2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

ayy yesinler onu darısı bana benimkinde hala tık yok

kızlar az önce ilaçlarımı yazdırmak bahanesiyle ,minik cimcimemi görmeye gittim kesin kız daha değişmez
18+3 çıktık, 3 gün önde görünüyor kilosu boyu iyi doktor dedi ama anında unuttum
çok uslu ve sakin bir bebek ayaklarını oynatıyor ama tekme gibi değil nazlı bir kız olacak galiba,
yada enerjiyi depolayıp, doğunca enerji patlaması yasayacak

Amiiiiiiiiiinnn Maşallah minik kızına da

uslu bir bebek olur yine de umarım. Maşallah ne güzel seninki önde biz hep bir hafta geriden gidecekmişiz Sağ salim kucağımıza alalımda ne güzel bir şey bu annelik resmen karnımızda bir bebek bir canlı var

Canım bir hafta ileri geri çok farketmez nasılsa günü gelince allahın izniyle doğacaklar.
düşününce diyorum yaradana inanmayan taş olur valla insan inanamıyor minicik bir canlı var içimizde bizim kanımızla canımızla büyüyor. rabbim herkese yaşatsın bu güzelliği mucizeyi

benimde yememde bi değişiklik olmadı tatlım sadece daha yavaş yiyorum. nefes yetmiyo lokmaları yutarken 18+1 oldum 3 kilo aldım.

kızlar moralim bozuk ya. bugün kontrolüm vardı gittik. adet tarihime göre 17+1 olmam lazım. ultrasona göre bpd 18w6d ac 18w4d fl 18w1d atd18w3 asd 19w0 diyor. bu asd dedikleri kalple ilgili bir şeymiş. annemin ve benim doğuştan kalp kapakçığımızda açıklık var. bebişimide mi aynı problemi var acaba. gerçi doktor sorun yaratan bir şey değil demişti küçükken. hayatımı etkileyen bir şey değil ama. aslında hiç ultrasona falan gitmeyeceksin. moral bozuyor hep bunlar. bir de adet tarihimden eminim ama çok farklı bir adet geçirmiştim. 10 gün sürmüştü. kürtaj sonrasıda adetim hiç düzene girmemişti. bazen 23 günde bir bazen 25 günde bir adet oluyordum. kürtajdan sonra 5. ayımda hamile kalmıştım ama 5 aydırda adetim düzensizdi. sizde durumlar nasıl?

canım bu teknik yazıları bilmediğim için bişi diyemem doktorun açıklamadı mı ne olduğunu. neden bozuyosun moralini. bende son kürtajımdan 7 ay sonra hamile kaldım ama bana doktor kürtajdan sonra 80 güne kadar adet göremeyebilirsin demesine rağmen ben 28. gün adet olmuştum. hayatımın hiç bi döneminde adet düzensizliği yaşamadım ne kürtajlardan sonra ki 3 kürtaj olmuş biriyim. nede genç kızlığımda. senin burda canını sıkan bebeğinin olması gereken günden geride olmasımı ?

bebeğim olması gerekenden geride değil önde canım. bazı değerleri 19+0a denk geliyor neredeyse. satıma göre olmam gereken 17+1. doktorum 3 haftaya kadar geriden ya da ileriden gitmesi normal bazı bebekler daha iri olur dedi ancak ben işte çok pinpirikliyim. acaba diyorum yumurtlamam adet dönemimde mi oldu diye düşünüyorum. çünkü son gördüğüm adette adete benzemiyordu. leke şeklinde 10 gün sürmüştü. ASD kalp gelişimi ile ilgili bir değer. diğer değerler 18 haftadayken asd 19. haftada. o nedenle diyorum oğlumunda benle aynı sorunumu var. doktor bişey demedi. şimdilik bir sıkıntı yok dedi 3 hafta sonra ayrıntılı ultrasona gireceksin dedi. offf aslında en iyisi doktora gitmemek :) eskiden doktor mu varmış. kürtajdan sonra ilk adetimi 30. günde olmuştum bende normal günde ama azdı. rahim mi yapışık rahimde polip mi var derken Allahım 2. mucizemi gönderdi bana.

