2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

aynı günmüş batlarımız. ama hamilelik fikrini tamamen atmıştım ben kafamdan. doktor olmaz demişti çünkü. rabbim isteyen herkese nasip etsin.

Allah ol deyince olmaz diye birşey olmaz Hayırlı ve sağlık olur inşallah. Batıkent de Hatice Hanım varmış çok övülen bir doktor ona gidicem bidahaki hafta canım o da umduğum gibi olmazsa beştepeyede gelirim yeterki bebiş iyi olsun Ben ilk kan tahlili yaptırdığımda Bat günümdü 80.07 çıktı 1 hafta sonra tekrarladık ki o bu hafta oluyor 2000 lerde çıktı.

hadi bakalım benimde birkaç günüm kaldı 27-28 ağustos gerçi bazen 31.günde oluyor ben en iyisi 30 ağustosa kadar bekliyim

ama hiç bişi yok bende ne göğüs şişmesi ne sızı ne ağrı turp gibiyim adet belirtisi bile yok şu an

yaramazpisi kırmızı kartı yiyecek

inşallah güzel haberler alırız senden de

psikolojim bozuldu yahu

yok yok sende var bebiş benim içime doğuyo. Benimde çok çok silik pembe çizgi çıkmıştı. Eczaneye sordum yok dedi bu negatif. Sonra uğur labaratuar var bizim burda oraya gittim gösterdim bence pozitif gel hemen kan alalım dedi. 47,99 çıktı kanım pozitifmiş. Hem beni de adet sancılarım oldu ilk kızımda da bunda da adet olcakmışım gibiydim hep ama bikaç gün sonra hiçbiri kalmadı. şimdi allahın izniyle 5 haftalık hamileyim canım darısı başına inşallah....

bende agustosun 12 sinde öğrendimmmmmmmmmmm
Gözün aydınn hamiişşş
Amiinn, Allah isteye herkese sağlıkla bebeişlerini kucağına almayı nasip etsinnn...
Doktor da fazla doğrucuymuş :)) Allah bebişlerimizin sağlıkla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin

Allah gönlünüze göre versin kızlar.. İlk zamanlar pek bir belirti olmuyor zaten. Kasık ağrısı dışında tabii.. Benim kasıklarım o kadar ağrıyordu ki adet sancısı gibi... Ama Allah kırmızıları göstermedi çoook şükür :)

Psikolojim bozuldu yahu
Canım bence sen hafta sonunu böyle geçirme, git kan testi yaptır. Sonucu öğrenelim hep beraber :)) özel hastanelerde 1-2 saate veriyorlar sonucu.. Test ücreti 25 lira civarı.. Çift çizgi gördüysen negatif olma ihtimali çok çok düşük zaten.. Kanda da kesin çıkar.. Hadi şimdi doğruuuu hastaneye

yani aynı şeyi diyoruz ama hem değerin düşük olduğunu görmek istemiyorsan hem maddi olarak bu sıkıntıysa senin için bekle canım pazartesi hastahane ya da sağlık ocağına yaptır...

Bana gelince hayırlısı Pınarcım sağol :)

inşallah yaa inşallah

adet olacakmışım gibi hissediyorum tam günümdeyim ya bugün geçsin hafta sonu gelmezse pazartesi de gidicem hemen şimdi negatifi görmekten çookk korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…