2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

Bebeğin kalp atışlarını sürekli dinlemek sakıncalı olabilir diye biliyorum. O yüzden doktor bize ultrasonla görüntülerken yalnızca birkaç saniye dinletti. İstersen bi sor doktoruna ondan sonra dinle.

haftada 2-3 kez ve 1-2dkyı geçmediği sürece bir sakıncası yokmuş. fazlasında bebeğin kalbi ısınıyormuş. ultrasonda da aynı şekilde.

Biz de anne koltuğunu aldık en son alacağım şey oydu ama eşim dayanamamış gidip aldı çok güzel bir de diğer kötü sonla biten gebeliğimden kalma patikleri var bebişimin, eşime o patikleri hediye paketi yapıp vermiştim umarım bu bebeğime giymek nasip olur cinsiyeti kesinleşsin hemen dizmeye başlarım ben çookk heyecanlıyım yeğenimin de cinsiyetini öğrenir öğrenmez hemen herşeyini dizmeye başlamıştım.

biraz pahalı ama şunda da gözüm kaldı benim günlük ve biyere giderken güzel bi ürün
Tiny Love 3'ü Bir Arada Uykucu Anakucağı
Beşik Olabilen İlk Anakucağı !

tiny love 3'ü bir arada anakucağına bende bayıldım bi süredir araştırıyorum ama nette hiç kullanıcı yorumu göremedim.. hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hergün en az iki saat nette bebek arabasıydı beşikti anakucağıydı araştırıyorum.. ilk bebek olduğu için eşimde bende çok heyecanlıyız... kızlar ikinci kez anne olanlar bizi aydınlatsın lütfen

ayşecim aynı bende senin gibi düşünüyorum..alışverişi ikea' dan yapmayı planlıyorum nasipse..aynı dolabı beğenmişiz..muhtemelen beşikte aynıdır..ben birde alt açma ünitesini düşünüyorum ileride kitaplik olarak kullanabiliyorsun..bembeyaz bir oda renkli aksesuarlar..şimdiden sabırsızlanıyorum ben..

bizimde cinsiyetimiz belli değil henüz o yüzden bişe almadım.sadece annem alt iç çamaşır aldı 2tane .biri tüz biride desenli .

bebeğin ilk eşyası don olursa donanırmış diye bir laf varmış herkes bunu söylemiş.

Kızlar, ben de son zamanlara kadar hiçbir şey almayacağım diyordum ama dayanamadım sembolik de olsa bir başlangıç yapayım dedim ve bir body ile üç çift çorap aldım :) Herşey pembe yada mavi olduğundan, ancak bunları bulabildim :) (Malum, cinsiyetimiz henüz belli değil). Kış bebeğine bu kısa kollu body'i nasıl giydireceğim, bilmiyorum, ama heves işte, aldım :) Etiketinde "3,5kg'dan 9 aya kadar" yazıyor. Belki yaza giydirebilrim, kuzunun kilosuna bağlı tabi :)

Bu arada bebek arabalarına ve ana kucaklarına baktık. Kaliteli ve fonksiyonel olanlar çok pahalı. İkisi birlikte 1500 TL'ye beğendik ve "yuh" dedik. 2 ay sonra doğum yapacak arkadaşım ikisi birlikte 800 küsüre aldı, hem de oldukça iyi bir markanın iyi bir ürünü. Kampanyaymış. Dolayısıyla biz de, son ana bırakmamaya, devamlı kampanyaları takip etmeye ve uygun bir şey yakaladığımız anda almaya karar verdik. İstediğimiz gibi bir şeyi 700-1000 arasına almayı umuyoruz (araba ve ana kucağı birlikte)

merhaba ben de yeni geldim bu topiğe.
bu anakucağı güzel gözüküyo evet.
pahalı ama biçok işlevi var. ama işte bi an düşündüm, beşik olmak için çok yerden değil mi?

evet ben de aynen öyle düşünüyorum

alt açma ünitesı de aklımda ama odayı şööle bi kafamda düşünüyorum nası olur diye bakalım

eğer uygun yer kalırsa onu da alırım bebişler bi sağlıkla gelsinde ınsallahh hepsii olurr :)

