2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
hoşşşgeldinnnnn canımmmm
ne edionnn

Ne ediiimm
haberler bende valla
1 hafta oldu bir kişi bile aramadı eşimi....

Dedem bizde tümmmmmmmmmm gün onunla uğraşıyorum=))

evim mis oldu cam perde kapı pencere temzliğim bitti.
Bende atraksiyon bitmedi.Daha bugün totom yer gördüüü.

Ciciler topiğini okudum da kızlar.
demek ki sadece o konulardn(kv'nin elini cebne atamama akrep korkusu) ben mustarip değilmişim=))

benimkine özel değilmiş.
mutlu oldum mu desem demesem mi bilemicem

olabilir valla hayatım 5 gündğr kullanıyorum hiçbi ilerleme yok iğrenç kokulu hapı aldığımla kalıyorum
ee napsam acaba ooff

Papatya hoşgeldin canım özledik valla. Nasılsın bebis nasıl? Kontrole gittin mi???

Kuzummm .
Bebiş çok fena MTA çok fena=))
hiç durmaz mı bi oğlan yaaaa.
Seninkinin de hareketeri sertleşmiş öyle okudum demn.Aynıyız.
İleriki aylara niiiitcesss bakalım=))
yirim onların gezenti hallerini ben annesiiii=))

Bu arada başını okuyamadım konunun ama canını sıkan durumlar mı var eşinle?
Acaba bu sıralar gerçekten bizimkilerin ilgisi mi azaldııııııııııı yoksa bizi hormonlardan dolayı onların rutin ilgisi bize artık kafi gelmiyor mu bilemedim=///

Yok canım bi sorun yok allaha şükür. Eşimin yapısı öyle. Çok üzerine düşmeyi şımartma, her istediğini yapmayı da kullanılmışlık olarak algılar. He sevmezmi çok sever. Ama light olmaktan korkar diyelim. Haluk misali

Her erkeğin yapısı farklı. Bazı erkekler için aile bazıları için arkadaş akraba daha önemli olur ya. Bizimkinin önceliği kardeşleri ve arkadaşlarıdir. Ne kadar morali bozukta olsa onlarla konuşurken şen şakrak olur. Benimle daha gerçekçi hatta kırıcı bile olabilir. Bu ona göre normal.
Halk içinde "el iyisi" denen bi tabir var ya ha ışte öyle.

Kızlar biliyorsunuz bizde kan uyuşmazligi vardi...
Dün doktorm indirect coombs testi yapti(kan uyuşmazligi) pozitif çikti normalde negatif çikmasi gerekiyordu 12.haftada yaptırdığımda negatif çıkmıştı...
Neyse 25. Haftamda kanamam olduğunda rhogam yapilmisti dr iğneden dolayi pozitif çıkmış olabilir yine de en iyi anlamak için fakülteye gitmen gerek dedi pazartesi fakülteye gitcem titrasyon diye birşey varmış ona bakılıyormus 1/2 yada 1/4 çıkarsa sonuc iğnenin etkisiymis 1/16veya üstü çıkarsa takipe alınacakmism bunu da intten öğrendim daha ne olacağı hakkında kesin bilgim:yok ins bi sorun olmaz kızlar ya bebeğime birşey olursa diye korkuyorum allah korusun:26:

o taş fırın olma görüntüsü benimkinde de var ama bence çoğu erkek karısıylayken light dışarıya haluk modeli=))

çoğu öyle kuzucum.ellere sorununu sıkıntısını belli etmez
haliyle bizlere nazı geçtiklerinden bize rol yapamazlar bz anlarız zatem.
Öyle olması da iyi bence..bize soyut olsunlar.nasıllarsa öyle gözüksünler.etrafa saçtıkları gibi sahte olmasınlar.

Bize daha çok ilgi gösterseler hayır da demeyiz tabii o ayrııı=)))

Meğer ne kadar içime atmışımda haberim yokmuş amaaan sallayalim en iyisi..
Bunlar kızımın hediyeleri teyzeleri

Eklentiler

• $DSC_0185.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC_0186.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 34
  • $DSC_0187.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSC_0188.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC_0189.webp
    16 KB · Görüntüleme: 37
Kod:
:kkk:
Meğer ne kadar içime atmışımda haberim yokmuş amaaan sallayalim en iyisi..
Bunlar kızımın hediyeleri teyzeleri

Cnm yaaa cok güzeller
O kırmızı beyaz papuçlardan bizimde var
Önce aral deniz giydi şimdi kardeşi giyecekkkkk
İnşallah

canım korkma inş bişey yoktur.pozitif çıkması bebekle annenin kanı etkileşimdemi karışmışmı ne öyle bişey demek oluyo sanırım ama mutlaka bi çözümü vardır.iğnedendir doktorun dediği gibi belki.ilk kan uyuşmazlığı olan çift bizler değilizdir heralde :)
benim coombs 1 ay önce yapıldı bu ay tekrar yaptırıcaz her ay yapılıyo :26:

Kod:
:kkk:

Cnm yaaa cok güzeller
O kırmızı beyaz papuçlardan bizimde var
Önce aral deniz giydi şimdi kardeşi giyecekkkkk
İnşallah

Aynen canım bizimkinide önce abisi giydi. Beyaz montuda talhaya halası almıştı. Hiç giyemedi ki kuzum hemen küçük geliyo hızlı büyüyo keratalar. :)

aaaaaa
ben bir kere yaptırdım o da ilk dr a gittiğimde yani 6. haftalıkken?????
Allah allah?

merhaba bısey sormak ıstıyorum ablam 5 aylık hamıle ve ıdrar yolu enfeksyonu oldugu ıcın doktor antıbyotık ılac verdı ama ıcmek ıstemıyor kullanan varsa eger bu ılacta sıkıntı yasayanı nasıl ogrenebılırım yardımcı olurmusunuz? (infex 200mg.)

infexi bilmem ama idrar yolları iltihaplanması için 4 ay boyunca benim arkadaşım augmentin kullandı.
Kadın doğum uzmanına sorsun ve güvensin.ne söyleniyorsa uygulasın derim ben
mikrobun bebeğe geçme riskini düşünsün bence.

Eşim geldi biraz önce de tartıştık. Bu zaman ayırma meselesi yüzünden. Birazdan çıkıp kardeşleriyle ava gidecekmiş, sonra o meşhur cumartesi yemekli muhabbetlerine, sonrada halı saha maçı yapacaklarmis. Biz ne olacaz dedim. Neyin eksik diyor.
Bize bir gün ayır dedim sadece bir gün haftaya yine git dedim. Nerden çıktı bu benim kendime göre planlarım var. Bi yere götüremem dedi.Yarın sadece bize zaman ayır sadece bir gün dedim oldu başka emrin var mi diyor!

Az önce de oğlum eltilerimin çocuklarıyla bizde oynuyorlardı. Sonra kvdemlere gitti onlar talha bende gidecem dedi. Oyun oynıcaz dedi. Gönderdim. Sonra yine ağlayarak geldi. Beni dövüyorlardı zor kaçtım terliğimi bile giyemedim anne dedi. Sinirim bozuldu. Sen arkadaşlarına git oğlun dayak yesin gelsin ne güzel aile tablosu dedim.

Allahım sen sabır ver..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…