- 14 Ocak 2013
- 3.034
- 2.979
- 373
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.081
o ateş yükselmesini hiç deme bana ah ahh yanıyorum resmen.kasıklarımda ince sızılar var bir de sarı akıntım oluyor azar azar.ya ben rüyamda gördüm bi de o yüzden çok sbaırsızımm
hımm anladım canım.
ben sana söyleyim ne yiyeceğini canım genelde çubuk kraker yiyorlarbir de sarı leblebi. hiç besleyici değil. ama işte mide bulantısına iyi geliyor. bir de şu an yenen yiyecekler bebeğe gitmiyor sanırım. ileriki aylarda sanırım besinler çocuğa geçiyor. benim henüz hiçbir sorunum yok şükür. erken öğrenmeseydim iyiydi.
akıntı normal derken neye göre ? ben henüz hamile olup olmadıgımı bilmiyorum.bu akıntı belirti olabilir mi ?
merhabalar 23 agustos sabahı idrar testiyle öğrendim bugun de dr a gittim ve kan testiyle öğrendim 969 değerim.. dr kese görünmüyor bir hafta sonra gel dedi.. ama kendimi karışık duygular içinde hisssediyorum.. sizin de öyle mi? darısı isteyenlerin başına inşallah.. ve tüm hamiş arkadaslara da hayırlı dogumlar diliyorum..
merhabalar 23 agustos sabahı idrar testiyle öğrendim bugun de dr a gittim ve kan testiyle öğrendim 969 değerim.. dr kese görünmüyor bir hafta sonra gel dedi.. ama kendimi karışık duygular içinde hisssediyorum.. sizin de öyle mi? darısı isteyenlerin başına inşallah.. ve tüm hamiş arkadaslara da hayırlı dogumlar diliyorum..
1 günde 20 sayfa kaçırmışımyeni hamişler hoşgelmişş,efeada Allah kavuştursun nanac geçmiş olsun düşmüşsün
satwa emeğine sağlık,tablo süper
İyi geceler güzellikler
Günaydın kızlar.Bizde geçen cuma gittik bebişi gördük küçücük daha.4+4 deyim.Haftaya cuma kalp atışları için gitcez. geçmez bu günler:))))
Bide dün bulantım vardı hafif bugün hiçbişey yok.Bi günüm bi günümü tutmuyo
24 agustos aksami hamile oldugumu ogrendim, cok sukur Rabbime... Rabbim herkese nasip etsin :)
merhaba kızlar,
öncelikle rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekmeyi nasip etsin.
bende 12 Ağustosta hamile olduğumu öğrendim. şuan 6+4 günlüğüz. keseyi gördük, c.tesi kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz.
hikayem çoook uzun ama bu olumsuzlukları hiç düşünmüyorum ve konuşmuyorum bu kez.( bu kez dedim çünkü bu 3. gebeliğim )
hiç olmaz mümkün bile değil, bu ilk ay dediğim anda hamile kaldım.
çalışıyorum bulantılarım çok kötü ama razıyım yeterki bebişim hep benle olsun
Bayanlar Herkese çok selam. 3 yıllık evliyim 2 ay önce çocuk düşünmeye başladık.İlk ayımızda olmadı. Bu ay öğrendim ki hamileyim :) Ağustosun 20 sinde öğrendim..Bugün tam 6. haftayı dolduruyor :) benimle aynı olan var mı ? Nasıl hissediyorsunuz ? Kalp atışını duyan var mı ? Çok heyecanlıyım :)
bende dün öğrendim hamile olduğumu.aslında 5gün önce idrar testinde gördüm ama ihtimal vermedim taki kanda çıkana kadar.bende çok mutluyum çok şükür RABİME.ALLAH olmayanlara nasip etsin inş
ben de bugün öğrendim arkadaşlar :) 5 hafta 5 günlük. kesesini gördüm ama kalp atışları için henüz erken dedi doktoracaba kalbi çalışmayabilir mi çok korkuyorum
Nanac, Çok dikkatli ol canım
benim şeffaf akıntılarım oluyor korkuyorum kızlar.
