2013 annelerinin bebeklerinin güzell cicilerii :))

o ana kucağını bende çok beğendim kesinlikle onu alıcam :)

Çok teşekkür ederiz. Senin de bebeğin hayırlı olsun. Zaman hemen geçiyo di mi? Özellikle de ilk dönemleri. Doyamıyosun, bi yandan hemen büyüsün istiyosun, bi yandan hep öyle minik kalsın şirin şirin diyosun. Allah bağışlasın inşallah hepimizinkini.

Bebek arabası konusunda doğru diyosun aslında. Onu da düşündüm, mutlaka kendimizi bir yerlere atmak isteriz diye ama o zaman da arabayla götürür bizi babişko diye ihtiyaç olmaz diye düşünmüştüm. Ama şimdi böyle düşünürken zaman yaklaştıkça o da eksik olmasın, o da olsun yapar alırız kesin. Sen bebek arabasını nerden hangi marka almıştın eass? Ne kadardı bi de? Memnun musun? Bizi deneyimli bi anne olarak bilgilendirirsen seviniriz.

Eki Görüntüle 462040 Eki Görüntüle 462042

bizim ilk cicişler bunlar oldu babamız erkek olduğunu duyunca...:))

oyyyyyyyy fanatik bebiş:) yanlız babası dikkat etsin, ters tepmesin. ben uzun süre babam beşiktaşlı diye beşiktaşlıydım. sonra bi gün bi kıl oldum babama fenere döndüm. o gün bu gündür fenerliyim

Yukarda yazmistim ama gormedin sanirim. Ole pahali markalara b akmadim bile milyarlar veremem bi bebek arabasina bazi cocuk sevmiyor arabayi. biz aldigimizda kampanya vardi tasima koltugu + bebek arabasi 400 du bulundugum yerdeki bi magzadan aldim. Graco marka simdilik memnunum.

Eki Görüntüle 462040 Eki Görüntüle 462042

bizim ilk cicişler bunlar oldu babamız erkek olduğunu duyunca...:))

hayırlı olsun canım doğultan fenerli eheh :)

Allah ın izniyle bu sefer sağlıkla kucagına alıp gıydırısın canım hepsını :)

inşallah üstünde gördüğün gunelrde olur canım :) güle gülle kullansın doğsunda bi tabii :)

Eki Görüntüle 461133 Eki Görüntüle 461134 Eki Görüntüle 461135

İşte bizim ilk cicilerimiz! Sizinle paylaşmak istedim kızlar!

ilk ciciler hayırlı olsun aslınd ailk don alınırmış biliyo musun donansın diye öle derler

bebeklerinizin kıyafetlerine bayıldım....
sağlıkla huzurla giysinler inş.

bebek arabası konusunda fikir amaçlı şunu yazabilirim ;
oğluma önce baby2 gonun pusetli tkm.olanını almıştım
puset arabaya takılıyordu çok rahat ettim ilk zamanlar
ama sonra bagaja sığdırma problemi yaşadığım için kraftın baston katlanabilir arabasını almıştım ve en çok bu baston arabadan memnun kaldım
çok hafif ve katlanınca küçücük olan bir araba tercih ederseniz rahat edersiniz.
2.bebeğimdede nasip olursa en çok bu arabayı kullanıcam

Evet canim haklisin ama ilk zamanlarbastonlar pek uygun olmuyor bastonlar icin en az 6 aylik olmasi lazim bence.

Evet canim haklisin ama ilk zamanlarbastonlar pek uygun olmuyor bastonlar icin en az 6 aylik olmasi lazim bence.
kışın çok dışarıya çıkamayız diye düşünürsek yaza dahada büyümüş olurlar
ben 3.ayında yatar pozisyonda kullanmıştım oğlumda bastonu
ama herkes kendince uygun olanı bulup onu tercih edicek tabi
ben sadece fikrimi yazmak istedim
bende resim eklicem ama yapabilirsem tabii

aslında her alışverişte deterjan ve yumuşatıcıda stokluyorumDama onlarıda eklemek istemedim
dalin alıyorum oğlumdada kullanmıştım gayet memnunum
pembe önlüğüde arkadaşımın bebeğine kıyafet bakarken hoşuma gitmişti almıştım ama erkek olursa nasıl pembe takıcaz bilemiyorum:)))

Kızlar ben de bebek arabası konusunda çok karasızım. beğendiğim modeller 700-800 tl bana göre çok pahalı, bir de bebek arabaya binmek istemezse. hem puset hem oto koltuğu olsun istiyorum ama bu gidişle ayrı ayrı alıcam galiba. deneyimlilerden fikir bekliyorum. bi taraftan diyorum kış bebeği olcak 6 aydan önce bebek arabası kullanamayız diye, bi taraftanda özeniyorum işte.... Pööööfffff...

Aaaa birde göğüs pompası düşünen var mı, ben çalıştığım için almam gerekecek. Hangi markayı tavsiye edersiniz bilen var mı. Bir de elektrikli olsun istiyorum

Aaaa birde göğüs pompası düşünen var mı, ben çalıştığım için almam gerekecek. Hangi markayı tavsiye edersiniz bilen var mı. Bir de elektrikli olsun istiyorum

belki görmüşsündür canım'' max cosi'' bebek arabalarını
çok beğeniyorum ben ama oğluma hamileyken farkedememiştim sonrada 2.bebek arabasına okadar para vermek istemedim
arkadaşım kullanıyordu ve çok memnundu
ama yazdığın gibi çok pahalılar
uygun fiyatta gönlüne göre birşey bulabilirsin umarım
ama benim tavsiyem bebek arabasına takılan pusetli, bir tkm alman
ben ilk zamanlar çok rahat etmiştim

oğlumda ilk ameda kiralamıştım ve sütü çekişi kuvvetliydi
sonra kraft satın aldık ve ondanda memnundum ama birine kullanmaya verdim ve bozuk geri aldım
arkadaş aventin manuel olanını önerdi hem çok memnun kalmış ve biberonada takılıp direk biberona sağıyormuşsun
birde avent via diye saklama kapları var fazla sütlerini difrizde saklayabilirsin
ben çok araştırdım ve şimdilik gönlüme yattı
ama elektrikli pompada büyük kolaylık bunuda söylemeden geçemicem:))

inş.hemen süt gelirde emerler ama ben doğuma giderken yanıma alıp ilk günden sağmaya başlıcam o kesin

çok tatlı bunlar sağlıkla giysin kimbilir ayağında nasıl tatlı duracak annesi :))

Amin inşallah canım benim Hepimizinki sağlıklı, hayırlı evlatlar olsun inşallah... Çok yakışacak inşallah o minicik ayaklarına.
Tabi ben kalan süre boyunca seveceğim diye eskitmezsem

Bugün diğer topikleri gezdim de
Daha rahme düşmeden başlıyor telaş Yarabbim.
İlişkiden sonra yat.
Şöyle yap böyle yap
Sonra yok idrar testi kan tahlili.
Bhcg kaç olmuş.
Kese göründü mü?
Kalp atışı duyuldu mu?
Midem çok bulanıyor.
Uykum var...
Tuhaf bir koku aldınız mı?
Doktora gidince ne diyecek acaba?
Satı yakaladı mı?
İyi midir ki?
Cinsiyeti ne?
................................................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…