walla canım park yatağımız bunu
Wei-B Playpen Lilie Oyun Parkı / Gri - Anne / Bebek / Oyuncak - Hepsiburada.com
nevresim takımı da bunu aldık
Taç Disney Winnie The Pooh and Tigger Baby Nevresim Takımı - 50.93 TL + KDV
yedek nevresim takımına gerek var mı kızlar sizce bunu aldığım kadın yeter bir takım dedi :44:
kanama olmadığı için tekrarlamamıştır testi canım yaptır bi negatif çıkar zaten büyük ihtimalle
Evet başka emrin var.Sen hamilesin annesin,eşsin.Eşim geldi biraz önce de tartıştık. Bu zaman ayırma meselesi yüzünden. Birazdan çıkıp kardeşleriyle ava gidecekmiş, sonra o meşhur cumartesi yemekli muhabbetlerine, sonrada halı saha maçı yapacaklarmis. Biz ne olacaz dedim. Neyin eksik diyor.
Bize bir gün ayır dedim sadece bir gün haftaya yine git dedim. Nerden çıktı bu benim kendime göre planlarım var. Bi yere götüremem dedi.Yarın sadece bize zaman ayır sadece bir gün dedim oldu başka emrin var mi diyor!
Az önce de oğlum eltilerimin çocuklarıyla bizde oynuyorlardı. Sonra kvdemlere gitti onlar talha bende gidecem dedi. Oyun oynıcaz dedi. Gönderdim. Sonra yine ağlayarak geldi. Beni dövüyorlardı zor kaçtım terliğimi bile giyemedim anne dedi. Sinirim bozuldu. Sen arkadaşlarına git oğlun dayak yesin gelsin ne güzel aile tablosu dedim.
Allahım sen sabır ver..
evet negatif çıkmıştı zaten.Ondan belkide tekrarlamadı ama sen her ay tekrarlanıyor deyince acaba dedim??
Eşim geldi biraz önce de tartıştık. Bu zaman ayırma meselesi yüzünden. Birazdan çıkıp kardeşleriyle ava gidecekmiş, sonra o meşhur cumartesi yemekli muhabbetlerine, sonrada halı saha maçı yapacaklarmis. Biz ne olacaz dedim. Neyin eksik diyor.
Bize bir gün ayır dedim sadece bir gün haftaya yine git dedim. Nerden çıktı bu benim kendime göre planlarım var. Bi yere götüremem dedi.Yarın sadece bize zaman ayır sadece bir gün dedim oldu başka emrin var mi diyor!
Az önce de oğlum eltilerimin çocuklarıyla bizde oynuyorlardı. Sonra kvdemlere gitti onlar talha bende gidecem dedi. Oyun oynıcaz dedi. Gönderdim. Sonra yine ağlayarak geldi. Beni dövüyorlardı zor kaçtım terliğimi bile giyemedim anne dedi. Sinirim bozuldu. Sen arkadaşlarına git oğlun dayak yesin gelsin ne güzel aile tablosu dedim.
Allahım sen sabır ver..
ben tekrarlayalım diyorum canım yoksa her ay gerekli değil :)
Meğer ne kadar içime atmışımda haberim yokmuşamaaan sallayalim en iyisi..
Bunlar kızımın hediyeleri teyzeleri
vay seni uyanık=))
psikopata mı bağladın kız niye kiii
Bir riski varsa bende bir sefer daha yaptırayım..
Ne yaptın şeker işini.
gidemedik eşim iş bulmadan da onu bırakıp gidemem yazık=(
Off sabah attığım mesajda sana da söylemiştim hatta. Artık alıştım yapısı böyle demiştim. Aslında kendimi kandırıyormuşum hiç de alışmamışım.evet negatif çıkmıştı zaten.Ondan belkide tekrarlamadı ama sen her ay tekrarlanıyor deyince acaba dedim??
Evet başka emrin var.Sen hamilesin annesin,eşsin.
Bunları eşinden istemen çok doğal
daha normal bir şey yok
Ama kendisi de anlayışlı olması için akşam gelince konuşursun canım .
Baş başayken tatlı tatlı..
Yoksa böyle kendini yiyip bitirmen daha üzücü senin ve bebeğin için...
Tabi böyle konuş demesi bize kolay.Eşinin huyunu suyunu nasıl davranması gerektiğini sen daha iyi bilirsin kuzucum...
