2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Buraya yazmak iyi geldi bana

ah nanac ben de hep stres yapıyordum. hep erken hamilelik belirtilerine girip okuyordum. ama son iki ay hiç önemsemedim hep başka şeylerdeydi aklım. aklımın ucundan bile geçmedi. sonra da hamile kaldım. sakin ol canım. yaşın kaç? ne kadarlık evlisin?

Daha çok yeniyim ama eşim çok istiyor 3 aylık evliyim adetim 28 günde bir hiç şaşmaz yumurtlama zamanında ilişkiyi kaçırmadık bu ay içime Bi his düştü 3 gün önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik pembeydi böyle yani

Merhabalar kızlar.. Allahın izniyle 1 Ağustos itibari ile hamiş olduğumu öğrendim..
Hadi bakalım yeni hamiş haberlerini bekliyoruz..

Kizlar merhaba,

ben bu ay korunmayi biraktim ve calismalar basladim..
AMa su sizin sirin topigi okuyunca icim gidiyo..
Insallah diyorum darisi basimaa..

Allah'im hepinize guzel bi hamilelik gecirmeyi ve bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin !! (AMIN)

bana dua edin..

canım inşallah sende bende başarırız takdir Allah ın

Allah gönlünüze göre versin canım umarım sende en kısa sürede hamile kalırsın

Arkadaşlar doktordan geldim geç yumurtlamışım. Satım 9 temmuzdu. 6,5 haftalık olmam lazım mış ama 5 haftalıkmış bebiş. Vajinal ultrasyonla keseyi gördük. 5mm miş. 10 gun sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Gene çok yayma herkese. Bu dönemde hamilelerin %15 i bebeğini kaybdiyor. Moral bozmak için söylemiyorum ama bil dedi. Kalp atışlarını duyunca bu oran %5 e düşecek dedi.ozaman gönül rahatlığıyla hamileyim diye duyurabilirsin dedi. 10 gun sonra duymazsak telaşlanma 1 hafta sonra tekrar bakarız dedi. çok şükür en azından keseyi gördüm. Rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallah, sağ salim kucağımıza almayı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.

canım ilgin için çok teşekkür ederim resmen saatleri sayıyorum adet olmazsam pazartesi kan testine gidicem inşallah içimde o küçük pipildek vardır

benımde adetım pzt gunu ama hıc bır belırtı yok gebelıkle ılgılı yınede aklımdan hıc cıkmıyo ve ıcımde kucukde olsa bı umut var ılk denememızdı bu ay hatta demene bıle sayılmaz rahım fılmı cekılmıstım yasak vardı hıc ılıklıye bıle gıremedık sayılır ama ne bıleyım bıkac gun tuttu galıba yumurtlama gununu yada ben oyle olsun ıstıyorum :)) hayatımda hıc test fakan ypmadım adetım 1 hafta falan gecıkırse gıderım dıyorum hastaneye test ıcın hıcbır belırtı yokkkı gebelıkle ılgılı boyle olurmu anlamadım

ayy masallah ne guzel ınsallah bu mutluluk boyle devam eder darısı basımıza tez zamanda ınsallah

Gözünaydın,kalp atışını da duyarsın sağlıkla inşallah

inşallah kuzum inşallah hamişizdir

Satwa çok iyisin
Kiz estağfurullah..dua ediyorum sana..cmt özel poliklinikler açık..
aynen Canim ya...benim de wc de aklıma gelioo :) cok durmuyorum.. kih kih.. hapsururken de karnını tutuyorum :)

ayın 16'sında öğrendim. garip bi duygu patlaması içerisindeyim. ayrıca çokta korkuyorum..:)
Dünyanın en güzel duygusu canim..biraz idrak etmek icin zaman ver kendine..
Şu gün Bi geçse sizde adet gününüzde adet olacak gibi mi oldunuz
Ewt cnm...bu cok normal.adete 1-2 gün kala ve adet günü, sanki adet olacakmış gibi ağrılar normal.dr lar dio..
Ayy canim..dr un cok açık sözlüymüs ....beni taaaa burdaannn korkuttu..ürperdim yaaa..Allah korusun bebislerimizi..amin..
Illa ki herkeste gebelik belirtisi olmuyor cnm...stres yapma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…