- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Canim hayırlı olsun :)Merhaba aradaşlar, tam 6 aylık bekleyişten snra çok şükür bende hamileyim.Hamile olduğumu mübarek Kadir gecesi öğrenım. Bu güzel yolculukta brbırımıze faydalı olur, bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız İNŞALLAAH
Cnm 0 - 5 arası negatif diye biliorummm..kızlar cok istedm ama değer 0,96 bat yarın sizce ümitler bittimi...çokmu düşük benimki.......
Hakkında hayirlisi neyse o olsun cnm..Bugün benim adet günüm umarım kırmızıyı görmem ve aranıza katılırım iki gün önce idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çook silikti umut ettim dua edin bana;(
. hep ediyorum biiznillah kabul edecek yüce MEVLAMMMM...Canim hayırlı olsun :)
Cnm 0 - 5 arası negatif diye biliorummm..
Üzgünüm..
Hakkında hayirlisi neyse o olsun cnm..
Tevekkul et Allah a..
Rabbim sabredenlerledir..
bende bugün itibari ile hamiş olduğumu öğrendim:))
kızlar mrb son adet tarihimin üzerinden tam 31 gün geçti ve bugün kan testimi de yaptırdım 662 çıktı hamileyim ben idrar testinden pazartesi günü öğrenmiştim ama doktor görünmekte fayda var dedim fakat bugün kese karından ve vajinal ultrasondan görünmedi pazartesi günü tekrar gidicem bakalım doktor o zaman görebileceğimizi söyledi hayırlısı bakalım sağlıklı olsun da gerisi problem değil ben keseyi görür diye düşünmüştüm sizce bu durum normal mi yani kesenin görünmemesi ? beta değeri kaça kadar çıktığında görünür kesemiz cevaplarınızı ve tecrübelerinizi bekliyorum
kelebekim hayırlı olsun. ben de bugün öğrendim. reglime 3 gün var. hcg 90 çıktı. iyi bir değer mi bilmiyorum. inşallah katlanarak artar.
tecrübeli arkadaşım regle 3 gün kala 90 değer normal mi acaba?
Merhaba aradaşlar, tam 6 aylık bekleyişten snra çok şükür bende hamileyim.Hamile olduğumu mübarek Kadir gecesi öğrenım. Bu güzel yolculukta brbırımıze faydalı olur, bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız İNŞALLAAH
kızlar cok istedm ama değer 0,96 bat yarın sizce ümitler bittimi...çokmu düşük benimki.......
Bugün benim adet günüm umarım kırmızıyı görmem ve aranıza katılırım iki gün önce idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çook silikti umut ettim dua edin bana;(
Canım birkaç gün sonra tekrar yaparsın testi, geç döllenme olabilir..kızlar cok istedm ama değer 0,96 bat yarın sizce ümitler bittimi...çokmu düşük benimki.......
Hadi bakalım, güzel haberlerini bekliyoruz.. :)Bugün benim adet günüm umarım kırmızıyı görmem ve aranıza katılırım iki gün önce idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çook silikti umut ettim dua edin bana;(
kızlaar günaydıın,
ben dün sonunda anneme söyledim,oh rahatladım
bu arada dün hep nefesim sıkıştı,sonra hamileliğinin son döneminde olan arkadaşımla konuştuk,meğer bebiş büyürken,mideyi sıkıştırıyormuş,genişlediği için baskı oluyomuş,eğer dedi hızlı yersen ya da çok yersen,miden sıkıştığı için çok rahatsız olursun.Aklınızda olsun sizin de.
Sonra derin derin nefes aldım,sanki oksijen az geliyomuş gibiydi,bu sefer de derin alınca midem bulandı,Allah dedim çıkartıcam,gazmış o da.Bugün de midem bulandı yine nefesim daralınca.
Bulantılar başlamaz diye hazırlamıştım ama olmıycak heraldehepsine de seviniyorum tabi ne güzel bebiş büyüyo ki,annesine böyle etki ediyo diye
Siz de durumlar nasıl? nefesiniz sıkışıyo mu benim gibi?
