- Konu Sahibi yesil_dostu
-
adet olacakmışım gibi hissediyorum tam günümdeyim ya bugün geçsin hafta sonu gelmezse pazartesi de gidicem hemen şimdi negatifi görmekten çookk korkuyorum
Tabii yine sen bilirsin, çok etkilemek istemem de ben çift çizgi görsem asla bekleyemezdimm :))
İyi ki üye olmuşum buraya içimi rahatlatıyorsunuz Allah razı olsun
Eweeeeet :)Hamilelik belirtielerine baş agrısıda dahil mi
Cnm ben Su an 4.haftanin icindeyim.merhaba arkadaşlar.dün sabah kalktım ve kanamam var hemen dr.aradım ve gittik bebişin keseyi kalbini herşeyini gördük ama tedirginim.çarşamba günü kntrolumuz var inş.herşey yolundadır dua edin lütfen...
Eweeeeet :)
Bende olmadi ama cnm..
seninki sabahtan beri dusunmekten de olabiliiiiiirrr kuşuuuumm :)))
Cnm ben Su an 4.haftanin icindeyim.
Bende de dun lekelenme oldu..
Progestan Verdi Dr.
Bu crs da kontrole cagirdi..
Bana da dua et ..
Ne güzel kese, kalp atışı Herseyi gormussun..
Masallah..
bende bugun öğrendım arkadaslar kan değerim 234 doktoruma sordugumda kac haftalık oldugunu henuz belli değil dedi.adetime normalde 3 gun var ...karında cok fazla ağrım var.kasık agrısı adet olacakmışım gibi batmalalar var..
bu progstan benı mahvediyor içtiğim anda başım dönuyor dengem kayboluyo uyku bastırıyo uyuya uyuya uyku güzeli oldumnyse kızlar bugun doktordaydım minik fasülyemin alp atışları başlamıs bir ay snra gel dedi doktor sankı zaman geçmiyomus geliyo bana zamanı hızlıca sardrıp doğuma getiresim var benım
ilk bebegine hamile olan bayanlar valla bu gunlerinizin tadini cikarin..bebisiniz dogdugunda ne uyku ne gezme hepsini unutun...hele bide gazlli ollursa vay halimize...esim diyo daaha birinciyi buyutmeden ikinci geliyo iyimi ettik kotumu bilmiyom...bindik bi alamete gidiyoz kiyamete....allah sonumuzu hayiretsin...:))))))bende diom ruya gordum ikizdi diye...kafasini duvarlara vuruyooo:))))))vurma vurma batti balik yan gider diorum ..ha bir ha iki ne farkeder zaten uyku yok gene yok....
onun da tadı bambaşkadır ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?