2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kzlerde çk güzeldr ya ikzm olmasını sedm bende amaan sağlıklı olsunda bende buldum bunuyom ya

Benim de oyle olmuştu..hatta hala dewam edio..Su an itibariyle benim bhcg de sana yakındır cnm.2 gün önce 137ydi cünkü..
Beni 28 ağustosa ilk muayneye çağırdı dr.
Burdan yazarım gelişmeleri..insallah keseyi görürüz..
Satwammm bacımm napıyon
Ay tv de bsi yokkk...internette takiliomm cnm..bu arada ben rabia :)
Bak ışte sana da Progestan vermisler bizim gibi..
Ewt uyku yapar cok
Ben geçen yil da 2-3 kez kullanmistim..
Gündüz 1, gece 2 alıyorum..
Yaa crs hemen gelseeee de keseyi görsek..
Kalp atışları başlamış derkennnn ?
Duydun mu ?
Kaç haftalik gebeligin cnm ?

Doktor bana regl döneminde lekelenme şeklinde kanama olabilir demişti. Senin de öyledir bence. Doktora gittiğinde bilgilendir mutlaka. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz..

inşallah canım çok istiyoruz bebiş ama bide ben çok korkuyorum yaa karmakarışığım açıkçası istiyorm bi o kadarda korkuyorum :44:

Hala tık yok kızlar adet günümde olmama rağmen imş yarın da olmaz

Bence yarin özel hastaneye, poliklinige Fln git cnm..
Inan gebe olmadığın haberi bile şu caresizliginden, kararsizligindan iyidir...
Ben de cok yasadim..yıprandım.. o yüzden diorum ama artık eminim
SEEEEEN GITMEYECEKSIIIIIINNNNN :)

inşallah canım çok istiyoruz bebiş ama bide ben çok korkuyorum yaa karmakarışığım açıkçası istiyorm bi o kadarda korkuyorum :44:

Neden bu kadar korkuyorsun cnm?
Dogum anından mi, kilolardan mi, bakıcı bulamam die mi,
Cok mu yeni evlisin yoksaa???
AY AKLIMA BASKA BSI GELMEDI :)))))

kız valla çok güldürdün beni yine gitmicem değil ya yarın olursam sadece bekliyim diyorum yoksa meraktan çatlıcam😃

inş.canım senide dualarıma eklıycem.dikkat et yat bol sıvı al

merhaba kızlar. ben de aranıza katılmak istiyorum.
31 temmuzda transferimiz olmuştu. Tüp bebek bizimki. 12 ağustosta öğrendik sonucumuzu.
5. haftada kesemizi gördük. 6. haftamızda (6+2gün) kalp atışımızı alamadık ama.
doktor 7. haftanın sonuna gün verdi.
Sizce normal mi bu hafta duyamamamız kalp atışını.
Allahım çok korkuyorum yardım et bebeğime ve bana Ya Rabbim..

Kese ve içindeki bebek ayni anda mi gorunuyo,
Yoksa bebeği de gormek icin zaman gerekiyo mu ???

28 ağustosta,yani ilk de kontrolumde,tam 4+6 lik olacak..

ben vajinalde 4+5 de görebilmiştim ,görebilirsin bence
önce kese görünüyor 1 hafta sonra filan da bebek ve kalp atışları görülebilecek

Kızlaaarrrr bebişimizin kalp atışını duyduuukkk. Güp güp güp... atıyordu :)) Allahım isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu.. Ağlamaktan kendime yeni yeni geliyorum :))

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar.dün sabah kalktım ve kanamam var hemen dr.aradım ve gittik bebişin keseyi kalbini herşeyini gördük ama tedirginim.çarşamba günü kntrolumuz var inş.herşey yolundadır dua edin lütfen...
İnşallah canımm ben de aynı şeyleri yaşadım. Progestan kullanıyorum şu an.. Aklına kötü şeyler getirme. Pozitif enerji gönderelim her zaman :)
Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz canım..
Aynı durumlar bende de olmuştu, yerleşirken çok kasık ağrısına sebep oluyor bebişler :)) ben öğrendiğimde değerim 58 di:)
Progestan beni de fena yapıyor, leyla gibi dolaşıyorum :)) ama içicez mecbur, bebişlerimizi için :)

Bu arada 25 yaşımdayım

kuzum biz 13 ayda ancak tutturduk. stres yaparsak olmaz. benim eşim de çok istiyordu ama sırf ben stres yapmayım diye acele etme diyordu. iyi de demiş. ilk sene çocuk olmaması gerçekten daha iyi oluyor. evlilik zaten büyük bir sorumluluk bir de bebek işin içine girince insanı yoruyor. ilk sene gezip sonraki sene çocuk olması daha iyi. hep öyle düşün. olursa olur olmazsa olmaz de. bak nasıl rahatlayacaksın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…