Yarın ilk kontrolüm var.
kızlar günaydın. insan bir gün iyi bir gün kötü oluyor bu günlerde. dün ne fenaydım gaz vardı çok şimdi ise bomba gibi kalktım
arkadaşlar kan testi yaptırdım adetime 2 3 gün var ne gatif cıktı erken mi yoksa doğrumu dur bi söleyin...
hımm anladım canım.
ben sana söyleyim ne yiyeceğini canım genelde çubuk kraker yiyorlarbir de sarı leblebi. hiç besleyici değil. ama işte mide bulantısına iyi geliyor. bir de şu an yenen yiyecekler bebeğe gitmiyor sanırım. ileriki aylarda sanırım besinler çocuğa geçiyor. benim henüz hiçbir sorunum yok şükür. erken öğrenmeseydim iyiydi.
kızlar sabahtan beri telef oldum hastanelerde.
Zeynep Kamil'den ikili test için randevu aldım,tek onu hallettim.
Ya birkaç tane eksik kan testim vardı,sabah dahiliyeye gittim,Kartal eğitim araştırmaya,kan almada bir kuyruk,zaten açım,hamilelere öncelik de yok,ne güzel FSM'de vardı,hadi dedim Zeynep Kamil'de veriyim kan,orda ne mümkün,kuyruk daha fena.kapıdan taşmış.
Özel'den fiyat alalım dedik,kan testleri,yok guatr,tiroid,tiroid ultrasonu,toxoplasma,bişeyler daha 521 tl dediler SSK indirimli.
Başka yerlerden de sorduk,sadece tiroid ultrasonu 150 tl.Şaka gibi Türkiye'de hastaneye gitmek off.:2:
Yarın yine Kartal'a gidicem,hala sistemdeyse doktorun istediği kan testi,sıraya giricem.sistemde değilse yandık,randevum da gitti.Ordan Medipol'e tiroid ultrasonuna para bayılıp,sonra ikisinin sonuçlarını doktora göstericem öğleden sonra da.Çok eğlenceli olcak yine yani.
Bari bebiş iyi,Z.Kamil'de gördüm,gerçi ultrason çözünürlüğü fenaydı ama olsun..
Siz nasıl hallettiniz şu testleri ya..
Bu sefer bebişini sağlıkla kucağına alacaksın inşallah canımmcanım benim karın ve bel ağrım vardı.öncedende kimyasal gebelik ve kürtaj oldum.
Habersiz bırakma bizi :))inş. canım hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza bende perşembe gidicem kalp atışlarını duymaya sabırsızlanıyorum.
Gözün aydıınnn anniişşşBenimde gunum 3gun gecti test yaptim silik çıktı kan tahliline gidicem ama cumayi bekluyelim diyo Esim ama hamileyim sanirim :))
Ruyamda gordum bebek emziriyodum esimde gormus onun kucagina cok güzel bir bebek vermisim :)))
Ekledim canımm :)Ah kızlar bı türlü ekleyemedim kendimi tabloya mesajınız en az 15 karakter olmalı diyor. Yardımcı olmak isterseniz. Melake26. 09.07.2013. 7. 15.04.2014. 5. Hafta kese. 2 Eylül inşallah kalp atışı. Teşekkurler
24 agustos aksami hamile oldugumu ogrendim, cok sukur Rabbime... Rabbim herkese nasip etsin :)
Evet bat 1 gun gecmisti, idrar testi yaptm aksam, cift cizgi cikti, hemn acile gidip kan verdim duramadim :) hcg de pozitif cikti. Cok sukur.. Rabbim kazasz
Belasz saglicakla kucaga almayi da nasip etsin :)
kan degerim 157 hamılemıyım tam bılmıyorum bugun oğrendim
Bayanlar Herkese çok selam. 3 yıllık evliyim 2 ay önce çocuk düşünmeye başladık.İlk ayımızda olmadı. Bu ay öğrendim ki hamileyim :) Ağustosun 20 sinde öğrendim..Bugün tam 6. haftayı dolduruyor :) benimle aynı olan var mı ? Nasıl hissediyorsunuz ? Kalp atışını duyan var mı ? Çok heyecanlıyım :)
bende dün öğrendim hamile olduğumu.aslında 5gün önce idrar testinde gördüm ama ihtimal vermedim taki kanda çıkana kadar.bende çok mutluyum çok şükür RABİME.ALLAH olmayanlara nasip etsin inş
Gözünüz aydın güzel annelerrrben de bugün öğrendim arkadaşlar :) 5 hafta 5 günlük. kesesini gördüm ama kalp atışları için henüz erken dedi doktoracaba kalbi çalışmayabilir mi çok korkuyorum
İnşallah canım, güzel düşünelim her şey güzel olsun..merhaba kızlar,
öncelikle rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekmeyi nasip etsin.
