- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
İnşallah canımm ben de aynı şeyleri yaşadım. Progestan kullanıyorum şu an.. Aklına kötü şeyler getirme. Pozitif enerji gönderelim her zaman :)
Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz canım..
Aynı durumlar bende de olmuştu, yerleşirken çok kasık ağrısına sebep oluyor bebişler :)) ben öğrendiğimde değerim 58 di:)
Progestan beni de fena yapıyor, leyla gibi dolaşıyorum :)) ama içicez mecbur, bebişlerimizi için :)
dün akşam kahverengi lekelenmem oldu. düşük yapacağım diye çok korktum. iki tane progestan içtim. bugün tekrar kan testi verdim. sonuçları alacağım öğleden sonra. eğer ikiye katlamadıysa durum vahim demektir.
Eweeeeet :)
Bende olmadi ama cnm..
seninki sabahtan beri dusunmekten de olabiliiiiiirrr kuşuuuumm :)))
Cnm ben Su an 4.haftanin icindeyim.
Bende de dun lekelenme oldu..
Progestan Verdi Dr.
Bu crs da kontrole cagirdi..
Bana da dua et ..
Ne güzel kese, kalp atışı Herseyi gormussun..
Masallah..
pozitif ol aksini düşünme bide dinlen yat uzan sıvı al bol bol bir doktorun cumlesı benı cok etkılemıstı ne hamıeller gordum gebelık boyunca kanaması durmadı ama sag salım cocugunu dunyaay getırdı ne hamıleler gordum hıc bır sorun olmamasına 9 aya kadar hersey yolunda olmasına ragmen kalp atısı sonlandıgı ıcın gebelıgı bıten..Yanı gebelıge ınancınızı kaybetmemenız cok onemlı demıs cok katılıyorummm
inşallah iyi olur. bu arada eşimle arayı düzelttik. kanama işin içine girince her şey unutuldu. çok şükür. içimi rahatlattığın beni dinlediğin için de çok teşekkür ederim sana kader arkadaşım. en kısa zamanda en güzel haberler seninle olsun. kalbinden ne geçiyorsa...
merhaba kızlar. ben de aranıza katılmak istiyorum.
31 temmuzda transferimiz olmuştu. Tüp bebek bizimki. 12 ağustosta öğrendik sonucumuzu.
5. haftada kesemizi gördük. 6. haftamızda (6+2gün) kalp atışımızı alamadık ama.
doktor 7. haftanın sonuna gün verdi.
Sizce normal mi bu hafta duyamamamız kalp atışını.
Allahım çok korkuyorum yardım et bebeğime ve bana Ya Rabbim..
Sana da,günaydin anne adayı :)))))
Hala tık yok sanirim ?????
Ewet bursada oturuyorum AMA bursa diil memleket.
Kiz nrd anladinnnnnnn :))))
ben bursalıyım sende mi bursadan
Hamileyimmmmmm kızlarrrr:) test yaptım iki tane ikiside pozitif pazartesi kan testinee gidiyoruz inşallah
Hamileyimmmmmm kızlarrrr:) test yaptım iki tane ikiside pozitif pazartesi kan testinee gidiyoruz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?