- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.241
kızlar günaydın,
hazır meyve suları içiyormusunuz, ben daha hiç içmedim içinde koruyucu vardır diye
yok canım ben zaten normalde de düşkün değilim.. içmek istiyorsan kendin evde sıkabilirsin portakal olabilir mesela... bn bolca süt içiyorum tatlım meyveyi de direk tüketiyorum ööyle daha faydalıymış..
portakal suyu her akşam içiyorum canım bende,
meyve yemekten zaten bebiş elma yanaklı, üzüm gözlü , kiraz dudaklı olacak
benimki uykucu galiba doktora her gidişimde aşırı hareketli değil akşam 7 de yada sabah 10:30 gibi gidiyorum ya saati tutturamıyoruz.
günaydın cnm. kontrole gitmeden meyvesuyu iç o zaman kıpır kıpır oluyo minnaklarcumartesi günü randevu bekleyen çok var umarım hep hayırlı haberlerle dönersiniz bizde haberlerinizi bekliyoruz muhakkak.
Sağol canım daha iyi gibiyim ama geçmiş sayılmaz bugün doktora gittim böbreğimden ultrason çektiler çok şükür taş yok ama sağ böbreğimde 10mm büyüme varmış( 1 hafta sonra tekrar kontrol yapılacak büyüme devam ediyormu diye,inşallah olmaz kızlar yaa moralim bozuldu biraz[/QUOT
kuzum ben facede de bi hamilelik grubuna üyeyim oradada bi arkadaşın böbreğinde büyüme varmış hemde 2sindede hamilelikte rastlanan bi durummuş hala araştırıyorum bişi bulursam yazcam sana. önemli diildir ama gönlün ferah olsun. öptüm.
a aaaaaaa o neymiş öyle ya. hamilelikle ilgilidir belki tatlım korkulacak bişi yoktur umarım. çişini tutma sakın bol bol su iç ve çişin gelincede hiç beklemeden yap. 10 günde geçmek bilmez şimdi. haberdar et mutlaka ama moralini bozma bunun için. bebişini düşün.
bizde dün buluştuk prensesimizle225gr ve baştan popoya 15cm olmuş minnak kızımız sabah gittiğimiz için daha uyuyodu hanımefendi. doktorumuz herşeyin yolunda olduğunu plasenta ve içindeki suyunda çok iyi olduğunu söyledi 3'lü tarama için kan verdim. haftaya cuma sonuçları alıp tekrar gidicez doktora. rabbime binlerce milyonlarca şükür.
kızlar günaydın,
hazır meyve suları içiyormusunuz, ben daha hiç içmedim içinde koruyucu vardır diye
Sağol canım daha iyi gibiyim ama geçmiş sayılmaz bugün doktora gittim böbreğimden ultrason çektiler çok şükür taş yok ama sağ böbreğimde 10mm büyüme varmış( 1 hafta sonra tekrar kontrol yapılacak büyüme devam ediyormu diye,inşallah olmaz kızlar yaa moralim bozuldu biraz
kızlar merhaba uyku hallerim geçti sanıyordum gene geldilerr ya.. akşam 10 u görmeden uyuya kalıyorum.. bugün işte uyukluyorum.. karnımın altına agrı saplanıyor, tuvalete girdiğimde bu agrıyı daha siddetli hissediyorum.. sizin de böyle şeyler oluyor mu?
canım yaa çok geçmiş olsun tekrardan, çok üzüldüm inşallah sadece gebeliğinle alakalı basit bir sebeptir.sen şimdi canını çok sıkma allahın izniyle sorun yoktur inşallah.iyi haberini bekliyorum.allaha emanet ol cnm
kızlar merhaba sayfada bir sakinlik var kaç gündür, annişler çok yoğun galiba
benim 18 haftam bu gün bitiyor, ama benim nazlı kızımda hala ses yok
hiçbişey hissetmiyorum.
sizlerin başladımı hareketleri, bazı arkadaslar ben 17. haftadan bu yana hissediyorum diyor acaba diyorum bendemi sorun var.
ne zaman başlar acaba doktorum 20. hafta dedi ama
kızlar merhaba sayfada bir sakinlik var kaç gündür, annişler çok yoğun galiba
benim 18 haftam bu gün bitiyor, ama benim nazlı kızımda hala ses yok
hiçbişey hissetmiyorum.
sizlerin başladımı hareketleri, bazı arkadaslar ben 17. haftadan bu yana hissediyorum diyor acaba diyorum bendemi sorun var.
ne zaman başlar acaba doktorum 20. hafta dedi ama
hamişler artık bulantılarımız geçti çoğumuuzn :) çookk şükürr.... bana hep çevremde bulantıların geçince iştahin öyle bir açılacakki doymak nedir bilmeyeceksin diyorlardı.... ama ben de öyle bi durum olmadı... sizlerin nasıl? biliyorum her hamilelik kişiye özel farklı oluyor? merak ediyorum 4. ay bitmek üzere.. bundan sonra değişir mi bu iştah durumlarım... böyle mi gider...
hamişler artık bulantılarımız geçti çoğumuuzn :) çookk şükürr.... bana hep çevremde bulantıların geçince iştahin öyle bir açılacakki doymak nedir bilmeyeceksin diyorlardı.... ama ben de öyle bi durum olmadı... sizlerin nasıl? biliyorum her hamilelik kişiye özel farklı oluyor? merak ediyorum 4. ay bitmek üzere.. bundan sonra değişir mi bu iştah durumlarım... böyle mi gider...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?