2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

güle güle kullansın bebişin cnm ikisi de güzel nevresim takımı pahalı ama biraz sanki gerçi taç ın ürünü . bi tane daha yedek alınabilir uygun fiyata

kanama olmadığı için tekrarlamamıştır testi canım yaptır bi negatif çıkar zaten büyük ihtimalle

evet negatif çıkmıştı zaten.Ondan belkide tekrarlamadı ama sen her ay tekrarlanıyor deyince acaba dedim??
Evet başka emrin var.Sen hamilesin annesin,eşsin.
Bunları eşinden istemen çok doğal
daha normal bir şey yok
Ama kendisi de anlayışlı olması için akşam gelince konuşursun canım .
Baş başayken tatlı tatlı..
Yoksa böyle kendini yiyip bitirmen daha üzücü senin ve bebeğin için...
Tabi böyle konuş demesi bize kolay.Eşinin huyunu suyunu nasıl davranması gerektiğini sen daha iyi bilirsin kuzucum...

surat yap canım hiç alttan alma sende onun isteklerini yerine getirme

ben tekrarlayalım diyorum canım yoksa her ay gerekli değil :)

vay seni uyanık=))
psikopata mı bağladın kız niye kiii
Bir riski varsa bende bir sefer daha yaptırayım..

Ne yaptın şeker işini.
gidemedik eşim iş bulmadan da onu bırakıp gidemem yazık=(

vay seni uyanık=))
psikopata mı bağladın kız niye kiii
Bir riski varsa bende bir sefer daha yaptırayım..

Ne yaptın şeker işini.
gidemedik eşim iş bulmadan da onu bırakıp gidemem yazık=(

tedbir olsun diye yaptırıyorum işte
hiçbişey yapmadım karmakarış aklım hiçbişeyde yapamicam bu kararsızlıkla heralde :))

Off sabah attığım mesajda sana da söylemiştim hatta. Artık alıştım yapısı böyle demiştim. Aslında kendimi kandırıyormuşum hiç de alışmamışım.
Tatlı tatlı da konuşsam diyorum ya öncelikleri var. Vazgeçilmezleri var. Alışkanlık diyelim. Hergün kumar oynamaya giden erkek bırakır mi??? Allaha şükür içkisi kumarı sigarasi falan yok.
Bilmiyorum belkide dediğin gibi hamilelik psikolojisinden büyütüyorum.
Ama eğer yarında aynısını yaparsa. Uzun süre bildiğin küsecem. Konuşmıcam. Eğer hamilelikten dolayı böyle davranıyorsam. Azcikta kahrimi çeksin. Onun çocuğunu dünyaya getirecem. Tövbe ya rabbim yaa

Kızlar ya bu erkekler ne kadar uyuzlar
Eşim bugün bana kahvaltı hazırlamış erken kalkıp
Mutfağa girmemle şoka girmem bir oldu sanki dalga geçiyor benimle
çayın çöpünü lavaboya dökmüş çıkardığı bulaşıklarda lavoboda lavobo taşmak üzere patates kabuklarıda içinde tabii.
Ocağın hali içler acısı duvarlar demlikler yerler yağğğğ
Pilav tencereme doldurmuş yağı ağzına kadar çok iğrençti mutfak
bişey demedim o gittikten sonra ağlayarak temizledim.
İnadına yapmış çünki aşçı kendisi ve herşeyi biliyo krep yapmış bide heryer un dolap kabapakları yağ ve un resmini çekseydim keşke
Anlardınız savaş alanı gibiydi Yerler halım çay yağ

evet şükür ki öyle kötü alışkanlıkları yok canım
arkadaşlarıyla takılıyor...
Allah beterinden korusun
Küsme de trip yap hehhehehe=))

Sıkma canını =(( bebişini dinle kıpırtılarını boş ver babası mahrum bak bu hareketlerden.çatlasın da patlasın=) hıh=)

Niye inadına yapsın ki yaaaaaa
sana kahvaltı hazırlamış onda bile yaranamamış=))

gızlar gızlar gelemmmi? yanağızdan öpemmi?

ay kafam güzel sanki kızlar bu kocalar niye böyle yaaa?