bende 12 Ağustosta hamile olduğumu öğrendim. şuan 6+4 günlüğüz. keseyi gördük, c.tesi kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz.
hikayem çoook uzun ama bu olumsuzlukları hiç düşünmüyorum ve konuşmuyorum bu kez.( bu kez dedim çünkü bu 3. gebeliğim )
hiç olmaz mümkün bile değil, bu ilk ay dediğim anda hamile kaldım.
çalışıyorum bulantılarım çok kötü ama razıyım yeterki bebişim hep benle olsun
Daha çok minik annesi kalp atışı için azıcık daha sabır :))Bugün dayanamayıp hastaneye gittim. Bebişim 5 haftalıkmış. Kalp atışları başlamamış daha. Vajinal ultrasonla bakabiliriz dedi doktorum ama reddettim. Beklerim artık.
Çok büyük ihtimalle duyulur ama duyulmazsa da 8. haftanın sonuna kadar normalmiş canım. En iyisi biraz daha geç git sen :)Kızlar 6+3 de doktora gıtmış olcam kalp atışları duyulur mu ki erken mi sizce. Doktor 2 eylül e çağırdı ama ya duyulmazsa kalp atışları feci paniklerim ondan sonra 1 hafta geçmek bilmez bana valla.
Canımm neyse çoğu gitmiş azı kalmış öyle düşün :)) ikili test için erken değil mi daha?kızlar sabahtan beri telef oldum hastanelerde.
Ya birkaç tane eksik kan testim vardı,sabah dahiliyeye gittim,Kartal eğitim araştırmaya,kan almada bir kuyruk,zaten açım,hamilelere öncelik de yok,ne güzel FSM'de vardı,hadi dedim Zeynep Kamil'de veriyim kan,orda ne mümkün,kuyruk daha fena.kapıdan taşmış.
Özel'den fiyat alalım dedik,kan testleri,yok guatr,tiroid,tiroid ultrasonu,toxoplasma,bişeyler daha 521 tl dediler SSK indirimli.
Başka yerlerden de sorduk,sadece tiroid ultrasonu 150 tl.Şaka gibi Türkiye'de hastaneye gitmek off.:2:
Yarın yine Kartal'a gidicem,hala sistemdeyse doktorun istediği kan testi,sıraya giricem.sistemde değilse yandık,randevum da gitti.Ordan Medipol'e tiroid ultrasonuna para bayılıp,sonra ikisinin sonuçlarını doktora göstericem öğleden sonra da.Çok eğlenceli olcak yine yani.
ya arkadaşlar benden açık sarı yogun bi akıntı geldi bu ne şimdiafedersiniz sümük gibi :44:
hamile olduğunu geç öğrenen yani mesala 13 adet günü 20 de öğrenmişşş olannn biri var mıııııı ????? Bi deeee hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mııııııı???????????
Akıntı gebelik döneminde çok normal. Allah korusun canlı kırmızı olmadığı sürece sorun olmuyor genelde..Normal canım akıntı oluyor.
Yaaa benmi acele ediyorum benden niye kimse test mest istemiyorYok arkadaşım yine en iyisi devlet hastanesi yaa klinikti özeldi hikaye
Habersiz bırakma bizi.. :)ben de dayanamayıp perşembe gitmeye karar verdim. karından görmese de vajinadan görür. sen neden istemedin kuzum vajinal ultrasonu? bir zararı olmuyor diye biliyorum bebeğe. :44:
ben de hamile olduğumu öğrenmeden bir gün önce rüyamda hamile olduğumu gördüm. ama öyle kesin hissettim ki sabah hamileyim diye uyandım. adetime 4 gün olduğu halde test yaptım idrar testi pozitif çıktı.
ateş yükselmesi belirti olabilir. çünkü nerdeyse bütün ay boyunca sırf bu yüzden eşimden ayrı yattım. geceleri kendime bile tahammül edemiyordum ıslak bezi vücuduma örtüp yatıyordum.
hatta bir gün eşimden önce uyumuştum öyle ateş basmış ki beni eşim uyandırdı kalk galiba yumurtluyorsun deneme mi yapsak diye.çocuk falan istemiyorum yanıyorum diye adamcağızı yollamıştım. yazık o da öğrendi yumurtlama günlerini falan. o geceden önce hamile kalmışım zaten onun yanmasıymış demek ki...
