2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469

teşekkürler canımmm :)
bebek arabası almadık bahara doğru alıcam bunu aldık şimdi ben çok beğendim besafe markası kaliteli geldi baya bana inş kullanışlı olur..
bizimde odada diktörtgen şeklinde yer kalıyo ama halıyı ortaya atıcam işte komple kapatmasına gerek yok parkeyi sonuçta silkelemek falan kolay bunları hafif çok çünkü düşün bence :)
odasının resmini çekmedim gelsin bi resmini koyarım :)bizimkide 30 ekimde gelicek :/
terliğide twigy'nin pembe puf terliği vardı onu aldım sıcakta tutar diye evde terliğim var zaten..
akşam üstüde çıkıp hastane çantasıyla kendime reebok sırt çantası aldım biberon koyma yeri falan var.bi eksik kalmadı gibi :)

ay neler neler konuştular varya.düğün resimlerini atarım sana :)

Canımmm güle güle kullan=)
deno kids i kim söyledi san acaba=pPpPP
Çok yaşasın o öneren inşallah çocuklarıyla eşiyle di miii=))

O arabaya baktın mı nasıl çok dandik?

çok saol hayatıımmmm :)
arabaya bakmadım eşim sonra alıcaz şimdi ne bakıyosun dedi sadece pusetlere yöneldik direk

henüz almadım canım 380 tl ama fiyatı. demonte olup parçalara ayrılabiliyor.[/QUOTE]

. Canım bende bu tüp bişi alıcam genelde fiyatı bu aralıkta

Son düzenleme:
ay neler neler konuştular varya.düğün resimlerini atarım sana :)
çok saol hayatıımmmm :)
arabaya bakmadım eşim sonra alıcaz şimdi ne bakıyosun dedi sadece pusetlere yöneldik direk

valla onlar halt etmiş.
gitsnle çırağan da yapsınlar madem öyle.
at tamam bekliyorum=)
aslında mantıklı ediği eşinin.
sonuçta taa kaçıncı aydan sonra arabaya binecekler.

ben çamaşırların 2. postasını yıkıyorum .
az bir şey kaldı=))
ütü işine de yavaş yavaş başlarım hafta artıkın

ama çok pahalıya geldi böyle dinlemedi beni kendi dediği olucak diye bilmiyorum yani kazıklandık.buna fazlada verdiğimiz parayla ben benettondan o bavulu alırdım
şimdi baharda bide araba alıncak set alsak daha uyguna gelir dedim dinlemedi:26:

hangi deterjanla yıkıyosun ayy bide o iş var ya

ben hacı şakir aldım toz bebekler için lavantalı iğrenç kokuyor hiç beğenmedim
iyi temizliyodur belki ama demin ercelf le de konuştuk dalan roxy var
ou öneren çok kişi duydum
bir daha ki sefere ondan alcam bu bitsin de..

kızlar 2 paket prima premium care 1 numara,1 pakette 2 numara aldım bide unibaby 12li ıslak mendil aldım 12 paket var içinde başlangıç için idare eder bi süre heralde dimi?
çayda 2 kutu humana still tea bide rezene aldım.naturpy milk tea çok iyiymiş ama bulamadım internetten bakıcam onu:44:

Son düzenleme:

granül sabunmu eneeee bende ondan almıştım çokmu kötüüü :||
bugün bide sıvı deterjan aldım bitane bitkiselmiş.dalin sıvıya baktım iğrenç kokuyodu

granül sabunmu eneeee bende ondan almıştım çokmu kötüüü :||
bugün bide sıvı deterjan aldım bitane bitkiselmiş.dalin sıvıya baktım iğrenç kokuyodu

sanırım granül sabun.
peh.zaten ıslakken kötü kokuyo.kuruyunca koku moku yok.
bilmiyorum başka kullanan hamişimiz var mı ama ben memnun kalmadım.

Sen işleri bitirmişsin:)

Bizim odanın boşta kalan kısa kenarı odanın girişi oluyor, yani böyle bir halı alsam hem yan duracak hem de yatağın altına girecek, baya büyükmüş, mağazada gördüm. Çok güzeller ama Aldığın lamba falan da Denokids di mi? Perdesiyle de takım yapabilirsin.
Bu arada beşik yatağını aldınız mı?

diktörtgen alman lazım dediğin gibi o zaman ama evmanya.com var ben orda çok güzel halılar gördüm bak bi istersen :)
lambayla abajur funnababy mi ne öyle bişeydi canım perde takımıda var ama çok çirkin toz bezi gibi kumaşı :))
beşiği almadık yatak odamiz için beğenmedim beğendiğim teşhirdeydi falan o kaldı bide kolay o ya odası gelsinde :)

Baharda alacaksanız puset tarzı alırsın, o zamana kadar oto koltuğunu zaten değiştirmeniz gerekebilirdi. Zarar yok

Evde normal pamukla su, dışarıda Unibaby kullanın diyorlar canım. Yeter de artar bile o yüzden. Doğuma kadar içi kurumaz di mi?

Evmanya'ya bakayım o zaman.
Funnababy'den uyku setiyle cibinlik siparişi verecektim, iyice inceleyip öyle alayım bari, ucuz da değil.
Beşik yatağı derken iç yatağı sormuştum canım. Yarı ortopedik falan diyorlar ama daha hiç bakmadım oda geldikten sonra bakarız diye. Onda da ortada kalacağım gibi bir his var içimde, girdiğim her mağazada en ileri hamilelik benimki, bi de erken başladın diyorlardı

bizim dahildi canım odanın fiyatına uyku seti,cibinliği,yatağın şiltesi falan bilmiyorum düşünmedim ortopedik falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…