- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.321
ben variimmm =) pazartesi doktor randevum var onu bekliyorum heycanla o yuzden yazmiorum cinsiyeti ögrenip sizinle de paylasmak icinsanirim detayli yapcaklar bana da ne icin gittigimi randevuya ben de tam olarak bilmiyorum ama benim amacim cinsiyeti ögrenmek
yuppiii yanlzı değilim :) hala cinsiyetini öğrenemeyenler var demek... ben de bi ben öğrenemedim sanıyordum :)) cnaım bnm inş bebişin gösterirr de merağın sona erer..
Hadi hayırlısı canm inşallah öğrenirsin bakalım prensimi geliyor prenses mi
valla herkes kayıplarda gün içinde bende giriyorum ama bakıyorum kimseler yok
Cinsiyet öğrenemeyenler olmasına sevindim yaa bir ben kaldım sanıyordumNe sabır varmış bizde de
İnşallah busefer öğrenirsin canım hadi hayırlısışu karında batma olayı bende de var hatta bazen ağrı modunda,ki benm belki hatırlarsınız yazmıştım ayrıca böbrek ağrım bile mevcut bu sebepten yarın kontrolüm var böbreklerde büyüme varmı yokmu dye inşallah yoktur,buarada akşamları rahat yatabiliyormusunz kızlar yaa ben yatmıyorum sola yatın diyorlar genelde ama bana soka yapmaktan sıkıntı geliyor keza sağda öyle :))) sizler ne durumdasınız ? Buarada canm pantolona gelince lcw ye bak hben ordan aldım toputopu 1 pantolon aldım zaten şimdilik kurtarıyor zaten hemde fiyatıda uygun tavsiye ederim canm
haha ben de bir ben kaldim saniodumben yurtdisindayim o yuzden ultrasona gidemedim ögrenemedim eger göstermezse gittigimizde vallahi yandik kim bilir kac ay sonraya randevu veririler:18: insallah ögreniriz yaa
ay kıyamam sana canım ıns gosterirrrr...ne zmn randevun?
ben variimmm =) pazartesi doktor randevum var onu bekliyorum heycanla o yuzden yazmiorum cinsiyeti ögrenip sizinle de paylasmak icinsanirim detayli yapcaklar bana da ne icin gittigimi randevuya ben de tam olarak bilmiyorum ama benim amacim cinsiyeti ögrenmek
Dr kakao yagi, zeytinyagi, bebe yagi karistir,bu Kap hazirla kendine dediediyorum canım ben hepınız için dua :) bende o yağdan suruyorum her dustan sonra suruyorum ben.. aslında her aksam surmek daha faydalı olacaktır... onemlı olan nemlı tutmak orasını faydasız oldugunu soyleyenler oldu demek sana.. ben vazelinin faydalı oldugunu duydum canım henuz denemdım ama... dusununce mantıklı geldi... pamuk gıbı yapar surunce :) badem yagını da duydum denemdım... iyi randevular dilerim tatlım sonra da iyi alışverişler..
Canim kiz annesi oluorummmmmm....lay lay lommm :)mrb satwa nasılsın cnm? her şey yolunda mı :) çok sık giremiyorum foruma.. merak ettim sen cinsiyeti öğrendin mi..öğrenince yaz mutlaka olur mu :)) benim de 25inde kontrolüm inşallah miniğim gösterir de öğreniriz cinsiyetini :)
bende aynı durumdayımne için gittiğimi bilmiyorum ama tek amacım cinsiyeti öğrenmek :))) pazartesi görüşürüz o zaman güzel haberlerle inşallah :))
Dr deyince şok oldum,
Mutluluktan aglamaya basladim kizlaaaar :)
Gecen ay buyuk ihtimal erkek demistiiiiii...
Cok belirgin demistiiii :)
Masallah canimDesene bizim kızlara bir arkadas daha geliyor teyzesi ben cok cici elbiseler aldım kızıma cok eğlenceli alışveriş yapması totosu danteli etekler taytlar sac bandanalari anummmm nasıl süsleriz biz onları kim bilir ))))
Dr deyince şok oldum,
Masallah canimDesene bizim kızlara bir arkadas daha geliyor teyzesi ben cok cici elbiseler aldım kızıma cok eğlenceli alışveriş yapması totosu danteli etekler taytlar sac bandanalari anummmm nasıl süsleriz biz onları kim bilir ))))
Dr deyince şok oldum,
Dr deyince şok oldum,
Dr deyince şok oldum,
Iyi ki kiyafet almamisizzzzz...
Dr kakao yagi, zeytinyagi, bebe yagi karistir,bu Kap hazirla kendine dedi
Ayrica bi krem yazdi catlaklar icin,
Kullan ikisini de degistirerek dedi...
AMA az cok catlayacak,hazirla kendini dedi...
Diyet gibi bsi Verdi :)
Ben 48ile hamile kaldim
Simdi 55im :)))))
Canim kiz annesi oluorummmmmm....lay lay lommm :)
benim gibi olmuş seninde canım bizim kızlar süprizi seviyor
ben almıştımda mavili ciciler ama şimdi tek tek deiştiririyorum
hayırlı uğurlu olsun kızlar çoğalmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?