- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Kese ve içindeki bebek ayni anda mi gorunuyo,
Yoksa bebeği de gormek icin zaman gerekiyo mu ???
28 ağustosta,yani ilk de kontrolumde,tam 4+6 lik olacak..
İnşallah canım, güzel haberlerini bekliyorum..canım ilgin için çok teşekkür ederim resmen saatleri sayıyorum adet olmazsam pazartesi kan testine gidicem inşallah içimde o küçük pipildek vardır
Canım önce kese görünüyor sonra embriyo, benim 5+2 de embriyo görünmüştü. Hayırlı haberlerlini bekliyoruzzKese ve içindeki bebek ayni anda mi gorunuyo,
Yoksa bebeği de gormek icin zaman gerekiyo mu ???
28 ağustosta,yani ilk de kontrolumde,tam 4+6 lik olacak..
İnşaallaaahhhh haberlerini bekliyoruzzçok haklısın bugün cuma oturup kuran okuyup dua edicem inşallah güzel bir sonuç elde ederim
Canim bhcg degeri olarak bilmiorum AMA 4.haftalarda kesenin goruldugunu,
5.haftalarda kalp atisinin duyuldugunu biliorum Ben..
Sat ayni..25 temmuz benim de..28 agustosu bekliorum..Dr kontrolum var..ilk. :)))
İnşallah canım, güzel haberlerini bekliyorum..
Canım önce kese görünüyor sonra embriyo, benim 5+2 de embriyo görünmüştü. Hayırlı haberlerlini bekliyoruzz
İnşaallaaahhhh haberlerini bekliyoruzz
Arkadaşlar yeri değil belki ama, adetime 1 hafta var. 4 seneyi aşan vajinusmus probleminden sonra eşimle birlikte olabildik. 3 defa içime boşaldı geçen hafta. Yaklaşık bir haftadır göğüslerim şişiyor, karnımda şişlik ve gaz oldu. 2 gündür de kasıklarımda yorulduğumda ağrı oluyor. Bugün pembe ve kahverengi akıntım var. Belim de ağrıyor.
Erken olduğu için inanamıyorum da, PSİKOLOJİK DEĞİLDİR İNŞ.
Haftaya test yapacağım, inşallah Ağustos'ta hamile kalan olarak aranıza katılırım hayırlısıyla.
Bugün benim adet günüm umarım kırmızıyı görmem ve aranıza katılırım iki gün önce idrar testi yapmıştım ikinci çizgi çook silikti umut ettim dua edin bana;(
Merhaba aradaşlar, tam 6 aylık bekleyişten snra çok şükür bende hamileyim.Hamile olduğumu mübarek Kadir gecesi öğrenım. Bu güzel yolculukta brbırımıze faydalı olur, bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız İNŞALLAAH
kızlaar günaydıın,
ben dün sonunda anneme söyledim,oh rahatladım
bu arada dün hep nefesim sıkıştı,sonra hamileliğinin son döneminde olan arkadaşımla konuştuk,meğer bebiş büyürken,mideyi sıkıştırıyormuş,genişlediği için baskı oluyomuş,eğer dedi hızlı yersen ya da çok yersen,miden sıkıştığı için çok rahatsız olursun.Aklınızda olsun sizin de.
Sonra derin derin nefes aldım,sanki oksijen az geliyomuş gibiydi,bu sefer de derin alınca midem bulandı,Allah dedim çıkartıcam,gazmış o da.Bugün de midem bulandı yine nefesim daralınca.
Bulantılar başlamaz diye hazırlamıştım ama olmıycak heraldehepsine de seviniyorum tabi ne güzel bebiş büyüyo ki,annesine böyle etki ediyo diye
Siz de durumlar nasıl? nefesiniz sıkışıyo mu benim gibi?
seninle aynıyız canım. ben bugün tam 4 oldum. doğum tarihim 2 mayıs görünüyor. 1 gün var aramızda. senin kan değerin kaç çıktı?
