- Konu Sahibi yesil_dostu
-
ben idrar testinde çıkmasını bile beklemiyordum. daha doğrusu bu ay gebelik beklemiyordum. doktor prolaktin çok yüksek böyle gebe kalamazsın dedi. o ay da gebe kaldım :) daha tedaviye bile başlamamıştım. çok şükür. hiç ama hiç beklemiyordum.
ben nermin köşüş e gidiyorum. erken bile gitsem beklemiyorum. çok iyi bir doktor. bir de ikbal hanım var. ama bunlar beştepe'de sana uzak. burada olsan kesinlikle ikbal hanımı önerirdim. arkadaşım doğum yaptı. öyle sakin öyle tatlı bir bayan ki.. belki ben de ona geçerim bilmiyorum. hiç hamile gibi hissetmiyorum. keseyi görene kadar inanamayacağım sanırım.
ben haftaya ya da sonraki hafta falan ancak giderim. inşallah sorunsuz hamilelikler geçiririz.
aynı günmüş batlarımız. ama hamilelik fikrini tamamen atmıştım ben kafamdan. doktor olmaz demişti çünkü. rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Kızlar hala adet olmadım
kız kendini yedin bitirdin ha sen böyle haftasonunu hayatta geçiremessinkan testi yaptırıp bir rahatlasaydın ya da tekrarlasaydın testi
haklısın valla ama napayım heyecanlıyım çok :)
kızlar napıyorsunız
iyiyiz allaha şükür hayırlı haberlerini bekliyoruz.
hadi bakalım benimde birkaç günüm kaldı 27-28 ağustos gerçi bazen 31.günde oluyor ben en iyisi 30 ağustosa kadar bekliyim
ama hiç bişi yok bende ne göğüs şişmesi ne sızı ne ağrı turp gibiyim adet belirtisi bile yok şu an
yaramazpisi kırmızı kartı yiyecek
psikolojim bozuldu yahu
Gözün aydınn hamiişşşbende agustosun 12 sinde öğrendimmmmmmmmmmm
Amiinn, Allah isteye herkese sağlıkla bebeişlerini kucağına almayı nasip etsinnn...Kizlar merhaba,
ben bu ay korunmayi biraktim ve calismalar basladim..
AMa su sizin sirin topigi okuyunca icim gidiyo..
Insallah diyorum darisi basimaa..
Allah'im hepinize guzel bi hamilelik gecirmeyi ve bebeklerinizi sag salim kucaginiza almayi nasip etsin !! (AMIN)
bana dua edin..
Doktor da fazla doğrucuymuş :)) Allah bebişlerimizin sağlıkla kalp atışlarını da duymayı nasip etsinArkadaşlar doktordan geldim geç yumurtlamışım. Satım 9 temmuzdu. 6,5 haftalık olmam lazım mış ama 5 haftalıkmış bebiş. Vajinal ultrasyonla keseyi gördük. 5mm miş. 10 gun sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi. Gene çok yayma herkese. Bu dönemde hamilelerin %15 i bebeğini kaybdiyor. Moral bozmak için söylemiyorum ama bil dedi. Kalp atışlarını duyunca bu oran %5 e düşecek dedi.ozaman gönül rahatlığıyla hamileyim diye duyurabilirsin dedi. 10 gun sonra duymazsak telaşlanma 1 hafta sonra tekrar bakarız dedi. çok şükür en azından keseyi gördüm. Rabbim kalp atışlarınıda duymayı nasip eder inşallah, sağ salim kucağımıza almayı. Allahım hepimizin yardımcısı olsun.
benımde adetım pzt gunu ama hıc bır belırtı yok gebelıkle ılgılı yınede aklımdan hıc cıkmıyo ve ıcımde kucukde olsa bı umut var ılk denememızdı bu ay hatta demene bıle sayılmaz rahım fılmı cekılmıstım yasak vardı hıc ılıklıye bıle gıremedık sayılır ama ne bıleyım bıkac gun tuttu galıba yumurtlama gununu yada ben oyle olsun ıstıyorum :)) hayatımda hıc test fakan ypmadım adetım 1 hafta falan gecıkırse gıderım dıyorum hastaneye test ıcın hıcbır belırtı yokkkı gebelıkle ılgılı boyle olurmu anlamadım
hadi bakalım benimde birkaç günüm kaldı 27-28 ağustos gerçi bazen 31.günde oluyor ben en iyisi 30 ağustosa kadar bekliyim
ama hiç bişi yok bende ne göğüs şişmesi ne sızı ne ağrı turp gibiyim adet belirtisi bile yok şu an
yaramazpisi kırmızı kartı yiyecek
Canım bence sen hafta sonunu böyle geçirme, git kan testi yaptır. Sonucu öğrenelim hep beraber :)) özel hastanelerde 1-2 saate veriyorlar sonucu.. Test ücreti 25 lira civarı.. Çift çizgi gördüysen negatif olma ihtimali çok çok düşük zaten.. Kanda da kesin çıkar.. Hadi şimdi doğruuuu hastaneyePsikolojim bozuldu yahu
Gözün aydınn hamiişşş
Amiinn, Allah isteye herkese sağlıkla bebeişlerini kucağına almayı nasip etsinnn...
Doktor da fazla doğrucuymuş :)) Allah bebişlerimizin sağlıkla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin
Allah gönlünüze göre versin kızlar.. İlk zamanlar pek bir belirti olmuyor zaten. Kasık ağrısı dışında tabii.. Benim kasıklarım o kadar ağrıyordu ki adet sancısı gibi... Ama Allah kırmızıları göstermedi çoook şükür :)
Canım bence sen hafta sonunu böyle geçirme, git kan testi yaptır. Sonucu öğrenelim hep beraber :)) özel hastanelerde 1-2 saate veriyorlar sonucu.. Test ücreti 25 lira civarı.. Çift çizgi gördüysen negatif olma ihtimali çok çok düşük zaten.. Kanda da kesin çıkar.. Hadi şimdi doğruuuu hastaneye
yok yok sende var bebiş benim içime doğuyo. Benimde çok çok silik pembe çizgi çıkmıştı. Eczaneye sordum yok dedi bu negatif. Sonra uğur labaratuar var bizim burda oraya gittim gösterdim bence pozitif gel hemen kan alalım dedi. 47,99 çıktı kanım pozitifmiş. Hem beni de adet sancılarım oldu ilk kızımda da bunda da adet olcakmışım gibiydim hep ama bikaç gün sonra hiçbiri kalmadı. şimdi allahın izniyle 5 haftalık hamileyim canım darısı başına inşallah....
Gözün aydınn hamiişşş
Amiinn, Allah isteye herkese sağlıkla bebeişlerini kucağına almayı nasip etsinnn...
Doktor da fazla doğrucuymuş :)) Allah bebişlerimizin sağlıkla kalp atışlarını da duymayı nasip etsin
Allah gönlünüze göre versin kızlar.. İlk zamanlar pek bir belirti olmuyor zaten. Kasık ağrısı dışında tabii.. Benim kasıklarım o kadar ağrıyordu ki adet sancısı gibi... Ama Allah kırmızıları göstermedi çoook şükür :)
Canım bence sen hafta sonunu böyle geçirme, git kan testi yaptır. Sonucu öğrenelim hep beraber :)) özel hastanelerde 1-2 saate veriyorlar sonucu.. Test ücreti 25 lira civarı.. Çift çizgi gördüysen negatif olma ihtimali çok çok düşük zaten.. Kanda da kesin çıkar.. Hadi şimdi doğruuuu hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?