Yok canım detaylı ultrason çok farklı,2li-3lü test bizden kan alınarak bakılan teşhisler ben 2li testi yaptırdım 3lü testi yaptırmadım zaten,detaylı ultrason sanırım 20-21. Haftalarda bakılıyor hem bebişini 3 boyutlu görüyorsun ekranda,hemde herhangi bir sıkıntı varsa bebeğinde bu ultrasonda ortaya çıkıyor sağlıkla atlatırız inşallahEmir de çok güzel bir isim,ismi gbi güzel olsun oğluşun canmbende Allah izin verirse hem çok sevdiğim hemde babamın ismi olan Mehmet ismini koymak istiyorum oğluşuma:)sizde Allah'a emanet olun canım sevgiler

kızlarrr dün kntrulum vardı bır aydır beklıyorduk dunu... biizm bebiş sağolsun bacaklarını karnına cekmıs hiç bişey göremedik... pek terbiyeli utangaç saklayanlar kız oluyormus genelde sanırım öyle duyumlar alıorym... önemlı olan saglıklı olması zaten de ınsan merak ediyor :) gelişimi 1 gün öndeymiş bu tahmını dogum tarihinden bir gun once doğcak demek mi oluyor???

İyi haftasonları tüm bebis ve onların güzel annelerine ))
Kızlar ben 18+5 teyim hareketlerden emin olamıyorum 3 gün önce cok net hissettim gibi gelmişti ama ondan bu tarafa tık yok konuşuyorum karnıma masaj yapıyorum hiçbir degisiklik hissedemiyorum 20. Haftaya kadar beklemek mı gerekiyor sizde durum ne merakla cevaplarınızı bekleyeceğim

merhabaa canım;
bn 17. haftamdyım.. 2 gundur hıssedıyorum bende hıssseettıgım yere dokunuyorum orasının cok sert oldugunu goruyorum... hiseettiğin bnce bebişin... bence sen uyurken uyanıyor olabılır o yuzden 3 gundur bısey hıssetmıyor olabılırsın... muhtemelen 20. haftadan sonra baya kıpır kıpır gunler bızı beklıyor olacakk...

icimi rahatlatın canım teşekkür ederim ))

icimi rahatlatın canım teşekkür ederim ))

canım şuan bebeklerin hareketleri düzenli olmayabilir. 20. haftadan sonra düzenlileşiyormuş. bende hissettim sonra 2 gün hiç hissetmedim. en son dün bu saatlerde karnıma 3 tane tekme yedim. sabahta sola yatmaktan bacağım ağrımış 1-2 dakika sırt üstü yatayım dedim kelebek gibi çırpındı. benim bebiş maşallah çok hareketli biraz hiperaktif sanırım sürekli dönüp duruyor. elleriyle yumruk vuruyor ultrasonda en durgun olduğu zamanda bile elleriyle oynuyor. o halde 2 günde bir hissediyorum. biraz daha sabret.dün yediğim 3 tekme canımı çok acıttı ama değer bebeğim için. 1 ay sonra tekmeden uyuyamayacağız sanırım. çünkü yerinden hoplatıyor. ultrasona göre 18+3üz şuan yani 19. haftanın içindeyiz.

cidden pipiriklisin canım benim. 30. günde adet olmuşsun polip, yapışıklık mı aradın rahat bırak oğluşunu ya. şimdi artık onların sinir sistemleri gelişiyo sen onu huzurlu hissettirmezsen bu düşüncelerle canını sıkarsan yarın bi gün doğunca oda sana aynen geri iade eder mazallah. bunları düşününce hemen başka bişiye odaklan mesela i dua ezberlemeye calış elini karnına koyup sık sık selavat getir. umarım yardımcı olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…