2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Valla kızlar benim iştahım açıldı özellikle kahvaltılarda gözüm dönüyor resmen.Karın yapımdan mıdır bilmiyorum 16. haftamı doldurduğum andan itibaren bebeği de hissettim.Karnım yamuluyor bildiğin ya top gibi kalıyor yer yer :) hele şuan aldı başını gitti yani .Hissedersiniz çok yakın zamanda muhteşem bir duygu.Çalışıyorum bazen işe dalıyorum dürtüyor anne napıyosun der gibi çok komik:) göbeğim çıkmadı demişsin arkadaşım şaşırıyorum valla bende bir göbek var inanın ikiz gibi 51 kilo ile hamile kaldım boyum da 1,64 falan var sanırım şuan 52-53 arasıyım ama feci karnım var ya (( herkes top yutmuş yılan gibisin diyor ya hamileyim karnımın büyük olması suç sanki

aaa sen bakma o densizleree canım... bnm de göbüşüm çıktı :) bnde sertlikler hisssediyorum bebeişime yormak istiyorum... kilon ne güzelmiş yaaa :) ben 57 ile hamiş kaldım boyumuz da aynı.. suan 58.5 ugum...

canım sen aynı arkadasımınkı gıbı bı surec olcak sanırırm.6. aydan sonra cıkmıstı gobeği... kilonuz aynı...

aaa sen bakma o densizleree canım... bnm de göbüşüm çıktı :) bnde sertlikler hisssediyorum bebeişime yormak istiyorum... kilon ne güzelmiş yaaa :) ben 57 ile hamiş kaldım boyumuz da aynı.. suan 58.5 ugum...

Yahu kızlar sizinkide kilomu allasen ben 56 ile hamile kaldım şuan 62 yim :)) göbişi bende görün keza bundan bkaç hafta önce resmde atmıştım zaten,sizler 2kilo almışınız ne güzel keyfini çıkarın bence bebişi hissetmeye gelince arada sırtüstü uzandım zamanlarda özellikle içimde kelebek kıpırtısı gbi birşeyler bende hissediyorum bazen ama yinede tam emin olamıyorum maalesef artık hissetmek istiyorum yaa yirim ben onları

Maşallah canım ne kadar güzel bende istiyorum şöyle göbeğim önden gitsin Bakma sen millete kıskananalar çatlasın

canım sen aynı arkadasımınkı gıbı bı surec olcak sanırırm.6. aydan sonra cıkmıstı gobeği... kilonuz aynı...

Yaaa çok zayıfım bebeği besliyemicem diye korkuyorum

Bende bebeği bazen hissettiğimi düşünüyorum ama psikolojiktir diye üstünde durmuyorum:26:

Asıl sizinki kilomu ben hamile kaldığımda 60 kiloydum, şimdi 65 oldum :18:
bulantılarımda gitti sabahları var sadece
göbüş büyüdüde büyüdü , top gibi bir karnım var.
bi ara fotomuzu koyarım

inşallah cnm ...detaylı ultrason dediğin sanırım üçlü test ...ben yaptırdım ikili testte hiçbişe çıkmamıştı..üçlü testede şükür sonuç iyi ...bizim kereta çok hareketli hareketlerini çok rahat hissedebiliyorum...ilk oğlumda ne yaşadıysam aynısını yaşıyorum..doktor hanım diyoo vallaa bi kuduruk daha geliyoo:))gelsin gelsin allah yokluklarını göstermesinn..bu arada oğlumun adını emir koymayı düşünüyoruz...paylaşıyım istedim:)kendine çok iyi bak canım allaha emanetsiniz bebişle birliktee ...

Kişinin zayıf olmasıyla ilgili değil bebeğin beslenmesi sakın takılma onlara.Çok kilolu olup 2 kilo bebeği doğanlar var.

