- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
evet alınca koyalım :) ben bebek odası yapmayı düşünüyorum karyolalı falan ama beşik daha mı mantıklı ki ?
ben de ikea dan aşağıdakı resımdeki koltugu emzirme koltuğu olarak sonracıma resımde yok ama beyaz beşik
klasik sallanmayan ve sol alttakı dolabı almayı düşünüyorum bire de şifonyer tarzı 4-5 çekmeceli bişi alırım belkı
ama böle yapmayı düşünüyorum bembeyaz aksesuaralr vs vs de renklı olcak ınsallahh ınsallah sağlıkla büyyüp de kucagımzıa alırsak :)
ay şhe cim o beşiğimi alıcaksın sadece bizde bakmıştık ona ama dümdüz hadi yatak ortaya çıkıyor yükseliyormuş ama hiç sallanmayan rahat olumuki bende beğenmiştim sade beyaz ama rahatmıdır bide ayrıca park yatak yada sallanan beşik alacakmısın
canım o koltktan bizde var bende beyaz ağırlklı oda takımı düşünüyorum koltuğuda oraya koyucam zaten beebk odaları bu yıl oyle dızayn edılmıs genelde her odaya o koltktan koymuslar emzırme ıcın ıyı olabılr
valla bizde erken diye henüz bişi almadık ama sonra maddi olarak sıkışmaktan korkuyoruz.
Aklımıza bebek bezi stoklamak geldi biraz. markette baktım 25 tl bebek bezleri.
bir teneke yağı 1-2 ayda o kadar pazar verince bu yağ çok tutuyo diye mızmızlanıyodum.
şimdi ufaklık pisletsin die. her hafta belkide haftada 2 defa bebek bezi alımak zorunda olucaz. stok şart stokk
ben de ikea dan aşağıdakı resımdeki koltugu emzirme koltuğu olarak sonracıma resımde yok ama beyaz beşik
klasik sallanmayan ve sol alttakı dolabı almayı düşünüyorum bire de şifonyer tarzı 4-5 çekmeceli bişi alırım belkı
ama böle yapmayı düşünüyorum bembeyaz aksesuaralr vs vs de renklı olcak ınsallahh ınsallah sağlıkla büyyüp de kucagımzıa alırsak :)
bebeğimin cicişi değil ama bebeğimle alakalı ilk bunu aldım. kalp atışlarını dinlemek içininternetten sipariş verdim daha gelmedi.
Eki Görüntüle 450800
bir an önce gelse de dinlesem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?