2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Maşallah bebisine )
Dun sırt üstü uyumaya çalışırken pir pir baktım hareketleri hissettim yine canım kelebeğim benim ))
Annesi yesin onu )
Kızlar önce uç ay geçsin diye sabrettik sonra cinsiyet icin simdi hareketler icin sırada detaylı ultrason var )
Benimki Aralık ortasında sizinkiler erken olursa paylaşın lütfen )
Ankara'daki hamisler nereye gideceksiniz detaylı icin??? Haberleselim

canım polipden falan doktor şüphelenmişti. ilk bebeğimi kaybedince rahat hareket edemiyorum maalesef ama ben dün arkadaşlara sordum çocuğu olanlara. bizde aynıydık, her şeyden huylanıyorduk, en ufak bir endişede doktorda alıyorduk soluğu dediler. benim ayrıntılı ultrason 10 aralıkta.

2 düşüğüm oldu bu 3 ama bu kadar ilerlemiş gebeliğim yok artık 1 ay var bakalım

benimde 1 düşüğüm var ama sanırım doğum yapan anneler daha çabuk hissediyor diyelim. rahim doğum yapmamış kadınlarda daha kalın olduğu için geç hissediyorsun. 1haftaya kadar hissetmiş olursun bence. allah bu bebşlerimizi bizlere bağışlasın

Canim Ben bulanti doneminde millet kusarken bulantimi bastirmak icin habeire yedim.dolayisiyla ne bulursam tiktim agzima.o donemde bi cok kisi kilo verirken Ben aldim :))))
Ya catlaklar icin Johson Baby nin bebe yagini kullaniodum.hic bi ise yaramaz dediler.kullqnanlarda ise yaramamis
Baden tabi kullaniiim desen killanma yapio dediler,
En iysi hakiki zeytinyagi mi acaba ?
Ne kadar siklikla suruosunuz bi de ?
Ben 6 aylik gibi oldum nerdeyse..
Karnim onden gidio..
Kazaklarim olmuo..
Bugun Dr kontrolum var,
Once doktora, sonra alisverise insallah :)
Bana dua edin...

Günaydın güzel hamişler ve mis kokulu bebişleriiii
kızlar bu detaylı ult hakkında bilgisi olan var mı? en zaman nerde ne kadar vb vb ayy heyecan yaptım yaa okudum bi kaç yerde ama tam anlamadım bea

ediyorum canım ben hepınız için dua :) bende o yağdan suruyorum her dustan sonra suruyorum ben.. aslında her aksam surmek daha faydalı olacaktır... onemlı olan nemlı tutmak orasını faydasız oldugunu soyleyenler oldu demek sana.. ben vazelinin faydalı oldugunu duydum canım henuz denemdım ama... dusununce mantıklı geldi... pamuk gıbı yapar surunce :) badem yagını da duydum denemdım... iyi randevular dilerim tatlım sonra da iyi alışverişler..

Badem yagina killanma yapio dediler.
Yukariya yazamamisim.. ilahiiii :)))))

mrb satwa nasılsın cnm? her şey yolunda mı :) çok sık giremiyorum foruma.. merak ettim sen cinsiyeti öğrendin mi..öğrenince yaz mutlaka olur mu :)) benim de 25inde kontrolüm inşallah miniğim gösterir de öğreniriz cinsiyetini :)

Günaydın güzel anne adaylarııı:))) yahu neden bizim topiğimiz bukadar durgun fırsatım olduğunda başka topiklere bakıyorum sayfa harıl harıl işliyor ne yaşasalar paylaşıyorlar kıskanıyorum valla,bizimkine bir dönüyorum tık yok:)))ne oldu kızlar yorgunmu düştünüz yoksa rahatlık rehavetimi azcık canlanın yahu birbirimize ihtiyacımız var öpüyorum hepinizi

Günaydın güzel hamişler ve mis kokulu bebişleriiii
kızlar bu detaylı ult hakkında bilgisi olan var mı? en zaman nerde ne kadar vb vb ayy heyecan yaptım yaa okudum bi kaç yerde ama tam anlamadım bea

Bu konuda bende heycanlıyım valla:) fakat nerede yaptıracağım hakkında hiçbir fikrim yok canm doktorum biryerleri muhtemel önerir dye düşünüyorum umarım kazık byer değildir:))gerçi bebeklerimiz sağlıklı olsunda herşeyde değer

valla herkes kayıplarda gün içinde bende giriyorum ama bakıyorum kimseler yok

ben variimmm =) pazartesi doktor randevum var onu bekliyorum heycanla o yuzden yazmiorum cinsiyeti ögrenip sizinle de paylasmak icin sanirim detayli yapcaklar bana da ne icin gittigimi randevuya ben de tam olarak bilmiyorum ama benim amacim cinsiyeti ögrenmek

doğru söyluyorsun canım cok sakın bızım topıc yaa....:) canlandıralım o zamn :) gecen cumartesı kontrolum vardı... bebişim saolsun uyuyodu bacaklar karında ögrenemdık... yarın tarama testi için gıdıcem gıtmısken gorururuz ıns :))) isim lere daha bi yoğunlşamk istiyoruz artık... hem kız hem erkek ismi düşünüyoruz suan mecburen... bunun dısında alt karnım acayıp batma agrı var suan... iştahım hala kapalı... hala eski kıyafetlerimi giyiorum, hafıften gobusum cıkmaya basladı... siz nerelerden aldınız... ben bakınıyorum ama özellikle işte giyebileceğim pantolon bulamıyorum kızlarr.... ben de durumlar böyle.... hadi hamişler sizlerde yazın suspus kalmayın bakım opuldunuz gobuslerınızden :)))

yuppiii yanlzı değilim :) hala cinsiyetini öğrenemeyenler var demek... ben de bi ben öğrenemedim sanıyordum :)) cnaım bnm inş bebişin gösterirr de merağın sona erer..

İnşallah busefer öğrenirsin canım hadi hayırlısı şu karında batma olayı bende de var hatta bazen ağrı modunda,ki benm belki hatırlarsınız yazmıştım ayrıca böbrek ağrım bile mevcut bu sebepten yarın kontrolüm var böbreklerde büyüme varmı yokmu dye inşallah yoktur,buarada akşamları rahat yatabiliyormusunz kızlar yaa ben yatmıyorum sola yatın diyorlar genelde ama bana soka yapmaktan sıkıntı geliyor keza sağda öyle :))) sizler ne durumdasınız ? Buarada canm pantolona gelince lcw ye bak hben ordan aldım toputopu 1 pantolon aldım zaten şimdilik kurtarıyor zaten hemde fiyatıda uygun tavsiye ederim canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…