- 14 Şubat 2012
- 242
- 1
- 66
- 36
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
ilk bebegine hamile olan bayanlar valla bu gunlerinizin tadini cikarin..bebisiniz dogdugunda ne uyku ne gezme hepsini unutun...hele bide gazlli ollursa vay halimize...esim diyo daaha birinciyi buyutmeden ikinci geliyo iyimi ettik kotumu bilmiyom...bindik bi alamete gidiyoz kiyamete....allah sonumuzu hayiretsin...:))))))bende diom ruya gordum ikizdi diye...kafasini duvarlara vuruyooo:))))))vurma vurma batti balik yan gider diorum ..ha bir ha iki ne farkeder zaten uyku yok gene yok....
Benim de oyle olmuştu..hatta hala dewam edio..Su an itibariyle benim bhcg de sana yakındır cnm.2 gün önce 137ydi cünkü..bende bugun öğrendım arkadaslar kan değerim 234 doktoruma sordugumda kac haftalık oldugunu henuz belli değil dedi.adetime normalde 3 gun var ...karında cok fazla ağrım var.kasık agrısı adet olacakmışım gibi batmalalar var..
Ay tv de bsi yokkk...internette takiliomm cnm..bu arada ben rabia :)Satwammm bacımm napıyon
Bak ışte sana da Progestan vermisler bizim gibi..bu progstan benı mahvediyor içtiğim anda başım dönuyor dengem kayboluyo uyku bastırıyo uyuya uyuya uyku güzeli oldumnyse kızlar bugun doktordaydım minik fasülyemin alp atışları başlamıs bir ay snra gel dedi doktor sankı zaman geçmiyomus geliyo bana zamanı hızlıca sardrıp doğuma getiresim var benım
Doktor bana regl döneminde lekelenme şeklinde kanama olabilir demişti. Senin de öyledir bence. Doktora gittiğinde bilgilendir mutlaka. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz..
Hala tık yok kızlar adet günümde olmama rağmen imş yarın da olmaz
inşallah canım çok istiyoruz bebiş ama bide ben çok korkuyorum yaa karmakarışığım açıkçası istiyorm bi o kadarda korkuyorum :44:
Bence yarin özel hastaneye, poliklinige Fln git cnm..
Inan gebe olmadığın haberi bile şu caresizliginden, kararsizligindan iyidir...
Ben de cok yasadim..yıprandım.. o yüzden diorum ama artık eminim
SEEEEEN GITMEYECEKSIIIIIINNNNN :)
Rabia bursa lı mısın Sen de
Günaydın kızlar günaydın
Eweeeeet :)
Bende olmadi ama cnm..
seninki sabahtan beri dusunmekten de olabiliiiiiirrr kuşuuuumm :)))
Cnm ben Su an 4.haftanin icindeyim.
Bende de dun lekelenme oldu..
Progestan Verdi Dr.
Bu crs da kontrole cagirdi..
Bana da dua et ..
Ne güzel kese, kalp atışı Herseyi gormussun..
Masallah..
Rabia bursa lı mısın Sen de
ben bursalıyım sende mi bursadan
Kese ve içindeki bebek ayni anda mi gorunuyo,
Yoksa bebeği de gormek icin zaman gerekiyo mu ???
28 ağustosta,yani ilk de kontrolumde,tam 4+6 lik olacak..
İnşallah canımm ben de aynı şeyleri yaşadım. Progestan kullanıyorum şu an.. Aklına kötü şeyler getirme. Pozitif enerji gönderelim her zaman :)merhaba arkadaşlar.dün sabah kalktım ve kanamam var hemen dr.aradım ve gittik bebişin keseyi kalbini herşeyini gördük ama tedirginim.çarşamba günü kntrolumuz var inş.herşey yolundadır dua edin lütfen...
Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz canım..Eweeeeet :)
Bende olmadi ama cnm..
seninki sabahtan beri dusunmekten de olabiliiiiiirrr kuşuuuumm :)))
Cnm ben Su an 4.haftanin icindeyim.
Bende de dun lekelenme oldu..
Progestan Verdi Dr.
Bu crs da kontrole cagirdi..
Bana da dua et ..
Ne güzel kese, kalp atışı Herseyi gormussun..
Masallah..
Aynı durumlar bende de olmuştu, yerleşirken çok kasık ağrısına sebep oluyor bebişler :)) ben öğrendiğimde değerim 58 di:)bende bugun öğrendım arkadaslar kan değerim 234 doktoruma sordugumda kac haftalık oldugunu henuz belli değil dedi.adetime normalde 3 gun var ...karında cok fazla ağrım var.kasık agrısı adet olacakmışım gibi batmalalar var..
Progestan beni de fena yapıyor, leyla gibi dolaşıyorum :)) ama içicez mecbur, bebişlerimizi için :)bu progstan benı mahvediyor içtiğim anda başım dönuyor dengem kayboluyo uyku bastırıyo uyuya uyuya uyku güzeli oldumnyse kızlar bugun doktordaydım minik fasülyemin alp atışları başlamıs bir ay snra gel dedi doktor sankı zaman geçmiyomus geliyo bana zamanı hızlıca sardrıp doğuma getiresim var benım
Neden bu kadar korkuyorsun cnm?
Dogum anından mi, kilolardan mi, bakıcı bulamam die mi,
Cok mu yeni evlisin yoksaa???
AY AKLIMA BASKA BSI GELMEDI :)))))
Daha çok yeniyim ama eşim çok istiyor 3 aylık evliyim adetim 28 günde bir hiç şaşmaz yumurtlama zamanında ilişkiyi kaçırmadık bu ay içime Bi his düştü 3 gün önce idrar testi yaptım ikinci çizgi silik pembeydi böyle yani
Bu arada 25 yaşımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?