2013 Aralık Anneleri

Mucizelerimizin cinsiyetleri ?

• Ankete Katılan
    469
Nazar bebeyi duydum canim benimde modokoyu gezesim var aslinda:)bu sirada sen iylestin dimi ...eylul hanim saglikli mutlu gunlerde kullansin.bu sira benim bogazlarim kotu ogrencilere bagirmaktan kendimi toparlayamiyorum

Gidin bakın canım havalar güzelken yakında zaten fikir edinmiş olursun..
ben bu sabah yutkundum bi geçmiş boğazım bi anda :))dün 3 kilo portakal sıkıp içtim ondan olabilir ahha
bağırma sende çocuklara ne diye bağırıyosun bende yeni bitirdim okulu rica ediyorum bağırma
Cidden mi? Adamlar koleksiyondan bile kaldırmışlar

Valla bayıldım ya çok ciddi iyiki almışsın yıllar önce

Çilek o istediği paraları haketmiyor kalite olarak. Bu paraya buradan alacağıma İkea'dan alırım daha iyi demiştim baktığımda.

bende aynen öyle dedim biliyomusun :))
tuttuğum yer elimde kalıcak gibiydii

Son düzenleme:
yok hayatım o kadar değil ahhah
düz beyaz karakteri falan yok hiç rengi sadece tam beyaz değil hafif kırık gibii :)
Hello Kitty deyince artık aklıma sen geliyorsun:)

Geçenlerde bir sitede vardı kampanyası, siyahlı pembeli olanlara bayıldım, sanırsam kızıma bir nevresim takımı alacağım öyle. Odamız belli değil diye alamıyordum.

bizde bol bol var hello kityli nevresim takımı uyku seti alezi eylül evlenene kadar yeter

Son düzenleme:
Büyüyen beşikler 80x140, normal beşikler 70x130 oluyor genelde.
O zaman al sen bi yatak, yazık bebiş eziyet çekmesin gelişme zamanında.

Herkese iyi geceler nasılsınız bakalım ne var ne yok

Bayıldımmmmmmmmmm

Ayy gizemmm güle güle kullansın minik kelebeğin inşallah
Allah bize de en kısa zamanda ev almak nasip ederde bende kuzuma yaparım inşallah böyle oda .. Şimdilik yatak odasında park yatakla idare edicez. Seneye taşınma durumumuz olduğu için..
Hele halısına bayıldım ya maşallah

Benimki basladi hıçkırmaya
Yaklaşık 5-10dk sürüyor sinirleniyor herhalde ki bi hıçkıryo bi kıpırdiyo kimil kimil

Kızlar komik bi soru olabilir ama hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz??

Ben hiç farketmedim. Belki de hıçkırıyor ama ben anlamıyorum :26::26::26:

Günaydın kızlar
c.tesi doktora gttim ALYA'm 1252 gram 38 cm olmuş.ben daha 9 kilo almışım.Bundan sonra 2 haftada bir çağardı her gittiğimde nst ye girecekmişim.
Gizem bayıldım aldıklarına avize yi nerden aldın?

Günaydın kızlar benim 5 ekimde kontrole gitmem lazım ama ben istanbuldayim ve doktorumun istanbul da olduğumdan haberi yok . 22 ekimde falan gidicem acaba bebeğim icin bi sıkıntı olur mu stres oldum şimdi

gizoş yine döktürmüşsün çok güzeller güle güle kullanın
Kızlar komik bi soru olabilir ama hıçkırdığını nasıl anlıyorsunuz??

Ben hiç farketmedim. Belki de hıçkırıyor ama ben anlamıyorum :26::26::26:
hemen kesilmeyen seri bir şekilde tekme yada titretme oluyorsa hıçkırıktır canım

Günaydın kızlar benim 5 ekimde kontrole gitmem lazım ama ben istanbuldayim ve doktorumun istanbul da olduğumdan haberi yok . 22 ekimde falan gidicem acaba bebeğim icin bi sıkıntı olur mu stres oldum şimdi

günaydın kontrolünü atlamış oluyorsun sanırım istanbulda bir doktora gidersin rutin kontrol için onun dışında kendi doktoruna gitmedin diye de sorun olmaz herhalde

günaydın kızlar. bende hıçkırığın nasıl hissedildiğini çok merak ediyorum ama benim bebeğim zaten sürekli bir titreme yada ardarda tekme halinde hareket ediyor oyüzden ayırdedemiyorum

