- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.301
Maşallah bebisinecanım şuan bebeklerin hareketleri düzenli olmayabilir. 20. haftadan sonra düzenlileşiyormuş. bende hissettim sonra 2 gün hiç hissetmedim. en son dün bu saatlerde karnıma 3 tane tekme yedim. sabahta sola yatmaktan bacağım ağrımış 1-2 dakika sırt üstü yatayım dedim kelebek gibi çırpındı. benim bebiş maşallah çok hareketli biraz hiperaktif sanırım sürekli dönüp duruyor. elleriyle yumruk vuruyor ultrasonda en durgun olduğu zamanda bile elleriyle oynuyor. o halde 2 günde bir hissediyorum. biraz daha sabret.dün yediğim 3 tekme canımı çok acıttı ama değer bebeğim için. 1 ay sonra tekmeden uyuyamayacağız sanırım. çünkü yerinden hoplatıyor. ultrasona göre 18+3üz şuan yani 19. haftanın içindeyiz.
ben niye bebeğimi hissetmıyorum hepiniz hissetmişsiniz
Kızlar bacakları ağrıyan varmı bu dönemde?
Maşallah bebisine)
Dun sırt üstü uyumaya çalışırken pir pir baktım hareketleri hissettim yine canım kelebeğim benim))
Annesi yesin onu)
Kızlar önce uç ay geçsin diye sabrettik sonra cinsiyet icin simdi hareketler icin sırada detaylı ultrason var)
Benimki Aralık ortasında sizinkiler erken olursa paylaşın lütfen)
Ankara'daki hamisler nereye gideceksiniz detaylı icin??? Haberleselim
ben niye bebeğimi hissetmıyorum hepiniz hissetmişsiniz
panik yok. 22. haftaya kadar hissetmemek normal. annenin kilosu falan ilk hamileliği olup olmadığı falan her şey etkili. 1 ay içinde hissetmiş olursun allahın izniyle
2 düşüğüm oldu bu 3 ama bu kadar ilerlemiş gebeliğim yok artık 1 ay var bakalım
canım bence de çok olmuş yaama takma kafana bunu... senden önemli diill ki... kzı ansıl becerdin vallaa bn alamıyorum 2 kiloya yakın aldım... geceleri falan mı yıyorsun cnaım nabıyorsun :) asıl bu onumuzdekı 3 ay bebek hızla buyudugu ıcın kılo alımı hızlancak cnaım yani yemesekte alıcazz.... dikkat et adaşım... kıyamam sana :)
Canim Ben bulanti doneminde millet kusarken bulantimi bastirmak icin habeire yedim.dolayisiyla ne bulursam tiktim agzima.o donemde bi cok kisi kilo verirken Ben aldim :))))
Ya catlaklar icin Johson Baby nin bebe yagini kullaniodum.hic bi ise yaramaz dediler.kullqnanlarda ise yaramamis
Baden tabi kullaniiim desen killanma yapio dediler,
En iysi hakiki zeytinyagi mi acaba ?
Ne kadar siklikla suruosunuz bi de ?
Ben 6 aylik gibi oldum nerdeyse..
Karnim onden gidio..
Kazaklarim olmuo..
Bugun Dr kontrolum var,
Once doktora, sonra alisverise insallah :)
Bana dua edin...
Badem yagina killanma yapio dediler.
Yukariya yazamamisim.. ilahiiii :)))))
Günaydın güzel hamişler ve mis kokulu bebişleriiii
kızlar bu detaylı ult hakkında bilgisi olan var mı? en zaman nerde ne kadar vb vb ayy heyecan yaptım yaa okudum bi kaç yerde ama tam anlamadım bea
Günaydın güzel anne adaylarııı:))) yahu neden bizim topiğimiz bukadar durgun fırsatım olduğunda başka topiklere bakıyorum sayfa harıl harıl işliyor ne yaşasalar paylaşıyorlar kıskanıyorum valla,bizimkine bir dönüyorum tık yok:)))ne oldu kızlar yorgunmu düştünüz yoksa rahatlık rehavetimiazcık canlanın yahu birbirimize ihtiyacımız var öpüyorum hepinizi
Günaydın güzel anne adaylarııı:))) yahu neden bizim topiğimiz bukadar durgun fırsatım olduğunda başka topiklere bakıyorum sayfa harıl harıl işliyor ne yaşasalar paylaşıyorlar kıskanıyorum valla,bizimkine bir dönüyorum tık yok:)))ne oldu kızlar yorgunmu düştünüz yoksa rahatlık rehavetimiazcık canlanın yahu birbirimize ihtiyacımız var öpüyorum hepinizi
ben variimmm =) pazartesi doktor randevum var onu bekliyorum heycanla o yuzden yazmiorum cinsiyeti ögrenip sizinle de paylasmak icinsanirim detayli yapcaklar bana da ne icin gittigimi randevuya ben de tam olarak bilmiyorum ama benim amacim cinsiyeti ögrenmek
doğru söyluyorsun canım cok sakın bızım topıc yaa....:) canlandıralım o zamn :) gecen cumartesı kontrolum vardı... bebişim saolsun uyuyodu bacaklar karında ögrenemdık... yarın tarama testi için gıdıcem gıtmısken gorururuz ıns :))) isim lere daha bi yoğunlşamk istiyoruz artık... hem kız hem erkek ismi düşünüyoruz suan mecburen... bunun dısında alt karnım acayıp batma agrı var suan... iştahım hala kapalı... hala eski kıyafetlerimi giyiorum, hafıften gobusum cıkmaya basladı... siz nerelerden aldınız... ben bakınıyorum ama özellikle işte giyebileceğim pantolon bulamıyorum kızlarr.... ben de durumlar böyle.... hadi hamişler sizlerde yazın suspus kalmayın bakım opuldunuz gobuslerınızden :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?