2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Aynen canım bu kız iki hafta sonra 3 kilo olur bayrama gelir valla
Aman maşallah maşallah tombiktoma :)))
nasıl değerlendircez ki kızzzzz

Ilahi sesli güldüm kız

Evde başka çocuk yok kimse yok.Değerlendir ışte. Evdeyseniz önce midesine hitap eden şeyler yap Sonra da gözüne hitap et şekerim. Ne bilim sarılın film izleyin .. Öyle bi gün olsun ki sana desin ki keşke annemler her hafta köye gitse Böyle başbaşa kafa dinlesek..34:

Günaydın
Herkeseeeee iyi hafta sonları
Bnmde kocam 3 gibi gelir aslında her c tesi 4 e kdr çalışıyor
Ana hep izin alır bnm için ve erkenden kaçar
Eşimin hamileliği süresince böyle erkenden kaçarım demiş onlarda
Sorun yok demişler sağolsunlar
Gelir ve sadece bizimle evle ilgilenir
Genelde ailecek dışarı çıkarız pazara avm ye Yada bursadaki doğal güzelliklere gideriz
Tek başına çıkacaksa hafta içi arada çıkar
Bu hafta sonu cocukların odalarıyla ilgilenicez
Bize bi hafta sonu yetmiyor işler bitmiyor

Canım dün akşam bu konuyu baya araştırdım. Doğum sonrasına en fazla 5 hafta aktarabiliyorsun. O da çalışabilir raporu kısmı. Yani 37den sonrası aktarılmıyor erken doğum yapsan da. Ben bunu bilmiyordum, hepsi aktarılıyor sanıyordum, o yüzden benim doktorun anlattığını anlamamıştım. Bu durumda doktorun senin istediğin gibi göstermesi bir işe yaramıyor.

Ühüüüü

Merhaba kızlar. Güzel bir haftasonu olsun hepimize. Bugün biz Ulustayız, biraz daha bebek şekeri bakacağım

kızlar comforama da bugün kü ilk 100 müşteriye 200 liralık alışveriş çeki veriyorlarmış eşim denk geldi kızımıza alışveriş yapmış herkes aksesuarlara mobilyalara hücum etmiş eşimde bebek malzemelerini seçmiş malzemeleri görenler bebek reyonu ne tarafta demişler zaten genelde her üründen 1 yada iki tane varmış kız malzemelerini eşim almış eve geliyo şimdi

hay allahım hiç güleceğim yoktu hayatımızda hiç kimsenin bedavadan 1 lira faydası olmadı bize rüyamda görsem inanmazdım kız çocuk bereketli olur derler ya çok doğru dün gece düşünüyordum çoğu ihtiyacını aldık ama eksiklerini tamamlarken zorlanıcz diye dert ettim öyle uyudum Rabbim çok büyük

günaydın kızlar bende park yatak almayı düşünüyorum ama onlara ebatlarına uygun nevresim ayrı mı satılır normal nevresim takımlarındn ?? alanlar nasıl aldıı ..

walla canım park yatağımız bunu

Wei-B Playpen Lilie Oyun Parkı / Gri - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com

nevresim takımı da bunu aldık

Taç Disney Winnie The Pooh and Tigger Baby Nevresim Takımı - 50.93 TL + KDV

yedek nevresim takımına gerek var mı kızlar sizce bunu aldığım kadın yeter bir takım dedi :44:

cnm ağlama yaaa sendee bi plan yappp ve kocanı arayıp güzelce soylee
doğumdan sonra ztn bısey yapamıcaz biraz biz bize olalım mı de
hatta bırakın oğlanı k validene ıkınız gezın
bi yere gıdıp bı cay ıcın sohbet edın ınan o kadar yaklasıcak kı sana
hava süper sahılde bıraz yuruyun
o klişelerden uzaklaşmak onada ıyı gelecektır
bazen bu adamların gozunu açmak bıze duşuyorrrr
bu evde organızasyonları hep ben yaparım mesela
eşime soylerım o da uyar bu hafta sonu odalarla ılgılenıcez mesela daha ağırlaşmadan yapalım aşkım dedım ok dedı

Merhaba kızlar. Güzel bir haftasonu olsun hepimize. Bugün biz Ulustayız, biraz daha bebek şekeri bakacağım

cnm bende eşim işten gelince carsıya cıkıcam bakıcam
inşallah o şişelerden bulurum yaaa

Dediğim gibi arkadaşım farkeden bişi yok aslında beni 1 hafta küçük gösterseydi iznimin 1 haftası bayramdan dolayı kaynamayacKtı

Anladım hayatım..
Kızlar evi temizlicem hic halim yok ya
Benimkini ikna etsem de az çarşıya çıkıp eksikleri tamamlasak..:18:

günaydınnnnn :))

kızlar antibiyotiği kullanıyorum ama boğazımda herhangi bi iyileşme yok bıraksammı işe yaramıyo heralde:26:

kızlar antibiyotiği kullanıyorum ama boğazımda herhangi bi iyileşme yok bıraksammı işe yaramıyo heralde:26:

günaydın cicoşşşş
alla allaaa napptın kuzucum sen de bu kdr zor geçti bu hastalıkkk
iğne mi yiyicen yani..
valla bilmiyorum ki ıhlamurla fln desteklıyormusun
bnmde hala boğazım sızlıo ama cok az
dun dodurma yedım bıde
çivi çiviyi söker

bizde yarın odasını almaya gidicez sabah sonra hello baby'den pusetini küvetini kalan eksikleri alıcaz..sonrada yemege gidicez aylardır ilk defa tüm gün birlikte olucaz ne kadar trajik:))
yan mağazaları boşalıyomuş bücürük vardı kapatıyomuş şimdi orayıda tutup 2 mağazayı birleştircekmiş zaten göremiyodum yüzünü hiç karşılaşamayız bile artık heralde bu gidişle :26:

Ben geldim sonundaaaaaaa=)))

Hiiiiç okuyamadım geçmişi ama umarım yolundadır her şey..

Gizo antibiyotiği bırakmak yok.kutu bitmeden etkisini göstermez zatenn

annemde bana hep cicoş diyodu mutlu oldum şimdi senden duyunca :)))

ay bilmiyorum hayatım tükürdüğümün faranjiti bezdim valla hayattan şu boğazım yüzünden aldırıcam bademciklerimi en sonunda
yeme deniiz delimisin daha beter olcan havalar soğudu bırak buzu dondurmayı

Gizem dün nette bişe okudum. Hamileyken alınan antibiyotikler fayda etmiyormuş. Vücut bebeğin gelişimine odaklı olduğundan virüslerle mücadele etmiyor yazıyordu. Bilmem doğrumu :26: Bana da bi faydası olmadı antibiyotiklerin canım.

Ben geldim sonundaaaaaaa=)))

Hiiiiç okuyamadım geçmişi ama umarım yolundadır her şey..

Gizo antibiyotiği bırakmak yok.kutu bitmeden etkisini göstermez zatenn

Papatya hoşgeldin canım özledik valla. Nasılsın bebis nasıl? Kontrole gittin mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…