- 25 Şubat 2013
- 2.960
- 101
- 163
hoşşşgeldinnnnn canımmmm
ne edionnn
Gizem dün nette bişe okudum. Hamileyken alınan antibiyotikler fayda etmiyormuş. Vücut bebeğin gelişimine odaklı olduğundan virüslerle mücadele etmiyor yazıyordu. Bilmem doğrumu :26: Bana da bi faydası olmadı antibiyotiklerin canım.
Papatya hoşgeldin canımözledik valla. Nasılsın bebis nasıl? Kontrole gittin mi???
Yok canım bi sorun yok allaha şükür. Eşimin yapısı öyle. Çok üzerine düşmeyi şımartma, her istediğini yapmayı da kullanılmışlık olarak algılar. He sevmezmi çok sever. Ama light olmaktan korkar diyelim. Haluk misaliKuzummm .
Bebiş çok fena MTA çok fena=))
hiç durmaz mı bi oğlan yaaaa.
Seninkinin de hareketeri sertleşmiş öyle okudum demn.Aynıyız.
İleriki aylara niiiitcesss bakalım=))
yirim onların gezenti hallerini ben annesiiii=))
Bu arada başını okuyamadım konunun ama canını sıkan durumlar mı var eşinle?
Acaba bu sıralar gerçekten bizimkilerin ilgisi mi azaldııııııııııı yoksa bizi hormonlardan dolayı onların rutin ilgisi bize artık kafi gelmiyor mu bilemedim=///
Yok canım bi sorun yok allaha şükür. Eşimin yapısı öyle. Çok üzerine düşmeyi şımartma, her istediğini yapmayı da kullanılmışlık olarak algılar. He sevmezmi çok sever. Ama light olmaktan korkar diyelim. Haluk misali
Her erkeğin yapısı farklı. Bazı erkekler için aile bazıları için arkadaş akraba daha önemli olur ya. Bizimkinin önceliği kardeşleri ve arkadaşlarıdir. Ne kadar morali bozukta olsa onlarla konuşurken şen şakrak olur. Benimle daha gerçekçi hatta kırıcı bile olabilir. Bu ona göre normal.
Halk içinde "el iyisi" denen bi tabir var ya ha ışte öyle.
Ben onun örgü tulumlarını yerim harika=))Meğer ne kadar içime atmışımda haberim yokmuşamaaan sallayalim en iyisi..
Bunlar kızımın hediyeleri teyzeleri
Ben onun örgü tulumlarını yerim harika=))
:kkk:
Meğer ne kadar içime atmışımda haberim yokmuşamaaan sallayalim en iyisi..
Bunlar kızımın hediyeleri teyzeleri
Kızlar biliyorsunuz bizde kan uyuşmazligi vardi...
Dün doktorm indirect coombs testi yapti(kan uyuşmazligi) pozitif çikti normalde negatif çikmasi gerekiyordu 12.haftada yaptırdığımda negatif çıkmıştı...
Neyse 25. Haftamda kanamam olduğunda rhogam yapilmisti dr iğneden dolayi pozitif çıkmış olabilir yine de en iyi anlamak için fakülteye gitmen gerek dedi pazartesi fakülteye gitcem titrasyon diye birşey varmış ona bakılıyormus 1/2 yada 1/4 çıkarsa sonuc iğnenin etkisiymis 1/16veya üstü çıkarsa takipe alınacakmism bunu da intten öğrendim daha ne olacağı hakkında kesin bilgim:yok ins bi sorun olmaz kızlar ya bebeğime birşey olursa diye korkuyorum allah korusun:26:
Kod::kkk:
Cnm yaaa cok güzeller
O kırmızı beyaz papuçlardan bizimde var
Önce aral deniz giydi şimdi kardeşi giyecekkkkk
İnşallah
canım korkma inş bişey yoktur.pozitif çıkması bebekle annenin kanı etkileşimdemi karışmışmı ne öyle bişey demek oluyo sanırım ama mutlaka bi çözümü vardır.iğnedendir doktorun dediği gibi belki.ilk kan uyuşmazlığı olan çift bizler değilizdir heralde :)
benim coombs 1 ay önce yapıldı bu ay tekrar yaptırıcaz her ay yapılıyo :26:
aaaaaa
ben bir kere yaptırdım o da ilk dr a gittiğimde yani 6. haftalıkken?????
Allah allah?
kan uyuşmazlığınız varmı ki canım sizin de?
merhaba bısey sormak ıstıyorum ablam 5 aylık hamıle ve ıdrar yolu enfeksyonu oldugu ıcın doktor antıbyotık ılac verdı ama ıcmek ıstemıyor kullanan varsa eger bu ılacta sıkıntı yasayanı nasıl ogrenebılırım yardımcı olurmusunuz? (infex 200mg.)
Evet var??
Soriim dr a bari bir daha ki gitmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?