valla küfretmek istiyorum da çocuğum duycak diye edemiyorum artık hareketlerime dikkat etmeliyim :)

ekmek almaya gidicem diye çıktı hala gelmedi bakkalda iki ev yanımızda :))

bide boğazı kötü olmuş dün ilaç istedi bende 15 gündür tuzlu gargara yapıyodum tam kurtuldum galiba derken dün eşimin yüzünden tekrar yanmaya başladı hemde daha fenaaaaaaa!!! hasta olmadan kurtulamıcam galiba gızlar ben

moralim bozum olunca bazen böyle balatalar kayıyor ksuura bakmayın

Niye inadına yapsın ki yaaaaaa
sana kahvaltı hazırlamış onda bile yaranamamış=))

Böyle kahvaltımı olurmuşş
Dün patates kızart dedi kızartamam dedim
Oda bugün kızartmış yani sen kızartmassan bende böyle yaparım gibi inadına
Zaten yapamıyorum yardımcı olacağı yerde sürekli dağıtıyo inadından
Kıyafetllerini çıkarıp sallıyo öyle fırlatıyo çıkardığı yere koymayı bırak
Sinirden gülüyorum
Doğumum kolay olsun die yapıyomuş hareket etmem lazımmış.
Çok ilginç bir eşim var benim .

Hepsine bir ders vermek lazım toplucaaa
Gece kalkıp o uyurken bağırıcam avazım çıktığı kadar doğuruyorumm die
suyum geldiiii die sonra aaa çişmiş derim
Yanından kalkınca delriyo bağırdımmı kesin akli dengesini kaybeder bilsem delirmiycek yapıcam..

adam en azından evde de dağıtıyo bizimki evi dağıtcak kadar bile evde olamıyo şükret
hani adesenin tam karşısında bücürük vardı ya biliyomusun kapanıyomuş orası tam bizim mağazanın bitişiği orayı tutmuşlar bugün birleştiriyo orasıyla hiç göremicem artık çocuk babasını tanırsa iyi :26:

Şükret çalışıyo
Benim eşim hala çalışmıyo
Eşim evde ama konuşmuyoruzki ben pc de o televizyonda oyalanıyoo
Biliyorum sizin mağazayıı yanlız değil orda aslında içerde 3 kişi vardı bikere gitmiştim evde duramıyomu?
bizim dükkan varken eşim geceleride gelmiyodu eve gelip duş alıp gidiyodu çogu zaman kıyafetleri ben götürüyodum orda giyoyordu..
Çalışsın canım valla çalışmaması kötü insan oğlu şte çalışsa dert çalışmasa ayrı dert

ühühüühühühüüh=((
benim eşimde çalışmıyoo=((
moralimiz çok fena bozuk=((
başvurulara cevap da yok .ya bir yere giremezse ne yaparız!!!!

canım elemanlara kasa verilmiyo annesiyle kendisi duruyo gün içinde burdaki mağazaya gelip gidiyo.kendi işinin başında durmadığı sürece hiçbişey olmuyo 1 günü bile yok ne pazarı var ne bişeyi.sabah 8de gidiyo akşam gelip yemek yiyip burdaki mağazaya iniyo eksik çıkartıyo düzeltiyo mal diziyo.şimdi 2ye katlanıcak hepsi yorgunluktan bayılıp kalıcak yoksa çalıssın benimm için sorun değil görememek falan ama eylül doğunca tek başıma büyütmek istemiyorum belki o zaman en azından 1 günü kendine ayırır tek umudum bu:26: görsen stresten yorgunluktan yemek bile yemeyi unutuyo :/

dur sende eşin biraz dinlensin adamın aklında bi planı bişeyi vardır heralde sürekli evde kalmayı düşünmüyodur yeni bi iş falan kurma şansı varmıı?

ühühüühühühüüh=((

daha kaç gün oldu bebeğim ya aaaa elbet bulucak bebeğiniz kısmetiyle gelicek bak gör

ühühüühühühüüh=((

Canım üzme kendini bulur inşallah arıyo adam baksana
Mutlaka çok güzel bir iş bulacaktır..
Ben bişey anlatmıyorum burda ama benim eşim 5 aydır nerdeyse evde
İşte bakmıyo saçma sapn şeyelr yapıyor borcumuz zaten okadar çokkii hesabını bile yapamıyorum en az 600 milyar vardır
Ve evimiz kira kredi çekmişti onunla idare ediyoruz işte kalanla
Bunada şükür inşallah bebeklerimiz rızkıyla bereketiyle gelir herşey bir sınav inşallah sabredenlerden oluruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…