Özellikle yattığınız zaman hissettikleriniz yüksek ihtimalle bebeğin hareketleri diye düşünüyorum.Daha çok hissediliyor çünkü.Çok şanslıyız ya o kadar mutluyumki. insanın içinde bir canın olması senin kanın,parçan.Sürekli düşünüyorum kime benzeyecek huyu nasıl olacak.Dünyaya bir birey getiriyorsun karakteri ve alışkanlıklarına kadar belirlediğin,eğittiğin.Bundan daha büyük bir miras olabilir mi ?

Detaylı ultrasona 2 hafta sonra giricem ben.Bebeğin iç organlarından iskelet yapısına kadar kalp kapakçıklarına kadar incelenen detaylı bir tarama oluyor.Doktorum yanına taze sıkılmış meyve suyu al bütün gün burdasın demişti.Bazen bebek uyuyabiliyor yada organlarını göstermeyebiliyor demişti.Kendi yiğenimden de biliyorum.Bu arada 250 tl vericem bu ultrason taraması için.Normalde 50 tl veriyorum muayene için.

mrb kızlar
benim doktorum 5 aralıkta gel dedi. detaylı ultrason için ama o zaman 23. hafta oluyo. geç gibi geliyor bana. sizler ne zaman gideceksiniz.

Kizlar benim istahim cok acildi ya..
Sali dra gtcem insallah .bakalim ne dicek.
Toplamda 6 kilo Fln aldim
Herkes cok dio genelde..
Daha simdiden..

Kızlar bu sabah bebeğimin hareketini hissettim yani bu sefer eminim bebeğimdi. Sabah uyanınca midem kazındı bir garip oldum gittim bir lokma ekmek kopardım yedim yattım pıt pıt oynadı elimi koyunca elimlede hissettim hemencik koştum pekmezli süt filan içtim yarasın bitaneme Çok mutluyum

canımmm hiç öyle düşünme... seninz ayıflıgınla bebeğin beslenmesinin bi önemi yok... bebek zaten senden ihtiyacı olan şeyleri alıyor... senin şuan da yemen gerekenler kendin için ilerde kemik erimesi vs olmaamsı için... çok kilo alıp zayıf doguranlar oldugu gibi fazla kilo almayıp tombiş bebeişler doğuranlar da var :))) ama illaki tüketmen gereken şeyleri atlama yeter bence.... yoksa kalorisi yuskek hamur işi abur cubur yiyince alırsın kilo:) çok uzattım yaa .. anlamısındır sen beni :)

Anladım canım sağol desteğin için Çevremde ağzı olan konuştuğu için her ne kadar böyle olduğunu bilsemde kafam karışıyor.

ayyy yerim onu :) maşaşllah maşşşallh hep kıpır kıpır olsun inşşşşş :) bende bişeyler hsssedıorum ama emın diiilim duygularımdan :))))

Kizlar benim istahim cok acildi ya..
Sali dra gtcem insallah .bakalim ne dicek.
Toplamda 6 kilo Fln aldim
Herkes cok dio genelde..
Daha simdiden..

canım bence de çok olmuş ya ama takma kafana bunu... senden önemli diill ki... kzı ansıl becerdin vallaa bn alamıyorum 2 kiloya yakın aldım... geceleri falan mı yıyorsun cnaım nabıyorsun :) asıl bu onumuzdekı 3 ay bebek hızla buyudugu ıcın kılo alımı hızlancak cnaım yani yemesekte alıcazz.... dikkat et adaşım... kıyamam sana :)

Ben de dun aksam babiskomuzu beklerken -sırtıma dayanarak hafif uzanır gibi oturdum - baktım sol tarafa daha yakın hafif gidiklanmayla küçük kanat çırpınışı gibi hissettim 10 sn kadar sürdü cok heyecanlandim )) Çiçek kızım güçlendi de tekmelere başladı galiba yerim onu ben ) Allah im isteyen herkese nasip etsin bu duyguları insallah )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…