Saat dokuz u geçiyor hala olmadım acaba bir test alıp yapsam mu
Miratech güvenilir Bi test mi acaba
kelebekim hayırlı olsun. ben de bugün öğrendim. reglime 3 gün var. hcg 90 çıktı. iyi bir değer mi bilmiyorum. inşallah katlanarak artar.
hangi hastaneye gidiyorsun canım. ben nermin köşüşe gideceğim galiba. turgut özal ün. hastanesinde. onu övüyorlar ama bilmiyorum.
Hiç duymadım canım ama idrar testinde hemen çıkmayabilir. canını sıkma o zaman ya da kan testi yaptır garanti olsun :)
Canim ben de nefes daralmasi degil de ,kızlaar günaydıın,
ben dün sonunda anneme söyledim,oh rahatladım
bu arada dün hep nefesim sıkıştı,sonra hamileliğinin son döneminde olan arkadaşımla konuştuk,meğer bebiş büyürken,mideyi sıkıştırıyormuş,genişlediği için baskı oluyomuş,eğer dedi hızlı yersen ya da çok yersen,miden sıkıştığı için çok rahatsız olursun.Aklınızda olsun sizin de.
Sonra derin derin nefes aldım,sanki oksijen az geliyomuş gibiydi,bu sefer de derin alınca midem bulandı,Allah dedim çıkartıcam,gazmış o da.Bugün de midem bulandı yine nefesim daralınca.
Bulantılar başlamaz diye hazırlamıştım ama olmıycak heraldehepsine de seviniyorum tabi ne güzel bebiş büyüyo ki,annesine böyle etki ediyo diye
Siz de durumlar nasıl? nefesiniz sıkışıyo mu benim gibi?
Kiz hiç idrar testiyle uğraşma.Saat dokuz u geçiyor hala olmadım acaba bir test alıp yapsam mu
Canim ben de nefes daralmasi degil de ,
Gaz var sanki hep..
Bir de yediklrimi sindirme aninda zorlaniorum sanki..
Genelde sekersiz sakız ya da maden suyu ile hallediorum..
Aman her gün 1 maden suyu icin kizlaaarrr..
Çoook önemli..
Anneenle konutukca da anliicaksin gebe oldugunu ve ınan mide agrilariyla hatirlamaktan daha güzel bir hisss :))))
Kiz hiç idrar testiyle uğraşma.
Git kan ver,
Ben ole yaptım..
Idrar testlerinin duyarliligi düşük olabilio
Geç dollenmeyse Fln zaten cikarmio..
Boşuna zaman.ve moral kaybı...
korkuyorum ya hamile değilsem
Kalp atislarim zirve yapmıştı kan tahlil sonucunu beklerken.
Hatta kocam gitti aldı hastaneden.
Cesaret edemedim.
Ama ınan Su kararsizligini ve korkularını cok iyi anlıyorum
Ve diyorum ki git kan ver ve kurtul şüphelerden..
Allahın dediği olur..
Ayyyy tatlım benim maşallah demek gebeliklerimiz denk geldi. Çok sevindim. Allah kucamıza almayı nasip etsin inşallah. Sultan Pınar Dündar diye bir doktor var sincanda canım ben etimesgutda oturduğum için yakın olarak oraya gideyim dedim hakkında olumlu eleştiriler okuduktan sonra. Gerçektende tatlı bir doktor ama çok hastası var çok kalabalık oluyor çok belkliyorsun ve çok fazla ilgilenemiyor(en azından benim umduğum kadar). Başka bir doktor araştırıcam yineBugün gittim bu arada karnımda 9mm bir bebek var İnanamıyorum mucize gibi birşey Bu arada HCG değeri çok iyi çıkmış maşallah canım reglin geçince 1000lere çıkar. Kesen filanda çok bekletmeden görünür hayırlısıyla
Kese ve içindeki bebek ayni anda mi gorunuyo,
Yoksa bebeği de gormek icin zaman gerekiyo mu ???
28 ağustosta,yani ilk de kontrolumde,tam 4+6 lik olacak..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?