2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

canım slm bizim evlilik yılımız ve bebişi öğrendiğimiz gün aynı bende yarın duyucam kalp atışını ve çok heyecanlıyım senin durumun nasıl sıkıntıların varmı .

arkadasım çok sağol çok faydalı bir paylaşım olmuş:)

Merhabalar tatilde internetim yoktu ve hiç takip edemedim. Beni de listeye ekler misin Pınar ?? Sat 07.07.2013
Bu Pazartesi doktora gittik kalp atışları icin kesem var ama dr 1 hafta Gec dollenme olmuş o yüzden 7 haftalik değil 6 haftalik dedi bir hafta sonra kalp atışları icin yeniden çağırdı.Kafam Cok karışık hepimiz birbirimize dua edelim hamilelerin duasi kabul olur inşallah ... Yeni hamisler hepinizi kutlarım.

Ben de kalp atışları icin Cok heyecanlıyım.Pazartesiyi nasil edeceğimi bilmiyorum.Allahim hepimize Hayirli sağlıklı süreçler ver inşallah.
Sen de yaz öğrenirsen

Kızlar merhaba bende yeni gördüm bu topiği bana da yardım edebilir misiniz? Benim adetime göre bugün tam 6 haftalık kan verdim 2 gün önce beta hcg değerim 14000 çıktı sizce normal mi çok telaşlandım bana yardımcı olur musunuz.

degerım 157 dı etraftakı erkez çok düşük olduguunu soyledı moralım bozuldu yarın yıne kan testı yaptırıcam ama gece hiç uyumamadım doktara gıtsem zaten kese gorun mıcek canım cok sıkılıyo

hayırlı olsun sag salım al ns kucagına normaldır herlde cunku kalp atısı 5-6 haftalıkkken gorulmeye baslanıyor kalp atısını gormek ıcın de değer 10.000 olmasıg erekıyor en az sen yıne de doktoruna danıs endıselencek bısey yok kı nıye endıselendın kı sen?

kalp atıslarını duydun mu?

etraftakı herkes?doktor mu onlar ? lütfen herkese soylemeyın arkadaslar ya da soylıyeceksenız agzı olan konusacak buna razı olun nerden bılıyorlar sneın sat ını gec dollenme olup olamdıgını vs endıse etme stres cok etkılıyor bebeği emin ol...olumlu dusun degerın ınsallah artmıstır zaten ıkı gunde bır katlanır cunku ki buda kısıye gore degısıklık gosterr kımınde daha hızlı yukselır kımınde yavas herkesın hamılelegı farklıdır o yuzden lutfen canını sıkma olumlu ol doktorunu bekle :)

canım ben sağlık ocağında kan verdim henüz hiç kadın doğuma gitmedim. Araştırdım biraz netten kan testi sonucu 5 haftalıkken en fazla 7300 gösteriyor. bende iki katını görünce acaba mı dedim. Ama inşallah söylediğin gibidir canım. Kalp atışları için eylülün ilk haftasını düşünüyorum inşallah.teşekkür ederim ilgin için canım

herkez dedıgım aile bıreylerı falan eşim bile sevınmedı öğle olunca.daha once ıkı kez hamıle kaldım degerım hiç artmadı doğru duzgun ıkısındede 15-20 gun sonra adet oldum canım daralıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…