2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Hadi hayırlısı canm inşallah öğrenirsin bakalım prensimi geliyor prenses mi

yuppiii yanlzı değilim :) hala cinsiyetini öğrenemeyenler var demek... ben de bi ben öğrenemedim sanıyordum :)) cnaım bnm inş bebişin gösterirr de merağın sona erer..

haha ben de bir ben kaldim saniodum ben yurtdisindayim o yuzden ultrasona gidemedim ögrenemedim eger göstermezse gittigimizde vallahi yandik kim bilir kac ay sonraya randevu veririler:18: insallah ögreniriz yaa

Cinsiyet öğrenemeyenler olmasına sevindim yaa bir ben kaldım sanıyordum Ne sabır varmış bizde de

Konuşulacak farklı konular birikmiş ortaya karışık yapayım ben .Bebişlerinin cinsiyetini öğrenemeyen annişler varmış allah sabır versin :))) çok zor ya kız mı erkek mi deliriyor insan:) ama az kaldı sabredin nazlı bebişleriniz ve aksi drlarınız pes edecek tabiki :) Çatlaklarla ilgili benim bünyem çok hassas zaten hali hazırda kalçamda çatlaklarım var (Hiç öyle kilo alıp veren biri de değilim ama yine de var) Bu sebepten sizlerden daha titiz davranmak zorundayım (Bir de ilerde yine bikini giymek istiyorum ) Lierac diye bi krem aldım 100 ml. kutuda 2 tane var toplamda 200 ml.6 ay gider bu bana dedim ama çok dayanmayacak gibi duruyor.110 TL Verdim Benim bebişim erkek olduğu için karnım sivri yanlar boş.yanlarım inanılmaz kaşınıyor tatlı tatlı.hergünde krem sürüyorum yani.Çatlayacak belli oldu ama minimum seviyeye indirmem lazım.Badem yağı kullandım ilk aylarda kıllanma yapıyo cidden doğru!

Kızlar bebisimi iki gündür hiç hissedemiyorum moralim bozuk 19+1 deyim ayın 14 unde ve 17 sinde cok. NEt hissetmiştim sanki Mısır patlıyor icimde gibi pit pit ama ikigundur yatıyorum konsantre oluyorum yok yok hiçbir hareket yok sizce normal mı hani hiç hissetmesem tamam ama böyle bir durumda ne yapmalı ;(

benim de ağrı şeklinde oluoyor canımm,, kontrolden sonra yaz mutlaka olur mu? ben sola doğru yatıyorum uyandıgımda kendımı sağa dogru buldugum olunca bı panık hemen donuyorum:) ay az kan gıtmesın bebeişime kıyaamam... dr um sola ayaklarını kkırarrak yat dedi en son kontrolde...lcw e baktım aslında beden bulamadım sakaryada yasıyorum kıyafet konusunda hep sıkıntı yasıyorum zaten... burasaya ailemin yanına gttıkce alısverıs yapıpyrum çok fazla şey almayaı dusunumuyorum bende zaten.... daha sonra kullanamaycagım seylere ne cok para vermek ne de abartmak istiyorum...

bende aynı durumdayım ne için gittiğimi bilmiyorum ama tek amacım cinsiyeti öğrenmek :))) pazartesi görüşürüz o zaman güzel haberlerle inşallah :))

Dr deyince şok oldum,
Mutluluktan aglamaya basladim kizlaaaar :)
Gecen ay buyuk ihtimal erkek demistiiiiii...
Cok belirgin demistiiii :)
Iyi ki kiyafet almamisizzzzz...

Dr kakao yagi, zeytinyagi, bebe yagi karistir,bu Kap hazirla kendine dedi
Ayrica bi krem yazdi catlaklar icin,
Kullan ikisini de degistirerek dedi...
AMA az cok catlayacak,hazirla kendini dedi...
Diyet gibi bsi Verdi :)
Ben 48ile hamile kaldim
Simdi 55im :)))))

Canim kiz annesi oluorummmmmm....lay lay lommm :)

benim gibi olmuş seninde canım bizim kızlar süprizi seviyor
ben almıştımda mavili ciciler ama şimdi tek tek deiştiririyorum
hayırlı uğurlu olsun kızlar çoğalmaya başladı.

benim gibi olmuş seninde canım bizim kızlar süprizi seviyor
ben almıştımda mavili ciciler ama şimdi tek tek deiştiririyorum
hayırlı uğurlu olsun kızlar çoğalmaya başladı.

Bende kendimi şöyle avutayım bari. Oğlumun ilerde evleneceği yaşıtı kız sayısı artmaya başladı :) ulen bi benim mi erkek forumda hepinizin kız yahu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…