- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.661
Benimde ikinci hamileliğim kürtajı saymazsam bir oğlum var ilki kadar olmasada heyecan var:))hayırlı uğurlu olsun bebişin canım..benimde ikinci hamileliğim bu yüzden ilki kadar heyecanlı geçmiyor hamileliğim...sanada hayırlı doğumlar canım
bugün belim çok ağrıyor. ağrısına uyandım.bu kadar şiddetli olması normal mi acaba :44:
Benimde ikinci hamileliğim kürtajı saymazsam bir oğlum var ilki kadar olmasada heyecan var:))[/QUOTbenimde bir oğlum var iki yaşında ...senin bebiş kaç yaşında şuan..
4 yaşındaBenimde ikinci hamileliğim kürtajı saymazsam bir oğlum var ilki kadar olmasada heyecan var:))[/QUOTbenimde bir oğlum var iki yaşında ...senin bebiş kaç yaşında şuan..
Benim Sat 06.08.2013Güncelleme yaptım bakalım oldu mu?
4 yaşında
allah bağışlasın maşallah..sen çok güzel zamanlama yapmışsın..bizim durum biraz sıkıntılı geçicek gibi allah yardımcımız olsun inşallah..
Amin cümlemizin.Mevzu çocuk olunca Allah yardımcımız olsun..Biraz sıkarız dişimizi sonra büyürler rahat ederiz İnşaallahallah bağışlasın maşallah..sen çok güzel zamanlama yapmışsın..bizim durum biraz sıkıntılı geçicek gibi allah yardımcımız olsun inşallah..
merhaba arkadaşlar .bende ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim.son adet tarihim 23 temmuzdu.
Geçen hafta doktora gittim ama göremedi keseyi.yarın tekrardan gidicem .
Amin benimde 3,5 yaşında oğlum var.Amin cümlemizin.Mevzu çocuk olunca Allah yardımcımız olsun..Biraz sıkarız dişimizi sonra büyürler rahat ederiz İnşaallah
günaydın canım çok geçmiş olsun..bel agrın bence normal..bende 6.haftamın içinde bel ağrısı çektim ama şuan hiç kalmadı..sırt üstü yatıp dinlenebilirsen iyi gelebilir canım..
günaydın canım çok geçmiş olsun..bel agrın bence normal..bende 6.haftamın içinde bel ağrısı çektim ama şuan hiç kalmadı..sırt üstü yatıp dinlenebilirsen iyi gelebilir canım..
canım benim de bel agrım var kuyruk sokumuma doğru normal diye biliyorum :)
Allah bağışlasın :)Amin benimde 3,5 yaşında oğlum var.
arkadaşlar şimdi doktordan geldim. çok canım sıkkın. kalp atışlarını hala duyamadık. şiştim ağlamaktan. bugun çok umutluydum kesin duyarım diyodum. dun bugun içim çıktı öğürmekten kusmaktan. tamam bebeğim canlandı annesine kendini hissettiyor dedim ama kese var içinde bebek yok henüz. 6+4 haftalık bugun. çok üzgünüm. hem karından hem vajinal baktı ama yok yok yok. 1 hafta sonra gene çağırdı. bana geçmez bu bir hafta. hala elim ayağım titriyo.
arkadaşlar kahverengi akıntı gelmeye başladı benden.adet oluyorum sandım ama baktım kahverengi ve sol kasıgım çok agrıyo.sizce neden böyle oldu yardım edin lütfen
pirinç tanemi gördüm :) 5+6 haftalık teyzeleri kesemizi gördük kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi bugünde sağlık ocağındaydım bilgi verdim, ultrason fotosuna bakıp duruyorum özlemişim o günleri :)
Benimde ikinci hamileliğim kürtajı saymazsam bir oğlum var ilki kadar olmasada heyecan var:))[/QUOTbenimde bir oğlum var iki yaşında ...senin bebiş kaç yaşında şuan..
merhaba selın,oglun hangı ay doğumlu benım kuzum da 2 yasında
kızlar birşey soracam bulantısı olmayan varmı? Ya benim neden miydem bulanmıyor anlamadım.geçen cuma keseyi gördük dr o kadar ilgisiz ki ne haftasını söyledi ne bişey bir ay sonra gel dedi.şimdi ben strese girdim neden bulantım yok ters bişey mi var diye sat:23 temmuz du 6 haftalık gebeyim internete göre..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?