- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Cnm bence de sen değiştir dr unu.güvenebilecegin 1 drun olması cok onemli.keseyi gormussunuz,insallah bebeği de gorursunuz. Bu aralar kalp atışını da duyabilirsin sanirim..hayirli olsun.doğru canım her doktor sat a göre hesaplıyo ama o tarihte olmadığını çok iyi biliyorum ondan dolayı içim rahat benimde. bende geçen hafta 14 ünde keseyi gördüm ama bebeği göremedi bebeğide görmem gerekirdi bi sorun var falan dedi bende şimdi biraz daha bekleyip başka doktora gidicem inşallah 1 haftada 3 kere ultrasona çağırdı çok hoşlanmadım.
Canim keseyi gordugune gore 4-5 haftalik olmali ? Keseyi gordukten 10 gun sonra da kalp atışıni duymaniz icin cagiriyor die biliorum.Sen kac haftaliksin ?Slm kizlar kesemizi gorduk...:))))simdi sira kalp atislarinda..doktor haftaya cumaya randevu verdi...veee tesaduf ayni gun oglumun 2.yasgunu ...hepinizi bekliyorum yasgunune:))
Ne guzellll :) son adet tarihin ne zaman cnm ?bende bugün itibari ile hamiş olduğumu öğrendim:))
Cnm bence de sen değiştir dr unu.güvenebilecegin 1 drun olması cok onemli.keseyi gormussunuz,insallah bebeği de gorursunuz. Bu aralar kalp atışını da duyabilirsin sanirim..hayirli olsun.
saol canım hepimizin hayırlı olsun,sağlıklı olsun inşallah
günaydın kızlar...sıze bır sey soracağım. son reglısı 3 temmuz olupta kalp atışı duyan varmı.....yada 2 sı 5 ı gıbıde olabılır....ne zaman gıtsem karar veremedim...
biri bize takvim yapsın ya
Merhaba kızlar 14 ağustosda hamile olduğumu yarım yamalak öğrendim. Beta HCG: 80,07 idi. Bu hafta tekrar kan vercem bakalım hayırlısı
Kızlaaaarr sonunda bugün bir doktora gidebildimBeta hcg yenilendi 2184 çıktı. İlki 80.07 idi. Bir haftada bu kadar olmuş Doktor keseyi görebilmek için cuma günü sabah randevu verdi. Çok güleryüzlü bir kadındı ama çok yoğun çok fazla hastası var. Özel hastane ama devlet hastanesinden çok bekledim Neyse cuma günü kesem görünsün de beklerim Yaşasın bebişlerimiz
kızlar mrb son adet tarihimin üzerinden tam 31 gün geçti ve bugün kan testimi de yaptırdım 662 çıktı hamileyim ben idrar testinden pazartesi günü öğrenmiştim ama doktor görünmekte fayda var dedim fakat bugün kese karından ve vajinal ultrasondan görünmedi pazartesi günü tekrar gidicem bakalım doktor o zaman görebileceğimizi söyledi hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da gerisi problem değil ben keseyi görür diye düşünmüştüm sizce bu durum normal mi yani kesenin görünmemesi ? beta değeri kaça kadar çıktığında görünür kesemiz cevaplarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum
bhcg 1000'i geçtiğinde görülebilir ancak diye biliyorum cnm
bhcg 1000'i geçtiğinde görülebilir ancak diye biliyorum cnm
tecrübeli arkadaşım regle 3 gün kala 90 değer normal mi acaba?
benim regl tarihimde 330 du; 2 günde bir katlıyor rakam bence normal benim gb görünüyor rakamın
Canim bhcg degeri olarak bilmiorum AMA 4.haftalarda kesenin goruldugunu,kızlar mrb son adet tarihimin üzerinden tam 31 gün geçti ve bugün kan testimi de yaptırdım 662 çıktı hamileyim ben idrar testinden pazartesi günü öğrenmiştim ama doktor görünmekte fayda var dedim fakat bugün kese karından ve vajinal ultrasondan görünmedi pazartesi günü tekrar gidicem bakalım doktor o zaman görebileceğimizi söyledi hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da gerisi problem değil ben keseyi görür diye düşünmüştüm sizce bu durum normal mi yani kesenin görünmemesi ? beta değeri kaça kadar çıktığında görünür kesemiz cevaplarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum
Sat ayni..25 temmuz benim de..28 agustosu bekliorum..Dr kontrolum var..ilk. :)))sağol cevabın için... satım 26 temmuz. bakalım yarın doktorumu arayacağım ne diyecek... günün geçsin öyle gel der herhalde. beklerim ben de bir hafta. kanama olmadığı müddetçe sorun yok benim için. rabbim hepimizin bebeğini korusun.
Insallah hayirlisi olur Canim hakkinda..haberlerini beklioruz..Arkadaşlar yeri değil belki ama, adetime 1 hafta var. 4 seneyi aşan vajinusmus probleminden sonra eşimle birlikte olabildik. 3 defa içime boşaldı geçen hafta. Yaklaşık bir haftadır göğüslerim şişiyor, karnımda şişlik ve gaz oldu. 2 gündür de kasıklarımda yorulduğumda ağrı oluyor. Bugün pembe ve kahverengi akıntım var. Belim de ağrıyor.