Off sabah attığım mesajda sana da söylemiştim hatta. Artık alıştım yapısı böyle demiştim. Aslında kendimi kandırıyormuşum hiç de alışmamışım.
Tatlı tatlı da konuşsam diyorum ya öncelikleri var. Vazgeçilmezleri var. Alışkanlık diyelim. Hergün kumar oynamaya giden erkek bırakır mi??? Allaha şükür içkisi kumarı sigarasi falan yok.
Bilmiyorum belkide dediğin gibi hamilelik psikolojisinden büyütüyorum.
Ama eğer yarında aynısını yaparsa. Uzun süre bildiğin küsecem. Konuşmıcam. Eğer hamilelikten dolayı böyle davranıyorsam. Azcikta kahrimi çeksin. Onun çocuğunu dünyaya getirecem. Tövbe ya rabbim yaa
Kızlar ya bu erkekler ne kadar uyuzlar
Eşim bugün bana kahvaltı hazırlamış erken kalkıp
Mutfağa girmemle şoka girmem bir oldu sanki dalga geçiyor benimle
çayın çöpünü lavaboya dökmüş çıkardığı bulaşıklarda lavoboda lavobo taşmak üzere patates kabuklarıda içinde tabii.
Ocağın hali içler acısı duvarlar demlikler yerler yağğğğ
Pilav tencereme doldurmuş yağı ağzına kadar çok iğrençti mutfak
bişey demedim o gittikten sonra ağlayarak temizledim.
İnadına yapmış çünki aşçı kendisi ve herşeyi biliyo krep yapmış bide heryer un dolap kabapakları yağ ve un resmini çekseydim keşke
Anlardınız savaş alanı gibiydiYerler halım çay yağ
Niye inadına yapsın ki yaaaaaa
sana kahvaltı hazırlamış onda bile yaranamamış=))
Böyle kahvaltımı olurmuşş
Dün patates kızart dedi kızartamam dedim
Oda bugün kızartmış yani sen kızartmassan bende böyle yaparım gibi inadına
Zaten yapamıyorum yardımcı olacağı yerde sürekli dağıtıyo inadından
Kıyafetllerini çıkarıp sallıyo öyle fırlatıyo çıkardığı yere koymayı bırak
Sinirden gülüyorum
Doğumum kolay olsun die yapıyomuş hareket etmem lazımmış.
Çok ilginç bir eşim var benim .
adam en azından evde de dağıtıyo bizimki evi dağıtcak kadar bile evde olamıyo şükret
hani adesenin tam karşısında bücürük vardı ya biliyomusun kapanıyomuş orası tam bizim mağazanın bitişiği orayı tutmuşlar bugün birleştiriyo orasıyla hiç göremicem artık çocuk babasını tanırsa iyi :26:
Şükret çalışıyo
Benim eşim hala çalışmıyo
Eşim evde ama konuşmuyoruzki ben pc de o televizyonda oyalanıyoo
Biliyorum sizin mağazayıı yanlız değil orda aslında içerde 3 kişi vardı bikere gitmiştim evde duramıyomu?
bizim dükkan varken eşim geceleride gelmiyodu eve gelip duş alıp gidiyodu çogu zaman kıyafetleri ben götürüyodum orda giyoyordu..
Çalışsın canım valla çalışmaması kötü insan oğlu şte çalışsa dert çalışmasa ayrı dert
Şükret çalışıyo
Benim eşim hala çalışmıyo
Eşim evde ama konuşmuyoruzki ben pc de o televizyonda oyalanıyoo
Biliyorum sizin mağazayıı yanlız değil orda aslında içerde 3 kişi vardı bikere gitmiştim evde duramıyomu?
bizim dükkan varken eşim geceleride gelmiyodu eve gelip duş alıp gidiyodu çogu zaman kıyafetleri ben götürüyodum orda giyoyordu..
Çalışsın canım valla çalışmaması kötü insan oğlu şte çalışsa dert çalışmasa ayrı dert
ühühüühühühüüh=((
benim eşimde çalışmıyoo=((
moralimiz çok fena bozuk=((
başvurulara cevap da yok .ya bir yere giremezse ne yaparız!!!!
ühühüühühühüüh=((
benim eşimde çalışmıyoo=((
moralimiz çok fena bozuk=((
başvurulara cevap da yok .ya bir yere giremezse ne yaparız!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?