- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.409
- 248
- Konu Sahibi tugbaemrah
-
Bebeğin kalp atışlarını sürekli dinlemek sakıncalı olabilir diye biliyorum. O yüzden doktor bize ultrasonla görüntülerken yalnızca birkaç saniye dinletti. İstersen bi sor doktoruna ondan sonra dinle.
biraz pahalı ama şunda da gözüm kaldı benim günlük ve biyere giderken güzel bi ürün
Tiny Love 3'ü Bir Arada Uykucu Anakucağı
Beşik Olabilen İlk Anakucağı !
ben de ikea dan aşağıdakı resımdeki koltugu emzirme koltuğu olarak sonracıma resımde yok ama beyaz beşik
klasik sallanmayan ve sol alttakı dolabı almayı düşünüyorum bire de şifonyer tarzı 4-5 çekmeceli bişi alırım belkı
ama böle yapmayı düşünüyorum bembeyaz aksesuaralr vs vs de renklı olcak ınsallahh ınsallah sağlıkla büyyüp de kucagımzıa alırsak :)
ay şhe cim o beşiğimi alıcaksın sadece bizde bakmıştık ona ama dümdüz hadi yatak ortaya çıkıyor yükseliyormuş ama hiç sallanmayan rahat olumuki bende beğenmiştim sade beyaz ama rahatmıdır bide ayrıca park yatak yada sallanan beşik alacakmısın
biraz pahalı ama şunda da gözüm kaldı benim günlük ve biyere giderken güzel bi ürün
Tiny Love 3'ü Bir Arada Uykucu Anakucağı
Beşik Olabilen İlk Anakucağı !
ayşecim aynı bende senin gibi düşünüyorum..alışverişi ikea' dan yapmayı planlıyorum nasipse..aynı dolabı beğenmişiz..muhtemelen beşikte aynıdır..ben birde alt açma ünitesini düşünüyorum ileride kitaplik olarak kullanabiliyorsun..bembeyaz bir oda renkli aksesuarlar..şimdiden sabırsızlanıyorum ben..
Eki Görüntüle 461133 Eki Görüntüle 461134 Eki Görüntüle 461135
İşte bizim ilk cicilerimiz! Sizinle paylaşmak istedim kızlar!
çok güzel maşallah güle güle kullansın bebiş cinsiyeti belli oldumu acaba?:))
benim daha hiç birşeyi yok.ama artık çok tehlikeli dönemi geçtik sanırım.acaba almaya başlasammı hem kıza hem erkeğe olan bişeyler ufak tefek
Teşekkür ederim canım! Ben doktordan şimdi geldim, erkek büyük ihtimal dedi. Pipisini gördük. Çok edepsiz bu dedi bi de
ama bir ay sonra kesin söylicek tabi. Ben de o zamana kadar pek bişey almam diyorum. İşte 1 ay sonra kesin belli olsun o zaman alışverişe başlarım artık. Önce büyük şeyleri almayı planlıyorum ben. yatağını, beşiğini, oyun parkını almak istiyorum. Bebiş ocakta gelceği için hemen almayı planlamıyorum bebek arabasını. Malum Ankara karında dışarı çıkaramayız bebişimizi. Üşütmesin di mi. Anca yaza çıkar. O zaman da 6 aylık olmuş olcak. Pusetli bebek arabası alsam, puseti 6. ayda küçük gelmeye başlar artık. Ne yapsam bilemedim. Ocak bebişi olanlar neler yapıyo acep?:44::44:
geçen sene düşük yaptığım için cesaret edip almadım hiçbir şey fakat kız kardeşim abla bişey olmaz allahın izniyle deyip almış cinsiyeti bilmiyoruz :)
Eki Görüntüle 461549 Eki Görüntüle 461560 Eki Görüntüle 461559 Eki Görüntüle 461558 Eki Görüntüle 461556 Eki Görüntüle 461555 Eki Görüntüle 461554 Eki Görüntüle 461553 Eki Görüntüle 461552 Eki Görüntüle 461551 Eki Görüntüle 461550 Eki Görüntüle 461561
geçen sene düşük yaptığım için cesaret edip almadım hiçbir şey fakat kız kardeşim abla bişey olmaz allahın izniyle deyip almış cinsiyeti bilmiyoruz :)
Eki Görüntüle 461549 Eki Görüntüle 461560 Eki Görüntüle 461559 Eki Görüntüle 461558 Eki Görüntüle 461556 Eki Görüntüle 461555 Eki Görüntüle 461554 Eki Görüntüle 461553 Eki Görüntüle 461552 Eki Görüntüle 461551 Eki Görüntüle 461550 Eki Görüntüle 461561
Teşekkür ederim canım! Ben doktordan şimdi geldim, erkek büyük ihtimal dedi. Pipisini gördük. Çok edepsiz bu dedi bi de
ama bir ay sonra kesin söylicek tabi. Ben de o zamana kadar pek bişey almam diyorum. İşte 1 ay sonra kesin belli olsun o zaman alışverişe başlarım artık. Önce büyük şeyleri almayı planlıyorum ben. yatağını, beşiğini, oyun parkını almak istiyorum. Bebiş ocakta gelceği için hemen almayı planlamıyorum bebek arabasını. Malum Ankara karında dışarı çıkaramayız bebişimizi. Üşütmesin di mi. Anca yaza çıkar. O zaman da 6 aylık olmuş olcak. Pusetli bebek arabası alsam, puseti 6. ayda küçük gelmeye başlar artık. Ne yapsam bilemedim. Ocak bebişi olanlar neler yapıyo acep?:44::44:
tiny love 3'ü bir arada anakucağına bende bayıldım bi süredir araştırıyorum ama nette hiç kullanıcı yorumu göremedim.. hamile kaldığımı öğrendiğimden beri hergün en az iki saat nette bebek arabasıydı beşikti anakucağıydı araştırıyorum.. ilk bebek olduğu için eşimde bende çok heyecanlıyız... kızlar ikinci kez anne olanlar bizi aydınlatsın lütfen
Hayirli olsun hepinizin bebegini allah bagislasin. 2012 ocak annesiyim. Kizim 6 aylik oldu bile ruya gibi gelip geciyo. Gecen sene bizde bu heycanlardaydik. İnanin goz acip kapayincaya kadar geciyo zaman. Bebek arabasina gelince ben dogmadan almistim iyikide almisim. Dogumdan sonra kendini biranonce disari atmak istiyosun kisa surelide olsa bi yerlere cikmak istiyosun. Kucakta falan olmuyo. Kanguruda kullanmadim arabsinda daha rahat ediyo. . Hepinize hayirli dogumlar. Denk geldikce tavsiye vermeye calisirim.
ocak annesi olcağım ne marka aldınız?memnunmusunuz?ilk bebiş olucak bnimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?