2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

adet olacakmışım gibi hissediyorum tam günümdeyim ya bugün geçsin hafta sonu gelmezse pazartesi de gidicem hemen şimdi negatifi görmekten çookk korkuyorum

Çok çok silik de olsa çift çizgi varsa pozitif olma ihtimali çok yüksektir canım,, Pazartesi ya da şimdi sonuç değişmez.. Bence güzel haberlerini al biran önce. Yoksa gerginlik bebeğini de etkiler, hiç gerek yok.. Kendi kendini yer durursun 2 gün :)

merhaba arkadaşlar.dün sabah kalktım ve kanamam var hemen dr.aradım ve gittik bebişin keseyi kalbini herşeyini gördük ama tedirginim.çarşamba günü kntrolumuz var inş.herşey yolundadır dua edin lütfen...

Hamilelik belirtielerine baş agrısıda dahil mi
Eweeeeet :)
Bende olmadi ama cnm..
seninki sabahtan beri dusunmekten de olabiliiiiiirrr kuşuuuumm :)))
merhaba arkadaşlar.dün sabah kalktım ve kanamam var hemen dr.aradım ve gittik bebişin keseyi kalbini herşeyini gördük ama tedirginim.çarşamba günü kntrolumuz var inş.herşey yolundadır dua edin lütfen...
Cnm ben Su an 4.haftanin icindeyim.
Bende de dun lekelenme oldu..
Progestan Verdi Dr.
Bu crs da kontrole cagirdi..
Bana da dua et ..
Ne güzel kese, kalp atışı Herseyi gormussun..
Masallah..

satwa çok güldüm kız düşünmüyorum hala da adet olmadım bu arada:)

bende bugun öğrendım arkadaslar kan değerim 234 doktoruma sordugumda kac haftalık oldugunu henuz belli değil dedi.adetime normalde 3 gun var ...karında cok fazla ağrım var.kasık agrısı adet olacakmışım gibi batmalalar var..

aynen bende ama öğrenemedim daha hamilemiyşm değil miyim

bu progstan benı mahvediyor içtiğim anda başım dönuyor dengem kayboluyo uyku bastırıyo uyuya uyuya uyku güzeli oldumnyse kızlar bugun doktordaydım minik fasülyemin alp atışları başlamıs bir ay snra gel dedi doktor sankı zaman geçmiyomus geliyo bana zamanı hızlıca sardrıp doğuma getiresim var benım

maşallah yaa Rabbim babada nasip etsin

ilk bebegine hamile olan bayanlar valla bu gunlerinizin tadini cikarin..bebisiniz dogdugunda ne uyku ne gezme hepsini unutun...hele bide gazlli ollursa vay halimize...esim diyo daaha birinciyi buyutmeden ikinci geliyo iyimi ettik kotumu bilmiyom...bindik bi alamete gidiyoz kiyamete....allah sonumuzu hayiretsin...:))))))bende diom ruya gordum ikizdi diye...kafasini duvarlara vuruyooo:))))))vurma vurma batti balik yan gider diorum ..ha bir ha iki ne farkeder zaten uyku yok gene yok....

onun da tadı bambaşkadır ya

onun da tadı bambaşkadır ya

Isin sakasi bi yana gercekten cok guzel bi duygu...kendine ait miniicik bi bebis cok guzel bise yaa..anne olmak cok farkli...hele bide oglum suan yeni yeni annecigim babacim diyo ki icimizin yaglari eriyoo..tum yorgunlugumuzu unutturuyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…