- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Buraya yazmak iyi geldi bana
ayın 16'sında öğrendim. garip bi duygu patlaması içerisindeyim. ayrıca çokta korkuyorum..:)
Merhabalar kızlar.. Allahın izniyle 1 Ağustos itibari ile hamiş olduğumu öğrendim..
Hadi bakalım yeni hamiş haberlerini bekliyoruz..
bende agustosun 12 sinde öğrendimmmmmmmmmmm
ayın 16'sında öğrendim. garip bi duygu patlaması içerisindeyim. ayrıca çokta korkuyorum..:)
Kizlar merhaba,
ben bu ay korunmayi biraktim ve calismalar basladim..
AMa su sizin sirin topigi okuyunca icim gidiyo..
Insallah diyorum darisi basimaa..
Allah'im hepinize guzel bi hamilelik gecirmeyi ve bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin !! (AMIN)
bana dua edin..
Kizlar merhaba,
ben bu ay korunmayi biraktim ve calismalar basladim..
AMa su sizin sirin topigi okuyunca icim gidiyo..
Insallah diyorum darisi basimaa..
Allah'im hepinize guzel bi hamilelik gecirmeyi ve bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin !! (AMIN)
bana dua edin..
canım inşallah sende bende başarırız takdir Allah ın
Allah gönlünüze göre versin canım umarım sende en kısa sürede hamile kalırsın
canım ilgin için çok teşekkür ederim resmen saatleri sayıyorum adet olmazsam pazartesi kan testine gidicem inşallah içimde o küçük pipildek vardır
Arkadaşlar doktordan geldim geç yumurtlamışım. Satım 9 temmuzdu. 6,5 haftalık olmam lazım mış ama 5 haftalıkmış bebiş. Vajinal ultrasyonla keseyi gördük. 5mm miş. 10 gun sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Gene çok yayma herkese. Bu dönemde hamilelerin %15 i bebeğini kaybdiyor. Moral bozmak için söylemiyorum ama bil dedi. Kalp atışlarını duyunca bu oran %5 e düşecek dedi.ozaman gönül rahatlığıyla hamileyim diye duyurabilirsin dedi. 10 gun sonra duymazsak telaşlanma 1 hafta sonra tekrar bakarız dedi. çok şükür en azından keseyi gördüm. Rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallah, sağ salim kucağımıza almayı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Arkadaşlar doktordan geldim geç yumurtlamışım. Satım 9 temmuzdu. 6,5 haftalık olmam lazım mış ama 5 haftalıkmış bebiş. Vajinal ultrasyonla keseyi gördük. 5mm miş. 10 gun sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Gene çok yayma herkese. Bu dönemde hamilelerin %15 i bebeğini kaybdiyor. Moral bozmak için söylemiyorum ama bil dedi. Kalp atışlarını duyunca bu oran %5 e düşecek dedi.ozaman gönül rahatlığıyla hamileyim diye duyurabilirsin dedi. 10 gun sonra duymazsak telaşlanma 1 hafta sonra tekrar bakarız dedi. çok şükür en azından keseyi gördüm. Rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallah, sağ salim kucağımıza almayı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
benımde adetım pzt gunu ama hıc bır belırtı yok gebelıkle ılgılı yınede aklımdan hıc cıkmıyo ve ıcımde kucukde olsa bı umut var ılk denememızdı bu ay hatta demene bıle sayılmaz rahım fılmı cekılmıstım yasak vardı hıc ılıklıye bıle gıremedık sayılır ama ne bıleyım bıkac gun tuttu galıba yumurtlama gununu yada ben oyle olsun ıstıyorum :)) hayatımda hıc test fakan ypmadım adetım 1 hafta falan gecıkırse gıderım dıyorum hastaneye test ıcın hıcbır belırtı yokkkı gebelıkle ılgılı boyle olurmu anlamadım
Kiz estağfurullah..dua ediyorum sana..cmt özel poliklinikler açık..Satwa çok iyisin
aynen Canim ya...benim de wc de aklıma gelioo :) cok durmuyorum.. kih kih..ben de 8lik şişeden bir tane içmiştim daha. hiç içmeseydim ama nerden bilecektim. bir şey olmaz inşallah bebeklerimize. olursa rabbim verir alır yapacak bir şeyimiz yok. bazen hapşururken bazen kabız olduğum için acaba bebeğe zarar verir mi diye bile düşünüyorum
Dünyanın en güzel duygusu canim..biraz idrak etmek icin zaman ver kendine..ayın 16'sında öğrendim. garip bi duygu patlaması içerisindeyim. ayrıca çokta korkuyorum..:)
Ewt cnm...bu cok normal.adete 1-2 gün kala ve adet günü, sanki adet olacakmış gibi ağrılar normal.dr lar dio..Şu gün Bi geçse sizde adet gününüzde adet olacak gibi mi oldunuz
Ayy canim..dr un cok açık sözlüymüs ....beni taaaa burdaannn korkuttu..ürperdim yaaa..Allah korusun bebislerimizi..amin..Arkadaşlar doktordan geldim geç yumurtlamışım. Satım 9 temmuzdu. 6,5 haftalık olmam lazım mış ama 5 haftalıkmış bebiş. Vajinal ultrasyonla keseyi gördük. 5mm miş. 10 gun sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Gene çok yayma herkese. Bu dönemde hamilelerin %15 i bebeğini kaybdiyor. Moral bozmak için söylemiyorum ama bil dedi. Kalp atışlarını duyunca bu oran %5 e düşecek dedi.ozaman gönül rahatlığıyla hamileyim diye duyurabilirsin dedi. 10 gun sonra duymazsak telaşlanma 1 hafta sonra tekrar bakarız dedi. çok şükür en azından keseyi gördüm. Rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallah, sağ salim kucağımıza almayı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
Illa ki herkeste gebelik belirtisi olmuyor cnm...stres yapma..benımde adetım pzt gunu ama hıc bır belırtı yok gebelıkle ılgılı yınede aklımdan hıc cıkmıyo ve ıcımde kucukde olsa bı umut var ılk denememızdı bu ay hatta demene bıle sayılmaz rahım fılmı cekılmıstım yasak vardı hıc ılıklıye bıle gıremedık sayılır ama ne bıleyım bıkac gun tuttu galıba yumurtlama gununu yada ben oyle olsun ıstıyorum :)) hayatımda hıc test fakan ypmadım adetım 1 hafta falan gecıkırse gıderım dıyorum hastaneye test ıcın hıcbır belırtı yokkkı gebelıkle ılgılı boyle olurmu anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?