2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlar günaydın,
hazır meyve suları içiyormusunuz, ben daha hiç içmedim içinde koruyucu vardır diye

yok canım ben zaten normalde de düşkün değilim.. içmek istiyorsan kendin evde sıkabilirsin portakal olabilir mesela... bn bolca süt içiyorum tatlım meyveyi de direk tüketiyorum ööyle daha faydalıymış..

yok canım ben zaten normalde de düşkün değilim.. içmek istiyorsan kendin evde sıkabilirsin portakal olabilir mesela... bn bolca süt içiyorum tatlım meyveyi de direk tüketiyorum ööyle daha faydalıymış..

portakal suyu her akşam içiyorum canım bende,
meyve yemekten zaten bebiş elma yanaklı, üzüm gözlü , kiraz dudaklı olacak
benimki uykucu galiba doktora her gidişimde aşırı hareketli değil akşam 7 de yada sabah 10:30 gibi gidiyorum ya saati tutturamıyoruz.

doktor kontrolünde uyuyor olması daha iyi canım. yoksa ölçtürmüyor hiçbir yerini. tatlı yiyin diyorlar doktordan önce ama alakası yok.bir gidişimde tatlı yedim girdim doktor uyandıramadı. kaşlarını çatttı sinirlendi bizimki. geçen kontrolde de midem bulanmıştı biraz tuzlu kraker yemiştim. sonra ultrasona girdik. kendi kendine oyun oynuyordu.

günaydın cnm. kontrole gitmeden meyvesuyu iç o zaman kıpır kıpır oluyo minnaklar cumartesi günü randevu bekleyen çok var umarım hep hayırlı haberlerle dönersiniz bizde haberlerinizi bekliyoruz muhakkak.

ben 2 kutu meyve suyu içtim ama benimki tam dalmıştı uykuya. tuzlu kraker yediğimde de aşırı hareketliydi. benim bebiş tuzlu seviyor belli oldu :)

Ya sorma canım böylede birşeyde varmış benimde başıma gelene kadar haberim yoktu,hatta böbreğim ağrımasa hiç haberim olmayacaktı,kimilerinde ağrı bile olmadan sinsice büyüye biliyormuş aman kuzular sizde dikkatli olun hissettiğiniz an hemen tahlil yaptrın doktorunuza sorun,benm büyüme biraz sınıra dayandığı için endişeliyim yani artık büyümemesi gerekiyormuş inşallahda büyümez yoksa bir miktar büyüme her hamile adayında olurmuş ama boyut önemli tabi,yoksa acılı bir sistem olan idrar yollarından uyuşturul adan stent takılıyorsunuz:/ dediğin gbi bebeğim için pozitif düşünmeye çalışıyorum canım moral için Tşkler canm öptümm

kuzum ben facede de bi hamilelik grubuna üyeyim oradada bi arkadaşın böbreğinde büyüme varmış hemde 2sindede hamilelikte rastlanan bi durummuş hala araştırıyorum bişi bulursam yazcam sana. önemli diildir ama gönlün ferah olsun. öptüm.[/QUOTE]

Tamam canımm çok tşk ederim haber bekliyorum senden tabi bulabilirsen yoksa kasma kendini,öptm sevgiler

Oyy yerim ben onu maşallah prensesine canm : nazar : hakikaten Rabbimize şükürler olsun bize ne güzel bir mucize hediye etti ne güzel duygular yaşatıyor böyle buarada ben 2 li testi yaprtdm ama 3 lüyü yaptrmıycam canm direk o detaylı ultrason olayına dalıcam orda öğrenirim gbi geliyor birçok şeyi artık RAbbime sığınıyorum inşallah benm bebeğimde sağlıklıdır teyzesi..

canım yaa çok geçmiş olsun tekrardan, çok üzüldüm inşallah sadece gebeliğinle alakalı basit bir sebeptir.sen şimdi canını çok sıkma allahın izniyle sorun yoktur inşallah.iyi haberini bekliyorum.allaha emanet ol cnm

kızlar merhaba uyku hallerim geçti sanıyordum gene geldilerr ya.. akşam 10 u görmeden uyuya kalıyorum.. bugün işte uyukluyorum.. karnımın altına agrı saplanıyor, tuvalete girdiğimde bu agrıyı daha siddetli hissediyorum.. sizin de böyle şeyler oluyor mu?

Bayadır yazamıyorum herkese merhaba öncelikle :) Akşam olduğunda bende uyukluyorum sürekli.10da uyuyorum genelde ama sabah 6:30da kalkmama rağmen uyanma konusunda sıkıntı yaşamıyorum.Karın ağrıları oluyor maalesef hatta ben 1 hafta önce yolda yürürken baya zorlanıyordum .Biraz hafifledi sanki arada ağrı oluyor.

Çok sağol canm güzel moral için inşallah dediğin gbi olur güzel haberlerle dönerim
Buarada şu detaylı ultrason heyecanıda basmaya başladı beni gerçi daha var ama çok uzak değil,hem bebeğimi detaylı görcem dye heycan bastı :) hemde bir sıkıntı varsa çıkıyormuş onda,onun ufak endişeside sardı sen ne durumdasın canm?inşallah onuda sağsalim atlatırız

kızlar merhaba sayfada bir sakinlik var kaç gündür, annişler çok yoğun galiba
benim 18 haftam bu gün bitiyor, ama benim nazlı kızımda hala ses yok
hiçbişey hissetmiyorum.
sizlerin başladımı hareketleri, bazı arkadaslar ben 17. haftadan bu yana hissediyorum diyor acaba diyorum bendemi sorun var.
ne zaman başlar acaba doktorum 20. hafta dedi ama

canımmm 20. haftaya kadar hisssedememen normalmiş... 16. haftadan itibaren duyulabiliyormuş... ben bazı şeyler sertlikler agrılar hissediyorum ama bu bebekten mi oluyor bilmiyorum... 16. haftamdayım dr a sorucam cumartesi gidince..yazarım..karnımın altı şuan çok agrıyor buyuyen rahim yapıyor sanırım...sıkıntı yapma yakında bol bol hissedecksin :)

hamişler artık bulantılarımız geçti çoğumuuzn :) çookk şükürr.... bana hep çevremde bulantıların geçince iştahin öyle bir açılacakki doymak nedir bilmeyeceksin diyorlardı.... ama ben de öyle bi durum olmadı... sizlerin nasıl? biliyorum her hamilelik kişiye özel farklı oluyor? merak ediyorum 4. ay bitmek üzere.. bundan sonra değişir mi bu iştah durumlarım... böyle mi gider...

ben hissediyorum suan ama cok az az öyle bariz bi tekme yok yani arada pit yapio tuhaf bi his olusuo insanin icinde ama ben minyon tipliyim kisacik boyum var 151 cm =) belki o yuzden hissediorumdur 20 haftadan sonra net hissedermisiz öyle diolar ben de bekliorum hayirlisiyla hepimiz hissetcez tabii kuzucuklarimizi

benim mide bulantim olmadi bir iki kere sabah oldu sadece gecti o yuzden yedim zaten canim ne istediyse benim de öyle bi artma olmadi ayni yani böyle devam eder mi inan ben de bilmiorum bence artmasin daha cunku kilo cok aldim ben daha da artarsa cok kilo alcam korkuorum valla:18:

benimde iştahım filan açılmadı ya Bulantılarım geçti çok şükür verdiğim kiloyuda aldım ama ben zaten hamile kalmadanda bu kilodaydım (47 kiloyum) şimdi hiç hamile gibi değilim ne kilo aldım ne göbeğim büyüdü bazen şüpheye düşüyorum bebek ordamı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…