2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

dün akşam kahverengi lekelenmem oldu. düşük yapacağım diye çok korktum. iki tane progestan içtim. bugün tekrar kan testi verdim. sonuçları alacağım öğleden sonra. eğer ikiye katlamadıysa durum vahim demektir.

gözünaydın canım,o duygu mükemmel bir duygu onun kalbi attıkça güp güp içinde bir canlının var olması annelik hissini ilk tanımak gibi birşey Allah tamamına erdirsin bende çok duygulanmıstım o minick kalp pıt pıt atınca bide kucagına almak nasıl bıseydır dusun ıste ınsa sag salım dunyaya gelırde kucakalrsınız

pozitif ol aksini düşünme bide dinlen yat uzan sıvı al bol bol bir doktorun cumlesı benı cok etkılemıstı ne hamıeller gordum gebelık boyunca kanaması durmadı ama sag salım cocugunu dunyaay getırdı ne hamıleler gordum hıc bır sorun olmamasına 9 aya kadar hersey yolunda olmasına ragmen kalp atısı sonlandıgı ıcın gebelıgı bıten..Yanı gebelıge ınancınızı kaybetmemenız cok onemlı demıs cok katılıyorummm

satwaaa senin de lekelenmem olmuş. benim de dün lekelenmem oldu. senden bir gün sonra :26: ben doktora söylemedim. evde progestan vardı. içitim hemen. bugün de tekrar kan tahlili verdim. sonuç inşallah ikiye katlamıştır. eğer katlarsa 10 gün sonra doktorum çağırdı. rabbim bebeklerimizi korusun.

inşallah iyi olur. bu arada eşimle arayı düzelttik. kanama işin içine girince her şey unutuldu. çok şükür. içimi rahatlattığın beni dinlediğin için de çok teşekkür ederim sana kader arkadaşım. en kısa zamanda en güzel haberler seninle olsun. kalbinden ne geçiyorsa...

iyi çok şükür canım artık üzme kendini de bebişi de eşin zatenn sağolsun ilgiliydi şimdi daha farklı ilgi gösterir ikinizide pamuklara sarar rahat ol...

inş canım benım hayırlı zamanda gelsın bebıs,bu ay kırmızı kart benım yuzde 95 emınım hayırlısı yeter ki sağlıklı ve hayırlı olsun sende sağol

8. Haftada bile duyanlar oluyor canım gönlünü ferah tut :)

Son düzenleme:
kızlar ben dün 7+2 deyken kontroldeydim,kalp atışlarını bir kez daha duydum şükür ki
ne güzel bi duygudur allah duymayı bekleyen herkese yaşatsın inşallah

Hamileyimmmmmm kızlarrrr:) test yaptım iki tane ikiside pozitif pazartesi kan testinee gidiyoruz inşallah😂

Hamileyimmmmmm kızlarrrr:) test yaptım iki tane ikiside pozitif pazartesi kan testinee gidiyoruz inşallah

hadi gözün aydın canım. sağlıkla sıhhatle al kucağına inşallah. bak sıkıntı yaptığına değmedi.

ben de kanamadan sonra kan testini tekrarladım. 2 gün önce 90dı. şimdi 283 olmuş. çok şükür ikiye değil üçe katlamış.

benim adet günüme 2 gün var daha. ama kahverengi lekelenmem oldu dün. midem bulanıyor, gece açlıktan uyanıyorum. değerim de bugün 283 çıktı. şükür üçe katlamış. ama bu belirtiler için erken değil mi?

bir de progesteron testi yaptıran var mı acaba? normal değeri kaç olmalı. benim 24 çıkmış. düşük mü iyi mi bilemedim. :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…