Hayırlı olsuunnnmerhabalar 23 agustos sabahı idrar testiyle öğrendim bugun de dr a gittim ve kan testiyle öğrendim 969 değerim.. dr kese görünmüyor bir hafta sonra gel dedi.. ama kendimi karışık duygular içinde hisssediyorum.. sizin de öyle mi? darısı isteyenlerin başına inşallah.. ve tüm hamiş arkadaslara da hayırlı dogumlar diliyorum..
Canım benim doktorum benden sadece kan sayımı istedi şimdilik. Herhangi bir sağlık ocağında yaptırabilirsin dedi bende bugün kan verdim sonucu yarın alıcam kısmetse...:44:
İnşallah tutmuştur canım, güzel haberlerini bekliyoruzz:)Slm kizlr benimde satim 3 agustos ve bekleneb adet tarihom 30 agustos ama dr a gittim yumus catlamam 14 agustos ve 21 inden beri kahve lekem var sizce tutmusmudur ilk bebis dusk oldu lekelenmem yine vardi sonra oglum oldu simdi iki yasinda ondada lekelenme vardi ama onlarda adet gunlerinde basliodu bunda ise 9 gun once adettwn ne olabilir bu sizce
sadece üşüttüm sandım kasıklarımda çok ağrılıydı.Doktora gidip tahlil sonucumu aldığımda ufacık 6 haftalık bir bebeğim olduğunu öğrendim ağladım mutluluktan,yeni evliyim ben 4 ay doldu tamda bugün... 7 senedir bekledik birbirimizi ben izmirde onurum istanbulda ama şimdi kocamanda aile oluyoruz sevincimi anneme sarılarak bile paylasamadım yanlızım kimsemde yok istanbulda ama artık benim bi arkadasım bebegım var Allahım onu sagsalım benım ellerıme ver.Tek istediğim bu...
ben de ıkıncı donem çalışmam dıye dusunuorum canımaynen öyle birde iki yıldır.müdür yardımcısıydım. seminer dönemınde istifa ettim. 2 yıl aradan sonra öğretmenlik zorlayabilir helede birler..nasip olursa 2. dönem gitmem.ocak sonu izne ayrılırım diye düşünüyorum
bıraz gec oldu ama canım ben ve bebısım ıyıyız çok saaolll :))herkese günaydınn.
Umarım herkes ve bebişler iyidir.
karından 6000-7000 lerde goruluo sanırımevet canım karından baktılar acaba o yüzden mi görülmedi,2 gün sonra tekrar baktırcam
benım de ılk kontrol yarınNanac, Çok dikkatli ol canım
benim şeffaf akıntılarım oluyor korkuyorum kızlar.
Yarın ilk kontrolüm var.
nıe sormadın kuzumson adet tarihim 15 temmuz ona göre hesaplayınca 6 haftalık falan olması gerekiyor,neden alttan bakmadı bilmiyorum,karından baktı göremeyince kan testi yaptırdı,kan testi 2500 lerde çıkınca folik asit verdi ve iki gün sonra gel,tekrar bakalım ultrasondan dedi.
ben de alttan baktıracamkimi doktor alttan bakmıyor diye duymuştum. bende yarın gitmeyi planlıyorum. alttan baktıracağım...görmek istiyorum artık.hamile gibi hissetmiyorum kendimi..
kuşum dış gebelik olsa bulantı kusma şiddetli kramp ve ağrılar oluomuşşsağolasın kuzum. aslında alta eklenti de ekleyeceğim ama ben keseyi görmeden eklemeyim diyorum. kese görünmez dış gebeliktir falan allah korusun... kaldırırken çok üzülürüm.
haklısın valla ama doktora da ulaşabilirsem ne ala..
