Aynen canım bu kız iki hafta sonra 3 kilo olur bayrama gelir valla
Aman maşallah maşallah tombiktoma:)))
nasıl değerlendircez ki kızzzzz
Canım dün akşam bu konuyu baya araştırdım. Doğum sonrasına en fazla 5 hafta aktarabiliyorsun. O da çalışabilir raporu kısmı. Yani 37den sonrası aktarılmıyor erken doğum yapsan da. Ben bunu bilmiyordum, hepsi aktarılıyor sanıyordum, o yüzden benim doktorun anlattığını anlamamıştım. Bu durumda doktorun senin istediğin gibi göstermesi bir işe yaramıyor.bak yönetmeliğide buldum
6111 sayılı Kanunla yapılan değişiklikten sonra; Kadın memura; doğumdan önce sekiz, doğumdan sonra sekiz hafta olmak üzere toplam onaltı hafta süreyle analık izni verilir. Çoğul gebelik durumunda, doğum öncesi sekiz haftalık analık izni süresine iki hafta eklenir. Ancak beklenen doğum tarihinden sekiz hafta öncesine kadar sağlık durumunun çalışmaya uygun olduğunu tabip raporuyla belgeleyen kadın memur, isteği hâlinde doğumdan önceki üç haftaya kadar kurumunda çalışabilir. Bu durumda, doğum öncesinde bu rapora dayanarak fiilen çalıştığı süreler doğum sonrası analık izni süresine eklenir. Doğumun erken gerçekleşmesi sebebiyle, doğum öncesi analık izninin kullanılamayan bölümü de doğum sonrası analık izni süresine ilave edilir. Doğumda veya doğum sonrasında analık izni kullanılırken annenin ölümü hâlinde, isteği üzerine memur olan babaya anne için öngörülen süre kadar izin verilir. hükmü getirilmiştir.
ÜhüüüüGünaydın
Herkeseeeee iyi hafta sonları
Bnmde kocam 3 gibi gelir aslında her c tesi 4 e kdr çalışıyor
Ana hep izin alır bnm için ve erkenden kaçar
Eşimin hamileliği süresince böyle erkenden kaçarım demiş onlarda
Sorun yok demişler sağolsunlar
Gelir ve sadece bizimle evle ilgilenir
Genelde ailecek dışarı çıkarız pazara avm ye Yada bursadaki doğal güzelliklere gideriz
Tek başına çıkacaksa hafta içi arada çıkar
Bu hafta sonu cocukların odalarıyla ilgilenicez
Bize bi hafta sonu yetmiyor işler bitmiyor
günaydın kızlar bende park yatak almayı düşünüyorum ama onlara ebatlarına uygun nevresim ayrı mı satılır normal nevresim takımlarındn ?? alanlar nasıl aldıı ..
Ühüüüü
Merhaba kızlar. Güzel bir haftasonu olsun hepimize. Bugün biz Ulustayız, biraz daha bebek şekeri bakacağım
Canım dün akşam bu konuyu baya araştırdım. Doğum sonrasına en fazla 5 hafta aktarabiliyorsun. O da çalışabilir raporu kısmı. Yani 37den sonrası aktarılmıyor erken doğum yapsan da. Ben bunu bilmiyordum, hepsi aktarılıyor sanıyordum, o yüzden benim doktorun anlattığını anlamamıştım. Bu durumda doktorun senin istediğin gibi göstermesi bir işe yaramıyor.
cnm ağlama yaaa sendee bi plan yappp ve kocanı arayıp güzelce soylee
doğumdan sonra ztn bısey yapamıcaz biraz biz bize olalım mı de
hatta bırakın oğlanı k validene ıkınız gezın
bi yere gıdıp bı cay ıcın sohbet edın ınan o kadar yaklasıcak kı sana
hava süper sahılde bıraz yuruyun
o klişelerden uzaklaşmak onada ıyı gelecektır
bazen bu adamların gozunu açmak bıze duşuyorrrr
bu evde organızasyonları hep ben yaparım mesela
eşime soylerım o da uyar bu hafta sonu odalarla ılgılenıcez mesela daha ağırlaşmadan yapalım aşkım dedım ok dedıCanım sahil falan yok ki burda.
Bugün kü planını asla ertelemezde yarın söyleyecem bakalım. Dediğin gibi ikna etmeye de çalışırım. Oğlumu da alıp gitsek razıyım. Yeterki bizimle olsun.
cnm ağlama yaaa sendee bi plan yappp ve kocanı arayıp güzelce soylee
doğumdan sonra ztn bısey yapamıcaz biraz biz bize olalım mı de
hatta bırakın oğlanı k validene ıkınız gezın
bi yere gıdıp bı cay ıcın sohbet edın ınan o kadar yaklasıcak kı sana
hava süper sahılde bıraz yuruyun
o klişelerden uzaklaşmak onada ıyı gelecektır
bazen bu adamların gozunu açmak bıze duşuyorrrr
bu evde organızasyonları hep ben yaparım mesela
eşime soylerım o da uyar bu hafta sonu odalarla ılgılenıcez mesela daha ağırlaşmadan yapalım aşkım dedım ok dedıCanım sahil falan yok ki burda.
Bugün kü planını asla ertelemezde yarın söyleyecem bakalım. Dediğin gibi ikna etmeye de çalışırım. Oğlumu da alıp gitsek razıyım. Yeterki bizimle olsun.
aman cnm sahıl dedgıme bakma yok mu gol kenarı fln oyle bı yerde olabılırrr
yanı sız beraber olunda mekan yer farketmezzz..
valla bızım evın yanında cok güzel bı cay bahcesı var oraya gıdıp ıkı baardak cay ıcıyoruz bazen
o bıle o kdr ıı geliyor kı bıze
yeter daha ne olsun maksat gonuller bı olsun
ben hıc sevmıyorum monotonlugu
günaydınnnnn :))
kızlar antibiyotiği kullanıyorum ama boğazımda herhangi bi iyileşme yok bıraksammı işe yaramıyo heralde:26:
günaydın cicoşşşş
alla allaaa napptın kuzucum sen de bu kdr zor geçti bu hastalıkkk
iğne mi yiyicen yani..
valla bilmiyorum ki ıhlamurla fln desteklıyormusun
bnmde hala boğazım sızlıo ama cok az
dun dodurma yedım bıde
çivi çiviyi söker
Ben geldim sonundaaaaaaa=)))
Hiiiiç okuyamadım geçmişi ama umarım yolundadır her şey..
Gizo antibiyotiği bırakmak yok.kutu bitmeden etkisini göstermez zatenn
Gizem dün nette bişe okudum. Hamileyken alınan antibiyotikler fayda etmiyormuş. Vücut bebeğin gelişimine odaklı olduğundan virüslerle mücadele etmiyor yazıyordu. Bilmem doğrumu :26: Bana da bi faydası olmadı antibiyotiklerin canım.günaydınnnnn :))
kızlar antibiyotiği kullanıyorum ama boğazımda herhangi bi iyileşme yok bıraksammı işe yaramıyo heralde:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?