2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bugün belim çok ağrıyor. ağrısına uyandım. bu kadar şiddetli olması normal mi acaba :44:

günaydın canım çok geçmiş olsun..bel agrın bence normal..bende 6.haftamın içinde bel ağrısı çektim ama şuan hiç kalmadı..sırt üstü yatıp dinlenebilirsen iyi gelebilir canım..

Merhaba arkadaşlar .Bende ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim.Son adet tarihim 23 temmuzdu.
Geçen hafta doktora gittim ama göremedi keseyi.Yarın tekrardan gidicem .

günaydın canım çok geçmiş olsun..bel agrın bence normal..bende 6.haftamın içinde bel ağrısı çektim ama şuan hiç kalmadı..sırt üstü yatıp dinlenebilirsen iyi gelebilir canım..

cevap için teşekkür ederim selincim. inşallah geçer. perşembe doktor randevum var bakalım bebek görünecek mi

canım benim de bel agrım var kuyruk sokumuma doğru normal diye biliyorum :)

normaldir herhalde. dönemlerimiz aynıymış seninle. demek ki bu aralar bel ağrısı yaşanıyor. dün hiç ağrımıyordu. gece ağrısına uyandım geçmedi daha. gece çok üşümüştüm üstüm de açılmış belki ondandır biraz. keyfim de yok. evden dışarı çıkasım yok. evde de hiçbir şey yapmıyorum. güya bir de yüksek lisans yapıyorum. tez yazmam lazım. hocam arayıp duruyor sürekli. ben o tezi artık yazamam galiba. of of

inşallah 1 hafta sonra burda meleğimi gördüm yazacaksın canım

arkadaşlar kahverengi akıntı gelmeye başladı benden.adet oluyorum sandım ama baktım kahverengi ve sol kasıgım çok agrıyo.sizce neden böyle oldu yardım edin lütfen

tutunma kanamasıdır canım ilk zamanlar öyle olabiliyor doktora git pregestan verebilir yatıp bol bol dinlenmen gerekir

pirinç tanemi gördüm :) 5+6 haftalık teyzeleri kesemizi gördük kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi bugünde sağlık ocağındaydım bilgi verdim, ultrason fotosuna bakıp duruyorum özlemişim o günleri :)

hayırlı olsun canım. Iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar birşey soracam bulantısı olmayan varmı? ya benim neden miydem bulanmıyor anlamadım.Geçen cuma keseyi gördük dr o kadar ilgisiz ki ne haftasını söyledi ne bişey bir ay sonra gel dedi.Şimdi ben strese girdim neden bulantım yok ters bişey mi var diye Sat:23 temmuz du 6 haftalık gebeyim internete göre..

canım her bünye farkı. Herkesin hamileliği farklı. Hiç dert etme. Ablam 3 tane doğum yaptı 1 kere midesi bulanmadı kusmadı. Ben öğürmekten bogazlarım tahriş oldu ayağa kalkamıyorum halsizlikten. Bence bunu hiç dert etme. Dua et bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…