Ewt cnm ayniyiz..dr bana .28inde gel dedi.bunu soylediginde 19 agustostu ve telfonda konusuoduk.dusunnn..zaman gecmiooo..eğer herşey yolunda gider ve keseyi görürsek kalp atışı ve embriyo icin bi 10 gün sonra yine caggircakk amen.o da. 6 eylül cuma oluo..tahmini yani..irtibatta kalırız kiz tabi..ayni anda dogururuz bakarsın :))))))ben de 29 unda gideyim o zaman :) sen ne yapıyorsan söyle kuzum senden bir gün sonra ben yapayım onları
mutlaka haber vericem kızlar nolur dualarınızdan eksik etmeyin bu arada hala kırmızıları görmedim gelmesinler istemiyorum zaten:)
Benim de hep adet olacak gibi kasiklarim agridi.Hafiften belim ağrıyor gibi hissediyorum of
Ewt cnm ayniyiz..dr bana .28inde gel dedi.bunu soylediginde 19 agustostu ve telfonda konusuoduk.dusunnn..zaman gecmiooo..eğer herşey yolunda gider ve keseyi görürsek kalp atışı ve embriyo icin bi 10 gün sonra yine caggircakk amen.o da. 6 eylül cuma oluo..tahmini yani..irtibatta kalırız kiz tabi..ayni anda dogururuz bakarsın :))))))
Benim de hep adet olacak gibi kasiklarim agridi.
Bazen dizime, bazen belime de vurdu.
Hepsi bebis alametiymis.. :)
Regl belirtileri ile cok benzer..
Ondan diorum..kalk kiz hadi kan testine...
Habire kendini dinlicen sen..
Ayni bennn :))))
Ewt cnm ayniyiz..dr bana .28inde gel dedi.bunu soylediginde 19 agustostu ve telfonda konusuoduk.dusunnn..zaman gecmiooo..eğer herşey yolunda gider ve keseyi görürsek kalp atışı ve embriyo icin bi 10 gün sonra yine caggircakk amen.o da. 6 eylül cuma oluo..tahmini yani..irtibatta kalırız kiz tabi..ayni anda dogururuz bakarsın :))))))
Benim de hep adet olacak gibi kasiklarim agridi.
Bazen dizime, bazen belime de vurdu.
Hepsi bebis alametiymis.. :)
Regl belirtileri ile cok benzer..
Ondan diorum..kalk kiz hadi kan testine...
Habire kendini dinlicen sen..
Ayni bennn :))))
Sat 26 temmuzdu su son bir haftadır çok sık idrara çıkıyorum hayırdır inşallah
Ben dostinex kullandığım ay gebe oldumu öğrendim.ben doktora dostinex içtim zararı olur mu diye soracağım. henüz ulaşamadım. hamile kaldığın an bırak demişti ama bunu dediği anda hamile olduğumu bilmiyorduk ikimiz dekeşke almasaydım ilacı iki gün daha, ya da test yapıp içseydim. hapı içip test yaptım. bu kadar erken idrar testinde çıkacağını sanmıyordum. hatta dostinexin etkisi mi diye bile düşündüm. benim günüm 26 ağustos daha geçmedi bile.
belli olmaz bakarsın aynı gün doğururuz
Sat 26 temmuzdu su son bir haftadır çok sık idrara çıkıyorum hayırdır inşallah
Ben dostinex kullandığım ay gebe oldumu öğrendim.
Şişede 8 tane war.
6 tanesini çoktan icmistim.
Öğrenince bıraktım.
Ikisini icmedim.
Düşük riskini sordum.
Benim dr önemseme onu, yok öyle bsi, korunma,ilişkiye dewam dedi.
Ara ara aklıma gelio düşük riski..
Allah ne derse o olur..
Olacağın önüne geçilmez canim..
Biz dua edip , isin sonunu Allaha birakicaz,yani sabir ve tevekkül..
Ayni beeeennnn :)
Insallah sen hamilesinnnnn...
Ben en son 25 temmuzda oldum..
Hadi bakalım, hayırlısı.....
hayirli olsun cnm..bende agustosun 12 sinde öğrendimmmmmmmmmmm
Ben dostinex kullandığım ay gebe oldumu öğrendim.
Şişede 8 tane war.
6 tanesini çoktan icmistim.
Öğrenince bıraktım.
Ikisini icmedim.
Düşük riskini sordum.
Benim dr önemseme onu, yok öyle bsi, korunma,ilişkiye dewam dedi.
Ara ara aklıma gelio düşük riski..
Allah ne derse o olur..
Olacağın önüne geçilmez canim..
Biz dua edip , isin sonunu Allaha birakicaz,yani sabir ve tevekkül..
Ayni beeeennnn :)
Insallah sen hamilesinnnnn...
Ben en son 25 temmuzda oldum..
Hadi bakalım, hayırlısı.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?