sanırım.

aynada dilime bir bakayım dedim.ne göreyim.dilimin üstü bembeyaz.
eşime sordum ben yanlışmı görüyorum diye.oda beyaz dedi.
pembemsi renk gitmiş bembeyaz bir renk gelmiş..neden acaba.
:2:

Canım dilini bilemiyorum ama bak söyle birşey okudum az önce : 124. Gün
17. Hafta 5. Gün
09 Kasım 2013
Önümzüdeki iki gün içinde kulaklar nihayi konumuna gelecektir. Bu haftadan itibaren kalbiniz hamileliğinizi desteklemek için %40-50 daha fazla çalışacaktır. Genellikle bu fazla iş yükü sorun teşkil etmez. Sağlıklı bir kalp artan bu ihtiyaç ile baş edebilir. Annelerde karnın iki yanında olan ligament ağrıları olabilir.

Merhaba arkadaslar bizde bugun tamm 10+5 iz ilk zamanlar kanamalarimiz oldu gecti cok sukur simdide ikili test sonuclari korkutuo beni bide ense kalinligi kafasini felan olcecek doktorumuz cok korkuyorm duan edin bizeee:)

Cnm cook gecmis olsun.suan nasil oldun agrin gectimi

Cnm cook gecmis olsun.suan nasil oldun agrin gectimi

Sağol canım daha iyi gibiyim ama geçmiş sayılmaz bugün doktora gittim böbreğimden ultrason çektiler çok şükür taş yok ama sağ böbreğimde 10mm büyüme varmış( 1 hafta sonra tekrar kontrol yapılacak büyüme devam ediyormu diye,inşallah olmaz kızlar yaa moralim bozuldu biraz

Nasıl yani kuzum ultrasonda erkek olduğunu gördükten sonramı değişmiş:s :))) yani son ana kadar doktor erkek deyipmi sonrasında kız oldu,kız korkutma beni tam bebeğimin cinsiyetine alışmışken:))

tatlım biz ilk öğrendiğimizde erkek dedi o zamanda cinsiyet söylemek yoktu devlette. bizimde aklımıza sormak gelmedi bi daha bi kere erkek dendi ya ha erkek diye tamam dedik meğer ilk söyleyen yanlış görmüş sonrakilerde nasıl olsa biliyo herhalde bunlar diye kız dememiş bi doğdu bizimki kız mavilerle büyüdü yavrum benim

nasıl gidiyor arkadaslar.. bulantılarım tamamen bitti geçen hafta her an ağrıyan başım geçti... ve huysuzlugum da gitti gibi görünüyor :) 2. 3 ayı sevdim ben... bide bebişimin cinsiyetini öğreneydim iyi olacaktı.. bu cümartesi randevumuz.. 16+2 olucam o gün... cinsiyeti kesinleşmiş olucak o günlerde uamrım yazmıssınız bnm de öle sonrada değişme olmaz... ve de bebeişim kapatmaz kendini eğer kapatırsa da öğrenemeyiz sanırım... herkeze sevgiler... mutlu bekleyişler...

a aaaaaaa o neymiş öyle ya. hamilelikle ilgilidir belki tatlım korkulacak bişi yoktur umarım. çişini tutma sakın bol bol su iç ve çişin gelincede hiç beklemeden yap. 10 günde geçmek bilmez şimdi. haberdar et mutlaka ama moralini bozma bunun için. bebişini düşün.

günaydın cnm. kontrole gitmeden meyvesuyu iç o zaman kıpır kıpır oluyo minnaklar cumartesi günü randevu bekleyen çok var umarım hep hayırlı haberlerle dönersiniz bizde haberlerinizi bekliyoruz muhakkak.

bizde dün buluştuk prensesimizle 225gr ve baştan popoya 15cm olmuş minnak kızımız sabah gittiğimiz için daha uyuyodu hanımefendi. doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu plasenta ve içindeki suyunda çok iyi olduğunu söyledi 3'lü tarama için kan verdim. haftaya cuma sonuçları alıp tekrar gidicez doktora. rabbime binlerce milyonlarca şükür.

canımm cokk geçmiş olsun.... acil şifalar diliyorum senin için...

Bende daha öğrenemedim bebeğimin cinsiyetini. Babasıda görmek istiyor onun için pazartesiye kadar sabredicem. Tarama testlerini yaptırmadığım için doktor kontrol aralıklarını daha uzun tutuyor sanırım ben dayanamayıp hep erken gidiyorum Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
kızlar günaydın,
hazır meyve suları içiyormusunuz, ben daha hiç içmedim içinde koruyucu vardır diye

Ben içiyorum canım sıktığımızda oluyor hazır aldığımızda. Var koruyucu maddeler içinde tabi ama o kadar sakınamıyorum ben. Zaten az yiyip içiyorum onuda canım ne istiyorsa yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…