Kızlar bu topiğe yeni geldim. Bebişlerin cinsiyeti belli olmadığı için pek bişey alınmamış, dolayısıyla pek paylaşım olmamış. Bebişime babannesi aldı ilk çıtçıtlı badilerini. Mothercare deki indirimden. Ben de uzun kollu olanlarından aldım. Akşama paylaşırım sizlerle eve gidince. Etraftan ilk dönemleri için bebeğe çok şey gelir diye tahmin ettiğimden çok bir şey almamayı planlıyorum ama ne kadar yaparım bunu bilemem. Aslında geçen gün mothercare'de bi bebek arabası beğendik. 500 civarıydı ama sadece bebek arabası değil puset de vardı içinde. İsterseniz puseti çıkarabiliyorsunuz ve ayrı olarak da kullanabiliyorsunuz. Bilemedim tabi napsam diye ve almadım daha erken deyip ama indirimleri takip edip almak lazım hakkaten. Bir de kendime hiç hamilelik kıyafeti almadım henüz. Ama tatile gidip geldikten sonra artık almam gerekecek gibi duruyo çünkü pantolonlar son aşamada. Belki bi süre etekle idare edebilirim gerçi, onlar daha bol. Sizlerde kıyafet durumları nasıl? Canlandıralım topiği

Teşekkür ederim canım! Ben doktordan şimdi geldim, erkek büyük ihtimal dedi. Pipisini gördük. Çok edepsiz bu dedi bi de
ama bir ay sonra kesin söylicek tabi. Ben de o zamana kadar pek bişey almam diyorum. İşte 1 ay sonra kesin belli olsun o zaman alışverişe başlarım artık. Önce büyük şeyleri almayı planlıyorum ben. yatağını, beşiğini, oyun parkını almak istiyorum. Bebiş ocakta gelceği için hemen almayı planlamıyorum bebek arabasını. Malum Ankara karında dışarı çıkaramayız bebişimizi. Üşütmesin di mi. Anca yaza çıkar. O zaman da 6 aylık olmuş olcak. Pusetli bebek arabası alsam, puseti 6. ayda küçük gelmeye başlar artık. Ne yapsam bilemedim. Ocak bebişi olanlar neler yapıyo acep?:44::44:

Canım biz de pipimizi gördük geçen hafta :) ama ben de bir ay sonra tekrar gittiğimde netleşsin öle alcam bişiler. Öncelikle büyük parçaları almak mantıklı ama çok araştırmak gerek, kampanyadan ya da outlet mağazasından falan almak daha iyi olabilir. Şimdi ben onları araştırıyorum. DEdiğin gibi bebek arabası konusunda bende çok kararsızım, puset 6. ayda küçük geler yatmaz bizim zıpırlar onun içinde öleeee dümdüz :) bebek arabasını sonra alırız. Öncelikle sepet beşik yatak odamıza, sonra bebeğimizin odasına dolap komidin ve park yatak sonra da mutlaka bir ev tipi ana kucağı almayı düşünüyorum şu aşamada, oto koltuğu bebek arabası falan sonraki dönemlerde alırız diiimi ama. Eeeee bu büyük parçalar için s,zler neler düşünüyosunuz kızlar. Benim ilk bebek olacağı için kafam çok karışık yardım lütfen :44::44::44:

Oyyyyyyy hepsi çok cici, çok güzel! Maşallah! İnşallah hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde giyer bebişin
Ben özellikle % 51 anne yazana ve aile ağacı olana bayıldım süper!!!
Daha yeni ciciler aldıkça paylaşalım inşallah...

Güle güle kullanmak nasip olsun İnşallah, böle cinsiyeti de netlik kazanmayınca bişiler almak çok zor oluyo dimi :) azcık daha dayanalım da Allah nasip ederse Ağustos ayında başlarız ufak ufak alışverişe...

Hayirli olsun hepinizin bebegini allah bagislasin. 2012 ocak annesiyim. Kizim 6 aylik oldu bile ruya gibi gelip geciyo. Gecen sene bizde bu heycanlardaydik. İnanin goz acip kapayincaya kadar geciyo zaman. Bebek arabasina gelince ben dogmadan almistim iyikide almisim. Dogumdan sonra kendini biranonce disari atmak istiyosun kisa surelide olsa bi yerlere cikmak istiyosun. Kucakta falan olmuyo. Kanguruda kullanmadim arabsinda daha rahat ediyo. . Hepinize hayirli dogumlar. Denk geldikce tavsiye vermeye calisirim.

tiny love 3 ü ilk kez bugun burda duydum ;vallahi süpersiniz kızlar ;bu tip bebek araası,bebek mama masası vs gibi şyler alıp kullananlar tavsiye edenler yada her yerde aynı fiyatta iken uygun fiyata alanlar varsa paylaşırlarsa çok sevinirim ..
masası almak istemiyordum tiny e bayıldım ama ;acaba bu beşik ne kadar idare eder,ben bebek odası tk alıcağım ,o yüzden birde böyle portatip bi şey almak istiyordum ,hem çok yer kaplamayan olsun hemde pratik bi şey istiyordum ....
görüpte kendisi için bu tip şeyleri bebk için kullanışlı bulanlar ne olur paylaşsın :)

ocak annesi olcağım ne marka aldınız?memnunmusunuz?ilk bebiş olucak bnimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…