2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Cnm bence de sen değiştir dr unu.güvenebilecegin 1 drun olması cok onemli.keseyi gormussunuz,insallah bebeği de gorursunuz. Bu aralar kalp atışını da duyabilirsin sanirim..hayirli olsun.
Slm kizlar kesemizi gorduk...:))))simdi sira kalp atislarinda..doktor haftaya cumaya randevu verdi...veee tesaduf ayni gun oglumun 2.yasgunu ...hepinizi bekliyorum yasgunune:))
Canim keseyi gordugune gore 4-5 haftalik olmali ? Keseyi gordukten 10 gun sonra da kalp atışıni duymaniz icin cagiriyor die biliorum.Sen kac haftaliksin ?
bende bugün itibari ile hamiş olduğumu öğrendim:))
Ne guzellll :) son adet tarihin ne zaman cnm ?

günaydın kızlar...sıze bır sey soracağım. son reglısı 3 temmuz olupta kalp atışı duyan varmı.....yada 2 sı 5 ı gıbıde olabılır....ne zaman gıtsem karar veremedim...

canım ben sat 3 temmuz ben 5+6 da (13 ağustosta) kalp atışlarını duydum
bence duayabilirsin 8.haftanın içinde olmalısın sat 3 temmuz ise

kızlar mrb son adet tarihimin üzerinden tam 31 gün geçti ve bugün kan testimi de yaptırdım 662 çıktı hamileyim ben idrar testinden pazartesi günü öğrenmiştim ama doktor görünmekte fayda var dedim fakat bugün kese karından ve vajinal ultrasondan görünmedi pazartesi günü tekrar gidicem bakalım doktor o zaman görebileceğimizi söyledi hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da gerisi problem değil ben keseyi görür diye düşünmüştüm sizce bu durum normal mi yani kesenin görünmemesi ? beta değeri kaça kadar çıktığında görünür kesemiz cevaplarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum

Merhaba kızlar 14 ağustosda hamile olduğumu yarım yamalak öğrendim. Beta HCG: 80,07 idi. Bu hafta tekrar kan vercem bakalım hayırlısı

kelebekim hayırlı olsun. ben de bugün öğrendim. reglime 3 gün var. hcg 90 çıktı. iyi bir değer mi bilmiyorum. inşallah katlanarak artar.

hangi hastaneye gidiyorsun canım. ben nermin köşüşe gideceğim galiba. turgut özal ün. hastanesinde. onu övüyorlar ama bilmiyorum.

bhcg 1000'i geçtiğinde görülebilir ancak diye biliyorum cnm

benim regl tarihimde 330 du; 2 günde bir katlıyor rakam bence normal benim gb görünüyor rakamın

sağol cevabın için... satım 26 temmuz. bakalım yarın doktorumu arayacağım ne diyecek... günün geçsin öyle gel der herhalde. beklerim ben de bir hafta. kanama olmadığı müddetçe sorun yok benim için. rabbim hepimizin bebeğini korusun.

Arkadaşlar yeri değil belki ama, adetime 1 hafta var. 4 seneyi aşan vajinusmus probleminden sonra eşimle birlikte olabildik. 3 defa içime boşaldı geçen hafta. Yaklaşık bir haftadır göğüslerim şişiyor, karnımda şişlik ve gaz oldu. 2 gündür de kasıklarımda yorulduğumda ağrı oluyor. Bugün pembe ve kahverengi akıntım var. Belim de ağrıyor.
Erken olduğu için inanamıyorum da, PSİKOLOJİK DEĞİLDİR İNŞ.
Haftaya test yapacağım, inşallah Ağustos'ta hamile kalan olarak aranıza katılırım hayırlısıyla.

Canim bhcg degeri olarak bilmiorum AMA 4.haftalarda kesenin goruldugunu,
5.haftalarda kalp atisinin duyuldugunu biliorum Ben..

Sat ayni..25 temmuz benim de..28 agustosu bekliorum..Dr kontrolum var..ilk. :)))

Insallah hayirlisi olur Canim hakkinda..haberlerini beklioruz..

Merhaba aradaşlar, tam 6 aylık bekleyişten snra çok şükür bende hamileyim. Hamile olduğumu mübarek Kadir gecesi öğrenım. Bu güzel yolculukta brbırımıze faydalı olur, bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız İNŞALLAAH

İnşallah canım, habersiz bırakmaa
Amiinn, gözün aydınn
günaydın kızlar...sıze bır sey soracağım. son reglısı 3 temmuz olupta kalp atışı duyan varmı.....yada 2 sı 5 ı gıbıde olabılır....ne zaman gıtsem karar veremedim...
sat 11 temmuz doktor cumartesi çağırdı beni 6+0 dan sonra duyulma ihtimali yüksek

Sen de yaz şekerimm
İlk adet tarihini 1. gün sayıyorlar ama geç döllenme olursa kese de geç görünür dolayısıyla.. Başka doktora da göstermek de fayda var tabii. Hayırlı haberlerini bekliyoruzz..
Slm kizlar kesemizi gorduk...:))))simdi sira kalp atislarinda..doktor haftaya cumaya randevu verdi...veee tesaduf ayni gun oglumun 2.yasgunu ...hepinizi bekliyorum yasgunune:))
Güzel haberlerle gelirsin inşallahh, bekliyoruuzz
bende bugün itibari ile hamiş olduğumu öğrendim:))
Gözün aydın anne adayı
Benim 7222 olduğunda görünmüştü kese canım, 6. haftaydı.. Sen de gittiğinde habersiz bırakma bizi :)
kelebekim hayırlı olsun. ben de bugün öğrendim. reglime 3 gün var. hcg 90 çıktı. iyi bir değer mi bilmiyorum. inşallah katlanarak artar.

tecrübeli arkadaşım regle 3 gün kala 90 değer normal mi acaba?

Ben 2 gün kala öğrenmiştim 58 di :))

Amin canımm, gözün aydın Keyifli paylaşımlar..

Bugün benim adet günüm umarım kırmızıyı görmem ve aranıza katılırım iki gün önce idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çook silikti umut ettim dua edin bana;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…