- Konu Sahibi tugbaemrah
-
ay şhe cim o beşiğimi alıcaksın sadece bizde bakmıştık ona ama dümdüz hadi yatak ortaya çıkıyor yükseliyormuş ama hiç sallanmayan rahat olumuki bende beğenmiştim sade beyaz ama rahatmıdır bide ayrıca park yatak yada sallanan beşik alacakmısın
biraz pahalı ama şunda da gözüm kaldı benim günlük ve biyere giderken güzel bi ürün
Tiny Love 3'ü Bir Arada Uykucu Anakucağı
Beşik Olabilen İlk Anakucağı !
Hayirli olsun hepinizin bebegini allah bagislasin. 2012 ocak annesiyim. Kizim 6 aylik oldu bile ruya gibi gelip geciyo. Gecen sene bizde bu heycanlardaydik. İnanin goz acip kapayincaya kadar geciyo zaman. Bebek arabasina gelince ben dogmadan almistim iyikide almisim. Dogumdan sonra kendini biranonce disari atmak istiyosun kisa surelide olsa bi yerlere cikmak istiyosun. Kucakta falan olmuyo. Kanguruda kullanmadim arabsinda daha rahat ediyo. . Hepinize hayirli dogumlar. Denk geldikce tavsiye vermeye calisirim.
Eki Görüntüle 462040 Eki Görüntüle 462042
bizim ilk cicişler bunlar oldu babamız erkek olduğunu duyunca...:))
Çok teşekkür ederiz. Senin de bebeğin hayırlı olsun. Zaman hemen geçiyo di mi? Özellikle de ilk dönemleri. Doyamıyosun, bi yandan hemen büyüsün istiyosun, bi yandan hep öyle minik kalsın şirin şirin diyosun. Allah bağışlasın inşallah hepimizinkini.
Bebek arabası konusunda doğru diyosun aslında. Onu da düşündüm, mutlaka kendimizi bir yerlere atmak isteriz diye ama o zaman da arabayla götürür bizi babişko diye ihtiyaç olmaz diye düşünmüştüm. Ama şimdi böyle düşünürken zaman yaklaştıkça o da eksik olmasın, o da olsun yapar alırız kesin. Sen bebek arabasını nerden hangi marka almıştın eass? Ne kadardı bi de? Memnun musun? Bizi deneyimli bi anne olarak bilgilendirirsen seviniriz.
oyyyyyyyy fanatik bebiş:) yanlız babası dikkat etsin, ters tepmesin. ben uzun süre babam beşiktaşlı diye beşiktaşlıydım. sonra bi gün bi kıl oldum babamafenere döndüm. o gün bu gündür fenerliyim
Eki Görüntüle 462040 Eki Görüntüle 462042
bizim ilk cicişler bunlar oldu babamız erkek olduğunu duyunca...:))
geçen sene düşük yaptığım için cesaret edip almadım hiçbir şey fakat kız kardeşim abla bişey olmaz allahın izniyle deyip almış cinsiyeti bilmiyoruz :)
Eki Görüntüle 461549 Eki Görüntüle 461560 Eki Görüntüle 461559 Eki Görüntüle 461558 Eki Görüntüle 461556 Eki Görüntüle 461555 Eki Görüntüle 461554 Eki Görüntüle 461553 Eki Görüntüle 461552 Eki Görüntüle 461551 Eki Görüntüle 461550 Eki Görüntüle 461561
Eki Görüntüle 459919
Kızlar, ben de son zamanlara kadar hiçbir şey almayacağım diyordum ama dayanamadım sembolik de olsa bir başlangıç yapayım dedim ve bir body ile üç çift çorap aldım :) Herşey pembe yada mavi olduğundan, ancak bunları bulabildim :) (Malum, cinsiyetimiz henüz belli değil). Kış bebeğine bu kısa kollu body'i nasıl giydireceğim, bilmiyorum, ama heves işte, aldım :) Etiketinde "3,5kg'dan 9 aya kadar" yazıyor. Belki yaza giydirebilrim, kuzunun kilosuna bağlı tabi :)
Bu arada bebek arabalarına ve ana kucaklarına baktık. Kaliteli ve fonksiyonel olanlar çok pahalı. İkisi birlikte 1500 TL'ye beğendik ve "yuh" dedik. 2 ay sonra doğum yapacak arkadaşım ikisi birlikte 800 küsüre aldı, hem de oldukça iyi bir markanın iyi bir ürünü. Kampanyaymış. Dolayısıyla biz de, son ana bırakmamaya, devamlı kampanyaları takip etmeye ve uygun bir şey yakaladığımız anda almaya karar verdik. İstediğimiz gibi bir şeyi 700-1000 arasına almayı umuyoruz (araba ve ana kucağı birlikte)
Eki Görüntüle 461133 Eki Görüntüle 461134 Eki Görüntüle 461135
İşte bizim ilk cicilerimiz! Sizinle paylaşmak istedim kızlar!
bebeklerinizin kıyafetlerine bayıldım....
sağlıkla huzurla giysinler inş.
bebek arabası konusunda fikir amaçlı şunu yazabilirim ;
oğluma önce baby2 gonun pusetli tkm.olanını almıştım
puset arabaya takılıyordu çok rahat ettim ilk zamanlar
ama sonra bagaja sığdırma problemi yaşadığım için kraftın baston katlanabilir arabasını almıştım ve en çok bu baston arabadan memnun kaldım
çok hafif ve katlanınca küçücük olan bir araba tercih ederseniz rahat edersiniz.
2.bebeğimdede nasip olursa en çok bu arabayı kullanıcam
kışın çok dışarıya çıkamayız diye düşünürsek yaza dahada büyümüş olurlarEvet canim haklisin ama ilk zamanlarbastonlar pek uygun olmuyor bastonlar icin en az 6 aylik olmasi lazim bence.
Kızlar ben de bebek arabası konusunda çok karasızım. beğendiğim modeller 700-800 tl bana göre çok pahalı, bir de bebek arabaya binmek istemezse. hem puset hem oto koltuğu olsun istiyorum ama bu gidişle ayrı ayrı alıcam galiba. deneyimlilerden fikir bekliyorum. bi taraftan diyorum kış bebeği olcak 6 aydan önce bebek arabası kullanamayız diye, bi taraftanda özeniyorum işte.... Pööööfffff...
Aaaa birde göğüs pompası düşünen var mı, ben çalıştığım için almam gerekecek. Hangi markayı tavsiye edersiniz bilen var mı. Bir de elektrikli olsun istiyorum
çok tatlı bunlar sağlıkla giysin kimbilir ayağında nasıl tatlı duracak annesi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?