aynen ..Günaydın kızlar.Bizde geçen cuma gittik bebişi gördük küçücük daha.4+4 deyim.Haftaya cuma kalp atışları için gitcez. geçmez bu günler:))))
Bide dün bulantım vardı hafif bugün hiçbişey yok.Bi günüm bi günümü tutmuyo
bı gun öyle ,kızlar günaydın. insan bir gün iyi bir gün kötü oluyor bu günlerde. dün ne fenaydım gaz vardı çok şimdi ise bomba gibi kalktım
aaaa..Kızlar bu sabah bişey öğrendim bilenler vardır içimizde elbet benim gibi bilmeyen varsa onlar için paylaşmak istedim. Doktor bana ultrason ölçümünü söylemişti 9mm diye ama bebeğin kaç haftalık olduğunu söylemedi (muhtemelen ben o sırada ağladığımdan kadın da ne söyleyeceğini unuttu) Neyse doktorla bebeğin kaç haftalık olduğunu ultrason ölçümüne 30 ekleyip 7 ye bölerek buluyormuş. Yani benim muayne olduğumda 9mm idi. 39/7 5+4 günlükmüş Bu arada kalp atışları 7 haftalıkken mi duyuluyor????
benım ılk kez bu gun açken degıl tokken mıde bulantım olduFeci bulantım ve baş dönmem var kızlar yerimden kalkamıyorum.
e bilioruz kuşum,Beta hcg 301 çıktı kızlarr bugün itibariyle:))
kız gıt dedım ya sana dün kaç kezhayırlı olsun :) günün geçerek mi kan testi yaptırdın? benim 5 gün daha var ama dayanamıcam gidip yaptırıcam ögleden sonra
canım 0-5 arasıarkadaşlar kan testi yaptırdım adetime 2 3 gün var ne gatif cıktı erken mi yoksa doğrumu dur bi söleyin...
yahu ne cok rüya gören olmuş..Benimde gunum 3gun gecti test yaptim silik çıktı kan tahliline gidicem ama cumayi bekluyelim diyo Esim ama hamileyim sanirim :))
Ruyamda gordum bebek emziriyodum esimde gormus onun kucagina cok güzel bir bebek vermisim :)))
ıdrar testlerını at çöpe yavrum yaaa...canım buyuk gecmıs olsun
bı cok sey sığdırmışsın bu genç yaşında hayatına..
Rabbim bugebeliğine sağlık sıhhat versin inşallah..
canım adetim çok düzenlidir çok şükür 28 günde bir olurum.Dun idrar testi yaptım sonuc negatifacaba kan testinde değişirmiki?
adete 10 gun kala fln yaptım ben kan tahlılı
çıktı :)
aminnn...hayırlı olsuunnnn24 agustos aksami hamile oldugumu ogrendim, cok sukur Rabbime... Rabbim herkese nasip etsin :)
degerın yüksekkan degerim 157 hamılemıyım tam bılmıyorum bugun oğrendim
çok net hamılesın
ama hıkayenı de yazmışssın
ınşallah bu kez bebişin sana tutunuurrrr..aminn..
var canım 6 haftalık hamişler...Bayanlar Herkese çok selam. 3 yıllık evliyim 2 ay önce çocuk düşünmeye başladık.İlk ayımızda olmadı. Bu ay öğrendim ki hamileyim :) Ağustosun 20 sinde öğrendim..Bugün tam 6. haftayı dolduruyor :) benimle aynı olan var mı ? Nasıl hissediyorsunuz ? Kalp atışını duyan var mı ? Çok heyecanlıyım :)
bende dün öğrendim hamile olduğumu.aslında 5gün önce idrar testinde gördüm ama ihtimal vermedim taki kanda çıkana kadar.bende çok mutluyum çok şükür RABİME.ALLAH olmayanlara ))
ben hıc test yaptırmadım cnm..kızlar sabahtan beri telef oldum hastanelerde.
Ya birkaç tane eksik kan testim vardı,sabah dahiliyeye gittim,Kartal eğitim araştırmaya,kan almada bir kuyruk,zaten açım,hamilelere öncelik de yok,ne güzel FSM'devardı,hadi dedim Zeynep Kamil'de veriyim kan,orda ne mümkün,kuyruk daha fena.kapıdan taşmış.
daha 5 haftalık gebeyim :)
benden de gelıo cnmya arkadaşlar benden açık sarı yogun bi akıntı geldi bu ne şimdiafedersiniz sümük gibi :44:
problem yokk
hıc belirti yasamayanlar da varhamile olduğunu geç öğrenen yani mesala 13 adet günü 20 de öğrenmişşş olannn biri var mıııııı ????? Bi deeee hiç belirti olmadan hamile olduğunu öğrenen var mııııııı???????????