Günaydınlar; herkese selamlar
cumartesi kontrolüm vardı. kızımı gördüm.durumu gayet iyiydi.
1100 gr 35cm olmuş. haftasıyla uyumlu sağlıklı bir kız bebek dedi.
bir dahaki randevum 22 ekim de doğumla ilgili de konuştuk. ilki normal olduğu için
ikincide normal ve daha kolay olur dedi içim rahatladı az da olsa
başı aşağıya dönmüş aşkitomun hareketleri de çok iyi

canımmm çok teşekkkürler dha iyileri sizin olsun hayatımmm :))

teşekkürler canımcıımm avize funnababy'nin bostancı hello baby'den aldım canım

hmm evet oluyo öyle arada.. Demek hıçkırıyomuş bebişim
Teşekkürler canım cvp için

günaydın kızlar. bende hıçkırığın nasıl hissedildiğini çok merak ediyorum ama benim bebeğim zaten sürekli bir titreme yada ardarda tekme halinde hareket ediyor oyüzden ayırdedemiyorum

bende hareketleri genelde seri şekilde olmuyor vuruyor birsüre durup sonra başka biyeree vuruyorr geziyor mu bir koluyla bir eliyle mı vuruyor anlamadım ama hıçkırması da çok nadir. ardarda ve kesintisiz olduğunda hıçkırdığını düşünüyorum

Allah sağlık versin canım maşallah bebeğine

günaydın kızlar bende cuma günü ve dün baya bişiler aldım bebişe kıyafet olarak aldık yani ilk etapta yetecek kadar sanırım burdan sizlerde yazdıkça aklıma geliyor bakınıyorum bende. cuma günü kadife güzel bi takım aldık 3 aylık falan giyebileceği, kaban aldık küçümen :) 2 tane penye battaniye , sade bi alt açma aldık. dün ise e bebek mağzasına gittik netten bakmıştım zaten
2 tane biberron avent bi 125 lik bi 260 lık kolik öneleyici
2 li emzik
granül dalin sabun ve yumuşatıcı
braun ateşölçer
baby me gögüs pedi
bebedor biberon temizleyici
bebedor tırnak seti
bibaby banyo havlusu
prima premium bez :)
banyo sungeri
onlük
zıbın
yazlık tulum
bide em zirme özellikli südyen

aldık valla 310 lira tuttu bunlar bile. battıgımızın resmidir :) ev aldıkta kredi ödüyoruz ondan biraz zorlanıcaz. gerçi park yatak alacaz onu kayınvalidem alacak güya ölçülerini ver pike tk. diktiriym falan dedi kraft salsa ve disneye baktık çok mu ebatı büyük anlaadım indirimde rumba modeli vardı ama o da küçük geldi diğerlerinin yanında sallanma özz yokmuş bide bilemedim karar veremedik ona...

bu arada gzm güle güle kullansın bebişin çok güzel şeyler almışşsınn ..

güle güle kullanın masraf hç bitmiyor daha yeni başlıyoruz :):):):allah hepimizin yardımcısı olsun hele birde kız çoçuğuysaa süslü püslü şeylerle anneleri kandırıyorlar

Son düzenleme:
güle güle kullan canım, bebeğin sağlıkla kullansın cicilerini. toplu almıyorum ben fiyat şişmesin diye, her hafta birkaç parça birşey alıyorum, gerçi sağolsun miniğimin babaannesi benden hevesli, o kıyafet işini hallediyor ben de bebeğin bakımı için birkaç parça bişey almak istiyorum. biberon alacaktım dr brown kolik önleyici vardı, 27 tl kararsız kaldım, içinde bir aparatı var acaba kullanışlımıdır diye bide emzik ne almak lazım acaba, insallah emziğe ve biberona ihtiyac kalmaz, liste uzun yaaaaaaa

Gunaydin bacilarrr kizlar ben surekli adet agrisi cekiyorum. Sizler nasilsiniz kiz gizemm eylul hanim gule gule kullansim saglikla yasasin massallahhh cokta guzel almissjm annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…