Erken olduğu için inanamıyorum da, PSİKOLOJİK DEĞİLDİR İNŞ.
Haftaya test yapacağım, inşallah Ağustos'ta hamile kalan olarak aranıza katılırım hayırlısıyla.
İnşallah canım, habersiz bırakmaakızlar 10 gün önce doktora gittim. keseyi normal ultrasonda göremedi doktor. 4dden baktılar ve bebeğim oradaydı 8 mmydi. şimdi bebişle beraber tatildeyim. ama yarın içinde randevu aldım. kalp atışını duyarım inşallah.
Amiinn, gözün aydınnArkadaşlar ben de varıımmm.. Adetim 3 gün gecikti salı günü test yaptım pozitif çıktı inanamadım sabah tekrar yaptım yine pozitif hemen doktora gittim, kan testi yaptı gebelik var hayırlı olsun dedi.. Daha çok yeni olduğu için kese görünmedi 3 hafta sonra tekrar gidicem keseyi görücem inşallah :)) ağzım kulaklarımda 2 gündür rabbim bu sevinci isteyen herkese tattırsın...
sat 11 temmuz doktor cumartesi çağırdı beni 6+0 dan sonra duyulma ihtimali yüksekgünaydın kızlar...sıze bır sey soracağım. son reglısı 3 temmuz olupta kalp atışı duyan varmı.....yada 2 sı 5 ı gıbıde olabılır....ne zaman gıtsem karar veremedim...
Sen de yaz şekerimmhadi ya,sende de mi başladı,bence normal çünkü hep 7.hafta gibi başlar diye okudum ben,ben de ondan korkuyorum,ne güzel bak eşin de yardımcıymış,dediğin gibi dayanıcaz,değer
ya sorma 3 ay durabilsem tam süper olcak çünkü ayrı şehirlerdeyiz annemlerle,tüm aile bayramda yüzyüze görüşücez 3.ayım dolunca,ama şiştim yani,2 ay daha duramıycam,keşke durabilsem :18:
senin de mi ctesi ayy hemen yaz burdan merak ederim,hadi hayırlısı
İlk adet tarihini 1. gün sayıyorlar ama geç döllenme olursa kese de geç görünür dolayısıyla.. Başka doktora da göstermek de fayda var tabii. Hayırlı haberlerini bekliyoruzz..kızlar merhaba aranıza bugün katıldım daha.inşallah hepimiz sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.bende ağustos başında hamd olsun hamile olduğumu öğrendim.ancak ilk doktora gittiğimde kese yoktu ve b-hcg 1588 di doktor keseyi göremediği için değeri önemsemedi.2 hafta sonra çağırdı kese vardı bu sefer bebeğin görünmesi gerekirdi neden yok dedi ve biraz moralimi bozdu. öncesinde bi düşük yaşadığım için üzüldüm ama şuan rahat olmaya çalışıyorum dua ediyorum.sat 27 haziran ama bebek 12 temmuzdan 5+3 sanırım.doktora bunu kabul ettiremedim bunun önemi yok 27 hazirandan hesaplarım diyip durdu.bi dahakine başka doktora gideceğim inşallah ama sizinde düşüncelerinizi sormak istedim.
Güzel haberlerle gelirsin inşallahh, bekliyoruuzzSlm kizlar kesemizi gorduk...:))))simdi sira kalp atislarinda..doktor haftaya cumaya randevu verdi...veee tesaduf ayni gun oglumun 2.yasgunu ...hepinizi bekliyorum yasgunune:))
Gözün aydın anne adayıbende bugün itibari ile hamiş olduğumu öğrendim:))
Benim 7222 olduğunda görünmüştü kese canım, 6. haftaydı.. Sen de gittiğinde habersiz bırakma bizi :)kızlar mrb son adet tarihimin üzerinden tam 31 gün geçti ve bugün kan testimi de yaptırdım 662 çıktı hamileyim ben idrar testinden pazartesi günü öğrenmiştim ama doktor görünmekte fayda var dedim fakat bugün kese karından ve vajinal ultrasondan görünmedi pazartesi günü tekrar gidicem bakalım doktor o zaman görebileceğimizi söyledi hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da gerisi problem değil ben keseyi görür diye düşünmüştüm sizce bu durum normal mi yani kesenin görünmemesi ? beta değeri kaça kadar çıktığında görünür kesemiz cevaplarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum
kelebekim hayırlı olsun. ben de bugün öğrendim. reglime 3 gün var. hcg 90 çıktı. iyi bir değer mi bilmiyorum. inşallah katlanarak artar.
tecrübeli arkadaşım regle 3 gün kala 90 değer normal mi acaba?
Merhaba aradaşlar, tam 6 aylık bekleyişten snra çok şükür bende hamileyim.Hamile olduğumu mübarek Kadir gecesi öğrenım. Bu güzel yolculukta brbırımıze faydalı olur, bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız İNŞALLAAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?