gec döllenme yasayanlar da var cnm
kanda bhcg baktır ,kafan rahat etsıınnn
ayy bu gun ben de fenayım cnnmmmerhaba kızlar.......heryerde öğürerek dolaşıyorum....
bu değerde vajinal ultrasonda çıkardı canım kesemerhabalar 23 agustos sabahı idrar testiyle öğrendim bugun de dr a gittim ve kan testiyle öğrendim 969 değerim.. dr kese görünmüyor bir hafta sonra gel dedi.. ama kendimi karışık duygular içinde hisssediyorum.. sizin de öyle mi? darısı isteyenlerin başına inşallah.. ve tüm hamiş arkadaslara da hayırlı dogumlar diliyorum..
eveeettt çıkar
1000 bhcg de vajinal ultrasonda cıkıormusss cnm
bugun baktıracam ben dee
yazarım sonucu akşama
okursuunn :)))
benım dr lekelenmeye yerleşme lekelenmesı dedıSlm kizlr benimde satim 3 agustos ve bekleneb adet tarihom 30 agustos ama dr a gittim yumus catlamam 14 agustos ve 21 inden beri kahve lekem var sizce tutmusmudur ilk bebis dusk oldu lekelenmem yine vardi sonra oglum oldu simdi iki yasinda ondada lekelenme vardi ama onlarda adet gunlerinde basliodu bunda ise 9 gun once adettwn ne olabilir bu sizce
PROGESTAN ılacını verdı
100luk
günde 3 kez alıorum
2 gun ıcınde kestı lekelenmeyı cnm
hala dewam edıorum
sanırım 3 ay kullandıracak bana
genelde öyle okuorum forumlarda
nurcan ve onurun aşkında mutlu sonnnnn :)))sadece üşüttüm sandım kasıklarımda çok ağrılıydı.Doktora gidip tahlil sonucumu aldığımda ufacık 6 haftalık bir bebeğim olduğunu öğrendim ağladım mutluluktan,yeni evliyim ben 4 ay doldu tamda bugün... 7 senedir bekledik birbirimizi ben izmirde onurum istanbulda ama şimdi kocamanda aile oluyoruz sevincimi anneme sarılarak bile paylasamadım yanlızım kimsemde yok istanbulda ama artık benim bi arkadasım bebegım var Allahım onu sagsalım benım ellerıme ver.Tek istediğim bu...
hayırlı olsun taze anneciikkk :)
var canım 6 haftalık hamişler...
tabloya bakabılırsın..
e tablo bu günler için waaaaar :)
bende dün öğrendim hamile olduğumu.aslında 5gün önce idrar testinde gördüm ama ihtimal vermedim taki kanda çıkana kadar.bende çok mutluyum çok şükür RABİME.ALLAH olmayanlara ))
ben hıc test yaptırmadım cnm..
daha 5 haftalık gebeyim :)
benden de gelıo cnm
problem yokk
hıc belirti yasamayanlar da var
gec döllenme yasayanlar da var cnm
kanda bhcg baktır ,kafan rahat etsıınnn
ayy bu gun ben de fenayım cnnmm
bu değerde vajinal ultrasonda çıkardı canım kese
eveeettt çıkar
1000 bhcg de vajinal ultrasonda cıkıormusss cnm
bugun baktıracam ben dee
yazarım sonucu akşama
okursuunn :)))
benım dr lekelenmeye yerleşme lekelenmesı dedı
PROGESTAN ılacını verdı
100luk
günde 3 kez alıorum
2 gun ıcınde kestı lekelenmeyı cnm
hala dewam edıorum
sanırım 3 ay kullandıracak bana
genelde öyle okuorum forumlarda
nurcan ve onurun aşkında mutlu sonnnnn :)))
hayırlı olsun taze anneciikkk :)
chuckyb evlilik tarihlerimiz ve çocuk deneme sayımızla gebeliği öğrendiğimiz gün aynı ben yarın kalp atışlarını duymaya gidicem inş. herşey yolundadır hiçbir sıkıntım yok allaha şükür.Kalp atışlarını duysam içim çok rahat edicek...ne sen ne zaman doktora gidiceksin sıkıntıların var mı senin..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?