- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #3.341
Dr deyince şok oldum,
Mutluluktan aglamaya basladim kizlaaaar :)
Gecen ay buyuk ihtimal erkek demistiiiiii...
Cok belirgin demistiiii :)
Iyi ki kiyafet almamisizzzzz...
Bende kendimi şöyle avutayım bari. Oğlumun ilerde evleneceği yaşıtı kız sayısı artmaya başladı :) ulen bi benim mi erkek forumda hepinizin kız yahu :)
arkadaşlar içinizde üçlü test yaptırıp sonucunu öğrenen varmı...ben yaptırdım yaptırmaz olaydım değerimin biri biraz yüksek çıktı haftaya detaylı ultrasona giricem...kafam biraz bulanık...
benim de ağrı şeklinde oluoyor canımm,, kontrolden sonra yaz mutlaka olur mu? ben sola doğru yatıyorum uyandıgımda kendımı sağa dogru buldugum olunca bı panık hemen donuyorum:) ay az kan gıtmesın bebeişime kıyaamam... dr um sola ayaklarını kkırarrak yat dedi en son kontrolde...lcw e baktım aslında beden bulamadım sakaryada yasıyorum kıyafet konusunda hep sıkıntı yasıyorum zaten... burasaya ailemin yanına gttıkce alısverıs yapıpyrumçok fazla şey almayaı dusunumuyorum bende zaten.... daha sonra kullanamaycagım seylere ne cok para vermek ne de abartmak istiyorum...
Dr deyince şok oldum,
Mutluluktan aglamaya basladim kizlaaaar :)
Gecen ay buyuk ihtimal erkek demistiiiiii...
Cok belirgin demistiiii :)
Iyi ki kiyafet almamisizzzzz...
Tebrik ederim canm darısı diğer öğrenemeyenlerin başınaoğluşuma kız adayları geliyor negüzel:))
arkadaşlar içinizde üçlü test yaptırıp sonucunu öğrenen varmı...ben yaptırdım yaptırmaz olaydım değerimin biri biraz yüksek çıktı haftaya detaylı ultrasona giricem...kafam biraz bulanık...
çok sevindim güzelim yaaaa bi çitlembik daha geliyo hahahah
sağlıklı ve hayırlı evlatlarımız olsunda inş yaaa rabbim kokusunu duyursun bize
Hayır yanlız değilsin canım benimde oğluşum oluyor:))
Sırf bu stresi yaşamıyor dye ben yaptırmadım canım 3 lü testi,ama ikiliyi yaptırdım benide geren detaylı ultrason hayırlısıyla onuda bir atlatabilseydik
kızlar bugun kontrolum vardı... dr çıtıpıtı bir hanımefendi geliyor dedi :) beli inceymişş:) öyle işte kızlar değişir mi diye şimdi inanamuıoyrum ya... kız denilip erkege cevrilenler var okuyorum duyuyorum... hep erkek hisssediyordum nedense.... meğersem kızım olacakmış inş allahın izniyle... 3 lü tarama testi için de bugun kan verdimm, içimde kalcagına yaptıramaya karar verdim... dr bişey çıkcagını sanmıyorum sakın stress yapma dedi... 1 hafta sonra çıkcakmış sonucu... kızlar sizde ne var ne yok?
Vay be bir kız daha he :))
ooo hayırlı olsun güzelim yaa nihayet gösterdi minnoşş :)kızlar bugun kontrolum vardı... dr çıtıpıtı bir hanımefendi geliyor dedi :) beli inceymişş:) öyle işte kızlar değişir mi diye şimdi inanamuıoyrum ya... kız denilip erkege cevrilenler var okuyorum duyuyorum... hep erkek hisssediyordum nedense.... meğersem kızım olacakmış inş allahın izniyle... 3 lü tarama testi için de bugun kan verdimm, içimde kalcagına yaptıramaya karar verdim... dr bişey çıkcagını sanmıyorum sakın stress yapma dedi... 1 hafta sonra çıkcakmış sonucu... kızlar sizde ne var ne yok?
güzelim yaaa stres yapma noluyy, dua et bol bol rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inş..arkadaşlar içinizde üçlü test yaptırıp sonucunu öğrenen varmı...ben yaptırdım yaptırmaz olaydım değerimin biri biraz yüksek çıktı haftaya detaylı ultrasona giricem...kafam biraz bulanık...
kızlar canım sürekli birşeyler çekiyor ya aklıma ne gelirse onu yemek istiyorum. sizde de aynı mı. bir de midem sabahtan akşama kadar cayır cayır yanıyor. eşim saçı çıkıyor diyor ne alakaysa :) eşim saçlı doğmuş ama doktor bile şaşırmış bu kadar saçlı doğan bir bebek hiç görmedim falan demiş. onu anlatıp duruyor oğlumuzda saçlı olacak ondan miden yanıyor diyor. bende diyorum erkek bebek saçlı olmuş olmamış ne fark eder sonuçta erkek toka mı takacağız diyorum. ama gerçekten bunun bir çözümü var mı sanki mideme acı biber sürmüşler su içince 5-10 dakika geçiyor sonra yine başlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?