2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Slm herkeze aranıza yeni katıldım daha önce uzaktan takib ediyordum bu cmtsi ögrendim 4 haftalık hamileyim hcg degerim 356,69 çıktı bu hafta sonu ultrasonda kontrole gidicez inş sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyuu :):26:

canımm benim muhtemel doğum tarihim belli değil :S mart değil mayıs olacak buyuk ıhtımalle..benım durumum karısık bıraz..adetim 20 gun gecikmişken yapılan kan tahlıllerınde gebelık yoktu bende..beklemedeyken oldu..o yuzden sat ı baz alamıyoruz..doktor bıle bıyolojık olarak olmaması gereken bısey oldugunu soyledı :)) 5 eylulde kontrolum var umarım o zaman ogrenırım kesın tarıhı ve keseyı de gorurum umarım :))

günaydın kızlar,
c.tesi bende kalp atışını duydum bebişimin 7+1 de duyuldu.
listede benide güncelleyebilrisiniz.

Pınarcım, SAT 30 Temmuz, muhtemel doğum tarihi 6 Mayıs, ilk doktor randevumuz 7 Eylül:)

hepinizi öpüyorum annecikler))))

Hoşgeldin canım bende cunartesi öğrendim hamileliğimi benim değerde 300 lerde cumartesi kontrolüm var :))

günaydın hamiş arkadaslarım...Pınarcım bnm kese görülmedi sen yanlıs anladın sanırım listede görüldü yazıyor yanlıs bılgı olmasın:) 5 eylül persembe randevum var keseyi görmek umudyla.. bu arada kızlar sizde üşüme var mı ya ben normalde hep sıcak olan bırıyım üşeme var bugun.. aksam 10 da yatıp sabah 7 de kalktım suan işteyim uyumamak için direniyorum..

Merhaba Kızlar bende Ağustos ayında öğrenenlerdenim.Sizi takip ediyordum ama ilk muayanemi salak bir dr yaptırınca stresten yazamadım.Değerim 2260 iken karın ultrasyonundan keseyi göremeyip dış gebelik olabilir şüphesi ile beni bir hafta kıvrandırdı adam.Bir hafta sonra "Hiç açıklayıcı değilsiniz doktor bey ben dış gebelik deyince çok ağladım" dedim sonra karından bakıp "Boşuna ağlamışın normalmiş yerine yerleşmiş" dedi bi zahmet..ve bir ay sondra gel kanaman olmazsa dedi..Oysa kalp atışı için 15 güne çağırması gerekiyordu diye bildiğimden o doktorla devam etmeme kararı aldım.Eylülün 15-16 gibi başka doktora gidip kalp atışını dinleyecem artık.
Bu arada tabloya ekleyemedim kendimi kızlar yardımcı olursaniz sevinirim. Sat:23 Temmuz 2013 Muntemel Doğum tarihi: 29 Nisan 2014 İlk Muayene:26 Ağustos ( Karından Kese gözükmedi) 30 Ağustos (Kese görüldü çok şükür.)

Bende geceleri çok üşüyorum.Eşim yanımda sıcaklıyor ben üstümü örtüp uyuyorum ama yine de titreme geliyor.Sanırım normal..Uykuyu ise hiç sorma 24 saat uyubilecek moddayım.Sabah zorla kalkıp işe geliyorum.

bugün belim çok ağrıyor. ağrısına uyandım. bu kadar şiddetli olması normal mi acaba :44:

Üşüyen anneler-keşke ben de üşüsem....acayip yanıyorum hatta dışarıya ısı veriyorum diye iddia bile edebilirim:) eşim çok gülüyor halime ama ben terlemekten mahvoluyorum...

uyku ise aynen...akşam sekizde uykusu gelir mi bi insanın çok fena ya:) iş yerinde de leylayım hep zaten, tez zamanda alışsın vücutlarımız da biraz rahatlayalım inşallah:)

Bende üşüyenlerdenim arkadaşlar ara ara resmen titreme geliyor. Mide bulantısı ve öğürmelerim çok feci.insan sabah gözünü açtığı gibi öğürmeye başlar mı ya. Bütün gün mide bulantısı ve halsizlikte cabası. Ayağa kalkmaya dermanım yok resmen.

Birde hamile kalmadan önce ayağımda hep kaşıntı vardı. Kimi doktor mantar dedi kimi egzama dedi. Kremlerle spreyle kaşıntıyı geçici kesiyodum. Yumurtlama döneminden itibaren bebek ihtimali ile hiçbişey sürmedim ama kaşıntı iyice azdı. Sonra yaralar oluşmaya başladı çatlamaya su ve intihap toplamaya başladı ayağımın altında. 2 gun hiç basamadım kudret narı sürerek yarayıve intihabı kurutuyorum başka biyerde çıkıyo orayı kurutuyorum başka bir yerde çıkıyo. En kötüsüde kaşıntı hiç bitmiyo. Ayağımı parçalayasım geliyo. Hiçbirşekilde ilaç kullanmak istemiyorum ama nolcak böle bilmiyorum.

mrb çok geçmiş olsun canım ya,durumunu yeni okudum çok üzüldüm allah sabırlar versin,inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla yine güzel haberlerini alırız.veren allah alan allah bir bildiği vardır elbet..hakkınızdan hayırlısı olur inşallah..en çok üzüldüğüm şeylerden biride bu sitedeki bu sayfayı senin açmış olup bizi burda toplayıp daha sonra senden bu haberi duymak oldu..allaha emanet ol canım...çok çok geçmiş olsun tekrardan.

hayırlı uğurlu olsun bebişin canım..benimde ikinci hamileliğim bu yüzden ilki kadar heyecanlı geçmiyor hamileliğim...sanada hayırlı doğumlar canım

Güncelleme yaptım bakalım oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…